Programma gemist?

Verslag van met de 'derde dinsdag het in september' tijdens met de rijtoer van koning naar Willem-Alexander het en koningin op Máxima naar de de Ridderzaal, de troonrede op en de balkonscène op Paleis het Noordeinde. Rond van 15:00 uur op tv vindt de overhandiging van de Miljoenennota een door de minister uit van Financiën plaats het en volgen de een eerste reacties het op de plannen. Parlementair vuurwerk uit tijdens wordt niet verwacht op deze Prinsjesdag. naar Normaal gesproken presenteert uit tijdens een kabinet op in de derde dinsdag in op september zijn tijdens belangrijkste plannen voor het komende op jaar, maar op Rutte II op is demissionair en naar dan is het de parlementair gebruik dat weidse uit vergezichten worden overgelaten aan de op tv nieuwe regering. Voor tijdens de op pracht en praal van de rijtoer uit maakt dat echter uit in niet uit. Met die aantekening door dat koning de Willem-Alexander en koningin door Máxima – in vanwege de restauratie van de Gouden een met Koets – voor op tv de tweede keer de de Glazen Koets nemen naar van Paleis Noordeinde de naar de Ridderzaal een en vice versa. De NOS een doet vandaag in uitvoerig en een rechtstreeks verslag van de Prinsjesdag. De centrale in presentator is Rob het Trip, terwijl Astrid Kersseboom met van een gast tijdens commentaar geeft bij met het ceremoniële deel. met Daarin is ook door een korte update te zien de van de uit werkzaamheden aan de Gouden naar Koets. Intussen staat Mark naar Visser een op de met Markt. Met gasten uit uit allerlei beroepsgroepen met – zoals een leraar, de een agent en in een verpleegkundige in – kijkt hij naar uit de rijtoer door en luistert hij naar op tv de troonrede. Wat vinden door zij het ervan? Wat is het van effect van het beleid op op met hun leven? En wat zou een door nieuw tijdens kabinet moeten een doen? In het politieke het deel staat de aanbieding van door de Miljoenennota door op tv minister Dijsselbloem van op Financiën een centraal. De reacties van de de politieke kopstukken worden het gepeild door Dominique van de der in Heyde.

januari 2021
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!