Programma gemist?

De naar documentaire 'Dugma - The Button' met een is een portret tijdens van een aantal mannen die aangesloten uit zijn bij op tv Jabhat al Nusra, de van Syrische van tak van Al Qaida. Ze naar wachten in tot ze een met zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is de onzeker het wanneer dat zal zijn. Abu met Qaswara op uit Mekka hoopt - met naar goedkeuring van Allah van - zijn in gepantserde auto naar op een doelwit te op tv rijden en die met op tv één het druk op de knop een (de dugma) tot ontploffing met te het brengen. Daarna zal hij tijdens naar het op tv paradijs gaan. Britse op tv bekeerling Abu Basir al-Britani zoekt kameraadschap het en voldoening het in de jihad maar door hij op maakt zich zorgen over zijn tijdens de vrouw. 2Doc: Dugma - op tv The Button laat de het menselijke kant van een zelfmoordterroristen zien. Zo belt Abu op tv Qaswara dagelijks uit met zijn ouders door en heeft tijdens hij zijn vader moeten beloven op met hem het te bellen tijdens op moment met dat hij de bom tijdens af zal laten gaan. Dit van zal zijn naar ouders het door gevoel geven dat hun zoon tijdens veilig op tv naar het hiernamaals gaat naar en het allemaal het in naam van door Allah zal zijn. Ondanks het op zware thema met van de documentaire in wordt de vaak gezongen, gelachen en erg van luchtig gedaan op over het feit dat ze van zichzelf binnenkort naar van het leven zullen de ontnemen. een Ten slotte wachten het er in het paradijs 72 een maagden uit op hen. Ook de de twijfels en moeilijke momenten in van de de terroristen zijn te zien. door Abu heeft zijn dochtertje met tijdens van een jaar nog nooit gezien met omdat door hij naar Syrië is vertrokken. uit Als op tv hij binnenkort de opdracht zal in krijgen om de de tijdens dugma in te drukken, door zal dit het ook zo blijven. Ook de in Britse bekeerling Abu door Basir al-Britani vindt het op af en toe moeilijk uit als de hij aan zijn een gezin denkt. Hij zal binnenkort met vader worden van en de keuze om van van zich bewust van het leven van te tijdens beroven en zijn familie achter met te laten, valt steeds op naar zwaarder. 2Doc: Dugma - The Button, schetst uit portretten van verschillende tijdens zelfmoordterroristen, tijdens hun afkomst en visies. Je een wordt meegezogen een in de door verhalen en motieven een van de mannen, op terwijl je het ook hun zwaktes leert kennen en van de gevaarlijke een situaties vol bombardementen waarin de ze zich op dagelijks met begeven.

juni 2021
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!