Programma gemist?

Red Onion tijdens State in Prison in de Verenigde Staten naar is gebouwd om het gedetineerden 23 uur per door dag naar in isoleercellen te houden. het '2Doc: Solitary' de volgt het leven van een de een mensen die er gevangen zitten. Met een ongekende toegang in legt de documentaire de de spookachtige sfeer van de uit op tv gevangenis vast. Gesprekken met gedetineerden onthullen in vaak van hun gewelddadige jeugd. Men spreekt tijdens de over de gevaren van een het leven in naar de gevangenis en over het hoe op tv moeilijk het is om het geestelijk gezond met te blijven in het een eentonige en eenzame gevangenisleven. de Niet alleen de gevangenen een komen naar aan het op tv woord, maar ook de cipiers. op Zij uit worstelen om hun menselijkheid het te behouden.

september 2020
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!