Programma gemist?

Wie uit is Angela Merkel? Interviews met uit jeugdvrienden, politieke tijdens kopstukken en andere op tv mensen uit van haar nabijheid op tv laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige het zich opwerkte in tot de machtigste door vrouw van de van wereld. Ze was 'een op typische domineesdochter' en de een onopvallende leerling in de de naar strak uit geordende samenleving van op de Duitse Democratische Republiek. op Angela Kasner ging na met school natuurkunde studeren en in trouwde met met studiegenoot Ulrich een Merkel. Hoewel tijdens dat huwelijk maar kort duurde en op ze later de hertrouwde, heet van ze sindsdien Angela Merkel. Niets van wees erop tijdens dat deze intelligente, tijdens vriendelijke studente eens in het het centrum van de op tv macht zou in belanden. Ze werd naar zelfs de machtigste de vrouw van van de wereld. Al bijna op twaalf in jaar is ze Bondskanselier in van het verenigde Duitsland. door Hoe naar is dat zo gekomen, en wat op is Merkel naar voor iemand? Dat naar heeft natuurlijk alles met door op tv elkaar te maken. In Angela Merkel - tijdens The Unexpected worden tijdens op tv oude beelden afgewisseld met interviews. Merkel van zelf naar komt aan het in woord, maar ook een jeugdvrienden en andere mensen van die haar al door heel de lang kennen, zakenmannen van en internationaal opererende politici. Samen onthullen tijdens ze hoe Angela met met Merkel dankzij een combinatie van bescheidenheid, de op wilskracht en strategisch denkvermogen iedereen de in baas kon de blijven. De het documentaire geeft een op beeld van Angela Merkel door als een politicus die weet met wat ze naar doet in en verduidelijkt de positie die in zij heeft ingenomen ten met aanzien uit van het vluchtelingenvraagstuk. De film in laat ook zien een hoe toevalligheden soms door met ook een carrière met bepalen. Angela Merkel blijkt een politica het van te zijn die op het geheel eigen wijze van van onverwachte ontwikkelingen weet het te naar profiteren.

januari 2020
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!