Programma gemist?

Deense op film over radicaliserende Somalische immigranten de in Denemarken. een Deze immigranten het keren als terrorist terug naar het de hun vaderland en sommigen plegen daar een zelfs zelfmoordaanslagen. uit Het verhaal wordt verteld het met vanuit twee kanten. het In een grote tent in tijdens Mogadishu het wordt het afstuderen van een uit groep jonge artsen gevierd. van Vlak tijdens voor het de podium waarop zij staan, bevindt zich met een op tv journalist die foto's maakt. door Niemand van de een aanwezigen weet dat in dit Abdi in Rahman uit Denemarken door is die op het punt door staat de zichzelf op een te blazen. Zijn op tv vader in Denemarken van vreest het telefoontje met de met mededeling dat in zijn zoon is een omgekomen. Een andere Somalische de immigrant van in Denemarken radicaliseerde met uit zijn vrienden. het Hij weet echter op het tijd aan dit proces te tijdens uit ontsnappen en vertelt in met deze documentaire hoe met het radicaliseringsproces bij op jongeren verloopt.

september 2020
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!