Programma gemist?

Wie door is Angela een Merkel? Interviews met jeugdvrienden, een politieke kopstukken en andere in mensen uit haar nabijheid op laten zien op hoe een Oost-Duitse natuurkundige tijdens zich op opwerkte tot door de machtigste vrouw het van de wereld. Ze naar was 'een typische domineesdochter' naar en een in onopvallende leerling in naar de strak geordende van samenleving van naar de Duitse Democratische naar Republiek. Angela Kasner ging na school van door natuurkunde studeren en trouwde het met studiegenoot Ulrich het Merkel. Hoewel dat huwelijk maar van naar kort duurde en ze later hertrouwde, naar heet in ze sindsdien Angela Merkel. Niets door wees erop dat op deze intelligente, vriendelijke studente met eens in het op tv centrum op tv van de naar macht zou belanden. het Ze werd zelfs de machtigste vrouw uit de van de wereld. Al bijna het twaalf jaar is van ze Bondskanselier van tijdens het verenigde Duitsland. een Hoe van is dat zo gekomen, het en wat is Merkel voor tijdens uit iemand? Dat heeft natuurlijk in alles met elkaar te maken. In in Angela door Merkel - The Unexpected worden uit oude beelden afgewisseld tijdens door met interviews. Merkel zelf komt op aan het woord, maar van ook jeugdvrienden op tv en andere de mensen die haar al het heel de lang kennen, zakenmannen en van internationaal opererende politici. Samen onthullen uit ze hoe door Angela op Merkel dankzij een combinatie van bescheidenheid, de de wilskracht en strategisch denkvermogen van iedereen de baas kon een blijven. De naar documentaire geeft een beeld van van Angela Merkel op tv als een politicus die weet door tijdens wat ze doet en met verduidelijkt de positie die naar zij heeft met ingenomen ten aanzien van het naar met vluchtelingenvraagstuk. De film in laat ook zien hoe toevalligheden het soms de ook een carrière bepalen. naar Angela Merkel blijkt een politica op tv te met zijn die op geheel door eigen wijze van door onverwachte naar ontwikkelingen weet te tijdens profiteren.

februari 2021
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!