Programma gemist?

Deense een film over met radicaliserende Somalische immigranten door in Denemarken. Deze immigranten het keren als terrorist terug van naar hun in vaderland en uit sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het een verhaal door wordt verteld vanuit twee kanten. in het In een grote naar tent in Mogadishu wordt het afstuderen door van de een groep jonge de artsen gevierd. het Vlak voor het podium op tv waarop zij staan, door bevindt zich het een journalist die foto's uit maakt. Niemand van de aanwezigen op weet tijdens dat dit door Abdi Rahman uit het Denemarken is die op het punt het staat zichzelf op van te blazen. Zijn tijdens vader in Denemarken het vreest op het telefoontje de met de mededeling in dat zijn zoon is omgekomen. de Een uit andere Somalische immigrant in Denemarken radicaliseerde in in met zijn vrienden. Hij weet echter het op met tijd aan dit proces te de ontsnappen en door vertelt in deze documentaire op hoe het radicaliseringsproces de bij jongeren het verloopt.

september 2021
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!