Programma gemist?

Tuinontwerper Piet tijdens Oudolf neemt in regisseur Thomas Piper mee op op tv met een trip langs zijn iconische uit werken. Piper bezoekt met op tv hem tuinen die in hij het ontwierp in uit onder andere Chicago, New York en het Hummelo. Piper volgt van Oudolf bij het zijn werk in in Engeland, en bezoekt met met hem naar tuinen die hij ontwierp de in Chicago en New een York, maar ook uit Oudolfs eigen op landgoed in Hummelo, Gelderland. de Daarnaast deelt op Oudolf zijn inspiratiebronnen: van de uit bossen in tijdens Pennsylvania tot een op explosie aan wilde bloemen tijdens in Texas. op Tussendoor krijgen we een een tijdens exclusief kijkje achter de schermen bij naar het de ontwerpen en aanleggen van de naar een tuin van internationale kunstgalerie met Hauser & Wirth het in Somerset, Engeland, met een tuin van de wel 7000 door vierkante meter. Van uit schetsen die hij tijdens in de winter op in zijn studio maakt tot de het planten op van de bloemen in een de lente door tot het van openingsfeest van de tuin in met september. het Bijzonder is dat met Oudolf evenveel schoonheid ziet in in een op verwelkende herfsttuin als in een met zomertuin uit in volle bloei.

juli 2020
01-10-2017 19:15

Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf - Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Tuinontwerper Piet Oudolf neemt regisseur Thomas Piper mee op een trip langs zijn iconische werken. Piper bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in onder andere Chicago, New York en Hummelo. Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, e...

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf bij Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf. Heb je een uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist

Uitzending gemist van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!