Programma gemist?

Verslag van van de 'derde dinsdag in in september' met een de rijtoer van van koning Willem-Alexander de en koningin Máxima in naar de Ridderzaal, de naar troonrede en de balkonscène door op Paleis een Noordeinde. op tv Rond 15:00 uur op vindt de overhandiging van de een Miljoenennota door de door minister van in Financiën plaats en volgen op de eerste reacties op de de plannen. Parlementair door vuurwerk in wordt niet verwacht op deze Prinsjesdag. van Normaal door gesproken presenteert een in kabinet op de derde van dinsdag in september zijn naar belangrijkste plannen voor het in het komende jaar, met maar Rutte II is demissionair het en dan naar is het parlementair tijdens gebruik dat weidse met vergezichten worden overgelaten van aan de met nieuwe regering. Voor de pracht en praal tijdens door van de rijtoer maakt dat echter tijdens niet uit. Met van uit die aantekening dat koning Willem-Alexander uit en het koningin Máxima – vanwege de de restauratie de van de Gouden Koets – met voor de tweede een keer de op tv Glazen Koets nemen de van Paleis Noordeinde naar de op Ridderzaal en het vice versa. De NOS op doet vandaag uitvoerig het en rechtstreeks in verslag van Prinsjesdag. De centrale naar presentator is in Rob uit Trip, terwijl Astrid Kersseboom met een tijdens een gast commentaar geeft bij het ceremoniële op tv deel. Daarin de is op tv ook een korte op tv update te zien naar van de werkzaamheden uit aan de Gouden Koets. Intussen staat in Mark uit Visser op de Markt. tijdens Met gasten uit allerlei beroepsgroepen door – door zoals een leraar, het een agent en op tv een verpleegkundige in – kijkt hij naar de rijtoer naar en op tv luistert hij naar de door troonrede. Wat vinden zij uit de ervan? Wat is in het effect van het een beleid op hun leven? tijdens En met wat zou een nieuw kabinet tijdens moeten doen? In het de politieke met deel staat de het aanbieding van de Miljoenennota door het minister Dijsselbloem van Financiën naar centraal. De reacties met van de op tv politieke kopstukken een worden gepeild uit door Dominique van uit der Heyde.

april 2021
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!