Programma gemist?

Vanavond is in het een tweede en laatste in deel van he tweeluik op tv 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde op van op tv het betaalde voetbal. Miljardairs uit van Rusland en door China kopen Europese met voetbalclubs. Steeds meer. In op tv bakermat Engeland hebben inmiddels van 28 profclubs een tijdens buitenlandse eigenaar. de In Nederland begon de met trend bij Vitesse. uit Inmiddels hebben ook uit ADO uit Den Haag en Roda naar JC uit op Kerkrade een redder uit het van Oosten. Althans dat door denken de een supporters. “In van het betaald naar voetbal zijn we allemaal bezig met op tv de race naar uit geld”, in zegt de directeur van in een voetbalclub. “Want uiteindelijk in van bepaalt de hoeveelheid geld met die je tot je de beschikking hebt, je stand met in van de rangschikking.” Het door begint vaak veelbelovend. op tv Met vergezichten die op de fans verblinden: van het binnenhalen op tv van nieuwe tijdens spelers tot uit deelname aan de Champions uit League. Vaak blijken uit het een loze beloftes. Miljoeneninvesteringen verdampen even snel een als op ze worden voorgespiegeld wanneer de een relatie met de het investeerder een bekoelt zoals bij tijdens ADO, of als in de suikeroom achter de op tralies door verdwijnt zoals bij Roda op JC. In deel twee uit van ‘Einde speeltijd!’ nemen het door Iwan van Duren en Tom Knipping met u mee een in de wereld naar van de club-overnames en een de de vaak moeilijk te doorgronden belangen van met van de buitenlandse miljonairs. "Een Zwitserse van Rus uit Dubai van het die gaat investeren in een club de van uit Kerkrade, dat is in vreemd. (...) Noem het het een onderbuikgevoel maar je in weet in dat het niet de klopt", zegt een oud van speler met van de club uit Kerkrade. Het uit duo op tv legt bloot hoe financiële het belangen de sportieve op tv steeds verder in overheersen en hoe het met toezicht op geldstromen uit te kort schiet. Een door journalistieke speurtocht in op een in wereld waar pottenkijkers niet welkom op tv zijn.

Vanavond is het door eerste deel van op tv het met tweeluik 'Einde speeltijd!' uit te zien. In deze twee door documentaires op tv nemen Iwan van Duren en naar Tom Knipping de naar kijker mee op tv in de uit wereld van matchfixing en in club-overnames door buitenlandse miljonairs. In uit tachtig het procent van de Europese landen met zijn uit matchfixers opgepakt, spelers geschorst, de wetten gemaakt en van geldstromen het drooggelegd. In Nederland niet. Het op OM werd over in de activiteiten van naar matchfixer in Perumal op de hoogte een gebracht door de KNVB, door maar ondernam geen actie. tijdens Waarom niet? En het welke concrete door informatie op tv is er nog meer over matchfixing naar tijdens in Nederland? Achter de confrontatie op de uit groene in mat spelen zich zaken het af waar de in doorsnee supporter geen benul op van van heeft. “Als in je weet waar op je naar moet kijken zal je met met zien dat dit georganiseerde het misdaad is”. Iwan van van Duren en Tom met Knipping (Voetbal International en een met auteurs van Voetbal in & Maffia) weten waar ze moeten van van kijken. Het duo legt bloot door hoe financiële belangen van de sportieve steeds verder met overheersen, wedstrijden worden het gemanipuleerd naar en het toezicht de op geldstromen uit te kort schiet. Een journalistieke de speurtocht in op een wereld waar de pottenkijkers niet tijdens welkom zijn. Of door zoals een onderzoeker het verwoordt: op tv “Voor wie een denkt u nou in dat spelers banger zijn? het Voor de waakhond van een een de UEFA of door voor mensen die naar op straat een Kalashnikov uit leegschieten?”.

november 2019
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!