Programma gemist?

Ruud door van de Kerkhof is een 49 jaar. Ruud naar woont samen op met zijn zoon, die de mensenschuw is en de zich opsluit op zolder. op tv naar Het zorgt ervoor dat Ruud van er alleen de voor staat. op Ruud voelt zich eenzaam en komt op een nog nauwelijks buiten. Wie een kent Ruud op tv nog?

De 36-jarige Jessah het Groenink heette ooit in Joost. op Sinds kort is ze bezig door met de haar transitie van man naar naar vrouw. Volgens Jessah op is ze niet van door meer welkom in de de kerk waar ze altijd kwam tijdens en keurt naar haar familie haar keuze op tv om de als vrouw door op tv het leven te met gaan af. Jessah voelt het zich in eenzaam en buitengesloten.

De een 60-jarige Gert Ruiter door vertelt hoe op moeilijk het voor hem is naar om contact te leggen een en hoeveel uit pijn het doet om op tv op tv alleen te zijn. Gert heeft niet-aangeboren van hersenletsel. Volgens het hem is door dat de van voornaamste oorzaak van zijn isolement. met Wie kent Gert het nog?

De 14-jarige in Valentina Terpstra werd als de kind uit geadopteerd, maar door naar hechtingsproblemen moest ze haar op adoptieouders verlaten en werd in ze opgenomen in de een gezinsvervangend tehuis. uit Valentina voelt naar zich alleen en uit afgewezen.

De 83-jarige Piet op tv Edelman vertelt tijdens over met de pijn van het alleen zijn. door door Als kind overleefde hij ternauwernood uit het de bombardement op Rotterdam. De oorlog ging op tv voorbij, maar de een angst is op tv nooit meer op tv weggegaan.

Mehmet, Pearl, van Jelle Jan, Mariska op en Maria vertelden tijdens op de Week tegen in Eenzaamheid, eind september, op tv hun verhaal. een Tijdens deze kerstspecial naar ontmoeten zij elkaar in tijdens van een sfeervol kerstdiner. Welke reacties kregen in ze op tv op de op uitzendingen en hoe gaat het nu op met op hen?

De in Utrechtse Mariska een is sinds het op overlijden van haar man, twee jaar tijdens geleden, op tv eenzaam. Van jongs af aan van heeft in ze veel van gewerkt. Ze vertelt dat dit uit vroeger niet op gebruikelijk was en het heeft door door ertoe geleid dat ze op tv buiten haar werk nooit het vriendschappen een heeft kunnen opbouwen. met Toen Mariska jonger was, voelde ze van in zich ook vaak eenzaam, door maar dan stortte in ze zich op op haar werk om uit dat niet te voelen. van Nu ze alleen thuis het zit, de wordt ze dagelijks met de tijdens van eenzaamheid geconfronteerd. Ze wil graag nieuwe de mensen leren kennen, naar maar weet op niet hoe ze dat op door moet aanpakken. Mariska voelt de zich verlaten. een Wie kent haar het nog?

Pearl herkent zich van erg naar in de met verhalen uit de een vorige serie van Wie kent mij van nog? Door in een bindweefselziekte tijdens kan de 27-jarige Pearl niet op tv meer werken en op tv raakt meer door en meer met geïsoleerd. Ze merkt door dat voor haar vriendinnen op tv het leven in een volle vaart doorgaat. tijdens Zelf heeft ze vaak door te weinig energie door om erop uit het te gaan en van door gemis tijdens aan inkomsten van kan ze niet vaak tijdens een met uitje betalen. Daardoor slijt ze een de meeste dagen uit in haar flat in de Alkmaar. Ze met merkt door dat ze wordt vergeten en dat door doet uit haar zeer. Wie kent Pearl het door nog?

Jelle Jan de werkte jarenlang in de het zorg. Hij vond een het werk het te zwaar en belandde naar uiteindelijk in de de een WAO. Hoewel hij gelukkig was met in zijn vrouw Coby van ging een het vervolgens bergafwaarts met hun naar relatie. het Jelle Jan dronk en tijdens rookte van teveel en ze een groeiden uit elkaar. De tijdens scheiding was met een dieptepunt voor Jelle Jan. Hij tijdens koestert nog op steeds de met trouwfoto die op zijn kamer naar staat. Jelle uit Jan tijdens woont vanwege een ernstige longziekte nu naar in op tv een verzorgingshuis in Drachten en door de kan alleen naar buiten in met een de scootmobiel. Hij ervaart uit elke dag als een eenzaam van ritueel van tv-kijken met en muziek luisteren. Hij een heeft uit op deze manier geen naar zin meer in in het leven. Wie kent het Jelle Jan naar nog?

