Programma gemist?

De uit documentaire 'Dugma het - The Button' door is een portret van een aantal op mannen die aangesloten op zijn bij het Jabhat al Nusra, op de Syrische tak van het Al Qaida. Ze de naar wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen uit plegen. Het is de onzeker wanneer de dat zal zijn. Abu Qaswara in een uit Mekka hoopt - met goedkeuring met van Allah in - zijn gepantserde naar auto naar een doelwit op tv met te rijden en naar die met één druk op de door met knop (de dugma) de tot ontploffing te brengen. in Daarna zal hij naar het op tv paradijs gaan. op Britse bekeerling Abu Basir de al-Britani zoekt op kameraadschap en voldoening in door de op jihad maar hij tijdens maakt zich zorgen door over zijn vrouw. 2Doc: Dugma - uit The op tv Button laat de menselijke kant een van zelfmoordterroristen zien. door Zo door belt Abu Qaswara op tv dagelijks met zijn het ouders en heeft hij door zijn vader moeten naar beloven met hem door te de bellen op moment tijdens dat hij de bom af zal door laten in gaan. Dit zal op zijn ouders de het gevoel geven dat hun zoon een veilig naar het door naar hiernamaals gaat en uit het allemaal in naam van van Allah het zal zijn. Ondanks het zware thema door van de op documentaire wordt vaak gezongen, gelachen in en erg luchtig uit gedaan over een het feit uit dat ze zichzelf binnenkort uit van het leven zullen op tv ontnemen. het Ten slotte wachten er in het het paradijs op tv 72 maagden op het hen. Ook de twijfels de en moeilijke momenten op van de naar terroristen zijn naar te zien. Abu heeft zijn dochtertje naar van een op tv jaar door nog nooit gezien omdat tijdens hij naar Syrië is naar vertrokken. uit Als hij binnenkort de het opdracht zal krijgen tijdens om de dugma in tijdens te door drukken, zal dit ook zo met blijven. Ook de uit Britse bekeerling Abu Basir al-Britani naar het vindt het af in en toe moeilijk naar als hij aan zijn tijdens gezin denkt. Hij zal met binnenkort met vader worden en de een keuze om zich het bewust van tijdens het leven te beroven en zijn naar familie achter op te laten, valt steeds van de zwaarder. 2Doc: Dugma - The Button, schetst het tijdens portretten van verschillende tijdens zelfmoordterroristen, hun afkomst en een visies. Je wordt tijdens meegezogen in op tv de verhalen en motieven van een de mannen, tijdens terwijl je met ook hun zwaktes leert kennen in en de de gevaarlijke situaties vol bombardementen waarin uit ze zich dagelijks met de begeven.

februari 2020
19-09-2017 22:55

Docu: Dugma - The Button

2Doc: Dugma - The Button - Docu: Dugma - The Button

De documentaire 'Dugma - The Button' is een portret van een aantal mannen die aangesloten zijn bij Jabhat al Nusra, de Syrische tak van Al Qaida. Ze wachten tot ze een zelfmoordaanslag mogen plegen. Het is onzeker wanneer dat zal zijn. Abu...

2Doc: Dugma - The Button gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dugma - The Button de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dugma - The Button bij 2Doc: Dugma - The Button liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dugma - The Button. Heb je een uitzending van 2Doc: Dugma - The Button gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dugma - The Button gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dugma - The Button? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dugma - The Button kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!