Programma gemist?

Deense film uit over radicaliserende Somalische naar immigranten in het Denemarken. Deze immigranten keren in als terrorist een terug naar hun vaderland het en van sommigen plegen daar zelfs tijdens zelfmoordaanslagen. Het van verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. door In een in grote door tent in Mogadishu wordt tijdens het afstuderen van een groep met jonge artsen gevierd. een met Vlak voor het podium met waarop zij staan, op bevindt zich een op journalist die foto's maakt. in Niemand van de op aanwezigen een weet dat dit Abdi Rahman uit naar Denemarken op tv is die op de het punt staat in zichzelf op te blazen. van Zijn tijdens vader in Denemarken vreest een het telefoontje met de naar mededeling dat naar zijn zoon is omgekomen. Een op tv andere Somalische met immigrant in Denemarken uit radicaliseerde het met zijn vrienden. Hij weet echter van op tijdens tijd aan dit proces een te ontsnappen en vertelt het op tv in deze documentaire een hoe het radicaliseringsproces het bij jongeren verloopt.

januari 2021
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!