Programma gemist?

Van mannen in wordt verwacht dat ze een voor zichzelf opkomen, de op tv dat ze sterk zijn, en het dat ze een hun vrouw beschermen. met Maar wat nou als het op op geweld juist van met hun eigen vrouw komt? Op zes naar plekken in Nederland het uit worden jaarlijks ruim honderd van mishandelde mannen het opgevangen. De documentaire ‘Vrouw slaat van man’ een biedt een unieke kijk naar in de tot op tv nu toe verborgen wereld van van mannen die van bang zijn voor uit hun vrouw van en in tijdens een mannenopvang leren op tv voor zichzelf op te op komen. Twee uit mishandelde mannen, Louis de (mannenopvang Den Haag) en Ludwig het (mannenopvang Amsterdam), naar waren dapper van genoeg om open en ongeanonimiseerd de hun dramatische verhaal op te vertellen. Ze door werden een de jaar lang op de de voet gevolgd door met documentairemaakster in Elena Lindemans. Wat uit bezielde hen dat ze het door geweld met accepteerden? Waarom bleven ze bij tijdens hun partner? de En hoe ver van moest het komen de voor zij uit eindelijk hun koffers pakten? op tv De film toont op in schokkende wijze hoe gewelddadig met ook vrouwen op tv kunnen zijn. Zo uit is Ludwig met enige naar regelmaat op tv het ziekenhuis ingeslagen. Na tijdens het zoveelste een incident en de door smoes dat van hij ‘met zijn het scooter tegen een met paaltje gereden’ was, zei een op arts tegen hem: ‘Of een in u nu wilt of de niet, wij rapporteren door dit als mishandeling’. Wanneer het Louis, bont en op blauw geslagen, op een zijn werk door niet anders kan uit dan wat collega’s de in vertrouwen nemen, reageren een zij vol ongeloof: ‘Jouw van vrouw is op tv amper 1 uit meter 60, die op duw je toch van zo om?’. ‘Ze op tv konden maar niet door geloven dat als zij de eenmaal doordraait, op tv níemand meer veilig door is.’ Elena Lindemans: ‘Ik tijdens hoop dat van deze documentaire met zowel in ons land tijdens als daarbuiten de ogen met van veel mensen in opent van en dat meer mishandelde mannen zoals de Louis en Ludwig door het lef hebben in om met met hun probleem naar op buiten tijdens te treden. Het is hoog een tijd dat op tv mannen zich op dit punt van tijdens emanciperen.’

mei 2020
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!