Programma gemist?

Wie met is Angela naar Merkel? Interviews met jeugdvrienden, de politieke kopstukken en andere van mensen naar uit haar nabijheid laten zien hoe door een Oost-Duitse natuurkundige in zich opwerkte op tv tot de met machtigste vrouw van de wereld. Ze het het was 'een typische in domineesdochter' en een onopvallende het leerling in de strak tijdens geordende in samenleving van met de Duitse Democratische Republiek. Angela naar Kasner ging na tijdens school natuurkunde in studeren en trouwde met een studiegenoot Ulrich Merkel. Hoewel door dat uit huwelijk maar kort duurde de en ze later naar hertrouwde, heet ze naar sindsdien Angela Merkel. Niets wees een erop dat deze van naar intelligente, vriendelijke studente tijdens eens in het centrum van uit de tijdens macht zou belanden. naar Ze werd zelfs de tijdens machtigste vrouw van de naar wereld. Al bijna de twaalf jaar is een ze Bondskanselier van het met verenigde Duitsland. Hoe het is dat zo het gekomen, uit en wat is Merkel voor door iemand? Dat op tv heeft natuurlijk in alles met een elkaar te maken. In Angela met Merkel - uit The Unexpected worden oude naar beelden afgewisseld de met interviews. Merkel zelf komt aan het het tijdens woord, maar ook jeugdvrienden en door andere mensen die in haar al uit heel op lang kennen, zakenmannen en naar internationaal opererende politici. Samen in onthullen uit ze hoe Angela Merkel in dankzij een tijdens combinatie van bescheidenheid, wilskracht en op strategisch denkvermogen iedereen de in door baas kon blijven. De documentaire geeft een de beeld door van Angela Merkel op als een politicus die met weet wat de ze doet en op tv verduidelijkt de positie die zij op heeft op tv ingenomen ten aanzien van op het vluchtelingenvraagstuk. De film het laat ook van zien door hoe toevalligheden soms ook van een carrière bepalen. Angela de Merkel met blijkt een politica de te zijn die op de geheel eigen wijze van op onverwachte ontwikkelingen weet een te op tv profiteren.

december 2021
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!