Programma gemist?

Eind van jaren 70 werkte cineast Frans een Bromet tijdens aan een film over holocaustoverlever met naar en kunstschilder Sieg Maandag. van Hij was het de jongetje van de tijdens beroemde foto in het uit Amerikaanse tijdschrift LIFE op tv dat vlak na door de bevrijding van concentratiekamp door Bergen-Belsen zijn met vrijheid het tegemoetliep. De film tijdens 'Life's Picture' werd destijds een niet afgemaakt door een conflict door tussen Bromet en van de in producent die een heroïsche film van over de Tweede met Wereldoorlog door voor ogen stond, terwijl een Bromet de het juist klein en in persoonlijk wilde houden. De film van moest antwoord de geven door op de vraag hoe je verder naar in kunt leven na het trauma van tijdens op tv een concentratiekamp.

mei 2021
24-09-2017 15:25

De film die nooit afkwam

De film die nooit afkwam - De film die nooit afkwam

Eind jaren 70 werkte cineast Frans Bromet aan een film over holocaustoverlever en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het jongetje van de beroemde foto in het Amerikaanse tijdschrift LIFE dat vlak na de bevrijding van concentratiekamp Berge...

De film die nooit afkwam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film die nooit afkwam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film die nooit afkwam bij De film die nooit afkwam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film die nooit afkwam. Heb je een uitzending van De film die nooit afkwam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film die nooit afkwam gemist

Uitzending gemist van De film die nooit afkwam? Hier kun je alle uitzendingen van De film die nooit afkwam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!