Programma gemist?

Van de mannen wordt verwacht in dat ze voor zichzelf opkomen, in dat tijdens ze sterk zijn, en dat op ze hun vrouw de beschermen. Maar het wat nou als van het geweld op juist van hun eigen vrouw op tv het komt? Op zes plekken in Nederland met worden jaarlijks een ruim honderd naar mishandelde mannen opgevangen. De een documentaire de ‘Vrouw slaat man’ uit biedt een unieke kijk in in de tot uit nu toe verborgen wereld van een mannen die bang met naar zijn voor hun vrouw de en in een tijdens mannenopvang leren tijdens voor zichzelf op te komen. Twee door mishandelde mannen, van Louis (mannenopvang Den in Haag) en Ludwig door (mannenopvang Amsterdam), waren dapper door genoeg om op tv open door en ongeanonimiseerd hun dramatische op tv verhaal te vertellen. Ze uit werden een jaar lang door op van de voet gevolgd door documentairemaakster op Elena een Lindemans. Wat uit bezielde hen dat ze het geweld het accepteerden? op Waarom bleven in ze bij hun partner? En op tv hoe ver moest het van komen voor naar zij eindelijk hun van koffers pakten? De een film toont in op schokkende wijze hoe gewelddadig op ook vrouwen kunnen een in zijn. Zo is Ludwig met enige tijdens regelmaat het met ziekenhuis ingeslagen. Na het tijdens zoveelste van incident en de het smoes dat hij van ‘met zijn scooter het tegen een paaltje gereden’ op tv was, zei een op arts een tegen hem: ‘Of door u nu wilt of door niet, wij rapporteren dit de als mishandeling’. Wanneer uit Louis, op bont en blauw het geslagen, op zijn tijdens werk niet anders kan dan wat een collega’s in vertrouwen het de nemen, reageren zij vol van ongeloof: ‘Jouw vrouw is met amper 1 meter 60, een die het duw je toch zo om?’. naar ‘Ze konden maar uit niet met geloven dat als op zij eenmaal doordraait, op níemand meer veilig is.’ het Elena Lindemans: ‘Ik hoop in dat naar deze documentaire zowel op tv in ons land in als daarbuiten de op tv ogen van veel mensen opent op en dat een meer mishandelde tijdens mannen zoals Louis en op tv Ludwig het uit lef hebben om uit met hun probleem naar buiten van te treden. naar Het is in hoog tijd dat een mannen zich op dit punt in door emanciperen.’

januari 2021
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!