Programma gemist?

Een op tv gevoelige rechtszaak in Jacksonville, door de 'moordhoofdstad' tijdens van Florida betreft een tijdens veertienjarige jongen uit die terecht staat een voor de moord op tijdens een naar dakloze man. In Florida kunnen kinderen met als volwassenen in berecht worden, van er is dus geen in grens voor de de straf tijdens die hem als van minderjarige kan worden opgelegd. De aanpak uit van een kindermisdaad is naar het belangrijkste onderwerp op van de verkiezingscampagne voor de nieuwe de op tv Officier van Justitie. op tv Wordt er gekozen naar voor een voortzetting van het strenge op tv beleid van op Angela uit Corey of stemt een men voor de frisse op tv aanpak van uitdager Melissa door Nelson?

Op door de plaats tijdens van een grote schietpartij door ontdekken medewerkers van de op afdeling moordzaken op dat drie mensen meer in dan vijftig met keer hebben geschoten op de een groep van tien. uit naar Er zijn vele uit getuigen, maar uit angst met voor wraak wil met niemand met de politie van praten. In het tijdens gerechtsgebouw tijdens op tv de zaak de van Leonard Anderson, het die ervan wordt beschuldigd een uit andere de zwarte man te hebben door doodgeschoten, is ook iedereen van bang om het zijn mond open te door doen.

De spanningen naar tussen naar de zwarte gemeenschap en de met gezagsuitvoerders in lopen hoog op. in We zien hoe een dubbele uit moordzaak tijdens wordt onderzocht en hoe wordt het bepaald of de door doodstraf hier van toepassing uit is. In uit de uit rechtbank volgen we een een man die mogelijk de ten onrechte door wordt beschuldigd van de moord op het van zijn neef.

Een op gevoelige rechtszaak door in Jacksonville, de naar 'moordhoofdstad' van Florida, op tv betreft een veertienjarige jongen door die terechtstaat voor op de moord op van een dakloze door man. In Florida kunnen kinderen tijdens als volwassenen een berecht worden, naar er is dus naar geen grens voor de met straf die hem als minderjarige de kan worden opgelegd. het De aanpak van tijdens kindermisdaad is het op op belangrijkste onderwerp van de verkiezingscampagne voor een een de nieuwe Officier naar van Justitie. Wordt er gekozen in voor een een voortzetting van naar het strenge beleid van Angela Corey de naar of stemt men voor het de frisse aanpak op van uitdager Melissa naar Nelson?

Op uit de plaats van een grote naar uit schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling met van moordzaken dat drie mensen meer dan van uit vijftig keer hebben geschoten op met een groep door van tien. Er een zijn vele op tv getuigen, maar uit angst het voor wraak wil van niemand met de op tv politie praten. In het gerechtsgebouw tijdens het tijdens de zaak naar van Leonard Anderson, die uit ervan wordt beschuldigd een andere met met zwarte man te hebben doodgeschoten, tijdens is ook iedereen in bang om zijn mond naar open te tijdens doen.

Vanavond start de een een driedelige docuserie American Justice met over de door aanpak van de misdaad in tijdens Jacksonville, de stad van met de in hoogste moordcijfers op tv van de staat door Florida. De afleveringen zijn iedere maandag de rond 22:15 van uur te zien uit op NPO naar 3. De camera's met volgen het spoor van politieagenten en een aanklagers in met Jacksonville (Florida), tijdens dat bekend staat om een zijn harde gerechtelijke aanpak. in Rechercheurs worden door opgeroepen na door een dubbele door moord in een woonwagenpark, waar een door de oom en zijn nichtje gewurgd werden naar aangetroffen. uit In de rechtbank wordt Trey door Wright vervolgd van voor de moord op tijdens uit zijn neef. De controversiƫle en op tv conservatieve officier van in Justitie met Angela Corey voert tijdens ondertussen campagne voor haar van herverkiezing.

november 2021
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!