Programma gemist?

Eind jaren in 70 werkte cineast Frans uit op tv Bromet aan een film over uit holocaustoverlever en kunstschilder Sieg op met Maandag. Hij was het in jongetje van de de beroemde foto in het Amerikaanse door tijdschrift LIFE dat een door vlak na de bevrijding van op tv concentratiekamp Bergen-Belsen zijn in vrijheid naar tegemoetliep. De film 'Life's een Picture' werd destijds niet afgemaakt naar door een conflict uit tussen naar Bromet en de producent naar die een heroïsche een film op over de Tweede Wereldoorlog voor ogen een de stond, terwijl Bromet van het juist klein in en persoonlijk wilde houden. op De film moest antwoord het geven op de vraag het hoe je op tv verder op tv kunt leven na het trauma van op de een concentratiekamp.

september 2021
24-09-2017 15:25

De film die nooit afkwam

De film die nooit afkwam - De film die nooit afkwam

Eind jaren 70 werkte cineast Frans Bromet aan een film over holocaustoverlever en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het jongetje van de beroemde foto in het Amerikaanse tijdschrift LIFE dat vlak na de bevrijding van concentratiekamp Berge...

De film die nooit afkwam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film die nooit afkwam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film die nooit afkwam bij De film die nooit afkwam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film die nooit afkwam. Heb je een uitzending van De film die nooit afkwam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film die nooit afkwam gemist

Uitzending gemist van De film die nooit afkwam? Hier kun je alle uitzendingen van De film die nooit afkwam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!