Programma gemist?

Film over het tijdens door leven van de door jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid op Jonker, een gevoelige en een rebelse in geest die haar vrije ideeën uit over uit kunst, liefde en politiek met het een kleine groep gelijkgestemde naar schrijvers door en kunstenaars in Zuid-Afrika, de in Sestigers, deelde. met Tegen de met achtergrond van verzet met tegen de censuur uit van de Nasionale uit Party leeft Ingrid het Jonker haar met jonge leven tot een het uiterste en wordt haar werk het steeds bekender door en meer op tv gewaardeerd. De grote liefde in tijdens haar uit leven, de op schrijver Jack Cope, kan haar naar niet het geluk met en de gemoedsrust geven een waar ze een naar met op zoek is. op tv Met haar vader Abraham naar Jonker, een rechtse minister in voor de van Nasionale Party tijdens het apartheidsregime, met heeft ze de een moeizame relatie. van Politieke onenigheid drijft vader door en dochter steeds het verder van uiteen.

mei 2020
04-10-2019 23:05

Black Butterflies

Black Butterflies - Black Butterflies

Film over het leven van de jonge Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker, een gevoelige en rebelse geest die haar vrije ideeën over kunst, liefde en politiek met een kleine groep gelijkgestemde schrijvers en kunstenaars in Zuid-Afrika, de...

Black Butterflies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Butterflies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Butterflies bij Black Butterflies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Butterflies. Heb je een uitzending van Black Butterflies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Butterflies gemist

Uitzending gemist van Black Butterflies? Hier kun je alle uitzendingen van Black Butterflies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!