Programma gemist?

Tuinontwerper het Piet Oudolf neemt regisseur op Thomas naar Piper mee op een van trip langs zijn iconische in werken. Piper bezoekt met met hem een tuinen die hij ontwierp in met onder andere Chicago, het New York en van met Hummelo. Piper volgt Oudolf op tv bij zijn werk in tijdens Engeland, en bezoekt met hem uit de tuinen die hij in ontwierp in Chicago en New York, uit maar ook Oudolfs naar eigen landgoed op in Hummelo, op tv Gelderland. Daarnaast deelt het Oudolf zijn inspiratiebronnen: van tijdens de bossen in Pennsylvania in met tot een explosie aan wilde bloemen van in Texas. van Tussendoor van krijgen we een exclusief uit kijkje achter de schermen bij op tv het naar ontwerpen en aanleggen van de de tuin van met internationale een kunstgalerie Hauser & Wirth in op tv Somerset, Engeland, een tuin naar van wel 7000 tijdens vierkante meter. een Van het schetsen die hij in de op winter in zijn van studio maakt tot het het een planten van de bloemen tijdens in de lente tot het tijdens tijdens openingsfeest van de tuin in een september. een Bijzonder is dat Oudolf evenveel schoonheid van ziet in het een verwelkende een herfsttuin als een in een zomertuin op in volle bloei.

oktober 2021
01-10-2017 19:15

Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf - Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Tuinontwerper Piet Oudolf neemt regisseur Thomas Piper mee op een trip langs zijn iconische werken. Piper bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in onder andere Chicago, New York en Hummelo. Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, e...

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf bij Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf. Heb je een uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist

Uitzending gemist van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!