Programma gemist?

Verslag in van de 'derde dinsdag in van september' met de de rijtoer van koning met door Willem-Alexander en koningin Máxima naar het de Ridderzaal, de op tv troonrede en de door balkonscène in op Paleis Noordeinde. Rond het 15:00 uur vindt de een overhandiging van de tijdens Miljoenennota door de door minister van Financiën door plaats en volgen door de eerste reacties op op de plannen. Parlementair vuurwerk naar wordt niet verwacht het op in deze Prinsjesdag. Normaal gesproken het presenteert een kabinet op met de naar derde dinsdag in september zijn van belangrijkste plannen uit voor het komende door jaar, maar Rutte het II is demissionair op en met dan is het naar parlementair gebruik dat weidse vergezichten tijdens worden overgelaten aan de de nieuwe de regering. Voor de pracht in en praal van de naar rijtoer maakt dat echter op niet naar uit. Met die op aantekening dat koning Willem-Alexander en in koningin Máxima – met van vanwege de restauratie van naar de Gouden op Koets – voor de de tweede keer de Glazen een Koets nemen van Paleis op tv Noordeinde naar in de Ridderzaal en in vice naar versa. De NOS doet vandaag tijdens uitvoerig en naar rechtstreeks verslag van de Prinsjesdag. De centrale op presentator is Rob Trip, terwijl een Astrid tijdens Kersseboom met een gast commentaar geeft op bij het de ceremoniële deel. Daarin is tijdens ook een korte de update te zien het van de in werkzaamheden aan de op tv Gouden van Koets. Intussen staat Mark Visser op de met Markt. Met de gasten tijdens uit allerlei beroepsgroepen – zoals op tv een leraar, de een agent en een een verpleegkundige – kijkt op tv hij naar de met rijtoer en luistert hij tijdens naar de een troonrede. Wat vinden in zij ervan? het Wat is het op effect van op tv het beleid op hun leven? En de wat door zou een de nieuw kabinet moeten op tv doen? In het politieke deel in staat de de aanbieding van de Miljoenennota door in minister Dijsselbloem op van Financiën centraal. De op reacties van de het politieke kopstukken op tv worden gepeild door naar Dominique van der het Heyde.

augustus 2021
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!