Programma gemist?

Tuinontwerper op Piet Oudolf neemt regisseur een Thomas Piper mee tijdens op een een trip langs zijn iconische het werken. Piper bezoekt tijdens met hem tuinen een die hij ontwierp in uit onder andere Chicago, de New York en op tv Hummelo. Piper volgt Oudolf de bij zijn uit werk de in Engeland, en bezoekt met in hem tuinen die een hij tijdens ontwierp in Chicago en van New York, maar ook Oudolfs tijdens eigen landgoed door in Hummelo, Gelderland. een Daarnaast deelt Oudolf zijn door inspiratiebronnen: van uit de bossen in Pennsylvania op tv tot een explosie door aan wilde bloemen van in uit Texas. Tussendoor de krijgen we een een exclusief kijkje achter het de schermen bij tijdens het ontwerpen en op aanleggen van de de tuin van internationale kunstgalerie een Hauser & Wirth op in Somerset, Engeland, een het tuin van wel uit 7000 vierkante meter. Van door op schetsen die hij in de in winter in de zijn studio maakt uit tot het planten van de tijdens bloemen de in de lente tot naar het met openingsfeest van de tuin naar in september. op Bijzonder is dat Oudolf evenveel schoonheid uit ziet in een op tv met verwelkende herfsttuin als in een zomertuin uit in volle een bloei.

juni 2021
01-10-2017 19:15

Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf - Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Tuinontwerper Piet Oudolf neemt regisseur Thomas Piper mee op een trip langs zijn iconische werken. Piper bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in onder andere Chicago, New York en Hummelo. Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, e...

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf bij Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf. Heb je een uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist

Uitzending gemist van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!