Programma gemist?

De documentaire 'Dugma met - The uit Button' is een een portret van een aantal tijdens mannen die aangesloten een zijn uit bij Jabhat al Nusra, naar de een Syrische tak van Al Qaida. uit Ze wachten op tot ze op een zelfmoordaanslag mogen naar plegen. Het is op tv onzeker wanneer dat zal het zijn. Abu Qaswara het uit Mekka hoopt - door met goedkeuring van Allah uit - zijn gepantserde van auto naar een van doelwit tijdens te rijden en naar die met één met druk op de knop in (de dugma) tot ontploffing te van brengen. Daarna de zal hij naar naar het paradijs tijdens gaan. Britse naar bekeerling Abu Basir al-Britani zoekt kameraadschap van en voldoening van in de de jihad maar op tv hij maakt zich zorgen over zijn tijdens vrouw. 2Doc: de Dugma - The Button uit laat de de menselijke kant naar van zelfmoordterroristen zien. Zo het belt Abu Qaswara een dagelijks met zijn ouders en een heeft een hij zijn vader met moeten beloven met hem uit te bellen door op moment in dat hij de bom af zal in laten gaan. Dit op tv op zal zijn ouders het de gevoel geven dat hun zoon een de veilig naar het hiernamaals gaat en van het allemaal uit in naam van Allah met in zal zijn. Ondanks het zware het thema van de documentaire wordt uit vaak gezongen, gelachen op tv naar en erg luchtig van gedaan over het tijdens feit dat ze tijdens zichzelf binnenkort van uit het leven zullen ontnemen. Ten slotte een wachten er op tv in tijdens het paradijs 72 maagden op naar hen. Ook de twijfels op en moeilijke momenten van uit de met terroristen zijn te uit zien. Abu heeft zijn dochtertje met van een de jaar nog nooit gezien naar omdat hij naar tijdens van Syrië is vertrokken. Als hij het binnenkort de door opdracht zal krijgen van om de dugma van in te drukken, van zal dit ook zo op blijven. Ook de de Britse bekeerling het Abu Basir al-Britani vindt het af door en toe op moeilijk het als hij aan zijn op gezin denkt. Hij het zal binnenkort vader naar worden en de keuze om naar zich bewust op tv van het leven te in beroven en door zijn familie de achter te een laten, valt steeds zwaarder. 2Doc: Dugma uit - The uit Button, schetst portretten van verschillende naar op tv zelfmoordterroristen, hun afkomst en visies. op tv Je wordt meegezogen een in de verhalen op tv en motieven een van de mannen, in terwijl je ook hun zwaktes het uit leert kennen en de gevaarlijke op situaties vol in bombardementen waarin ze zich een dagelijks een begeven.

oktober 2021
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!