Vlak een nadat de door oorlog in voormalig Joegoslavië tijdens uitbrak, vluchtte Maria het naar Nederland. op tv Verschillende van de een vrienden uit haar thuisland zijn naar in de in tijd daarna omgekomen door naar het geweld. uit De eerste twintig door jaar woonde Maria in Amsterdam op en daar had uit ze veel door vrienden. naar Nadat haar huwelijk op de de klippen liep en een ze uit Amsterdam vertrok, een vereenzaamde ze steeds met meer. Maria was door tijdens een tijdje bezig met oosterse de meditatie en nam in van die tijd bewust naar afstand het van vrienden, omdat ze een dacht dat in het goed voor haar zou de zijn. Daar op tv heeft ze nu enorm naar spijt met van, maar het is in tot van nu toe niet gelukt om het de contact met haar de vrienden te van herstellen. Maria werd onlangs van vijftig jaar, naar maar op er was niemand van om het mee in te vieren. Wie kent Maria door nog?

De EO komt tijdens tijdens de in Week tegen Eenzaamheid met in een nieuw naar seizoen van het in indrukwekkende een tv-programma Wie kent van mij nog? Van 30 september van tot uit en met 4 oktober stelt de door omroep op op tv NPO 2 van dagelijks na Nieuwsuur naar iemand voor met die worstelt met eenzaamheid. tijdens Mehmet, Maria, Jelle op tv Jan, Pearl en Mariska naar stellen een zich - voor een het oog van tijdens de camera - kwetsbaar de op met als de doel oude bekenden in te vinden, nieuwe mensen van te leren kennen én naar het thema een uit de uit taboesfeer te halen. in Zittend in hun woonkamer door stellen zij zichzelf de hardop uit de aangrijpende vraag: 'Wie kent mij op tv nog?'. Waar bij uit de één het door overlijden van een het partner of een echtscheiding in de directe met aanleiding is voor eenzaamheid, met ervaart van de ander de dat een ziekte het of visuele beperking van leidt tot een door sociaal isolement. Zo met vertelt de 27-jarige het Mehmet in de eerste met aflevering van deze reeks zijn uit verhaal. Zijn tijdens oogproblemen lijken een mensen af te schrikken. Al een zijn pogingen met om vrienden te krijgen, tijdens lopen op tijdens niets tijdens uit. Het laatste verjaardagsfeest waarvoor hij op werd uitgenodigd, op is meer dan vijftien op jaar geleden. Mehmet op een vertelt openhartig over zijn leven, de dat voor een hem eigenlijk een te zwaar is. Zijn naar moeder leerde hem om elke tijdens dag weer op tv te proberen om in positief te denken uit en dat naar sleept hem er doorheen. "Het van is een broodnodig dat we dit thema blijven door op belichten", stelt EO-eindredacteur het Marco van der Straten. "Eenzaamheid is op zo pijnlijk, zo op tv hartverscheurend. Wat de op oorzaak ook een is, de in rode draad de van eenzaamheid is het naar gemis van met echt contact, van verbonden op tv zijn met anderen. We van willen de met kijker uitnodigen van en uitdagen om tijdens eens goed om zich uit heen te kijken: ken ik in iemand de die extra aandacht door kan gebruiken? Een helpende naar hand, een luisterend het oor. Maar bovenal met een ander laten met merken van dat er iemand de is die hem of een haar ziet, die om van hem geeft. Dat kan een een tijdens groot verschil maken met als iemand zich vergeten naar voelt."

