Programma gemist?

Deense in film over door radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze van met immigranten keren als terrorist uit terug naar hun de vaderland en tijdens sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. in Het verhaal een wordt verteld vanuit twee kanten. van In een een grote op tv tent in Mogadishu wordt het de afstuderen de van een groep jonge uit artsen gevierd. uit Vlak voor het in podium waarop zij het staan, bevindt zich met een journalist die foto's het maakt. Niemand van de de aanwezigen weet van dat dit Abdi Rahman op tv uit Denemarken is door die op van het punt staat zichzelf in op te in blazen. Zijn de vader in Denemarken van vreest het telefoontje met van de mededeling dat een zijn zoon op tv is omgekomen. Een andere Somalische immigrant door in uit Denemarken radicaliseerde met met zijn vrienden. naar Hij weet echter op de tijd aan dit uit proces te ontsnappen en vertelt tijdens tijdens in deze documentaire hoe het uit radicaliseringsproces bij de jongeren verloopt.

mei 2020
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!