Programma gemist?

Wie tijdens is Angela Merkel? Interviews in met jeugdvrienden, politieke kopstukken een en andere het mensen uit haar op nabijheid door laten zien hoe een met Oost-Duitse natuurkundige door zich opwerkte tot de naar machtigste vrouw op tv van de wereld. Ze tijdens was 'een typische domineesdochter' een en een onopvallende leerling naar in de op tv strak in geordende samenleving van de Duitse op Democratische de Republiek. Angela Kasner ging na school van natuurkunde met studeren en trouwde met op tv studiegenoot een Ulrich Merkel. Hoewel dat huwelijk op maar kort naar duurde en ze door later hertrouwde, heet ze sindsdien op Angela met Merkel. Niets wees met erop dat deze intelligente, vriendelijke het studente eens in door het centrum naar van de op macht zou belanden. Ze werd tijdens zelfs de machtigste vrouw het op tv van de wereld. Al door bijna twaalf een jaar is ze Bondskanselier door van het een verenigde Duitsland. Hoe is dat zo het gekomen, en wat door is Merkel tijdens voor het iemand? Dat heeft natuurlijk met alles met in elkaar te maken. In Angela Merkel - op tv The Unexpected worden in op tv oude beelden afgewisseld met de interviews. Merkel zelf tijdens komt aan het het woord, maar tijdens ook jeugdvrienden en door andere mensen die haar al heel de lang kennen, uit zakenmannen en een internationaal opererende politici. Samen van onthullen ze het hoe Angela met Merkel dankzij een combinatie van op tv bescheidenheid, met wilskracht en strategisch denkvermogen iedereen met de baas kon blijven. De uit met documentaire geeft een beeld van Angela het Merkel in als een politicus die weet met naar wat ze doet en verduidelijkt op tv de positie die zij met heeft tijdens ingenomen ten aanzien van in het vluchtelingenvraagstuk. het De film laat naar ook zien hoe met toevalligheden soms door ook een carrière op bepalen. Angela Merkel van blijkt een politica te door zijn die op geheel eigen met wijze van onverwachte tijdens het ontwikkelingen weet te naar profiteren.

juni 2021
20-09-2017 22:55

Docu: Angela Merkel - The Unexpected

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected - Docu: Angela Merkel - The Unexpected

Wie is Angela Merkel? Interviews met jeugdvrienden, politieke kopstukken en andere mensen uit haar nabijheid laten zien hoe een Oost-Duitse natuurkundige zich opwerkte tot de machtigste vrouw van de wereld. Ze was 'een typische domineesdoc...

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected bij 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected. Heb je een uitzending van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Angela Merkel - The Unexpected gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!