Programma gemist?

Tuinontwerper tijdens Piet Oudolf neemt regisseur een Thomas Piper mee op de een trip door langs zijn iconische door werken. Piper bezoekt met tijdens hem uit tuinen die hij ontwierp in het onder uit andere Chicago, New York de en Hummelo. Piper volgt de Oudolf bij zijn werk met op tv in Engeland, en het bezoekt met hem van tuinen die hij ontwierp in in Chicago en New York, door tijdens maar ook Oudolfs uit eigen landgoed in Hummelo, op Gelderland. Daarnaast deelt Oudolf zijn naar inspiratiebronnen: uit van de op tv bossen in Pennsylvania tot door een explosie aan wilde bloemen een uit in Texas. Tussendoor uit krijgen we een exclusief kijkje achter in de schermen bij met het ontwerpen en in aanleggen van de de tuin van naar internationale op kunstgalerie Hauser & naar Wirth in Somerset, Engeland, een naar tuin van tijdens wel 7000 vierkante meter. Van met schetsen op die hij in uit de winter in zijn studio van maakt tot de het planten van op tv de bloemen de in de lente tot het een openingsfeest van van de tuin in de september. Bijzonder is dat een op tv Oudolf evenveel schoonheid ziet in tijdens een verwelkende op tv herfsttuin als in een zomertuin een het in volle bloei.

oktober 2020
01-10-2017 19:15

Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf - Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Tuinontwerper Piet Oudolf neemt regisseur Thomas Piper mee op een trip langs zijn iconische werken. Piper bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in onder andere Chicago, New York en Hummelo. Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, e...

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf bij Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf. Heb je een uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist

Uitzending gemist van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!