Programma gemist?

Film over op het leven van van de jonge op Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een in naar gevoelige en rebelse geest die haar op naar vrije ideeën over kunst, liefde en van politiek met de een kleine groep op gelijkgestemde door schrijvers en kunstenaars de in Zuid-Afrika, de Sestigers, deelde. Tegen tijdens de achtergrond van het verzet tegen tijdens de censuur van de op tv Nasionale Party leeft op Ingrid een Jonker haar jonge leven tot met van het uiterste en wordt de haar werk steeds bekender en in meer gewaardeerd. in De grote liefde in op haar leven, de in schrijver Jack Cope, tijdens op tv kan haar niet met het geluk en de gemoedsrust van geven waar ze het naar op zoek is. tijdens Met haar naar vader Abraham Jonker, een door rechtse minister voor naar de de Nasionale Party tijdens op het apartheidsregime, heeft ze in een moeizame relatie. Politieke de onenigheid drijft vader van en dochter het steeds naar verder uiteen.

oktober 2019
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!