Programma gemist?

In het door KRO-NCRV de programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris het Linssen zes een Nederlandse op tv ondernemers met een andere culturele achtergrond een die een met hard werken naar hun dromen in najagen. Wat hebben ze een mee kunnen nemen uit tijdens de cultuur van hun met ouders en een wat gebruiken door ze van de Nederlandse cultuur uit naar om succesvol te met zijn.

In Hartstikke Hollands in volgt presentator het Joris door Linssen zes Nederlandse ondernemers door met een andere culturele achtergrond door die met hard tijdens het werken hun dromen najagen. Wat in hebben ze mee kunnen naar nemen uit in de cultuur van naar hun ouders en wat het gebruiken ze van van de het Nederlandse cultuur om een succesvol te zijn. We maken de kennis met de uit naar door Iran afkomstige ondernemer Salar. van Hij schopte het dankzij tijdens een combinatie zijn tijdens Iraanse werklust en een de Hollandse in koopmansgeest uit van asielzoeker tot miljonair. De hoteleigenaar een woont vandaag de dag op in in een kasteel in het Zeeuwse het Aardenburg. tijdens In een razend tempo breidt het uit Salar zijn imperium uit. Ook maken een we kennis tijdens met de Surinaams-Hindoestaanse Nazima. de De organisatie van door haar op spectaculaire netwerk gala is in door volle gang. op tv Het organiseren van grote Bollywood–feesten uit uit heeft ze van haar opa de overgenomen. Lukt het haar een naar om de familie eer hoog te naar met houden? Erdogan’s restaurants schieten als tijdens paddenstoelen uit de grond. Zijn tijdens droom? Net tijdens zo op tv groot worden als de grote van gele een M. Hij is hard op op weg met het zijn Turkse het keten. Binnenkort is de van opening van zijn eerste restaurant op in het buitenland. op tv Erdogan de laat Joris zien waar het in allemaal begon. van Als 15-jarige jongen door werd hij met door zijn moeder in naar Nederland naar gestuurd om af te wassen in met de de keuken van de shoarmazaak op tv van zijn naar oom.

januari 2021
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!