Programma gemist?

Red Onion State tijdens Prison in het de Verenigde tijdens Staten is van gebouwd om gedetineerden 23 uur tijdens per dag in isoleercellen op tv een te houden. '2Doc: het Solitary' volgt het leven uit van de mensen die in er uit gevangen zitten. Met ongekende toegang legt op tv de met documentaire de spookachtige sfeer van door de gevangenis uit vast. Gesprekken met gedetineerden onthullen van tijdens vaak hun gewelddadige jeugd. door Men spreekt de over de gevaren van het een leven uit in de gevangenis op en over hoe moeilijk het is met om geestelijk op tv gezond met te blijven in een het eentonige en eenzame gevangenisleven. een Niet alleen in de gevangenen komen aan het van het woord, maar ook het de cipiers. Zij worstelen om hun de de menselijkheid te behouden.

januari 2021
27-09-2017 23:00

Docu: Solitary

2Doc: Solitary - Docu: Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. '2Doc: Solitary' volgt het leven van de mensen die er gevangen zitten. Met ongekende toegang legt de documentaire de spook...

2Doc: Solitary gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solitary de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solitary bij 2Doc: Solitary liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solitary. Heb je een uitzending van 2Doc: Solitary gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solitary gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Solitary? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solitary kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-09-2017 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!