Programma gemist?

Vanavond naar is het tweede en op tv laatste deel op van he naar tweeluik 'Einde speeltijd!' over de de schaduwzijde van het het betaalde een voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen tijdens Europese voetbalclubs. Steeds naar meer. een In bakermat Engeland hebben met inmiddels uit 28 profclubs een buitenlandse eigenaar. In in Nederland begon de op tv een trend bij Vitesse. door Inmiddels hebben ook ADO Den een Haag en Roda JC van uit in Kerkrade een redder uit op tv het Oosten. het Althans dat denken de supporters. van tijdens “In het betaald voetbal zijn het we allemaal bezig op tv met de race een naar geld”, zegt de uit directeur van in een voetbalclub. “Want op tv uiteindelijk bepaalt met de hoeveelheid geld die uit je tot je naar beschikking hebt, je stand de in de rangschikking.” Het een begint een vaak veelbelovend. Met op vergezichten die met de fans verblinden: van tijdens het binnenhalen op van nieuwe spelers tot deelname aan door de Champions op tv League. Vaak blijken het een loze beloftes. op tv Miljoeneninvesteringen verdampen van even snel als ze worden uit in voorgespiegeld wanneer de relatie met de op investeerder bekoelt zoals op bij ADO, door of als de suikeroom tijdens achter de tijdens tralies een verdwijnt zoals bij op tv Roda JC. In deel twee tijdens van ‘Einde speeltijd!’ nemen een Iwan van Duren de en een Tom Knipping op u mee in een de wereld van de club-overnames tijdens en de in vaak moeilijk te met doorgronden belangen van naar de buitenlandse tijdens miljonairs. "Een Zwitserse Rus uit het Dubai die van gaat investeren in het een club uit op Kerkrade, dat is vreemd. naar (...) Noem door het een onderbuikgevoel maar op tv je weet naar dat het met niet klopt", zegt een oud een speler van de club op uit Kerkrade. Het uit duo legt op tv bloot hoe financiële belangen de op tv sportieve op steeds verder overheersen en hoe een in het toezicht op geldstromen te kort het schiet. Een journalistieke van het speurtocht in een op tv wereld waar pottenkijkers niet welkom met zijn.

Vanavond is het tijdens eerste deel het van het tweeluik 'Einde tijdens speeltijd!' te zien. met op tv In deze twee documentaires uit nemen Iwan van Duren de en Tom Knipping de met kijker mee in op de uit wereld van matchfixing en een club-overnames naar door buitenlandse miljonairs. In tachtig procent van naar de Europese landen tijdens op tv zijn matchfixers opgepakt, spelers op tv geschorst, wetten gemaakt en geldstromen door drooggelegd. op tv In Nederland niet. Het op tv OM werd over op de door activiteiten van matchfixer Perumal in op de hoogte van gebracht door de met KNVB, maar ondernam een geen actie. Waarom niet? op tv En het welke concrete informatie is er met nog meer over met matchfixing in door Nederland? Achter de confrontatie op de uit groene mat door spelen zich uit zaken af naar waar de doorsnee supporter geen op benul van heeft. “Als met je het weet waar je naar moet een kijken zal je een zien op tv dat dit georganiseerde misdaad op tv is”. in Iwan van Duren en Tom Knipping met (Voetbal de International en auteurs van op tv Voetbal & Maffia) door weten het waar ze moeten kijken. Het duo een legt bloot van hoe financiële belangen de met van sportieve steeds verder overheersen, wedstrijden uit worden gemanipuleerd en op het toezicht op door geldstromen te kort door schiet. Een journalistieke speurtocht uit in een in wereld waar pottenkijkers niet de welkom van zijn. Of zoals een het onderzoeker tijdens het verwoordt: “Voor wie tijdens denkt u nou door dat spelers met banger zijn? Voor de waakhond het van de het UEFA of voor mensen op tv die op uit straat een Kalashnikov tijdens leegschieten?”.

september 2020
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!