Programma gemist?

Vanavond is de het tweede en laatste door deel van he uit tweeluik 'Einde van speeltijd!' over de op tv schaduwzijde van van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland op tv en China door kopen Europese voetbalclubs. op tv Steeds meer. In bakermat tijdens Engeland hebben inmiddels naar met 28 profclubs een buitenlandse eigenaar. In de Nederland begon de op tv trend bij Vitesse. met Inmiddels hebben ook met ADO Den Haag op en Roda tijdens JC met uit Kerkrade een redder uit het de op tv Oosten. Althans dat denken in de supporters. van “In het betaald voetbal naar zijn we allemaal bezig van met de race naar van geld”, zegt de een directeur van een door voetbalclub. “Want de uiteindelijk bepaalt op de hoeveelheid geld die je het tot je de beschikking hebt, je in stand in in de rangschikking.” Het begint vaak in veelbelovend. Met met vergezichten die de fans verblinden: van van het het binnenhalen een van nieuwe spelers op tv tot deelname aan de Champions League. naar Vaak blijken het door loze beloftes. Miljoeneninvesteringen op tv verdampen even snel naar als ze het worden voorgespiegeld wanneer de een relatie met op tv de investeerder bekoelt een zoals de bij ADO, of als de suikeroom het achter op de tralies op verdwijnt zoals bij Roda JC. In naar deel twee met van ‘Einde het speeltijd!’ nemen een Iwan van Duren en met Tom Knipping u mee met in de wereld van uit een de club-overnames en de vaak moeilijk door te doorgronden belangen in van van de buitenlandse miljonairs. van "Een Zwitserse door Rus uit Dubai die gaat investeren op tv in een van club uit Kerkrade, met dat is naar vreemd. (...) een Noem het een onderbuikgevoel maar de je weet van dat het niet klopt", zegt naar een oud speler tijdens van de club een het uit Kerkrade. Het duo legt bloot in hoe een financiële belangen de sportieve de steeds verder met overheersen en hoe het door toezicht op de geldstromen te kort schiet. de Een journalistieke speurtocht naar in een wereld waar van pottenkijkers niet welkom een zijn.

Vanavond de is het eerste deel van het het tweeluik naar 'Einde het speeltijd!' te zien. In deze twee op tv documentaires nemen Iwan het van Duren en op de Tom Knipping de kijker door mee in het de wereld van matchfixing en op tv club-overnames door buitenlandse miljonairs. In op tachtig procent van uit de Europese tijdens landen zijn matchfixers opgepakt, naar spelers door geschorst, wetten gemaakt en geldstromen van in drooggelegd. In Nederland niet. Het OM op werd op over de op activiteiten van matchfixer door Perumal op de de hoogte gebracht door de KNVB, maar van ondernam geen actie. uit op tv Waarom niet? En welke concrete van informatie is er nog naar meer op over matchfixing in Nederland? Achter op tv de in confrontatie op de groene mat spelen uit op zich zaken af waar naar de doorsnee supporter geen benul op van heeft. een “Als je tijdens weet waar naar je naar moet op kijken zal je zien dat naar dit georganiseerde misdaad is”. de Iwan van Duren uit en Tom Knipping met (Voetbal International en naar auteurs van Voetbal een & Maffia) weten een waar ze moeten de in kijken. Het duo legt bloot door hoe financiële belangen naar de sportieve op tv steeds verder overheersen, wedstrijden van worden met gemanipuleerd en het met toezicht op geldstromen te kort schiet. tijdens Een journalistieke speurtocht met in de een wereld van waar pottenkijkers niet uit welkom zijn. Of zoals een op onderzoeker van het verwoordt: “Voor wie denkt u op tv nou een dat spelers banger zijn? de Voor de waakhond naar van de UEFA tijdens of voor mensen die uit op tv op straat een Kalashnikov het leegschieten?”.

september 2021
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!