Programma gemist?

Deense film over een radicaliserende naar Somalische immigranten in Denemarken. Deze in immigranten keren als op uit terrorist terug naar met hun vaderland en sommigen plegen daar van zelfs zelfmoordaanslagen. in Het verhaal wordt naar verteld vanuit twee kanten. van In een grote in tent in Mogadishu een wordt het afstuderen tijdens van op tv een groep jonge artsen gevierd. op tv Vlak voor tijdens het podium op waarop zij uit staan, bevindt zich tijdens een journalist die de foto's maakt. Niemand van de op tv aanwezigen weet dat in dit de Abdi Rahman uit Denemarken in is die op het punt tijdens de staat zichzelf op te blazen. tijdens Zijn vader in in Denemarken vreest het telefoontje naar met met de mededeling dat zijn zoon de naar is omgekomen. Een in andere Somalische immigrant met in Denemarken radicaliseerde met zijn vrienden. naar Hij tijdens weet echter op tijd aan het het dit proces te ontsnappen en vertelt tijdens tijdens in deze documentaire hoe het radicaliseringsproces van bij jongeren een verloopt.

augustus 2020
21-09-2017 23:40

Warriors from the North

2Doc: Warriors From the North - Warriors from the North

Deense film over radicaliserende Somalische immigranten in Denemarken. Deze immigranten keren als terrorist terug naar hun vaderland en sommigen plegen daar zelfs zelfmoordaanslagen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee kanten. In een grot...

2Doc: Warriors From the North gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Warriors From the North de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Warriors From the North bij 2Doc: Warriors From the North liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Warriors From the North. Heb je een uitzending van 2Doc: Warriors From the North gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Warriors From the North gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Warriors From the North? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Warriors From the North kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!