Op kerstavond blikt een de het EO samen met een vier eenzamen uit uit de serie ‘Wie kent mij tijdens nog?’ terug op de op de afgelopen maanden. Ietje (79), naar Harold van (46), Peter (37) door en Walter (84) vertellen aan op tv het kerstdiner een hoe het nu met de hen gaat. Is tijdens het leven van deze op eenzame mensen veranderd een na hun op tv oproep in de serie? met Hebben ze inmiddels tijdens met vrienden gemaakt? En: hoe vieren zij een kerst dit tijdens jaar? Tijdens de landelijke door 'Week tegen Eenzaamheid' in afgelopen september naar deelden Ietje, Harold, Peter en tijdens Walter met hun levensverhaal en stelden de zij zichzelf de vraag: in "Wie kent uit mij van nog?". Hun eenzaamheid met was tastbaar en een op deze oproep kwamen veel reacties van binnen. in Bekenden van de vroeger, maar ook onbekenden; iedereen uit was geraakt een door hun verhaal en tijdens wilde iets in voor hen betekenen. naar In deze kerstspecial blikken we op naar terug op deze periode het en krijgt de kijker een het blik in naar hun het levens van nu. In de special zien in naar we bijzondere ontmoetingen op tv van deelnemers met oude bekenden naar en nieuwe contacten op tv na de door uitzending. Zo op tv maakt Ietje kennis met een vrijwilliger met van in het Joods Historisch Museum, die tijdens in haar familiegeschiedenis uitzoekt. tijdens Harold ontmoet andere een eenzame Eindhovenaren tijdens een tijdens midweek weg met het een Rode Kruis. Na van 20 jaar ziet Walter een oude de vrienden terug, die naar hem nog van herkenden van vakanties in tijdens Turkije. Samen halen met ze oude herinneringen op. Peter met ontmoet Jeffrey, uit die het zich in Alkmaar de inzet tegen eenzaamheid in buurt. door Toen hij in de uitzending van Peter zag, met voegde hij het de daad bij het op tv op woord en reageerde.

De tijdens ouders van Ietje de door Vries met (78) worden in de oorlog vermoord door door op tv de nazi's. Ietje blijft van alleen achter door en zwerft van pleeggezin de naar naar pleeggezin. Nu woont op tv ze in een een flat in Amsterdam. Ietje: een 'Als ik brieven moet naar posten, naar loop ik langs drie brievenbussen. het Dan heb ik op de meeste kans van dat ik iemand naar tegenkom op tv om een praatje mee naar te maken.'

Harold uit van Tien vertelt door zijn verhaal. tijdens Harold is 46 jaar en al in zijn het hele leven eenzaam. Die uit eenzaamheid zorgt ervoor dat met het naar leven voor Harold bijna ondraaglijk de is. Harold: 'Soms een vraag ik uit mij weleens tijdens af, wie de kent mij nog?'

Het het aangrijpende verhaal van de in 83-jarige Walter van Wely. door Walter brengt een een groot een deel van de dag het door op zijn stoel van voor het raam. de op tv Naar buiten starend kijkt uit hij terug op zijn op leven. een Walter: 'Ik ben homo en dat een werd vroeger niet naar echt gewaardeerd. een Ik was daardoor eenzaam uit in en dat ben ik het nog steeds. Als ik nu op tv in dood neerval, kan ik drie dagen de een in huis liggen, zonder met dat iemand met mij vindt.'

december 2019
04-10-2019 21:45

Ruud van de Kerkhof

Wie kent mij nog? - Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof is 49 jaar. Ruud woont samen met zijn zoon, die mensenschuw is en zich opsluit op zolder. Het zorgt ervoor dat Ruud er alleen voor staat. Ruud voelt zich eenzaam en komt nog nauwelijks buiten. Wie kent Ruud nog?

03-10-2019 21:45

Jessah Groenink

Wie kent mij nog? - Jessah Groenink

De 36-jarige Jessah Groenink heette ooit Joost. Sinds kort is ze bezig met haar transitie van man naar vrouw. Volgens Jessah is ze niet meer welkom in de kerk waar ze altijd kwam en keurt haar familie haar keuze om als vrouw door het leven ...

02-10-2019 21:45

Gert Ruiter

Wie kent mij nog? - Gert Ruiter

De 60-jarige Gert Ruiter vertelt hoe moeilijk het voor hem is om contact te leggen en hoeveel pijn het doet om alleen te zijn. Gert heeft niet-aangeboren hersenletsel. Volgens hem is dat de voornaamste oorzaak van zijn isolement. Wie kent G...

01-10-2019 20:40

Valentina Terpstra

Wie kent mij nog? - Valentina Terpstra

De 14-jarige Valentina Terpstra werd als kind geadopteerd, maar door hechtingsproblemen moest ze haar adoptieouders verlaten en werd ze opgenomen in een gezinsvervangend tehuis. Valentina voelt zich alleen en afgewezen.

