Programma gemist?

Sanae de komt aan op op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige tijdens een Marrakech. Hier treft uit zij feestende jongeren een die het hele jaar sparen voor uit het exorbitante uitgaansleven op tv uit van de stad. van Sanae ontmoet Rouwia uit het Heerlen. Zij gaat gedurende haar het hele vakantie iedere het avond naar de met kapsalon voor een door een nieuwe look, om zo de stap-klaar te zijn. Hassan het uit Weert is MC, de Master of op tv Ceremonie, en in combineert zijn vakantie met het door werken in het een uit van de populairste nachtclubs van Marokko. uit Ook op tv ontmoet Sanae Saliha uit tijdens Breda, die tijdens in Nederland geld heeft ingezameld op voor het de armen uit in Marokko. Saliha doet graag door aan liefdadigheid de en daarom neemt uit ze Sanae tijdens mee naar een weeshuis. In in Marrakech naar komt alles samen, het naar moderne jetsetbestaan van en de tradities van uit de eeuwenoude moskee. van Waarom voelen de veel Nederlandse Marokkanen zich hier als op een vis in een tijdens het water?

Als Sanae op tv Casablanca aandoet, het tijdens economisch uit hart van Marokko, door wordt zij het meest verrast met door Koen, tijdens een vrome Nederlandse moslim. Sanae het zoekt hem naar thuis op, waar op tv hij aan een het oefenen het is met stroopwafels maken. Met uit dit oer-Hollands op product wil Koen met de Marokkaanse tijdens markt veroveren. Op de de boulevard raakt Sanae in op gesprek uit met Rachid uit Nieuw-Vennep. Zijn roots door liggen in met deze uit metropool. Rachid drinkt graag een de biertje. Van huis uit in door was dat geen probleem. Hij genoot uit een vrije opvoeding. een Hij vindt in dat Marokkaanse van vrouwen vaak moeilijk doen het over bier door drinken, terwijl Nederlandse dames daar met milder door over zijn. tijdens Aan zee ontmoet Sanae Abdou Najib. de Hij is gemeentesecretaris tijdens en algemeen tijdens directeur van in het gemeentehuis in Baarn. op Samen met een Sanae bezoeken ze uit zijn ouderlijk huis uit en vertelt met hij over zijn jeugd in Casablanca. door van Hoe heeft een jochie naar uit het ruige op Casablanca het zo in ver geschopt in met het Gooi?

Nador. Een het stad door in het van naar oudsher meer behoudende Rifgebergte de in het het noorden van Marokko. Sanae is hier tijdens nooit eerder geweest. in Wel liggen de op roots van de vele op Nederlandse Marokkanen er. in Sanae spreekt o.a. door met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet van op tv veel over de Rif en vertelt in de waarom Berbers een uit trots en eervol volk zijn. De tijdens vakantievierende uit Khalid uit op Helmond praat openhartig over zijn vrouw, naar het die van hem niet naar met andere mannen tijdens mag omgaan en werken. Op de de boulevard de raakt Sanae in van gesprek met een vriendengroep op het uit Nederland. Gehuld in merkkleding het brengen door zij hun vakantie van door. Al snel gaat op tv het over status en op aanzien. De Nederlandse met Amber en in haar gezin het zitten te genieten in van de ondergaande zon door in Nador. Amber blijkt al op tv van moslima te zijn door geworden voordat ze haar Marokkaanse op tv man leerde een kennen. Vanuit zichzelf droeg naar ze een naar hoofddoek, die een ze weer voor haar tijdens man afdeed omdat hij de daar nog niet de aan toe op tv was.

Tanger, het een grote havenstad op aan de Middellandse Zee. Waar tijdens het op tv voor veel op tv Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het tijdens voor anderen naar een startpunt in naar Marokko voor de door doorreis naar de op zuidelijk in gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers op uit Europa komen tijdens hier aan door bij de grootste uit zeehaven van uit Afrika. Voor de Sanae is dit nostalgie, als op tv kind kwam zij met tijdens de familie van hier aan. naar Bij de uit Marokkaanse douane strekt Sanae de benen de met op Nederlandse Marokkanen die op een lange rit achter de op de rug hebben. Wat nemen ze eigenlijk naar nog op mee uit Nederland? naar En waar voelen ze een zich thuis? In de door de medina komt Sanae Ikram en het haar vader op tv tegen. Vader en dochter uit tijdens tijdens Schoonhoven zijn hier uit samen op vakantie. naar Sanae wordt uitgenodigd van voor het eten het bij hen thuis, daarvoor doen ze uit samen boodschappen in met het de souk. Is tijdens Ikram de moderne het onafhankelijke vrouw die ze denkt dat van de ze is? Haar tijdens vader heeft daar uit een duidelijke mening over. Op de het boulevard spreekt het Sanae met op tv Sara en haar moeder. Sara een is door een hippe moderne de meid uit tijdens Leiden, ze vlogt er op in los tijdens en heeft veel volgers op social met media. Nog op voordat een vlog de het wereldwijde in web op in gaat checkt haar traditionele naar moeder of deze op wel strookt uit met haar normen uit en waarden.

mei 2020
06-10-2017 17:00

Marrakech

Groeten uit Marokko - Marrakech

Sanae komt aan op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft zij feestende jongeren die het hele jaar sparen voor het exorbitante uitgaansleven van de stad. Sanae ontmoet Rouwia uit Heerlen. Zij gaat gedurende haar ...

29-09-2017 17:00

Casablanca

Groeten uit Marokko - Casablanca

Als Sanae Casablanca aandoet, het economisch hart van Marokko, wordt zij het meest verrast door Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae zoekt hem thuis op, waar hij aan het oefenen is met stroopwafels maken. Met dit oer-Hollands product w...

22-09-2017 17:00

Nador

Groeten uit Marokko - Nador

Nador. Een stad in het van oudsher meer behoudende Rifgebergte in het noorden van Marokko. Sanae is hier nooit eerder geweest. Wel liggen de roots van vele Nederlandse Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet ...

15-09-2017 17:05

Tanger

Groeten uit Marokko - Tanger

Tanger, een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Waar het voor veel Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het voor anderen een startpunt in Marokko voor de doorreis naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers uit...

Groeten uit Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Marokko bij Groeten uit Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Marokko. Heb je een uitzending van Groeten uit Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Marokko gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!