Programma gemist?

Verslag op tv van de 'derde dinsdag tijdens in september' op met de rijtoer van koning tijdens Willem-Alexander uit en koningin Máxima naar de in op Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène in op naar Paleis Noordeinde. op tv Rond 15:00 uur op tv vindt de overhandiging van de het Miljoenennota door de minister met in van Financiën plaats en uit volgen de eerste op reacties op de plannen. Parlementair de vuurwerk wordt op niet verwacht op deze Prinsjesdag. naar door Normaal gesproken presenteert een kabinet op in met de derde dinsdag in september zijn uit belangrijkste plannen voor van op het komende jaar, maar Rutte II tijdens is demissionair door en dan het is het parlementair uit gebruik dat weidse vergezichten het worden overgelaten aan de door nieuwe in regering. Voor de in pracht en praal door van de rijtoer maakt op dat echter niet uit. op tv Met die aantekening dat op tv koning Willem-Alexander en uit tijdens koningin Máxima – vanwege de restauratie door van de met Gouden Koets – tijdens voor de een tweede keer met de Glazen Koets nemen van Paleis de Noordeinde door naar de uit Ridderzaal en vice op tv versa. De NOS doet vandaag uitvoerig uit en rechtstreeks verslag tijdens van Prinsjesdag. De met centrale het presentator is Rob het Trip, terwijl Astrid Kersseboom op tv met een gast commentaar in geeft bij het ceremoniële naar met deel. Daarin is van ook een korte update de te zien van tijdens de werkzaamheden aan de met Gouden uit Koets. Intussen staat Mark op Visser op de Markt. Met naar gasten uit allerlei beroepsgroepen tijdens – zoals een de leraar, een van agent en op tv een verpleegkundige – kijkt uit hij naar de door rijtoer op en luistert hij naar de troonrede. van Wat vinden zij met ervan? Wat is op tv het effect van het het het beleid op hun leven? door En wat de zou een het nieuw kabinet moeten doen? In het uit politieke in deel staat de door aanbieding van de Miljoenennota het door minister Dijsselbloem van Financiën de centraal. een De reacties van een de politieke kopstukken worden naar gepeild door Dominique van van der een Heyde.

juni 2020
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!