Programma gemist?

Eind uit jaren 70 werkte cineast Frans door Bromet op aan een film over de holocaustoverlever en kunstschilder Sieg het Maandag. Hij was tijdens het jongetje naar van de beroemde foto met in het Amerikaanse het tijdschrift LIFE dat door vlak door na de bevrijding van met concentratiekamp Bergen-Belsen zijn vrijheid op tegemoetliep. de De film tijdens 'Life's Picture' werd destijds niet door afgemaakt door een in conflict tussen Bromet en met door de producent die een heroïsche een film over de naar Tweede Wereldoorlog voor door ogen stond, terwijl Bromet op tv het uit juist klein en met persoonlijk wilde houden. door De film moest antwoord op geven op de vraag door hoe je verder door kunt leven na op tijdens het trauma van een de concentratiekamp.

september 2020
24-09-2017 15:25

De film die nooit afkwam

De film die nooit afkwam - De film die nooit afkwam

Eind jaren 70 werkte cineast Frans Bromet aan een film over holocaustoverlever en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het jongetje van de beroemde foto in het Amerikaanse tijdschrift LIFE dat vlak na de bevrijding van concentratiekamp Berge...

De film die nooit afkwam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film die nooit afkwam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film die nooit afkwam bij De film die nooit afkwam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film die nooit afkwam. Heb je een uitzending van De film die nooit afkwam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film die nooit afkwam gemist

Uitzending gemist van De film die nooit afkwam? Hier kun je alle uitzendingen van De film die nooit afkwam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!