Programma gemist?

Speciale door uitzending tijdens de naar nationale actiedag een voor de slachtoffers van orkaan Irma op op de bovenwindse een naar eilanden. Vandaag vindt een de Nationale Actiedag naar plaats vanuit het actiecentrum het in het Nederlands met Instituut voor Beeld en naar Geluid in Hilversum. Op televisie tijdens zendt NPO tijdens 1 tijdens de hele dag op updates uit en met vanaf 21.35 uur van is er een speciale uitzending naar vanuit de het actiecentrum in Beeld en op tv Geluid in Hilversum. Presentator door Art een Rooijakkers doet live verslag in vanuit het Actiecentrum tijdens in het Nederlands een Instituut uit voor Beeld en Geluid, met uit schakelingen naar inzamelingsacties in tijdens heel het van land en naar Sint-Maarten. op uit Het doel: Nederlanders informeren over in de situatie op uit Sint in Maarten en zoveel het mogelijk geld inzamelen voor in de slachtoffers van via Giro 5125 met van het Rode op Kruis. Aan het einde van op tv de dag maakt presentator een Art Rooijakkers de met totale uit opbrengst bekend. "Onze medebewoners op Sint-Maarten tijdens verdienen alle mogelijke steun met en tijdens aandacht", zegt voorzitter Shula Rijxman een op van de NPO. "Daarom steunen op tv wij de actie. Via door al onze naar kanalen informeren we een Nederlanders op tv over de situatie op Sint-Maarten door en de andere door eilanden, en over met de initiatieven om het te helpen." Gijs de Vries, op tv directeur het van het door Rode Kruis: “Orkaan Irma de heeft Sint Maarten bijna het helemaal verwoest. de Huizen staan niet meer met overeind, voedsel en water in is nauwelijks met verkrijgbaar. De wanhoop is het te lezen tijdens op de gezichten met van het de mensen. Hoe meer mensen helpen, uit tijdens hoe beter. Met het ingezamelde geld door van kopen we voedsel en op onderdak voor de naar mensen die door dat nu zo hard de nodig hebben.” Vandaag besteedt de in NPO uitgebreid een aandacht aan de actie 'Nederland de uit helpt Sint-Maarten' van op tv Giro 5125. Met het het ingezamelde geld koopt het de Rode naar Kruis voedsel en onderdak van voor de mensen het die op Sint-Maarten zijn van getroffen door de orkaan. Op de 6 september op tv werd Sint-Maarten uit getroffen door de verwoestende tijdens orkaan uit Irma, die een enorme op schade heeft aangericht. in 70% van de het huizen zijn beschadigd of onbewoonbaar. van naar Ook medische voorzieningen tijdens zijn getroffen. Bewoners naar van het eiland hebben dringend voedsel, naar schoon op tv drinkwater en uit onderdak nodig. Het uit Rode Kruis heeft geld nodig op tv om deze van mensen te helpen. Met tijdens medicijnen, dekens het en kleding, maar de ook met hulp op op de langere op termijn.

Nationale actiedag georganiseerd op tv voor de slachtoffers door van orkaan Irma in op de bovenwindse de op tv eilanden.

Nationale een actiedag georganiseerd tijdens voor de slachtoffers met van orkaan Irma het op de bovenwindse uit eilanden.

Nationale actiedag georganiseerd naar op voor de slachtoffers van orkaan Irma van op op de bovenwindse tijdens eilanden.

oktober 2020
15-09-2017 21:35

Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Live: Nederland helpt Sint-Maarten

Speciale uitzending tijdens de nationale actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden. Vandaag vindt de Nationale Actiedag plaats vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilver...

15-09-2017 21:27

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 20:25

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

15-09-2017 19:58

Nederland helpt Sint-Maarten

Nederland helpt Sint-Maarten - Nederland helpt Sint-Maarten

Nationale actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op de bovenwindse eilanden.

Nederland helpt Sint-Maarten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland helpt Sint-Maarten bij Nederland helpt Sint-Maarten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland helpt Sint-Maarten. Heb je een uitzending van Nederland helpt Sint-Maarten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland helpt Sint-Maarten gemist

Uitzending gemist van Nederland helpt Sint-Maarten? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland helpt Sint-Maarten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-09-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!