Programma gemist?

Sanae komt van aan op van haar laatste de bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft naar zij feestende naar jongeren die door het hele jaar sparen voor het uit het exorbitante uitgaansleven van de stad. met Sanae ontmoet Rouwia de uit Heerlen. uit Zij met gaat gedurende haar hele vakantie op tv iedere avond op tv naar de door kapsalon voor een op nieuwe look, om in zo stap-klaar te zijn. een Hassan uit op Weert is MC, Master of een Ceremonie, en naar combineert zijn vakantie met het het werken op in een van op de populairste nachtclubs met van Marokko. Ook de ontmoet Sanae Saliha het uit Breda, die op in Nederland geld heeft een ingezameld voor de armen het naar in Marokko. Saliha doet de graag aan met liefdadigheid en daarom neemt ze Sanae op mee naar het een weeshuis. In van Marrakech komt alles uit samen, het het moderne jetsetbestaan en de tijdens tradities van op de eeuwenoude een moskee. Waarom voelen veel Nederlandse tijdens Marokkanen zich hier als tijdens een met vis in het in water?

Als tijdens Sanae Casablanca aandoet, het economisch uit hart op van Marokko, wordt zij het met meest verrast het door Koen, uit een vrome Nederlandse moslim. Sanae naar zoekt door hem thuis door op, waar hij aan door het oefenen is met op stroopwafels tijdens maken. Met dit oer-Hollands de product wil op Koen de Marokkaanse in markt veroveren. Op de boulevard raakt door Sanae naar in gesprek met Rachid op tv uit van Nieuw-Vennep. Zijn roots liggen in in deze metropool. Rachid op drinkt in graag een biertje. uit Van huis uit was op tv dat geen probleem. het Hij genoot op tv een vrije opvoeding. Hij vindt dat op tv op tv Marokkaanse vrouwen vaak moeilijk doen over op tv bier drinken, terwijl naar Nederlandse dames in daar milder over op tv zijn. Aan zee ontmoet tijdens Sanae Abdou met Najib. Hij is uit gemeentesecretaris en algemeen directeur in van het van gemeentehuis in tijdens Baarn. Samen op tv met Sanae bezoeken ze zijn ouderlijk het huis in en vertelt hij met over zijn in jeugd in Casablanca. Hoe met heeft een jochie uit het het ruige Casablanca tijdens het in zo ver geschopt op in het Gooi?

Nador. op Een stad in op tv het van oudsher meer behoudende naar Rifgebergte een in het noorden van op Marokko. Sanae is hier naar uit nooit eerder geweest. Wel liggen het de roots op tv van vele Nederlandse op Marokkanen er. Sanae een spreekt o.a. met op Abdeslam uit Amersfoort, hij weet naar veel over naar de naar Rif en vertelt uit waarom Berbers een trots en naar eervol volk zijn. tijdens De vakantievierende tijdens Khalid uit Helmond praat op tv openhartig over uit zijn vrouw, die van hem een niet met andere door mannen van mag omgaan door en werken. Op de tijdens boulevard raakt door Sanae in gesprek met een vriendengroep op tv uit tijdens Nederland. Gehuld in merkkleding brengen uit zij hun vakantie op door. op tv Al snel gaat het over met status en aanzien. de De Nederlandse Amber op tv en haar van gezin zitten op tv te genieten van de door ondergaande zon in een Nador. Amber blijkt al met moslima te zijn tijdens geworden voordat door ze haar Marokkaanse man het leerde kennen. een Vanuit zichzelf van droeg ze met een hoofddoek, die ze weer op tv voor haar man naar afdeed op omdat hij daar nog niet aan de toe uit was.

Tanger, naar een grote havenstad aan de op tv Middellandse Zee. naar Waar het het voor veel de Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het in voor anderen een een startpunt van in Marokko in voor de doorreis de naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten de met met de vakantiegangers uit Europa in komen hier aan op tv bij de grootste zeehaven op van Afrika. uit Voor Sanae is dit in nostalgie, als naar kind kwam zij met van de naar familie hier aan. Bij in de naar Marokkaanse douane strekt Sanae van de benen met Nederlandse Marokkanen naar die een tijdens lange rit achter de de rug hebben. Wat op nemen ze eigenlijk het de nog mee uit Nederland? En door waar in voelen ze zich thuis? In de de medina komt het Sanae Ikram en haar de een vader tegen. Vader uit en dochter uit Schoonhoven in zijn hier het samen op vakantie. Sanae wordt de uitgenodigd voor het een eten bij in hen thuis, op tv daarvoor doen ze tijdens samen boodschappen in de souk. Is een Ikram naar de moderne onafhankelijke op tv vrouw die ze denkt dat tijdens ze is? Haar van vader heeft in daar van een duidelijke mening tijdens over. Op de op boulevard spreekt Sanae met Sara en van haar moeder. tijdens Sara is een in hippe moderne meid uit in Leiden, ze vlogt uit met er op los en heeft veel van het volgers op social media. Nog voordat van een van vlog het wereldwijde web een op gaat checkt haar op traditionele moeder het of deze de wel strookt met een haar normen en op waarden.

september 2021
06-10-2017 17:00

Marrakech

Groeten uit Marokko - Marrakech

Sanae komt aan op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft zij feestende jongeren die het hele jaar sparen voor het exorbitante uitgaansleven van de stad. Sanae ontmoet Rouwia uit Heerlen. Zij gaat gedurende haar ...

29-09-2017 17:00

Casablanca

Groeten uit Marokko - Casablanca

Als Sanae Casablanca aandoet, het economisch hart van Marokko, wordt zij het meest verrast door Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae zoekt hem thuis op, waar hij aan het oefenen is met stroopwafels maken. Met dit oer-Hollands product w...

22-09-2017 17:00

Nador

Groeten uit Marokko - Nador

Nador. Een stad in het van oudsher meer behoudende Rifgebergte in het noorden van Marokko. Sanae is hier nooit eerder geweest. Wel liggen de roots van vele Nederlandse Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet ...

15-09-2017 17:05

Tanger

Groeten uit Marokko - Tanger

Tanger, een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Waar het voor veel Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het voor anderen een startpunt in Marokko voor de doorreis naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers uit...

Groeten uit Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Marokko bij Groeten uit Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Marokko. Heb je een uitzending van Groeten uit Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Marokko gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!