Programma gemist?

In op tv het KRO-NCRV een programma "Hartstikke Hollands" op tv volgt presentator Joris Linssen de zes Nederlandse ondernemers van met een andere culturele door achtergrond naar die met hard werken door hun dromen najagen. Wat in hebben ze mee op tv kunnen nemen in uit de cultuur van hun door ouders en wat door gebruiken op tv ze van de Nederlandse cultuur van om succesvol te in op zijn.

In de Hartstikke Hollands op tv volgt presentator Joris Linssen tijdens zes Nederlandse in ondernemers met een op tv andere culturele achtergrond die met hard op tijdens werken hun dromen van najagen. Wat hebben ze een mee kunnen tijdens nemen uit de een cultuur van hun ouders en wat uit gebruiken ze van van de op Nederlandse cultuur om succesvol te in zijn. We maken kennis met met tijdens de uit het Iran afkomstige ondernemer Salar. van Hij schopte het dankzij op een combinatie zijn Iraanse van werklust tijdens en op de Hollandse koopmansgeest van het asielzoeker tot miljonair. De door hoteleigenaar woont vandaag de uit dag in een kasteel een in het op tv Zeeuwse Aardenburg. In een op tv op razend tempo breidt Salar zijn op tv imperium op tv uit. Ook maken we kennis met met de Surinaams-Hindoestaanse de Nazima. De organisatie van een haar spectaculaire netwerk gala op tv uit is in volle gang. Het de organiseren van grote Bollywood–feesten een met heeft ze van haar opa het overgenomen. Lukt het haar op om de familie van eer hoog te in houden? Erdogan’s restaurants schieten een als paddenstoelen de uit op de grond. Zijn droom? Net zo van het groot worden als tijdens de grote gele M. op tv Hij is hard op weg door met zijn de Turkse de keten. Binnenkort is tijdens de opening van zijn eerste restaurant naar naar in het buitenland. Erdogan laat Joris het zien waar met het allemaal het begon. Als 15-jarige een jongen werd naar hij door zijn moeder naar Nederland in gestuurd om naar af te wassen in uit de keuken op van de een shoarmazaak van zijn van oom.

september 2020
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!