Programma gemist?

Deense van film over tijdens radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze naar immigranten in keren als terrorist terug naar op tv hun vaderland tijdens en sommigen plegen daar op zelfs zelfmoordaanslagen. Het naar op tv verhaal wordt verteld vanuit met twee kanten. van In een grote tent op tv in Mogadishu wordt het afstuderen van het van een groep jonge artsen op tv gevierd. Vlak voor naar het podium waarop zij in het staan, bevindt zich de een journalist die het foto's maakt. Niemand met van de aanwezigen weet dat met dit Abdi Rahman naar uit Denemarken is die van op het het punt staat in zichzelf op naar te blazen. Zijn vader naar in Denemarken naar vreest het telefoontje op met de mededeling dat zijn door zoon is het omgekomen. Een op andere Somalische immigrant in Denemarken radicaliseerde op tv met zijn een vrienden. Hij tijdens weet echter op tijd aan van dit proces te naar uit ontsnappen en vertelt in deze documentaire het hoe het radicaliseringsproces de van bij jongeren verloopt.

mei 2021
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!