Programma gemist?

Van mannen wordt uit verwacht dat ze een voor zichzelf opkomen, met in dat ze sterk zijn, in en dat in ze hun vrouw beschermen. Maar het wat nou als op het geweld juist van de hun in eigen vrouw komt? Op zes door plekken op in Nederland worden jaarlijks ruim tijdens honderd mishandelde mannen op tv opgevangen. in De documentaire ‘Vrouw slaat man’ met van biedt een unieke kijk in door de tot nu toe op verborgen tijdens wereld van mannen die bang het in zijn voor hun vrouw en met in de een mannenopvang leren in voor zichzelf op te naar komen. Twee mishandelde naar mannen, Louis de (mannenopvang Den Haag) en Ludwig uit (mannenopvang Amsterdam), het waren dapper genoeg om open tijdens en ongeanonimiseerd hun op dramatische verhaal uit te het vertellen. Ze werden een jaar het lang met op de voet gevolgd door een documentairemaakster Elena Lindemans. naar Wat bezielde hen dat van ze een het geweld accepteerden? Waarom op bleven ze de bij hun in partner? En hoe ver op moest het komen uit voor zij eindelijk uit hun koffers op tv pakten? De film toont op schokkende naar wijze hoe naar gewelddadig ook vrouwen de kunnen zijn. Zo is op tv Ludwig met tijdens enige regelmaat met het ziekenhuis ingeslagen. Na het tijdens zoveelste incident uit en de smoes dat op tv hij ‘met met zijn scooter tegen een van paaltje naar gereden’ was, zei naar een arts tegen hem: van ‘Of u nu van wilt of niet, door wij rapporteren dit door als het mishandeling’. Wanneer Louis, tijdens bont en blauw op geslagen, op zijn werk niet het anders in kan dan wat collega’s in vertrouwen de nemen, de reageren zij vol ongeloof: ‘Jouw uit op tv vrouw is amper 1 meter 60, de op die duw je toch zo om?’. door ‘Ze door konden maar niet geloven uit dat als zij naar eenmaal doordraait, níemand meer op veilig is.’ naar Elena Lindemans: door ‘Ik hoop dat het deze documentaire zowel in uit ons land als door daarbuiten de ogen naar van veel mensen de opent tijdens en dat meer mishandelde mannen naar zoals Louis op en Ludwig het lef de hebben om door met hun de probleem naar buiten met te treden. Het een is hoog tijd uit dat mannen zich op door dit punt door emanciperen.’

september 2020
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!