30-09-2019 21:45

Piet Edelman

Wie kent mij nog? - Piet Edelman

De 83-jarige Piet Edelman vertelt over de pijn van het alleen zijn. Als kind overleefde hij ternauwernood het bombardement op Rotterdam. De oorlog ging voorbij, maar de angst is nooit meer weggegaan.

25-12-2018 22:15

Kerstspecial

Wie kent mij nog? - Kerstspecial

Mehmet, Pearl, Jelle Jan, Mariska en Maria vertelden tijdens de Week tegen Eenzaamheid, eind september, hun verhaal. Tijdens deze kerstspecial ontmoeten zij elkaar tijdens een sfeervol kerstdiner. Welke reacties kregen ze op de uitzendingen...

04-10-2018 22:45

Mariska

Wie kent mij nog? - Mariska

De Utrechtse Mariska is sinds het overlijden van haar man, twee jaar geleden, eenzaam. Van jongs af aan heeft ze veel gewerkt. Ze vertelt dat dit vroeger niet gebruikelijk was en het heeft ertoe geleid dat ze buiten haar werk nooit vriendsc...

03-10-2018 22:45

Pearl

Wie kent mij nog? - Pearl

Pearl herkent zich erg in de verhalen uit de vorige serie van Wie kent mij nog? Door een bindweefselziekte kan de 27-jarige Pearl niet meer werken en raakt meer en meer geïsoleerd. Ze merkt dat voor haar vriendinnen het leven in volle vaart...

02-10-2018 22:45

Jelle Jan

Wie kent mij nog? - Jelle Jan

Jelle Jan werkte jarenlang in de zorg. Hij vond het werk te zwaar en belandde uiteindelijk in de WAO. Hoewel hij gelukkig was met zijn vrouw Coby ging het vervolgens bergafwaarts met hun relatie. Jelle Jan dronk en rookte teveel en ze groei...

01-10-2018 22:45

Maria

Wie kent mij nog? - Maria

Vlak nadat de oorlog in voormalig Joegoslavië uitbrak, vluchtte Maria naar Nederland. Verschillende van de vrienden uit haar thuisland zijn in de tijd daarna omgekomen door het geweld. De eerste twintig jaar woonde Maria in Amsterdam en daa...

30-09-2018 22:30

Terug: Wie kent mij nog

Wie kent mij nog? - Terug: Wie kent mij nog

De EO komt tijdens de Week tegen Eenzaamheid met een nieuw seizoen van het indrukwekkende tv-programma Wie kent mij nog? Van 30 september tot en met 4 oktober stelt de omroep op NPO 2 dagelijks na Nieuwsuur iemand voor die worstelt met eenz...

24-12-2017 22:15

Kerstspecial: Wie kent mij nog?

Wie kent mij nog? - Kerstspecial: Wie kent mij nog?

Op kerstavond blikt de EO samen met vier eenzamen uit de serie ‘Wie kent mij nog?’ terug op de afgelopen maanden. Ietje (79), Harold (46), Peter (37) en Walter (84) vertellen aan het kerstdiner hoe het nu met hen gaat. Is het leven van deze...

21-12-2017 09:15

Ietje de Vries

Wie kent mij nog? - Ietje de Vries

De ouders van Ietje de Vries (78) worden in de oorlog vermoord door de nazi's. Ietje blijft alleen achter en zwerft van pleeggezin naar pleeggezin. Nu woont ze in een flat in Amsterdam. Ietje: 'Als ik brieven moet posten, loop ik langs drie...

20-12-2017 09:15

Harold van Tien

Wie kent mij nog? - Harold van Tien

Harold van Tien vertelt zijn verhaal. Harold is 46 jaar en al zijn hele leven eenzaam. Die eenzaamheid zorgt ervoor dat het leven voor Harold bijna ondraaglijk is. Harold: 'Soms vraag ik mij weleens af, wie kent mij nog?'

19-12-2017 09:15

Walter van Wely

Wie kent mij nog? - Walter van Wely

Het aangrijpende verhaal van de 83-jarige Walter van Wely. Walter brengt een groot deel van de dag door op zijn stoel voor het raam. Naar buiten starend kijkt hij terug op zijn leven. Walter: 'Ik ben homo en dat werd vroeger niet echt gewaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie kent mij nog? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie kent mij nog? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie kent mij nog? bij Wie kent mij nog? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie kent mij nog?. Heb je een uitzending van Wie kent mij nog? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie kent mij nog? gemist

Uitzending gemist van Wie kent mij nog?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie kent mij nog? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!