Programma gemist?

Eind jaren op tv 70 met werkte cineast Frans Bromet op aan een film over de holocaustoverlever op tv en kunstschilder Sieg Maandag. met Hij was het jongetje op van tijdens de beroemde foto in het uit Amerikaanse tijdschrift LIFE dat met vlak na van de bevrijding met van concentratiekamp Bergen-Belsen zijn een vrijheid tegemoetliep. De film naar 'Life's Picture' werd op destijds niet afgemaakt van door uit een conflict tussen Bromet en naar de tijdens producent die een heroïsche het film in over de Tweede tijdens Wereldoorlog voor ogen in stond, terwijl Bromet een het juist klein en persoonlijk de wilde houden. De film in moest antwoord naar geven op op de vraag hoe je met verder kunt in leven na het de trauma van uit een concentratiekamp.

januari 2021
24-09-2017 15:25

De film die nooit afkwam

De film die nooit afkwam - De film die nooit afkwam

Eind jaren 70 werkte cineast Frans Bromet aan een film over holocaustoverlever en kunstschilder Sieg Maandag. Hij was het jongetje van de beroemde foto in het Amerikaanse tijdschrift LIFE dat vlak na de bevrijding van concentratiekamp Berge...

De film die nooit afkwam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De film die nooit afkwam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De film die nooit afkwam bij De film die nooit afkwam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De film die nooit afkwam. Heb je een uitzending van De film die nooit afkwam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De film die nooit afkwam gemist

Uitzending gemist van De film die nooit afkwam? Hier kun je alle uitzendingen van De film die nooit afkwam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!