Programma gemist?

In het het KRO-NCRV programma van "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris de het Linssen zes Nederlandse ondernemers naar met een andere in culturele achtergrond het die met hard van werken hun dromen najagen. Wat hebben van met ze mee kunnen nemen uit de op cultuur van met hun ouders en met wat in gebruiken ze van de Nederlandse cultuur in om uit succesvol te in zijn.

In Hartstikke de Hollands volgt presentator Joris naar Linssen zes in Nederlandse ondernemers tijdens met een andere culturele op tv achtergrond die met hard tijdens werken hun in dromen najagen. het Wat hebben ze mee tijdens kunnen nemen in uit de cultuur van op hun ouders en op wat gebruiken uit ze van de Nederlandse een cultuur om de succesvol te zijn. We maken het kennis met tijdens de uit Iran op tv afkomstige ondernemer Salar. Hij tijdens schopte met het dankzij een combinatie tijdens zijn Iraanse werklust naar en de Hollandse koopmansgeest naar van asielzoeker tot met miljonair. De tijdens hoteleigenaar woont vandaag de de dag in een kasteel het de in het Zeeuwse Aardenburg. in In een razend tempo breidt door Salar zijn imperium met uit. Ook de maken we kennis met op de Surinaams-Hindoestaanse de Nazima. De organisatie van de haar spectaculaire netwerk gala op naar is in volle door gang. Het organiseren van van grote Bollywood–feesten heeft ze van in haar opa overgenomen. een Lukt tijdens het haar tijdens om de familie eer hoog het te houden? Erdogan’s restaurants schieten een als een paddenstoelen uit de uit grond. Zijn droom? door Net zo het groot worden als tijdens de grote gele van M. Hij is hard op weg met de met zijn Turkse keten. Binnenkort tijdens is de opening van van zijn eerste tijdens restaurant van in het buitenland. Erdogan laat Joris in uit zien waar het naar allemaal begon. Als 15-jarige jongen werd op tv hij door zijn door moeder naar naar Nederland gestuurd om af in te wassen in een de tijdens keuken van het de shoarmazaak van zijn op oom.

april 2021
08-10-2017 23:30

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

01-10-2017 23:15

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

24-09-2017 23:20

Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Hartstikke Hollands

In het KRO-NCRV programma "Hartstikke Hollands" volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun o...

17-09-2017 23:20

Nieuw: Hartstikke Hollands

Hartstikke Hollands - Nieuw: Hartstikke Hollands

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze...

Hartstikke Hollands gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hartstikke Hollands de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hartstikke Hollands bij Hartstikke Hollands liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hartstikke Hollands. Heb je een uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hartstikke Hollands gemist

Uitzending gemist van Hartstikke Hollands? Hier kun je alle uitzendingen van Hartstikke Hollands kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!