Programma gemist?

Verslag het van de 'derde dinsdag van in september' op tv met de rijtoer in van koning Willem-Alexander uit en koningin Máxima naar de de Ridderzaal, de troonrede op tv en de met balkonscène op Paleis Noordeinde. van Rond tijdens 15:00 uur vindt op de overhandiging van op tv de Miljoenennota door in de minister van Financiën door plaats en volgen op tv de eerste reacties het op de plannen. Parlementair in vuurwerk wordt van niet verwacht op deze Prinsjesdag. met een Normaal gesproken presenteert naar een kabinet op de derde dinsdag met in september zijn naar belangrijkste plannen op voor met het komende jaar, naar maar Rutte II is uit demissionair en dan is door het van parlementair gebruik dat weidse vergezichten een worden overgelaten aan in de naar nieuwe regering. Voor de pracht en met praal van in de rijtoer uit maakt dat echter niet uit. Met door die op tv aantekening dat koning op Willem-Alexander en op tv koningin Máxima – vanwege de restauratie in van de Gouden in Koets – voor door de tweede op tv keer de Glazen het Koets nemen van Paleis de Noordeinde met naar de Ridderzaal en vice naar tijdens versa. De NOS doet vandaag uitvoerig en de rechtstreeks verslag op van Prinsjesdag. De op centrale presentator is Rob met Trip, terwijl Astrid van op Kersseboom met een gast een commentaar geeft bij het ceremoniële tijdens met deel. Daarin is ook een met korte met update te zien van de werkzaamheden van aan de op Gouden op Koets. Intussen staat Mark van Visser op de Markt. van Met gasten uit door allerlei beroepsgroepen – zoals het een leraar, een agent een en een uit verpleegkundige – kijkt door hij naar tijdens de rijtoer en luistert van hij naar op de troonrede. van Wat vinden zij ervan? Wat is in het effect met van het tijdens beleid op de hun leven? En wat zou een een nieuw uit kabinet moeten doen? In het naar politieke deel staat de door aanbieding van de de Miljoenennota op tv door minister Dijsselbloem van Financiën uit centraal. De in reacties van naar de politieke kopstukken van worden gepeild uit door Dominique van der op tv Heyde.

september 2020
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!