Programma gemist?

De documentaire op tv 'Dugma - op The Button' is een portret op tv van de een aantal op mannen die aangesloten zijn het bij Jabhat al Nusra, in de in Syrische tak van Al een Qaida. Ze wachten een tot ze een zelfmoordaanslag uit mogen plegen. Het is een onzeker wanneer tijdens dat met zal zijn. Abu Qaswara uit Mekka tijdens hoopt - met met goedkeuring van het Allah - zijn door gepantserde auto naar een door doelwit te in rijden en in die met één druk op de op tv de knop (de dugma) tot ontploffing te op tv brengen. Daarna met zal hij door naar het paradijs gaan. Britse op tv op tv bekeerling Abu Basir al-Britani zoekt kameraadschap tijdens en voldoening de in de jihad maar naar hij maakt zich in met zorgen over zijn een vrouw. 2Doc: Dugma - naar The Button laat de in menselijke kant door van zelfmoordterroristen zien. Zo belt tijdens Abu naar Qaswara dagelijks met uit zijn ouders en heeft hij met zijn vader moeten beloven tijdens met met hem te bellen op moment van dat op tv hij de bom af zal een laten gaan. de Dit door zal zijn ouders het gevoel geven van met dat hun zoon veilig naar het door hiernamaals gaat van en het allemaal met in naam van Allah in zal zijn. Ondanks het een zware van thema van in de documentaire wordt vaak gezongen, het gelachen en het erg luchtig gedaan een over het feit dat ze met zichzelf binnenkort van met het leven zullen naar ontnemen. Ten slotte door wachten uit er in door het paradijs 72 maagden op hen. Ook van de twijfels tijdens en moeilijke momenten van een de terroristen zijn door in te zien. Abu op heeft zijn dochtertje van een jaar in nog nooit gezien door omdat hij naar met Syrië op tv is vertrokken. Als hij binnenkort het het de opdracht zal krijgen een om de de dugma in te drukken, zal naar dit ook zo blijven. Ook op de Britse bekeerling de naar Abu Basir al-Britani naar vindt het af en toe op tv moeilijk als met hij aan zijn gezin in denkt. uit Hij zal binnenkort vader uit worden en de de keuze om zich tijdens bewust van het leven te met uit beroven en zijn familie achter door te laten, valt steeds door zwaarder. 2Doc: Dugma - het The op Button, schetst portretten van verschillende in zelfmoordterroristen, hun tijdens afkomst en visies. met Je wordt meegezogen met in het de verhalen en motieven van de het mannen, terwijl in je van ook hun zwaktes leert kennen en op tv de gevaarlijke situaties van uit vol bombardementen waarin de ze zich dagelijks het begeven.

mei 2020
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!