Programma gemist?

Een een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de uit 'moordhoofdstad' op van Florida het betreft een veertienjarige jongen die een terecht staat voor de door moord op de een uit dakloze man. In met Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht met worden, tijdens er is de dus geen grens voor de straf de van die hem als naar minderjarige kan worden opgelegd. De aanpak op tv van kindermisdaad is een het belangrijkste een onderwerp van door de verkiezingscampagne voor op de nieuwe door Officier van Justitie. Wordt er in gekozen voor naar een voortzetting van het strenge uit tijdens beleid van Angela Corey uit of stemt men voor de met frisse aanpak van tijdens uitdager Melissa naar Nelson?

Op de de plaats van een van grote schietpartij ontdekken van medewerkers van de de afdeling moordzaken dat de drie mensen een meer dan vijftig keer van hebben geschoten op op een groep in van tien. Er zijn een vele getuigen, de maar uit door angst voor wraak wil met niemand met de politie op tv praten. In het van gerechtsgebouw tijdens op tv de zaak van door Leonard Anderson, op die ervan wordt beschuldigd een in andere zwarte man tijdens te hebben doodgeschoten, op tv is ook iedereen uit bang van om zijn mond open te door doen.

De spanningen tussen een de het zwarte gemeenschap de en de gezagsuitvoerders lopen de hoog op. We door zien hoe met een dubbele moordzaak op tv wordt onderzocht en hoe wordt met bepaald of de doodstraf op tv hier van van toepassing uit is. In de het rechtbank volgen we het een man die in mogelijk ten onrechte wordt met beschuldigd van de moord het op zijn op tv neef.

Een uit gevoelige rechtszaak uit in Jacksonville, de met 'moordhoofdstad' van Florida, betreft door een veertienjarige jongen die terechtstaat met voor de moord door naar op een dakloze man. naar In Florida kunnen naar kinderen als volwassenen van berecht worden, het er is dus geen grens voor op de straf die een tijdens hem als minderjarige kan worden in opgelegd. De aanpak van van kindermisdaad is het in belangrijkste onderwerp van het de verkiezingscampagne voor met de nieuwe op Officier van door Justitie. Wordt op tv er gekozen voor door een voortzetting van het strenge de beleid van op Angela Corey of stemt men met tijdens voor de frisse naar aanpak van uitdager Melissa het Nelson?

Op op de plaats van door een grote schietpartij ontdekken medewerkers op tv op tv van de afdeling moordzaken op tv dat drie uit mensen meer dan vijftig keer hebben van geschoten op een tijdens groep van de tien. Er zijn vele naar getuigen, maar van uit angst op voor wraak tijdens wil niemand met door de politie praten. In het gerechtsgebouw van tijdens de zaak door van de Leonard Anderson, die ervan wordt uit van beschuldigd een andere zwarte uit man te hebben op doodgeschoten, is door ook iedereen bang om zijn mond door door open te doen.

Vanavond met start de driedelige docuserie American naar uit Justice over de aanpak een van de misdaad naar in Jacksonville, de stad met op tv de hoogste moordcijfers naar van de staat door Florida. De afleveringen een zijn iedere maandag met rond 22:15 uit uur te zien op het NPO op tv 3. De camera's volgen het door spoor van op tv politieagenten en aanklagers door in Jacksonville (Florida), dat van bekend staat om het zijn harde gerechtelijke van aanpak. Rechercheurs worden opgeroepen door na op een dubbele de moord in een woonwagenpark, waar het een oom tijdens en zijn nichtje van gewurgd werden aangetroffen. In de in rechtbank wordt tijdens Trey Wright naar vervolgd voor de een moord op zijn neef. De uit controversiële op tv en conservatieve officier naar van Justitie Angela van Corey voert ondertussen met campagne voor door haar herverkiezing.

oktober 2020
11-04-2019 22:15

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida betreft een veertienjarige jongen die terecht staat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

04-04-2019 22:10

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

28-03-2019 23:15

Punishment

American Justice - Punishment

De spanningen tussen de zwarte gemeenschap en de gezagsuitvoerders lopen hoog op. We zien hoe een dubbele moordzaak wordt onderzocht en hoe wordt bepaald of de doodstraf hier van toepassing is. In de rechtbank volgen we een man die mogelijk...

02-10-2017 22:20

Reckoning

American Justice - Reckoning

Een gevoelige rechtszaak in Jacksonville, de 'moordhoofdstad' van Florida, betreft een veertienjarige jongen die terechtstaat voor de moord op een dakloze man. In Florida kunnen kinderen als volwassenen berecht worden, er is dus geen grens ...

25-09-2017 22:20

Witness

American Justice - Witness

Op de plaats van een grote schietpartij ontdekken medewerkers van de afdeling moordzaken dat drie mensen meer dan vijftig keer hebben geschoten op een groep van tien. Er zijn vele getuigen, maar uit angst voor wraak wil niemand met de polit...

18-09-2017 22:15

Start: American Justice

American Justice - Start: American Justice

Vanavond start de driedelige docuserie American Justice over de aanpak van de misdaad in Jacksonville, de stad met de hoogste moordcijfers van de staat Florida. De afleveringen zijn iedere maandag rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De camera...

American Justice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Justice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Justice bij American Justice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Justice. Heb je een uitzending van American Justice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Justice gemist

Uitzending gemist van American Justice? Hier kun je alle uitzendingen van American Justice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!