Programma gemist?

Red met Onion State Prison in de op naar Verenigde Staten is een gebouwd om gedetineerden 23 uur van per dag in in isoleercellen door te houden. '2Doc: Solitary' volgt op het leven van op tv de mensen tijdens die er gevangen zitten. Met naar ongekende toegang legt van de documentaire van de spookachtige sfeer van de met op gevangenis vast. Gesprekken naar met gedetineerden onthullen vaak hun op gewelddadige jeugd. Men op tv spreekt op tv over de gevaren een van het leven in in de gevangenis en over een hoe moeilijk het is tijdens om geestelijk gezond tijdens te blijven in tijdens het op eentonige en eenzame gevangenisleven. op Niet alleen uit de gevangenen komen aan het op tv tijdens woord, maar ook de cipiers. uit Zij worstelen om hun op de menselijkheid te behouden.

november 2019
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!