Programma gemist?

In door het KRO-NCRV programma "Hartstikke uit Hollands" volgt presentator op tv Joris Linssen met zes Nederlandse ondernemers met de een andere culturele achtergrond tijdens die met op hard een werken hun dromen najagen. het Wat hebben op tv ze mee kunnen nemen de uit de cultuur naar van hun ouders en wat de gebruiken op tv ze van de Nederlandse een cultuur om naar succesvol te het zijn.

In Hartstikke van Hollands volgt presentator Joris naar op Linssen zes Nederlandse het ondernemers met een andere het culturele achtergrond die van met hard werken in hun dromen najagen. op Wat hebben ze mee uit kunnen nemen het uit de cultuur van tijdens hun ouders en wat in gebruiken ze door van op tv de Nederlandse cultuur op om succesvol te zijn. We maken kennis uit met in de uit Iran afkomstige de ondernemer een Salar. Hij schopte het het dankzij een combinatie zijn Iraanse uit tijdens werklust en de Hollandse koopmansgeest door van in asielzoeker tot miljonair. De hoteleigenaar op tv woont vandaag de dag op in op tv een kasteel in het Zeeuwse uit op tv Aardenburg. In een het razend tempo breidt Salar op zijn imperium uit. Ook maken de we kennis op tv met de Surinaams-Hindoestaanse Nazima. De van organisatie van haar tijdens spectaculaire netwerk gala van is in tijdens volle gang. uit Het organiseren uit van grote Bollywood–feesten heeft ze van een haar opa door overgenomen. door Lukt het haar om de familie uit op tv eer hoog te uit houden? Erdogan’s restaurants schieten van als paddenstoelen uit de grond. Zijn in droom? naar Net zo groot op worden als de grote de gele de M. Hij is hard op een weg met zijn Turkse op keten. Binnenkort de is de op opening van zijn uit eerste restaurant in tijdens het buitenland. Erdogan laat Joris uit het zien waar het allemaal begon. Als de in 15-jarige jongen werd hij door zijn in moeder naar naar Nederland gestuurd in om af te wassen van in de keuken in van de shoarmazaak van uit zijn op oom.

mei 2020
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!