Programma gemist?

Sanae komt naar aan op haar laatste met de bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft van zij feestende door jongeren die het hele met jaar sparen voor het het exorbitante in uitgaansleven van van de stad. Sanae in ontmoet Rouwia de uit Heerlen. Zij gaat door gedurende haar hele vakantie van iedere avond naar de van kapsalon voor in een nieuwe look, naar om naar zo stap-klaar te zijn. Hassan de uit naar Weert is MC, Master het of Ceremonie, naar en combineert zijn vakantie met door het werken in in een naar van de populairste nachtclubs van de Marokko. Ook de ontmoet Sanae naar Saliha uit Breda, naar die in Nederland in geld heeft ingezameld voor de in armen in Marokko. Saliha in doet graag door aan liefdadigheid en daarom op neemt ze Sanae het op tv mee naar een weeshuis. In Marrakech de komt alles samen, de door het moderne jetsetbestaan met en de tradities van in de eeuwenoude moskee. Waarom voelen in van veel Nederlandse Marokkanen zich hier de als een vis van in het met water?

Als met Sanae Casablanca aandoet, het met economisch door hart van Marokko, wordt zij in het meest verrast in door Koen, een van vrome Nederlandse tijdens moslim. Sanae zoekt hem thuis door op, van waar hij aan een het oefenen is tijdens met stroopwafels maken. de Met dit oer-Hollands product van wil Koen de tijdens Marokkaanse markt veroveren. Op de de het boulevard raakt Sanae in van gesprek met het Rachid uit Nieuw-Vennep. Zijn roots naar liggen in op tv deze metropool. Rachid drinkt uit graag een biertje. de Van huis uit op uit was dat geen probleem. Hij met genoot een vrije op tv opvoeding. Hij vindt op tv dat naar Marokkaanse vrouwen vaak moeilijk doen op over bier tijdens drinken, terwijl met Nederlandse dames daar milder over van zijn. op Aan zee ontmoet Sanae Abdou op tv Najib. Hij een is gemeentesecretaris op tv en algemeen directeur de van het gemeentehuis in door Baarn. Samen met door Sanae bezoeken ze zijn van ouderlijk huis en op vertelt hij over zijn het het jeugd in Casablanca. in Hoe heeft een jochie met uit het ruige tijdens Casablanca het zo ver op geschopt een in het Gooi?

Nador. Een stad met in het in van oudsher meer van behoudende Rifgebergte in met het op tv noorden van Marokko. Sanae de is hier tijdens nooit eerder geweest. Wel liggen de de roots uit van vele Nederlandse op tv Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. in met Abdeslam uit door op Amersfoort, hij weet veel het over de Rif en het vertelt uit waarom Berbers een door trots en eervol volk van zijn. De vakantievierende Khalid de uit Helmond praat openhartig naar de over zijn vrouw, die op tv van hem niet met andere de mannen door mag omgaan en werken. op Op met de boulevard raakt Sanae in gesprek in met met een vriendengroep uit Nederland. uit Gehuld in een merkkleding brengen zij hun de vakantie door. uit Al snel gaat van het over status en aanzien. het De in Nederlandse Amber en tijdens haar gezin door zitten te genieten van van de ondergaande zon op in Nador. Amber met blijkt al moslima op tv te zijn geworden voordat ze het door haar Marokkaanse man leerde kennen. Vanuit door door zichzelf droeg ze van een hoofddoek, die ze de weer voor haar man tijdens afdeed omdat hij op daar nog niet aan van toe het was.

Tanger, een uit grote havenstad aan van de Middellandse Zee. Waar van het voor veel het Nederlandse Marokkanen in thuiskomen in is, is het voor anderen een uit startpunt op tv in Marokko voor de de doorreis een naar de zuidelijk een gelegen gebieden. Boten van met de vakantiegangers uit het Europa komen van hier aan bij de grootste op tv zeehaven van Afrika. Voor uit van Sanae is dit nostalgie, van als kind kwam zij uit met tijdens de familie hier aan. uit Bij de Marokkaanse douane strekt van Sanae de naar benen met Nederlandse Marokkanen het die door een lange uit rit achter de in rug hebben. Wat nemen op tv ze eigenlijk tijdens nog mee uit naar Nederland? En waar voelen ze met zich thuis? in In de medina het komt Sanae Ikram van en haar vader tegen. op Vader en dochter uit tijdens uit Schoonhoven zijn hier in samen op vakantie. Sanae wordt een uitgenodigd naar voor het eten bij een hen thuis, daarvoor van doen ze samen op boodschappen in de op tv souk. Is Ikram de de moderne de onafhankelijke vrouw die ze denkt dat naar met ze is? Haar vader heeft daar uit een duidelijke mening het over. Op de met boulevard tijdens spreekt Sanae met Sara van en haar moeder. Sara naar is uit een hippe moderne meid naar uit Leiden, ze vlogt een er op van los en door heeft veel volgers in op social tijdens media. Nog voordat uit een vlog het wereldwijde web op op door gaat checkt haar traditionele op tv moeder of met deze wel strookt in met haar normen en op tv waarden.

januari 2021
06-10-2017 17:00

Marrakech

Groeten uit Marokko - Marrakech

Sanae komt aan op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft zij feestende jongeren die het hele jaar sparen voor het exorbitante uitgaansleven van de stad. Sanae ontmoet Rouwia uit Heerlen. Zij gaat gedurende haar ...

29-09-2017 17:00

Casablanca

Groeten uit Marokko - Casablanca

Als Sanae Casablanca aandoet, het economisch hart van Marokko, wordt zij het meest verrast door Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae zoekt hem thuis op, waar hij aan het oefenen is met stroopwafels maken. Met dit oer-Hollands product w...

22-09-2017 17:00

Nador

Groeten uit Marokko - Nador

Nador. Een stad in het van oudsher meer behoudende Rifgebergte in het noorden van Marokko. Sanae is hier nooit eerder geweest. Wel liggen de roots van vele Nederlandse Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet ...

15-09-2017 17:05

Tanger

Groeten uit Marokko - Tanger

Tanger, een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Waar het voor veel Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het voor anderen een startpunt in Marokko voor de doorreis naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers uit...

Groeten uit Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Marokko bij Groeten uit Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Marokko. Heb je een uitzending van Groeten uit Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Marokko gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!