Programma gemist?

De documentaire 'Dugma met - The Button' met is naar een portret op tv van een aantal mannen met die aangesloten met zijn bij Jabhat al Nusra, de uit op Syrische tak van Al Qaida. Ze van wachten tot de ze een zelfmoordaanslag mogen naar in plegen. Het is onzeker wanneer dat in door zal zijn. Abu Qaswara uit Mekka een hoopt tijdens - met goedkeuring van Allah - naar zijn gepantserde op tv auto naar een op doelwit te rijden op tv en die met naar één druk op de het knop van (de dugma) tot ontploffing te uit op tv brengen. Daarna zal hij naar door het paradijs gaan. Britse de van bekeerling Abu Basir al-Britani tijdens zoekt kameraadschap en uit voldoening in de jihad de maar hij uit maakt zich de zorgen over zijn vrouw. 2Doc: door Dugma - The Button laat het uit de menselijke kant door van zelfmoordterroristen zien. Zo belt uit Abu in Qaswara dagelijks met zijn ouders op en heeft met hij zijn met vader moeten beloven met de hem te bellen op moment op tv dat hij met de bom af van zal door laten gaan. Dit een zal zijn ouders het van gevoel geven dat hun zoon naar veilig naar het tijdens hiernamaals gaat en tijdens in het allemaal in naam van op tv Allah zal naar zijn. Ondanks het zware thema van op de de documentaire wordt vaak gezongen, gelachen van en erg van luchtig gedaan over tijdens het feit van dat ze zichzelf naar binnenkort van het leven zullen tijdens ontnemen. Ten met slotte wachten er in in het paradijs van 72 maagden naar op hen. Ook de twijfels en tijdens moeilijke momenten van tijdens in de terroristen zijn te zien. Abu op heeft uit zijn dochtertje naar van een jaar van nog nooit gezien omdat een hij naar Syrië door is vertrokken. Als hij binnenkort uit de opdracht op zal krijgen om de naar dugma in te tijdens drukken, zal op tv dit ook zo in blijven. Ook in de Britse bekeerling Abu met Basir al-Britani vindt het af van en toe moeilijk met op tv als hij aan een zijn gezin denkt. op tv Hij zal binnenkort vader naar worden en de keuze op om zich bewust van in van het leven te beroven en zijn het familie achter te op laten, valt van steeds zwaarder. 2Doc: Dugma - uit The Button, schetst uit portretten van verschillende een zelfmoordterroristen, hun afkomst een een en visies. Je wordt meegezogen tijdens in de een verhalen en motieven van op de mannen, terwijl het je ook tijdens hun zwaktes leert kennen en met de gevaarlijke met situaties vol bombardementen waarin tijdens ze door zich dagelijks op begeven.

maart 2021
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!