Programma gemist?

Verslag de van de 'derde op tv dinsdag in het september' met de van rijtoer van koning Willem-Alexander een en koningin Máxima de naar de Ridderzaal, de door troonrede en de op tv balkonscène op Paleis de Noordeinde. Rond 15:00 uur op tv de vindt de overhandiging van de uit Miljoenennota door de minister van naar van Financiën plaats en volgen uit de eerste op tv reacties op door de plannen. Parlementair vuurwerk op tv wordt niet verwacht op het deze Prinsjesdag. Normaal gesproken presenteert op tv een kabinet op tijdens de derde dinsdag door in door september zijn met belangrijkste plannen voor het komende jaar, een maar Rutte II uit is in demissionair en dan is het met parlementair gebruik dat een weidse het vergezichten worden overgelaten aan de het nieuwe regering. Voor de in naar pracht en praal van de rijtoer een maakt dat echter naar niet uit. Met van die aantekening tijdens dat uit koning Willem-Alexander en koningin Máxima door – vanwege op de restauratie van de de Gouden Koets – in voor van de tweede keer de de Glazen Koets nemen van uit Paleis Noordeinde naar van de Ridderzaal en het vice versa. De het NOS doet vandaag uitvoerig en naar rechtstreeks naar verslag van Prinsjesdag. De centrale van presentator met is Rob Trip, terwijl de Astrid Kersseboom met op tv een gast een commentaar geeft op bij het ceremoniële deel. door Daarin is in ook een korte update te zien door van van de werkzaamheden tijdens aan de Gouden Koets. Intussen in staat Mark de Visser op de Markt. Met de gasten uit allerlei op tv beroepsgroepen – zoals een op tv leraar, een agent uit en een verpleegkundige de – kijkt op tv hij naar een de rijtoer en luistert hij de naar door de troonrede. Wat door vinden zij in ervan? Wat is uit het effect van uit het beleid op hun leven? op En wat zou een met nieuw kabinet moeten de naar doen? In het politieke deel staat een de aanbieding naar van de Miljoenennota op door minister in Dijsselbloem van Financiën centraal. tijdens De reacties van op tv de politieke op tv kopstukken worden gepeild door in Dominique van op der Heyde.

oktober 2020
19-09-2017 12:30

Live: Prinsjesdag 2017

NOS Prinsjesdag 2017 - Live: Prinsjesdag 2017

Verslag van de 'derde dinsdag in september' met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde. Rond 15:00 uur vindt de overhandiging van de Miljoenennota do...

NOS Prinsjesdag 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2017 bij NOS Prinsjesdag 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2017. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!