Programma gemist?

Verslag van de uit 'derde dinsdag in op tv september' met uit de rijtoer van koning uit Willem-Alexander en met koningin Máxima naar op de Ridderzaal, de op tv troonrede en de met balkonscène op Paleis op Noordeinde. Rond 15:00 uur naar vindt de overhandiging tijdens van de Miljoenennota op tv in door de minister van tijdens Financiën plaats op en volgen de eerste reacties op tijdens de met plannen. Parlementair vuurwerk wordt naar niet verwacht het op deze Prinsjesdag. met Normaal gesproken presenteert door een kabinet op de derde met dinsdag in september met zijn belangrijkste plannen van voor het op tv komende jaar, maar Rutte II met is demissionair het en met dan is het het parlementair gebruik dat naar weidse vergezichten worden overgelaten aan de de nieuwe regering. Voor de de pracht en van praal het van de rijtoer in maakt dat echter niet uit. Met door die aantekening door dat koning Willem-Alexander en in koningin Máxima uit – een vanwege de restauratie van de Gouden door Koets – voor in de tweede met keer in de Glazen Koets nemen van Paleis een Noordeinde naar door de op tv Ridderzaal en vice op versa. De NOS doet vandaag uitvoerig tijdens en in rechtstreeks verslag van Prinsjesdag. in De centrale presentator de is Rob Trip, terwijl op Astrid met Kersseboom met een een gast commentaar geeft bij op tv het ceremoniële met deel. Daarin is in ook een korte op update te zien van de de werkzaamheden aan de van Gouden uit Koets. Intussen staat Mark Visser tijdens op de Markt. naar Met gasten uit allerlei beroepsgroepen op – zoals een naar leraar, tijdens een agent door en een verpleegkundige – tijdens kijkt hij naar de rijtoer op tv en luistert hij tijdens met naar de troonrede. Wat vinden zij op ervan? in Wat is met het effect van het tijdens beleid op hun leven? En op tv op wat zou een het nieuw kabinet moeten doen? In in het politieke uit deel staat de naar aanbieding van de Miljoenennota door minister naar op Dijsselbloem van Financiën centraal. van De reacties van de politieke op kopstukken worden gepeild tijdens door van Dominique van der de Heyde.

januari 2020
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!