Programma gemist?

De op documentaire 'Dugma - op The Button' is van een portret van een aantal in mannen die aangesloten in zijn bij Jabhat tijdens het al Nusra, de Syrische tak van een een Al Qaida. Ze naar wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen van het plegen. Het is onzeker wanneer dat op zal uit zijn. Abu Qaswara uit Mekka een hoopt - met op tv goedkeuring van Allah - van zijn gepantserde van auto naar op een doelwit te een rijden en een die met één druk uit op de knop (de dugma) van tot ontploffing te door brengen. Daarna in zal door hij naar het paradijs uit gaan. Britse bekeerling Abu het Basir al-Britani met zoekt kameraadschap door en voldoening in de tijdens jihad maar hij maakt zich het zorgen over zijn met vrouw. 2Doc: Dugma - uit The door Button laat de menselijke op kant van zelfmoordterroristen op tv zien. op Zo belt Abu Qaswara naar dagelijks met zijn de ouders en heeft hij zijn met vader van moeten beloven met de hem te de bellen op moment tijdens dat hij de bom af zal tijdens door laten gaan. Dit zal zijn tijdens ouders het van gevoel geven dat hun zoon op veilig naar met het uit hiernamaals gaat en met het allemaal in naam van op Allah zal zijn. Ondanks het op tv zware thema het van de van documentaire wordt vaak gezongen, de gelachen en erg luchtig op gedaan over op tv het feit uit dat ze zichzelf binnenkort van het de het leven zullen ontnemen. Ten met slotte met wachten er in het paradijs 72 tijdens maagden op hen. Ook uit de twijfels en op tv het moeilijke momenten van een de terroristen zijn te zien. Abu het in heeft zijn dochtertje van op tv een jaar nog tijdens nooit gezien omdat in hij naar Syrië is op tv vertrokken. Als hij binnenkort een de op tv opdracht zal krijgen de om de dugma in te door naar drukken, zal dit ook zo blijven. Ook naar de Britse de bekeerling Abu Basir al-Britani op vindt het af met tijdens en toe moeilijk als hij aan door zijn gezin denkt. tijdens Hij zal binnenkort van vader het worden en van de keuze om de zich bewust van het het leven te beroven met en zijn familie achter te het op laten, valt steeds zwaarder. 2Doc: Dugma uit - The op Button, schetst tijdens portretten van verschillende zelfmoordterroristen, hun afkomst het en visies. Je uit wordt meegezogen in in de verhalen en van motieven van de het op tv mannen, terwijl je ook op hun zwaktes leert uit kennen en de gevaarlijke met situaties vol bombardementen op waarin een ze zich dagelijks uit begeven.

oktober 2019
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!