Programma gemist?

Sanae komt van aan op door haar laatste bestemming, van het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft op tv zij feestende jongeren tijdens uit die het hele jaar sparen het voor de het exorbitante uitgaansleven van de de stad. Sanae ontmoet Rouwia op uit Heerlen. de Zij gaat gedurende uit haar hele vakantie iedere uit avond naar door de kapsalon voor een op een nieuwe look, om uit zo stap-klaar te zijn. Hassan uit op Weert is MC, met Master of tijdens Ceremonie, tijdens en combineert zijn vakantie met het een van werken in een op van de populairste nachtclubs van op Marokko. op Ook ontmoet Sanae Saliha uit Breda, op tv die in door Nederland uit geld heeft ingezameld voor de tijdens armen in Marokko. op Saliha door doet graag aan de liefdadigheid en daarom neemt ze op Sanae mee naar een door van weeshuis. In Marrakech door komt alles samen, het tijdens moderne jetsetbestaan en de tradities de van van de eeuwenoude moskee. Waarom voelen in op veel Nederlandse Marokkanen zich een hier als een vis op in het een water?

Als Sanae op tv Casablanca aandoet, het economisch op tv in hart van Marokko, in wordt zij het meest verrast door het Koen, in een vrome uit Nederlandse moslim. Sanae zoekt op tv hem thuis naar op, waar hij van aan het oefenen is in met stroopwafels maken. tijdens Met dit oer-Hollands product wil tijdens Koen een de Marokkaanse met markt veroveren. Op de boulevard raakt naar Sanae tijdens in gesprek met uit Rachid uit Nieuw-Vennep. Zijn roots in op tv liggen in deze metropool. Rachid uit drinkt naar graag een biertje. uit Van huis uit was dat op geen probleem. Hij genoot het een uit vrije opvoeding. Hij vindt dat uit Marokkaanse vrouwen vaak een moeilijk van doen over bier van drinken, terwijl Nederlandse een dames daar met milder over zijn. Aan zee in ontmoet tijdens Sanae Abdou Najib. Hij met is gemeentesecretaris en algemeen het directeur in van het gemeentehuis de in Baarn. Samen met Sanae bezoeken op tv ze zijn ouderlijk uit huis en vertelt op hij over zijn van jeugd in de Casablanca. de Hoe heeft een op tv jochie uit het ruige op tv Casablanca het zo naar ver geschopt op tv in het Gooi?

Nador. op Een stad in het van het in oudsher meer behoudende tijdens Rifgebergte in het noorden van tijdens Marokko. Sanae op tv is hier nooit eerder op geweest. het Wel liggen de tijdens roots van vele Nederlandse door Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. op tv met met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet in veel over op tv de Rif de en vertelt waarom tijdens Berbers een van trots en eervol volk van zijn. De vakantievierende Khalid uit van door Helmond praat openhartig over van zijn vrouw, die van in hem niet met andere op tv mannen mag omgaan uit en door werken. Op de boulevard door raakt Sanae in gesprek op tv met een op vriendengroep een uit Nederland. Gehuld in met merkkleding brengen door zij hun vakantie tijdens door. Al snel gaat het in over met status en aanzien. de De Nederlandse Amber en haar gezin op tv zitten te genieten het van de in ondergaande zon in van Nador. Amber tijdens blijkt al uit moslima te zijn geworden voordat ze in haar het Marokkaanse man leerde kennen. met Vanuit zichzelf droeg ze uit een hoofddoek, die uit van ze weer voor haar op tv man afdeed omdat hij daar door nog niet naar aan naar toe was.

Tanger, een grote naar havenstad aan de het Middellandse Zee. Waar uit uit het voor veel Nederlandse het Marokkanen thuiskomen is, is met het voor op anderen een startpunt in op tv Marokko voor de doorreis een naar de zuidelijk van op tv gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers naar uit Europa komen op hier aan van bij de grootste zeehaven met van Afrika. Voor tijdens Sanae is dit op tv nostalgie, als met kind kwam zij met uit op tv de familie hier aan. met Bij de Marokkaanse een douane strekt Sanae de benen het met Nederlandse Marokkanen het van die een lange rit uit achter de rug hebben. tijdens Wat nemen in ze eigenlijk nog mee in uit Nederland? En waar met voelen ze zich met thuis? op tv In de medina komt door Sanae Ikram en haar tijdens vader tegen. op tv Vader en uit dochter uit Schoonhoven zijn met hier samen op vakantie. naar Sanae wordt uitgenodigd met voor het eten naar bij hen het thuis, daarvoor doen ze door samen boodschappen een in de souk. Is op tv Ikram de moderne de onafhankelijke vrouw in die ze denkt dat met een ze is? Haar op tv vader heeft daar een duidelijke mening de over. door Op de boulevard spreekt Sanae door met Sara en door haar moeder. op Sara is een het hippe de moderne meid uit Leiden, ze vlogt met er op een los en op tv heeft veel uit volgers op social met media. Nog voordat een vlog met het wereldwijde web op naar gaat checkt het haar traditionele moeder een of deze wel een strookt tijdens met haar normen en op waarden.

mei 2021
06-10-2017 17:00

Marrakech

Groeten uit Marokko - Marrakech

Sanae komt aan op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft zij feestende jongeren die het hele jaar sparen voor het exorbitante uitgaansleven van de stad. Sanae ontmoet Rouwia uit Heerlen. Zij gaat gedurende haar ...

29-09-2017 17:00

Casablanca

Groeten uit Marokko - Casablanca

Als Sanae Casablanca aandoet, het economisch hart van Marokko, wordt zij het meest verrast door Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae zoekt hem thuis op, waar hij aan het oefenen is met stroopwafels maken. Met dit oer-Hollands product w...

22-09-2017 17:00

Nador

Groeten uit Marokko - Nador

Nador. Een stad in het van oudsher meer behoudende Rifgebergte in het noorden van Marokko. Sanae is hier nooit eerder geweest. Wel liggen de roots van vele Nederlandse Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet ...

15-09-2017 17:05

Tanger

Groeten uit Marokko - Tanger

Tanger, een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Waar het voor veel Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het voor anderen een startpunt in Marokko voor de doorreis naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers uit...

Groeten uit Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Marokko bij Groeten uit Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Marokko. Heb je een uitzending van Groeten uit Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Marokko gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!