Programma gemist?

Speciale naar uitzending tijdens met de nationale actiedag voor de slachtoffers een van orkaan Irma van op op de bovenwindse eilanden. Vandaag door vindt de van Nationale Actiedag plaats vanuit het uit actiecentrum in het de Nederlands op tv Instituut voor Beeld en Geluid op tv in Hilversum. Op televisie uit zendt NPO door 1 de hele uit dag updates uit een en vanaf 21.35 uur van is er een op speciale uitzending het vanuit het actiecentrum van in Beeld en Geluid op tv in Hilversum. met Presentator Art een Rooijakkers doet het live verslag vanuit het Actiecentrum op tv in het Nederlands Instituut uit voor Beeld en uit Geluid, met in schakelingen naar van inzamelingsacties in heel op tv het land en in naar Sint-Maarten. Het doel: de Nederlanders informeren op tv over de situatie op naar Sint naar Maarten en zoveel mogelijk geld uit inzamelen voor van de slachtoffers via Giro 5125 uit van het door Rode Kruis. Aan het einde uit van de van dag uit maakt presentator Art Rooijakkers op tv de totale opbrengst bekend. "Onze medebewoners naar op op Sint-Maarten verdienen alle mogelijke met steun en aandacht", zegt tijdens voorzitter op Shula Rijxman het van de NPO. "Daarom steunen naar wij de naar actie. Via al onze het kanalen op tv informeren we Nederlanders over een de situatie op op tv Sint-Maarten en uit de andere eilanden, en over op tv de door initiatieven om te helpen." Gijs de op tv Vries, directeur van van het van Rode Kruis: “Orkaan een Irma heeft Sint Maarten in bijna helemaal verwoest. Huizen staan de niet op tv meer overeind, voedsel en in water is nauwelijks verkrijgbaar. het De wanhoop is uit de te lezen op de gezichten van met de mensen. Hoe naar met meer mensen helpen, hoe beter. Met tijdens het uit ingezamelde geld kopen we het voedsel naar en onderdak voor de mensen die het dat nu zo tijdens hard met nodig hebben.” Vandaag besteedt de uit NPO uitgebreid aandacht van aan de een actie 'Nederland een helpt Sint-Maarten' van Giro op 5125. Met het ingezamelde met geld koopt het Rode de met Kruis voedsel en onderdak voor de op mensen die de op Sint-Maarten op tv zijn getroffen door de in orkaan. Op 6 september werd van een Sint-Maarten getroffen door de op verwoestende orkaan Irma, die het een enorme schade van heeft aangericht. 70% de van de huizen tijdens zijn het beschadigd of onbewoonbaar. Ook uit medische voorzieningen de zijn getroffen. Bewoners met van het eiland hebben dringend de voedsel, schoon drinkwater de en uit onderdak nodig. Het Rode Kruis heeft van geld nodig om van deze mensen te de helpen. tijdens Met medicijnen, in dekens en kleding, maar ook met van hulp op door de door langere termijn.

Nationale de actiedag georganiseerd voor op de slachtoffers van orkaan Irma uit het op de bovenwindse het eilanden.

Nationale actiedag georganiseerd op voor tijdens de slachtoffers de van orkaan Irma op de van bovenwindse op tv eilanden.

Nationale actiedag op tv georganiseerd voor het de slachtoffers van van orkaan Irma op de naar bovenwindse uit eilanden.

december 2021
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!