Programma gemist?

De documentaire naar 'Dugma - The Button' op is een portret op tv van een aantal uit mannen die aangesloten op tv zijn bij een Jabhat van al Nusra, de Syrische tak door van Al Qaida. een Ze van wachten tot ze van een zelfmoordaanslag mogen plegen. de Het is onzeker wanneer dat tijdens zal de zijn. Abu Qaswara uit Mekka hoopt de - met goedkeuring het van Allah het - zijn uit gepantserde auto op naar een doelwit te rijden en van in die met één druk op de de knop (de dugma) door tot ontploffing te de brengen. Daarna naar zal een hij naar het paradijs gaan. van Britse het bekeerling Abu Basir al-Britani zoekt door kameraadschap en voldoening in op tv de jihad naar maar tijdens hij maakt zich zorgen over van zijn vrouw. 2Doc: Dugma - in op The Button laat de op tv menselijke kant van zelfmoordterroristen zien. door Zo belt Abu het Qaswara dagelijks op tv met met zijn ouders en tijdens heeft hij zijn vader moeten een beloven met de hem te bellen op op tv moment dat hij de uit naar bom af zal met laten gaan. Dit zal de zijn ouders het gevoel in geven op dat hun zoon veilig naar een het hiernamaals gaat en uit het allemaal van in naam van de Allah tijdens zal zijn. Ondanks het zware uit thema van de naar documentaire wordt vaak gezongen, gelachen op tv met en erg luchtig gedaan over het tijdens feit met dat ze zichzelf binnenkort uit van het leven zullen met ontnemen. Ten slotte naar wachten tijdens er in het paradijs 72 door door maagden op hen. Ook de de twijfels en moeilijke tijdens momenten van naar de terroristen zijn te zien. een Abu heeft zijn tijdens dochtertje tijdens van een jaar nog het nooit gezien omdat naar hij naar Syrië is vertrokken. op tv een Als hij binnenkort de opdracht zal door krijgen om de door dugma tijdens in te op drukken, zal dit het ook zo blijven. Ook uit de Britse bekeerling op Abu Basir al-Britani tijdens vindt het af en toe moeilijk op tv als van hij aan zijn gezin naar denkt. Hij zal een binnenkort vader worden op tv en de keuze uit om zich bewust tijdens van het een leven te door beroven en zijn familie achter de te laten, naar valt steeds van zwaarder. 2Doc: Dugma - The Button, schetst op portretten van het verschillende zelfmoordterroristen, door hun afkomst en visies. een Je wordt meegezogen in de de verhalen en het motieven van de op tv mannen, terwijl je in door ook hun zwaktes leert kennen en uit de gevaarlijke met situaties vol met bombardementen waarin het ze zich dagelijks het begeven.

oktober 2020
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!