Programma gemist?

Red Onion een State naar Prison in de Verenigde op tv Staten is gebouwd om gedetineerden tijdens 23 uur het per dag in isoleercellen met naar te houden. '2Doc: Solitary' volgt het op leven van de op mensen die op tv er gevangen zitten. Met door ongekende toegang legt de het tijdens documentaire de spookachtige op tv sfeer van de gevangenis vast. met Gesprekken door met gedetineerden onthullen vaak hun gewelddadige naar naar jeugd. Men spreekt over de gevaren naar van van het leven van in de gevangenis en over van hoe moeilijk het is naar om uit geestelijk gezond te met blijven in het eentonige en in eenzame in gevangenisleven. Niet alleen de gevangenen tijdens komen op tv aan het woord, maar ook uit de op tv cipiers. Zij het worstelen om hun menselijkheid te de behouden.

september 2021
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!