Programma gemist?

Tuinontwerper Piet Oudolf op in neemt regisseur Thomas Piper mee uit op een een trip langs zijn het iconische werken. Piper bezoekt met op tv hem door tuinen die hij ontwierp in op tv uit onder andere Chicago, New het York en een Hummelo. Piper volgt Oudolf bij de zijn werk in tijdens Engeland, en in bezoekt met hem tuinen die hij op tv door ontwierp in Chicago en door New York, met maar ook Oudolfs eigen landgoed in de de Hummelo, Gelderland. Daarnaast deelt door Oudolf zijn van inspiratiebronnen: van de bossen in Pennsylvania uit tot met een explosie aan wilde bloemen tijdens in Texas. Tussendoor tijdens krijgen door we een exclusief tijdens kijkje achter de schermen tijdens bij het naar ontwerpen en in aanleggen van de tuin van de internationale kunstgalerie op Hauser & Wirth naar in Somerset, Engeland, een tuin op van wel het 7000 vierkante een meter. Van op schetsen die hij in de met winter in zijn studio het maakt tot het de planten van van de in bloemen in de het lente tot het openingsfeest van de van tuin in op september. Bijzonder door is dat Oudolf evenveel schoonheid op ziet van in een het verwelkende herfsttuin als in een tijdens zomertuin in volle tijdens bloei.

februari 2021
01-10-2017 19:15

Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf - Docu: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf

Tuinontwerper Piet Oudolf neemt regisseur Thomas Piper mee op een trip langs zijn iconische werken. Piper bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in onder andere Chicago, New York en Hummelo. Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, e...

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf bij Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf. Heb je een uitzending van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf gemist

Uitzending gemist van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Vijf seizoenen - De tuinen van Piet Oudolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!