Programma gemist?

Een gevoelige op rechtszaak in Jacksonville, de de 'moordhoofdstad' uit van Florida betreft van een veertienjarige jongen met die terecht staat voor door de moord op een het van dakloze man. In Florida op kunnen kinderen als met volwassenen berecht het worden, er is dus de geen grens het voor de straf die hem met als minderjarige kan uit worden opgelegd. uit De aanpak van op kindermisdaad is het door belangrijkste onderwerp van de verkiezingscampagne in in voor de nieuwe Officier van Justitie. door het Wordt er gekozen voor een voortzetting het van het strenge uit beleid van van Angela door Corey of stemt men voor de een frisse aanpak van naar uitdager op Melissa Nelson?

Op de van plaats van een uit grote schietpartij ontdekken door medewerkers door van de afdeling moordzaken dat uit drie naar mensen meer dan tijdens vijftig keer hebben geschoten op een op tv groep van een tien. een Er zijn vele getuigen, door maar uit angst voor wraak op tv wil niemand met in de politie praten. op In het gerechtsgebouw van tijdens de door zaak van de Leonard Anderson, die ervan wordt uit beschuldigd van een andere zwarte man te naar hebben doodgeschoten, is van ook iedereen tijdens bang om zijn met mond open te tijdens doen.

De het spanningen tussen in de zwarte gemeenschap en het de gezagsuitvoerders lopen de hoog op. We zien hoe de een in dubbele moordzaak met wordt onderzocht en hoe tijdens wordt bepaald of de doodstraf in door hier van toepassing uit is. In de rechtbank volgen we in een man die de mogelijk een ten onrechte wordt beschuldigd van met de naar moord op zijn in neef.

Een op tv gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de het 'moordhoofdstad' van Florida, tijdens betreft in een veertienjarige jongen die met terechtstaat de voor de moord in op een dakloze man. door In Florida met kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, uit er is dus van geen grens voor een de straf op die hem als minderjarige tijdens kan uit worden opgelegd. De aanpak van een kindermisdaad uit is het het belangrijkste onderwerp van de door verkiezingscampagne voor door de nieuwe Officier van Justitie. naar Wordt op tv er gekozen voor een een voortzetting van het een strenge beleid van Angela naar Corey in of stemt men voor de naar frisse aanpak door van uitdager door Melissa Nelson?

Op de plaats het van een op tv grote schietpartij ontdekken medewerkers van met van de afdeling door moordzaken dat drie mensen meer dan op vijftig tijdens keer hebben geschoten een op een groep door van tien. Er zijn vele de de getuigen, maar uit angst voor het wraak wil niemand een met de politie praten. de In het met gerechtsgebouw tijdens de zaak op met van Leonard Anderson, die ervan wordt het beschuldigd met een andere zwarte door man te hebben doodgeschoten, is tijdens ook een iedereen bang om zijn in mond een open te doen.

Vanavond uit start de driedelige docuserie American door Justice over in de aanpak van van de misdaad met in Jacksonville, met de stad met een de hoogste moordcijfers door van de staat Florida. De afleveringen van zijn door iedere maandag in rond 22:15 uur op tv te zien op NPO 3. De camera's van volgen het spoor door van van politieagenten en aanklagers met in Jacksonville (Florida), dat op bekend staat om tijdens zijn harde gerechtelijke aanpak. op op Rechercheurs worden opgeroepen door na een dubbele moord in een op woonwagenpark, waar een op oom en op tv zijn met nichtje gewurgd werden aangetroffen. In van de rechtbank wordt naar Trey Wright vervolgd naar voor de van moord op zijn neef. met De controversiële en in conservatieve officier van Justitie op tv Angela met Corey voert ondertussen campagne van voor het haar herverkiezing.

januari 2020
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!