Programma gemist?

Wie is Angela uit Merkel? Interviews met naar op jeugdvrienden, politieke kopstukken de en andere mensen op uit haar nabijheid laten in zien hoe een een Oost-Duitse natuurkundige zich tijdens opwerkte tot de machtigste een vrouw van het de wereld. Ze was 'een met typische domineesdochter' en een uit onopvallende in leerling in tijdens de strak geordende een samenleving van de naar Duitse Democratische Republiek. Angela Kasner door ging na school uit natuurkunde op studeren en trouwde met op tv studiegenoot Ulrich met Merkel. Hoewel in dat huwelijk maar kort op duurde en ze naar later hertrouwde, heet ze tijdens sindsdien naar Angela Merkel. Niets wees erop met dat deze intelligente, in vriendelijke studente het eens in het centrum een van de macht zou belanden. van het Ze werd zelfs de machtigste vrouw naar van van de wereld. de Al bijna twaalf jaar is ze op tv de Bondskanselier van het verenigde Duitsland. tijdens Hoe is door dat zo gekomen, en de wat op tv is Merkel voor iemand? Dat naar heeft natuurlijk in alles met elkaar te naar maken. In met Angela Merkel - The Unexpected van worden oude beelden uit afgewisseld naar met interviews. Merkel zelf van komt aan op het woord, maar ook jeugdvrienden een en andere mensen die de haar al heel het lang kennen, door zakenmannen en internationaal opererende tijdens politici. Samen naar onthullen ze hoe Angela naar naar Merkel dankzij een combinatie van bescheidenheid, door tijdens wilskracht en strategisch in denkvermogen iedereen de baas op kon blijven. De documentaire naar geeft een beeld op tv van Angela Merkel als in een het politicus die weet wat ze op doet naar en verduidelijkt de positie met die zij heeft ingenomen ten een aanzien van het de vluchtelingenvraagstuk. De uit film uit laat ook zien het hoe toevalligheden soms ook een carrière door bepalen. op tv Angela Merkel met blijkt een politica te zijn door die van op geheel eigen wijze van van onverwachte ontwikkelingen naar weet te van profiteren.

oktober 2020
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!