Programma gemist?

Wie van is Angela Merkel? van Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken door en andere op mensen uit haar nabijheid van laten zien tijdens hoe een Oost-Duitse de natuurkundige zich opwerkte tot op tv de machtigste vrouw de van de van wereld. Ze was 'een typische uit domineesdochter' en een naar onopvallende leerling in op tv de strak met geordende samenleving uit van de door Duitse Democratische uit Republiek. Angela Kasner ging na een school natuurkunde studeren en de trouwde met tijdens studiegenoot Ulrich Merkel. Hoewel op tv dat huwelijk maar op tv een kort duurde en ze uit later hertrouwde, met heet ze sindsdien Angela Merkel. Niets het wees erop dat deze het intelligente, met vriendelijke studente eens uit in het centrum van een de macht zou belanden. in Ze werd tijdens zelfs door de machtigste vrouw van de het wereld. op Al bijna twaalf jaar in is ze Bondskanselier van tijdens het verenigde Duitsland. tijdens Hoe tijdens is dat zo uit gekomen, en wat met is Merkel voor van iemand? Dat heeft natuurlijk een alles met elkaar op tv te maken. In Angela Merkel - op The tijdens Unexpected worden oude beelden uit afgewisseld met interviews. uit Merkel zelf komt aan in een het woord, maar ook met jeugdvrienden en andere mensen in die haar al heel op op lang kennen, zakenmannen en van internationaal opererende politici. Samen onthullen op tv ze hoe Angela het Merkel uit dankzij een in combinatie van bescheidenheid, van wilskracht en strategisch van denkvermogen iedereen de het baas kon blijven. De documentaire geeft een de beeld tijdens van Angela Merkel op tv als een politicus die op weet wat ze uit doet door en verduidelijkt de positie die tijdens zij heeft de ingenomen ten aanzien van het tijdens vluchtelingenvraagstuk. De in film laat ook tijdens zien in hoe toevalligheden soms naar ook een carrière tijdens bepalen. Angela Merkel blijkt een politica naar te de zijn die het op geheel eigen tijdens wijze van onverwachte ontwikkelingen weet een te de profiteren.

juli 2020
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!