Programma gemist?

In het met KRO-NCRV programma door "Hartstikke Hollands" volgt presentator van Joris Linssen op tv zes Nederlandse ondernemers met op een andere culturele uit achtergrond in die met hard van werken hun dromen najagen. Wat naar hebben ze het mee kunnen nemen uit met de het cultuur van hun uit ouders en wat gebruiken ze op tv van de Nederlandse het cultuur om succesvol de te met zijn.

In tijdens Hartstikke Hollands volgt presentator naar Joris Linssen zes Nederlandse tijdens ondernemers met uit een andere culturele achtergrond op tv op tv die met hard uit werken hun dromen najagen. Wat hebben het ze mee de kunnen nemen op tv uit de cultuur in van hun ouders en wat tijdens gebruiken een ze van de uit Nederlandse cultuur om succesvol te het zijn. We op maken kennis op tv met de uit Iran afkomstige door ondernemer Salar. Hij het schopte het dankzij een een combinatie zijn Iraanse de door werklust en op de Hollandse koopmansgeest van asielzoeker tot uit miljonair. De op hoteleigenaar woont vandaag de op tv dag in een kasteel een door in het Zeeuwse Aardenburg. In een tijdens razend tempo breidt door Salar het zijn imperium uit. Ook in maken we kennis met de het een Surinaams-Hindoestaanse Nazima. De organisatie op tv van haar spectaculaire netwerk tijdens gala is in met volle gang. Het uit organiseren van grote Bollywood–feesten naar door heeft ze van op haar opa overgenomen. Lukt het uit haar om de de familie eer hoog te het op tv houden? Erdogan’s restaurants schieten als met paddenstoelen uit de door grond. Zijn droom? Net op tv zo tijdens groot worden als door de grote gele M. Hij in is door hard op weg tijdens met zijn Turkse keten. Binnenkort is uit de opening met van de zijn eerste restaurant een in het buitenland. Erdogan laat op tv Joris zien waar met het met allemaal begon. Als 15-jarige door jongen werd hij door van zijn moeder op naar Nederland een gestuurd om af te wassen in op de keuken een van de shoarmazaak de van zijn van oom.

oktober 2019
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!