Programma gemist?

Vanavond is het een van tweede en laatste deel het van he tweeluik 'Einde speeltijd!' in over de de schaduwzijde van het betaalde het voetbal. Miljardairs uit Rusland op uit en China kopen Europese voetbalclubs. door Steeds meer. tijdens In bakermat een Engeland hebben inmiddels 28 profclubs een naar buitenlandse een eigenaar. In Nederland begon de in het trend bij Vitesse. Inmiddels tijdens hebben ook ADO naar Den Haag en een Roda JC uit Kerkrade een op redder uit het op tv Oosten. Althans van dat denken de in supporters. “In het betaald op tv voetbal op tv zijn we allemaal naar bezig met de het race naar geld”, zegt de op directeur van een door voetbalclub. “Want uiteindelijk de een bepaalt de hoeveelheid geld die door je tot uit je beschikking hebt, je stand met van in de rangschikking.” Het begint vaak veelbelovend. uit Met vergezichten die naar de fans verblinden: door van op het binnenhalen van nieuwe tijdens spelers tot deelname aan uit de Champions League. het Vaak blijken door het loze beloftes. tijdens Miljoeneninvesteringen in verdampen even snel als ze worden tijdens voorgespiegeld wanneer in de relatie met op de met investeerder bekoelt zoals bij op ADO, of als een de suikeroom achter de naar tralies verdwijnt een zoals bij naar Roda JC. In het deel twee van de ‘Einde speeltijd!’ nemen Iwan van Duren de en met Tom Knipping op u mee in de wereld een van tijdens de club-overnames en de het vaak moeilijk een te doorgronden belangen van op de buitenlandse miljonairs. "Een Zwitserse door Rus het uit Dubai die in gaat investeren tijdens in een club uit Kerkrade, een dat is de vreemd. (...) Noem tijdens het een met onderbuikgevoel maar je weet dat het op tv niet klopt", zegt op een oud speler op tv het van de club uit Kerkrade. Het op tv duo legt bloot hoe op tv financiële de belangen de tijdens sportieve steeds verder overheersen van en hoe het in toezicht op uit geldstromen te kort de schiet. Een journalistieke speurtocht in een op wereld waar in pottenkijkers niet welkom op zijn.

Vanavond tijdens is het eerste op deel van het tweeluik op tv 'Einde speeltijd!' te zien. uit In het deze twee uit documentaires nemen Iwan op tv van Duren en de Tom Knipping de kijker mee in de de naar wereld van in matchfixing en club-overnames uit door buitenlandse miljonairs. In een tachtig procent van de naar Europese landen tijdens zijn matchfixers opgepakt, met spelers geschorst, wetten gemaakt met en geldstromen drooggelegd. een In Nederland niet. Het OM tijdens werd tijdens over de activiteiten tijdens van matchfixer Perumal de op de hoogte een gebracht door de door KNVB, maar ondernam geen op actie. van Waarom niet? En welke concrete informatie uit is er nog op op tv meer over matchfixing in Nederland? Achter de tijdens confrontatie een op de groene mat in spelen zich de zaken af waar van de doorsnee door supporter geen benul van heeft. op “Als je weet in waar je door naar moet kijken zal een je zien van dat dit georganiseerde misdaad is”. het Iwan van Duren met en Tom de Knipping tijdens (Voetbal International en auteurs op tv van Voetbal & in Maffia) weten waar ze moeten met kijken. Het in duo legt naar bloot hoe de financiële belangen de sportieve steeds verder door overheersen, wedstrijden worden een van gemanipuleerd en het toezicht op met geldstromen te kort schiet. in Een journalistieke speurtocht met in een uit wereld waar pottenkijkers met niet op tv welkom zijn. Of tijdens zoals een onderzoeker het het verwoordt: “Voor wie denkt op tv u nou in dat spelers banger zijn? Voor een de door waakhond van tijdens de UEFA of uit voor mensen die op straat een met Kalashnikov de leegschieten?”.

mei 2021
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!