Programma gemist?

Van naar mannen wordt verwacht naar dat ze voor met zichzelf opkomen, dat ze sterk van zijn, en dat met ze de hun vrouw beschermen. naar Maar wat de nou als het geweld op juist van hun eigen vrouw van komt? Op op zes het plekken in Nederland worden jaarlijks een ruim honderd op tv mishandelde mannen opgevangen. de De documentaire door ‘Vrouw slaat man’ biedt tijdens een unieke kijk op tv in de van tot nu toe de verborgen wereld van van mannen die bang zijn voor hun met vrouw en in met op een mannenopvang leren voor op zichzelf op te komen. Twee de mishandelde naar mannen, Louis (mannenopvang Den in Haag) in en Ludwig (mannenopvang op tv Amsterdam), waren dapper door genoeg om open en ongeanonimiseerd hun het dramatische naar verhaal te vertellen. Ze uit werden een van jaar lang op de uit voet gevolgd door documentairemaakster naar Elena Lindemans. op Wat bezielde hen dat met ze het geweld in accepteerden? Waarom bleven op ze bij de hun door partner? En hoe ver moest het het komen voor de zij eindelijk op tv hun koffers pakten? De op tv film toont naar op schokkende wijze hoe gewelddadig in ook vrouwen op kunnen zijn. Zo is het Ludwig tijdens met enige naar regelmaat het ziekenhuis de ingeslagen. Na het zoveelste in incident en de smoes de dat hij op tv ‘met zijn scooter tijdens tegen een paaltje gereden’ was, van zei uit een arts uit tegen hem: ‘Of u nu wilt op of door niet, wij rapporteren dit als een mishandeling’. Wanneer de Louis, op bont en blauw een geslagen, op zijn werk tijdens niet anders kan dan de wat collega’s in vertrouwen uit nemen, reageren een zij vol ongeloof: de ‘Jouw vrouw het is amper 1 meter van 60, die tijdens duw je met toch zo om?’. tijdens ‘Ze konden maar niet met geloven dat in als zij eenmaal met doordraait, níemand meer naar veilig is.’ Elena uit Lindemans: ‘Ik hoop dat op deze documentaire zowel in ons een land als daarbuiten in de ogen in van veel tijdens mensen opent en dat meer een mishandelde uit mannen zoals Louis met en Ludwig met het lef hebben om het met hun probleem naar buiten op tv een te treden. Het is hoog tijd uit dat mannen zich met op met dit punt het emanciperen.’

mei 2021
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!