Programma gemist?

Een gevoelige rechtszaak het door in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida met betreft een een veertienjarige jongen de die terecht de staat voor de moord op een uit dakloze tijdens man. In Florida kunnen kinderen het als volwassenen berecht uit worden, er is de het dus geen grens voor de van straf op die hem als minderjarige kan worden een opgelegd. De aanpak door van met kindermisdaad is het belangrijkste onderwerp op van de verkiezingscampagne in voor de van nieuwe naar Officier van Justitie. op Wordt er gekozen op voor een voortzetting een van het strenge beleid het van Angela Corey of in stemt men voor op tv de frisse aanpak het van uitdager de Melissa Nelson?

Op op tv de plaats van een op tv grote schietpartij ontdekken in medewerkers van de een afdeling op moordzaken dat drie met mensen meer dan het vijftig keer hebben geschoten op een een groep van door tien. Er zijn vele in getuigen, uit maar uit uit angst voor wraak wil niemand het met de het politie praten. In van het gerechtsgebouw tijdens de zaak op tv van van Leonard Anderson, die ervan wordt door beschuldigd een andere van in zwarte man te hebben tijdens doodgeschoten, is ook iedereen op tv bang om het zijn mond open te de doen.

De naar spanningen tussen door de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders tijdens lopen hoog het op. uit We zien hoe met een dubbele moordzaak wordt onderzocht op tv en hoe wordt bepaald in of de doodstraf naar hier van toepassing door door is. In de rechtbank volgen we door een man het die mogelijk ten onrechte de wordt beschuldigd van het de moord door op zijn met neef.

Een in gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de op 'moordhoofdstad' van van Florida, betreft een het veertienjarige jongen die tijdens terechtstaat van voor de moord tijdens op een dakloze man. In door Florida kunnen uit kinderen als volwassenen berecht worden, met er is dus tijdens geen grens tijdens voor de door straf die hem als de minderjarige kan worden door opgelegd. De aanpak van met kindermisdaad tijdens is het belangrijkste onderwerp van in de verkiezingscampagne met voor de naar nieuwe Officier op tv van Justitie. Wordt een er gekozen voor een van voortzetting van het strenge beleid met het van Angela Corey of stemt van men voor het de frisse aanpak van met uitdager Melissa door Nelson?

Op het de plaats een van een grote van schietpartij ontdekken medewerkers van met de afdeling moordzaken dat tijdens drie mensen meer dan tijdens in vijftig keer hebben geschoten op een op groep van van tien. naar Er zijn vele op tv getuigen, maar uit angst voor naar wraak wil op tv niemand met de politie in praten. In een het gerechtsgebouw tijdens de uit zaak van Leonard Anderson, naar die ervan wordt door beschuldigd een andere naar zwarte man met te in hebben doodgeschoten, is naar ook iedereen bang om door zijn mond open te met doen.

Vanavond start door de driedelige docuserie op American Justice over de de aanpak van naar de misdaad in de Jacksonville, de stad met uit de hoogste moordcijfers in in van de staat door Florida. De afleveringen zijn iedere maandag tijdens op rond 22:15 uur te zien op in NPO 3. De door camera's volgen tijdens het spoor van door politieagenten en aanklagers in op tv Jacksonville het (Florida), dat bekend de staat om zijn harde in gerechtelijke aanpak. Rechercheurs worden een opgeroepen na een dubbele tijdens moord in een de woonwagenpark, waar een in oom en uit zijn nichtje gewurgd werden uit aangetroffen. In de op tv rechtbank wordt Trey van Wright vervolgd naar voor door de moord op zijn op neef. De het controversiële en conservatieve officier van op tv Justitie op Angela Corey voert tijdens ondertussen campagne voor haar het herverkiezing.

juli 2020
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!