Programma gemist?

Een gevoelige een rechtszaak in het Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van door Florida betreft een veertienjarige van jongen die van terecht de staat voor de moord op een op tv dakloze man. In een Florida kunnen kinderen in het als volwassenen berecht worden, er is op tv dus geen grens door voor een de straf die hem als uit de minderjarige kan worden opgelegd. De op aanpak van uit kindermisdaad is met het belangrijkste onderwerp van de verkiezingscampagne op tv in voor de nieuwe Officier de van Justitie. Wordt er de gekozen uit voor een voortzetting van tijdens het strenge beleid van Angela naar Corey of uit stemt men voor de de van frisse aanpak van met uitdager Melissa Nelson?

Op in de plaats van een grote met schietpartij ontdekken met medewerkers van naar de afdeling moordzaken naar dat drie mensen meer op dan op vijftig keer hebben geschoten op een naar groep van tijdens tien. Er zijn met vele op getuigen, maar uit angst voor met wraak tijdens wil niemand met de politie praten. door van In het gerechtsgebouw in tijdens de zaak van Leonard naar Anderson, in die ervan wordt beschuldigd een van andere zwarte man te naar hebben naar doodgeschoten, is ook een iedereen bang om zijn het mond open te een doen.

De spanningen het tussen tijdens de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders de een lopen hoog op. naar We zien hoe een dubbele moordzaak de wordt tijdens onderzocht en hoe wordt bepaald tijdens of de de doodstraf hier van toepassing op is. de In de rechtbank volgen het we een man tijdens die het mogelijk ten onrechte naar wordt beschuldigd van op tv de moord op van zijn neef.

Een een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, van de het 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige naar jongen met die terechtstaat voor de van moord op door een dakloze man. In een Florida kunnen kinderen tijdens als volwassenen door berecht worden, er is uit dus geen grens voor op de in straf die hem als minderjarige tijdens kan worden een opgelegd. De met aanpak van van kindermisdaad is het belangrijkste onderwerp van door de verkiezingscampagne voor tijdens de nieuwe in Officier de van Justitie. Wordt er uit gekozen voor een voortzetting op van op tv het strenge beleid van Angela tijdens Corey op tv of stemt men het voor de frisse aanpak een van uitdager Melissa tijdens Nelson?

Op een de plaats van met een grote schietpartij tijdens ontdekken medewerkers een van de afdeling moordzaken naar dat drie mensen meer dan uit vijftig keer het hebben van geschoten op een groep van het tien. Er zijn vele op uit getuigen, maar uit angst voor in wraak wil niemand met op de van politie praten. In in het gerechtsgebouw in tijdens de zaak van de Leonard Anderson, die ervan wordt naar beschuldigd een naar andere uit zwarte man te hebben doodgeschoten, op is ook iedereen bang door door om zijn mond de open te doen.

Vanavond start het de driedelige de docuserie American Justice over door de aanpak van de in misdaad in in Jacksonville, de stad met met de naar hoogste moordcijfers van het de staat Florida. De tijdens afleveringen zijn iedere maandag tijdens op rond 22:15 uur te zien een op NPO 3. De een camera's volgen naar het spoor van politieagenten door en tijdens aanklagers in Jacksonville (Florida), dat bekend tijdens een staat om zijn harde gerechtelijke aanpak. uit met Rechercheurs worden opgeroepen na de een dubbele moord in in een een woonwagenpark, waar een van oom en zijn nichtje gewurgd werden naar door aangetroffen. In de rechtbank het wordt Trey Wright vervolgd voor op tv de de moord op zijn het neef. De controversiële en van conservatieve naar officier van Justitie door Angela Corey voert ondertussen campagne in voor haar van herverkiezing.

maart 2021
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!