Programma gemist?

Sanae met komt aan van op haar laatste bestemming, van het sprookjesachtige Marrakech. uit Hier treft zij feestende met jongeren die het hele de jaar sparen voor met het exorbitante uitgaansleven in van de stad. van Sanae in ontmoet Rouwia uit Heerlen. op Zij gaat gedurende naar haar hele op tv vakantie iedere avond naar de van op kapsalon voor een nieuwe van look, om tijdens zo stap-klaar te zijn. Hassan op uit Weert is MC, op tv Master of in Ceremonie, en combineert op zijn vakantie met het op in werken in een van de een populairste tijdens nachtclubs van Marokko. Ook ontmoet een Sanae Saliha uit op tv Breda, van die in Nederland geld heeft op tv ingezameld voor de armen op in een Marokko. Saliha doet graag aan de liefdadigheid en daarom door neemt met ze Sanae mee naar een de een weeshuis. In Marrakech komt door alles samen, het moderne jetsetbestaan op tv en de met tradities van het de eeuwenoude moskee. Waarom voelen door veel uit Nederlandse Marokkanen zich hier als op een de vis in het van water?

Als op Sanae Casablanca aandoet, op tv het economisch hart van Marokko, op tv wordt het zij het meest verrast door op het Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae op uit zoekt hem thuis op, waar hij de aan het oefenen tijdens een is met stroopwafels maken. Met dit het oer-Hollands product op tv wil Koen de een Marokkaanse markt de veroveren. Op de boulevard op tv raakt Sanae in gesprek op tv door met Rachid uit Nieuw-Vennep. Zijn de roots door liggen in deze het metropool. Rachid drinkt graag een biertje. de Van naar huis uit was dat geen naar probleem. Hij tijdens genoot in een vrije opvoeding. Hij vindt dat de Marokkaanse in vrouwen vaak naar moeilijk doen over bier drinken, door terwijl op Nederlandse dames daar milder over de zijn. Aan zee ontmoet tijdens Sanae Abdou Najib. van naar Hij is gemeentesecretaris naar en algemeen directeur van het gemeentehuis naar in Baarn. Samen met de met Sanae bezoeken ze zijn ouderlijk op tv huis en de vertelt op hij over zijn tijdens jeugd in Casablanca. Hoe heeft een van jochie uit het tijdens ruige Casablanca het op tv zo ver door geschopt in het het Gooi?

Nador. Een met stad in het naar van oudsher meer behoudende op Rifgebergte in tijdens het op noorden van Marokko. uit Sanae is hier nooit een eerder geweest. Wel liggen op de roots uit van vele door Nederlandse Marokkanen er. tijdens Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit met Amersfoort, hij met weet in veel over de Rif en tijdens vertelt waarom Berbers een een tijdens trots en eervol volk naar zijn. De vakantievierende door Khalid uit tijdens Helmond praat openhartig over zijn vrouw, met die met van hem niet van met andere mannen mag naar omgaan en werken. naar Op de naar boulevard raakt Sanae in gesprek door met met een vriendengroep uit een Nederland. Gehuld in merkkleding brengen uit zij hun vakantie door door. tijdens Al snel gaat het het over status en aanzien. van De op Nederlandse Amber en uit haar gezin zitten te van genieten van de ondergaande met zon in tijdens Nador. Amber blijkt een al moslima uit te zijn geworden voordat in ze haar Marokkaanse man tijdens leerde naar kennen. Vanuit zichzelf droeg ze op tv een hoofddoek, die naar ze weer het voor haar man afdeed het omdat op tv hij daar nog niet aan de toe uit was.

Tanger, met een grote havenstad aan op tv de Middellandse Zee. op tv Waar het van voor veel van Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is op tv het voor anderen uit een startpunt de in Marokko voor de de doorreis met naar de zuidelijk het gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers tijdens uit Europa van komen hier aan bij door de grootste in zeehaven van Afrika. uit Voor Sanae is dit de nostalgie, als kind naar kwam zij met tijdens het de familie hier aan. Bij de door Marokkaanse het douane strekt Sanae naar de benen met Nederlandse op tv Marokkanen die door een lange rit achter de op tv rug hebben. op Wat nemen ze de eigenlijk nog naar mee uit Nederland? En het waar van voelen ze zich thuis? In de de medina in komt Sanae Ikram en door haar vader tegen. op Vader en dochter uit door Schoonhoven zijn hier uit een samen op vakantie. Sanae naar wordt uitgenodigd voor op het eten bij hen op tv thuis, daarvoor doen ze tijdens samen boodschappen tijdens in de op souk. Is Ikram de naar moderne onafhankelijke naar vrouw die ze op tv denkt dat ze is? op Haar in vader heeft daar het een duidelijke mening van over. Op de boulevard spreekt Sanae een met Sara van en haar uit moeder. Sara is een hippe van moderne meid uit tijdens Leiden, ze vlogt het er op uit los en op tv heeft veel door volgers op social media. Nog in voordat een vlog het uit wereldwijde web het op gaat checkt haar uit traditionele moeder of op een deze wel strookt van met haar normen en op tv waarden.

september 2020
06-10-2017 17:00

Marrakech

Groeten uit Marokko - Marrakech

Sanae komt aan op haar laatste bestemming, het sprookjesachtige Marrakech. Hier treft zij feestende jongeren die het hele jaar sparen voor het exorbitante uitgaansleven van de stad. Sanae ontmoet Rouwia uit Heerlen. Zij gaat gedurende haar ...

29-09-2017 17:00

Casablanca

Groeten uit Marokko - Casablanca

Als Sanae Casablanca aandoet, het economisch hart van Marokko, wordt zij het meest verrast door Koen, een vrome Nederlandse moslim. Sanae zoekt hem thuis op, waar hij aan het oefenen is met stroopwafels maken. Met dit oer-Hollands product w...

22-09-2017 17:00

Nador

Groeten uit Marokko - Nador

Nador. Een stad in het van oudsher meer behoudende Rifgebergte in het noorden van Marokko. Sanae is hier nooit eerder geweest. Wel liggen de roots van vele Nederlandse Marokkanen er. Sanae spreekt o.a. met Abdeslam uit Amersfoort, hij weet ...

15-09-2017 17:05

Tanger

Groeten uit Marokko - Tanger

Tanger, een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Waar het voor veel Nederlandse Marokkanen thuiskomen is, is het voor anderen een startpunt in Marokko voor de doorreis naar de zuidelijk gelegen gebieden. Boten met de vakantiegangers uit...

Groeten uit Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeten uit Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeten uit Marokko bij Groeten uit Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeten uit Marokko. Heb je een uitzending van Groeten uit Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeten uit Marokko gemist

Uitzending gemist van Groeten uit Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Groeten uit Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!