Programma gemist?

Van mannen wordt naar verwacht dat ze de voor zichzelf opkomen, van in dat ze sterk op zijn, en dat de ze hun vrouw beschermen. naar Maar wat nou als van het geweld juist van in hun op eigen vrouw komt? Op op zes plekken een in Nederland worden van jaarlijks ruim honderd mishandelde het mannen het opgevangen. De documentaire in ‘Vrouw slaat man’ biedt op een unieke kijk in door de tot op tv nu toe verborgen wereld in van mannen een die bang zijn voor hun naar uit vrouw en in een de mannenopvang leren voor zichzelf op tijdens te de komen. Twee mishandelde mannen, Louis in (mannenopvang Den tijdens Haag) en Ludwig (mannenopvang met Amsterdam), tijdens waren dapper genoeg met om open en ongeanonimiseerd een hun de dramatische verhaal te vertellen. tijdens Ze werden in een jaar lang op de voet een gevolgd door documentairemaakster een Elena Lindemans. op tv Wat bezielde op hen dat ze het geweld in accepteerden? Waarom bleven met ze bij hun in partner? En hoe een ver moest uit het de komen voor zij eindelijk hun koffers op pakten? De uit film toont op in schokkende wijze hoe een gewelddadig ook een vrouwen kunnen zijn. Zo is de Ludwig met naar enige door regelmaat het ziekenhuis tijdens ingeslagen. Na het zoveelste van incident en de op smoes dat hij van ‘met zijn scooter tegen een tijdens de paaltje gereden’ was, zei in een arts met tegen hem: ‘Of u nu tijdens wilt of met niet, wij rapporteren dit een als mishandeling’. Wanneer op tv Louis, de bont en blauw geslagen, op op zijn door werk niet anders kan dan wat het collega’s in vertrouwen tijdens een nemen, reageren zij naar vol ongeloof: ‘Jouw vrouw is op amper 1 meter 60, uit die het duw je toch het zo om?’. ‘Ze konden maar naar niet geloven dat op tijdens als zij eenmaal het doordraait, níemand meer veilig is.’ Elena uit Lindemans: ‘Ik hoop op een dat deze documentaire zowel tijdens in ons land als een daarbuiten met de ogen van in veel mensen opent en door dat meer mishandelde mannen op tv zoals Louis tijdens en Ludwig het met lef hebben om met in hun op probleem naar buiten te treden. Het op uit is hoog tijd dat door mannen zich op dit punt in het emanciperen.’

september 2021
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!