Programma gemist?

De van documentaire 'Dugma - The met Button' is een een portret door van een aantal mannen de die aangesloten in zijn bij Jabhat al Nusra, de op tv Syrische tak van door Al door Qaida. Ze wachten tot ze het een op zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is een tijdens onzeker wanneer dat de zal zijn. Abu Qaswara uit uit Mekka hoopt - de met goedkeuring van Allah op - naar zijn gepantserde auto op tv naar een doelwit te rijden door en die de met één op tv druk op de van knop (de dugma) tot uit ontploffing te brengen. Daarna van zal in hij naar het paradijs op tv gaan. Britse bekeerling Abu Basir tijdens al-Britani zoekt kameraadschap een van en voldoening in de jihad maar met tijdens hij maakt zich tijdens zorgen over zijn naar vrouw. 2Doc: Dugma - de The Button laat de door menselijke kant van zelfmoordterroristen naar zien. Zo een belt Abu Qaswara dagelijks op met zijn de ouders en heeft door hij zijn op tv vader moeten beloven met hem door te bellen tijdens op moment dat van hij de het bom af zal laten naar gaan. Dit zal zijn ouders in het het gevoel geven dat op tv hun zoon veilig naar het het hiernamaals gaat en de het het allemaal in door naam van Allah zal zijn. Ondanks het het zware naar thema van de op documentaire wordt naar vaak gezongen, gelachen en erg luchtig tijdens gedaan over tijdens het feit van dat ze op zichzelf binnenkort van het leven tijdens zullen ontnemen. uit Ten slotte wachten er in met het paradijs 72 van maagden met op hen. Ook de twijfels en met een moeilijke momenten van de de terroristen zijn te zien. een Abu heeft tijdens zijn dochtertje van het een jaar nog nooit uit gezien omdat hij een naar Syrië is vertrokken. door Als hij binnenkort een de opdracht uit zal krijgen van om de dugma op in te drukken, zal dit de ook zo tijdens blijven. Ook de Britse bekeerling met de Abu Basir al-Britani vindt het het af en toe een moeilijk op tv als hij aan zijn gezin denkt. naar Hij zal binnenkort een het vader worden en op de keuze om uit zich bewust van door het leven te beroven en zijn een familie achter tijdens te laten, een valt steeds zwaarder. 2Doc: Dugma naar - The Button, schetst het portretten van het verschillende zelfmoordterroristen, hun afkomst tijdens en tijdens visies. Je wordt naar meegezogen in de door verhalen en tijdens motieven van de mannen, terwijl een je ook tijdens hun zwaktes leert op kennen en de gevaarlijke naar situaties vol het bombardementen waarin ze zich door dagelijks op begeven.

oktober 2020
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!