Programma gemist?

Film de over het leven het van de jonge Zuid-Afrikaanse naar kunstenares Ingrid Jonker, in een op tv gevoelige en rebelse geest die het haar vrije ideeën over op tv kunst, liefde en naar politiek uit met een kleine groep naar gelijkgestemde schrijvers en de kunstenaars met in Zuid-Afrika, de Sestigers, tijdens deelde. Tegen de op tv achtergrond van verzet tegen de tijdens censuur van de de Nasionale Party leeft de Ingrid naar Jonker haar jonge door leven tot het uiterste en uit met wordt haar werk in steeds bekender en tijdens meer gewaardeerd. De naar grote liefde in haar leven, op de schrijver Jack op Cope, in kan haar niet een het geluk en de een gemoedsrust geven waar ze naar met het op zoek is. naar Met haar vader met Abraham Jonker, een rechtse minister voor door de Nasionale door Party tijdens het op tv apartheidsregime, heeft ze een een moeizame relatie. door Politieke onenigheid drijft op tv vader en door dochter steeds verder op tv uiteen.

januari 2021
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!