Programma gemist?

Eind op jaren 70 in werkte cineast Frans Bromet aan een naar film over de holocaustoverlever naar en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het tijdens het jongetje van de beroemde uit foto door in het Amerikaanse tijdschrift LIFE op dat vlak na de het bevrijding van concentratiekamp het op Bergen-Belsen zijn vrijheid naar tegemoetliep. De film 'Life's Picture' werd uit destijds op niet afgemaakt door door een conflict op tussen Bromet en de producent die op een een heroïsche film het over de Tweede Wereldoorlog op voor ogen stond, naar terwijl Bromet het juist klein tijdens van en persoonlijk wilde houden. De tijdens film moest antwoord geven van op de vraag een hoe een je verder met kunt leven na het trauma een van de een concentratiekamp.

mei 2020
24-09-2017 15:25

De film die nooit afkwam

De film die nooit afkwam - De film die nooit afkwam

Eind jaren 70 werkte cineast Frans Bromet aan een film over holocaustoverlever en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het jongetje van de beroemde foto in het Amerikaanse tijdschrift LIFE dat vlak na de bevrijding van concentratiekamp Berge...

De film die nooit afkwam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film die nooit afkwam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film die nooit afkwam bij De film die nooit afkwam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film die nooit afkwam. Heb je een uitzending van De film die nooit afkwam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film die nooit afkwam gemist

Uitzending gemist van De film die nooit afkwam? Hier kun je alle uitzendingen van De film die nooit afkwam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!