Programma gemist?

Een gevoelige rechtszaak met in Jacksonville, uit de 'moordhoofdstad' van Florida in betreft met een veertienjarige tijdens jongen die terecht tijdens staat voor de moord een op een dakloze man. met In Florida kunnen door kinderen als volwassenen berecht van worden, met er is dus naar geen grens voor de tijdens straf die hem als op minderjarige met kan worden opgelegd. De op tv aanpak van op kindermisdaad is het belangrijkste onderwerp het op tv van de verkiezingscampagne voor de nieuwe door Officier van Justitie. op in Wordt er gekozen voor een het voortzetting van op het strenge beleid van de Angela Corey of op tv stemt men voor de een frisse aanpak van het een uitdager Melissa Nelson?

Op de plaats op van van een grote schietpartij op tv ontdekken medewerkers van de afdeling in de moordzaken dat drie mensen op meer dan vijftig keer hebben door geschoten op het een groep van op tv tien. in Er zijn vele getuigen, naar maar uit angst uit voor wraak van wil niemand met de op politie praten. In het het gerechtsgebouw tijdens de door zaak van Leonard Anderson, van met die ervan wordt beschuldigd een andere een zwarte man op te op tv hebben doodgeschoten, is ook in iedereen bang in om zijn mond tijdens open te doen.

De spanningen tussen in de zwarte gemeenschap een en de in gezagsuitvoerders lopen hoog met op. We zien hoe op met een dubbele moordzaak wordt onderzocht tijdens en hoe wordt bepaald uit of op tv de doodstraf met hier van toepassing is. In uit de rechtbank volgen we het een man die met mogelijk ten onrechte van wordt in beschuldigd van de naar moord op zijn tijdens neef.

Een op tv gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de in 'moordhoofdstad' van van Florida, betreft een met veertienjarige jongen op die terechtstaat voor de moord met op een dakloze de naar man. In Florida op tv kunnen kinderen als van volwassenen berecht worden, er is uit dus geen grens met voor de straf die het hem als minderjarige door kan op worden opgelegd. De tijdens aanpak van van kindermisdaad is het belangrijkste met onderwerp van de verkiezingscampagne het voor de nieuwe Officier tijdens van van Justitie. Wordt er gekozen de voor een voortzetting naar van tijdens het strenge beleid van Angela met Corey of naar stemt men voor op de frisse aanpak van uitdager in Melissa met Nelson?

Op de plaats tijdens van het een grote schietpartij ontdekken de medewerkers met van de afdeling de moordzaken dat drie mensen meer naar dan tijdens vijftig keer hebben geschoten op een met het groep van tien. Er van zijn vele op getuigen, maar uit angst voor wraak uit wil niemand met naar de politie praten. van In het gerechtsgebouw de tijdens de zaak door de van Leonard Anderson, met die ervan wordt beschuldigd van een andere in zwarte man te hebben doodgeschoten, is het ook een iedereen bang uit om zijn mond in open te doen.

Vanavond start tijdens de driedelige docuserie American van Justice over in de aanpak van naar de misdaad in op Jacksonville, de stad in met de hoogste in moordcijfers van de staat tijdens Florida. met De afleveringen zijn iedere uit maandag rond 22:15 uur met te tijdens zien op met NPO 3. De camera's volgen het spoor met van op politieagenten en in aanklagers in Jacksonville (Florida), dat bekend tijdens staat om tijdens zijn harde een gerechtelijke aanpak. Rechercheurs worden opgeroepen door op na een dubbele moord in een op tv woonwagenpark, door waar een oom op en zijn nichtje gewurgd werden in aangetroffen. In de de rechtbank het wordt Trey Wright vervolgd voor het de op tv moord op zijn neef. De naar controversiële in en conservatieve officier van Justitie tijdens Angela Corey voert uit ondertussen de campagne voor haar tijdens herverkiezing.

juni 2021
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!