Programma gemist?

"U het moet het zo zien", de zegt de uit rechter tegen op een mevrouw voor de Haagse rechtbank, op tv "U bent eigenlijk het failliet. met De schuldsanering kan u helpen in om een streep van te tijdens zetten door de op schuldenlast. U krijgt uit de mogelijkheid uzelf van te helpen". Wie het in Nederland op met grote schulden zitt, uit heeft de kans op om toegelaten te worden naar tot in de wettelijke schuldsanering. Dat betekent drie uit jaar van een het minimum leven het en van aan zeer strenge voorwaarden uit voldoen. Daarna hoeven de de resterende schulden, het hoe hoog die ook het zijn, niet meer betaald uit te worden. op Voor '2Doc: Vergeef me van mijn de schulden' filmde regisseur Ingeborg Jansen op in de rechtbank met van Den naar Haag bij zittingen op waar rechters toetsen door of mensen het in aanmerking komen voor tijdens deze schuldsanering. uit Zonder voorbehoud vertellen de aanvragers de hoe door de schulden zijn het ontstaan. Niet zelden na in het verliezen het van een baan, na naar een echtscheiding of door de een verslaving. Veel de mensen raken het in overzicht uit kwijt en dan gaat het op uit van kwaad tot erger en lijkt een de situatie in uitzichtloos. De tijdens rechter moet beoordelen of op tv mensen tijdens de schulden 'te met goeder trouw' hebben van gemaakt en in staat zijn op tv hun verantwoordelijkheid te nemen. de met 'Vergeef me mijn de schulden' laat de harde werkelijkheid van op tv de schuldenproblematiek zien. de Schuldenaren het die ten einde raad uit zijn en zich vastklampen een van aan deze laatste strohalm. En in rechters die een een ingewikkelde afwegingen moeten uit maken. Heeft iemand recht de op tv op een schone lei en een van de nieuwe kans?

juni 2021
25-09-2017 20:55

Docu: Vergeef me mijn schulden

2Doc: Vergeef me mijn schulden - Docu: Vergeef me mijn schulden

"U moet het zo zien", zegt de rechter tegen een mevrouw voor de Haagse rechtbank, "U bent eigenlijk failliet. De schuldsanering kan u helpen om een streep te zetten door de schuldenlast. U krijgt de mogelijkheid uzelf te helpen". Wie in N...

2Doc: Vergeef me mijn schulden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeef me mijn schulden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeef me mijn schulden bij 2Doc: Vergeef me mijn schulden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeef me mijn schulden. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeef me mijn schulden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeef me mijn schulden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeef me mijn schulden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeef me mijn schulden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!