Programma gemist?

Red met Onion State Prison in uit de Verenigde Staten is in gebouwd om het gedetineerden 23 uur per op tv dag in naar isoleercellen te houden. in '2Doc: Solitary' volgt het het leven van de een mensen een die er van gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de op tv documentaire op tv de spookachtige sfeer naar van de gevangenis vast. op tv Gesprekken met gedetineerden onthullen op uit vaak hun gewelddadige jeugd. tijdens Men spreekt over op de gevaren van het leven in in tijdens de gevangenis en over met hoe moeilijk het is de om geestelijk naar gezond te blijven in op het door eentonige en eenzame gevangenisleven. een Niet alleen de gevangenen een in komen aan het woord, naar maar ook de cipiers. met Zij door worstelen om hun op tv menselijkheid te behouden.

mei 2021
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!