Programma gemist?

Film over het op leven naar van de jonge Zuid-Afrikaanse door kunstenares Ingrid Jonker, een van gevoelige en rebelse op tv geest het die haar vrije ideeën over een kunst, liefde de en politiek met een naar kleine groep gelijkgestemde door op tv schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, uit de Sestigers, deelde. tijdens Tegen de in achtergrond van verzet door tegen de censuur naar van de Nasionale in Party leeft Ingrid van Jonker haar jonge leven door tot op het uiterste en wordt haar op werk door steeds bekender en de meer gewaardeerd. De grote liefde een in haar leven, naar de schrijver Jack Cope, uit kan haar de niet het het geluk en de gemoedsrust door geven in waar ze naar op zoek is. met Met haar uit vader door Abraham Jonker, een de rechtse minister voor naar de Nasionale Party tijdens het apartheidsregime, de heeft ze een het moeizame relatie. het Politieke onenigheid drijft het vader uit en dochter steeds verder met uiteen.

april 2021
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!