Programma gemist?

Film op over het uit leven van de naar jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid door Jonker, een het gevoelige en rebelse geest die haar een vrije ideeën in over kunst, van liefde en politiek met een van uit kleine groep gelijkgestemde tijdens schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, een de het Sestigers, deelde. Tegen de achtergrond van van tijdens verzet tegen de censuur de van de Nasionale Party leeft uit Ingrid de Jonker haar jonge een leven tot het uiterste van en wordt op haar werk steeds bekender op en meer gewaardeerd. De met tijdens grote liefde in haar leven, naar de tijdens schrijver Jack Cope, kan haar in niet het geluk door en de gemoedsrust geven het waar door ze naar in op zoek is. op tv Met haar vader Abraham op tv Jonker, een rechtse een minister voor de Nasionale een Party tijdens het apartheidsregime, van een heeft ze een moeizame door relatie. Politieke de onenigheid drijft vader door en dochter steeds verder uit uiteen.

augustus 2021
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!