Programma gemist?

Red Onion State van Prison in in de Verenigde Staten naar is in gebouwd om gedetineerden 23 uur een per dag in door isoleercellen de te houden. '2Doc: Solitary' volgt het tijdens leven van de het mensen die er een gevangen zitten. Met ongekende met toegang met legt de documentaire de spookachtige van sfeer van met de gevangenis vast. Gesprekken tijdens met gedetineerden onthullen door vaak hun gewelddadige een jeugd. Men spreekt door over in de gevaren van het leven van in de gevangenis naar en over hoe in moeilijk naar het is door om geestelijk gezond door te blijven in het op eentonige en eenzame gevangenisleven. Niet een alleen uit de gevangenen komen aan tijdens het woord, maar ook door de cipiers. Zij het worstelen door om hun menselijkheid in te behouden.

mei 2020
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!