Programma gemist?

Van mannen met wordt verwacht uit dat ze voor een zichzelf opkomen, dat ze sterk door op zijn, en dat ze op tv hun vrouw beschermen. Maar door wat nou als het met geweld van juist van hun tijdens eigen vrouw het komt? Op zes de plekken in Nederland worden door jaarlijks ruim honderd mishandelde mannen op tv opgevangen. De het documentaire ‘Vrouw slaat man’ naar biedt een met unieke met kijk in de tot nu uit toe verborgen op wereld van tijdens mannen die bang met zijn voor hun vrouw en in het met een mannenopvang leren het voor zichzelf op met te komen. Twee mishandelde mannen, Louis met op (mannenopvang Den Haag) en Ludwig (mannenopvang door op Amsterdam), waren dapper genoeg om tijdens open en ongeanonimiseerd op tv hun door dramatische verhaal te vertellen. Ze de werden door een jaar lang op tijdens de voet gevolgd door documentairemaakster van Elena uit Lindemans. Wat bezielde naar hen dat ze het geweld het accepteerden? uit Waarom bleven ze bij door hun partner? En hoe de ver moest met het komen voor tijdens zij eindelijk hun koffers naar pakten? De met film toont op naar schokkende wijze hoe van gewelddadig ook vrouwen kunnen op zijn. Zo naar is Ludwig tijdens met enige regelmaat het de ziekenhuis ingeslagen. Na op het zoveelste incident en uit de naar smoes dat hij ‘met door zijn scooter tegen een de paaltje de gereden’ was, zei een arts de tegen door hem: ‘Of het u nu wilt of niet, naar wij naar rapporteren dit als mishandeling’. naar Wanneer Louis, bont en het blauw geslagen, op met zijn werk niet anders een kan dan uit wat collega’s in vertrouwen het uit nemen, reageren zij vol ongeloof: naar ‘Jouw vrouw is amper door 1 door meter 60, die duw je het toch in zo om?’. op ‘Ze konden maar een niet geloven dat als zij van eenmaal doordraait, naar níemand meer veilig is.’ door Elena in Lindemans: ‘Ik hoop dat deze op tv documentaire zowel tijdens in ons land met als daarbuiten de ogen van in veel op tv mensen opent en dat een meer mishandelde de mannen zoals Louis en door Ludwig het lef op tv hebben om met hun door op tv probleem naar buiten te treden. de Het door is hoog tijd door dat mannen zich op dit op tv punt uit emanciperen.’

februari 2020
18-09-2017 20:55

Docu: Vrouw slaat man

2Doc: Vrouw slaat man - Docu: Vrouw slaat man

Van mannen wordt verwacht dat ze voor zichzelf opkomen, dat ze sterk zijn, en dat ze hun vrouw beschermen. Maar wat nou als het geweld juist van hun eigen vrouw komt? Op zes plekken in Nederland worden jaarlijks ruim honderd mishandelde man...

2Doc: Vrouw slaat man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vrouw slaat man bij 2Doc: Vrouw slaat man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vrouw slaat man. Heb je een uitzending van 2Doc: Vrouw slaat man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vrouw slaat man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vrouw slaat man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vrouw slaat man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!