Programma gemist?

In het KRO-NCRV in programma "Hartstikke tijdens Hollands" op tv volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse naar ondernemers uit met een andere culturele de achtergrond die met hard het werken de hun dromen najagen. Wat de hebben ze met mee kunnen nemen uit door de cultuur van van hun ouders het en wat van gebruiken ze van naar de Nederlandse cultuur om succesvol te in het zijn.

In op Hartstikke Hollands volgt presentator Joris op tv Linssen zes op Nederlandse ondernemers het met een andere culturele in achtergrond de die met hard tijdens werken hun dromen najagen. Wat op hebben in ze mee kunnen uit nemen uit de op tv cultuur van hun ouders en een wat gebruiken ze van naar door de Nederlandse cultuur om succesvol met te zijn. We maken op tv kennis tijdens met de uit Iran afkomstige door ondernemer het Salar. Hij schopte het dankzij een de combinatie zijn een Iraanse werklust en van de Hollandse koopmansgeest door van asielzoeker naar tot miljonair. De de hoteleigenaar woont vandaag de dag door in een kasteel op tv het in het Zeeuwse het Aardenburg. In een een razend tempo breidt Salar in zijn imperium uit. Ook een maken we kennis met de de Surinaams-Hindoestaanse in Nazima. De organisatie van op tv haar spectaculaire op tv netwerk gala op is in volle gang. op tv Het organiseren op van grote Bollywood–feesten door heeft ze van haar opa overgenomen. uit in Lukt het haar om de familie een de eer hoog te houden? Erdogan’s restaurants schieten een als paddenstoelen tijdens uit op tv de grond. Zijn droom? een Net zo groot worden als uit van de grote gele de M. Hij is hard naar op weg met zijn in Turkse keten. Binnenkort naar is de een opening van zijn eerste restaurant op tv in tijdens het buitenland. in Erdogan laat Joris zien waar door het allemaal begon. de Als naar 15-jarige jongen werd in hij door zijn een moeder naar Nederland gestuurd om een af te wassen in met de keuken van uit de shoarmazaak van uit zijn op tv oom.

augustus 2021
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!