Programma gemist?

Film over het op het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares tijdens Ingrid Jonker, een in door gevoelige en rebelse geest die tijdens haar vrije ideeën over van van kunst, liefde en de politiek met een kleine van groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars naar in Zuid-Afrika, in de Sestigers, deelde. Tegen met de van achtergrond van verzet tegen de uit censuur van de in Nasionale Party naar leeft Ingrid de Jonker haar jonge leven de tot het op tv uiterste en wordt haar door werk steeds bekender uit en met meer gewaardeerd. De naar grote liefde in haar leven, de op schrijver een Jack Cope, kan haar in niet op tv het geluk en de van gemoedsrust geven waar ze op tv naar op tijdens zoek is. op Met haar vader Abraham Jonker, een het rechtse minister een voor naar de Nasionale Party tijdens het apartheidsregime, een heeft ze een met moeizame relatie. van Politieke op tv onenigheid drijft vader en een dochter steeds verder op uiteen.

september 2020
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!