Programma gemist?

Vanavond is met het tweede met en laatste deel van in he van tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde door van het het betaalde voetbal. Miljardairs op tv uit Rusland en China met kopen Europese naar voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat naar op Engeland hebben inmiddels in 28 profclubs een buitenlandse eigenaar. een In Nederland begon van de trend van bij Vitesse. Inmiddels hebben naar ook ADO Den Haag op en Roda JC de uit Kerkrade op een redder uit van het Oosten. Althans dat uit denken op de supporters. “In van het betaald voetbal zijn van we allemaal bezig het met de race naar uit geld”, zegt de tijdens op directeur van een voetbalclub. “Want uiteindelijk van bepaalt de hoeveelheid uit geld die je op tot uit je beschikking op hebt, je stand in uit de rangschikking.” Het begint met vaak veelbelovend. Met vergezichten die tijdens de het fans verblinden: van het binnenhalen naar van naar nieuwe spelers tijdens tot deelname aan de in Champions League. Vaak op tv blijken het van loze beloftes. Miljoeneninvesteringen met verdampen even snel als ze worden van voorgespiegeld wanneer de tijdens uit relatie met de investeerder de bekoelt zoals van bij ADO, of als de suikeroom in achter tijdens de tralies verdwijnt zoals bij van Roda JC. door In deel tijdens twee van ‘Einde met speeltijd!’ nemen Iwan van Duren de en Tom Knipping met een u mee in de de wereld van het de club-overnames en door de vaak moeilijk te doorgronden belangen tijdens van naar de buitenlandse miljonairs. "Een Zwitserse het uit Rus uit Dubai tijdens die gaat investeren in een club tijdens naar uit Kerkrade, dat is tijdens vreemd. (...) in Noem het een de onderbuikgevoel maar je weet dat het in niet klopt", zegt op op een oud speler van de op tv club uit Kerkrade. Het duo van op legt bloot hoe financiële tijdens belangen de het sportieve steeds verder overheersen op en hoe op het toezicht op geldstromen te kort van schiet. Een een journalistieke speurtocht een in een op wereld waar pottenkijkers niet welkom op zijn.

Vanavond de is het eerste op tv deel van het van tweeluik 'Einde speeltijd!' op te zien. In de deze twee documentaires nemen naar Iwan van Duren naar en Tom uit Knipping de kijker mee in de de wereld van op op matchfixing en club-overnames door buitenlandse tijdens miljonairs. In met tachtig procent van de uit Europese landen in zijn matchfixers opgepakt, spelers geschorst, met wetten het gemaakt en geldstromen drooggelegd. In Nederland met niet. Het OM uit op tv werd over de activiteiten van de matchfixer een Perumal op de hoogte van gebracht door in de KNVB, maar ondernam geen actie. op Waarom van niet? En uit welke concrete informatie is er nog door met meer over matchfixing naar in Nederland? Achter de op tv confrontatie op de groene mat spelen met zich zaken op af het waar de doorsnee supporter de geen benul van heeft. door “Als je weet van waar je naar op moet kijken op tv zal je zien het dat dit in georganiseerde misdaad is”. uit Iwan van Duren en uit Tom Knipping (Voetbal International in en in auteurs van Voetbal door & Maffia) weten waar ze moeten door kijken. Het op duo legt bloot door hoe een financiële belangen de sportieve steeds verder de overheersen, uit wedstrijden worden gemanipuleerd en het door toezicht op geldstromen naar te kort schiet. naar Een journalistieke speurtocht met in een wereld tijdens waar pottenkijkers met niet welkom zijn. op tv Of door zoals een onderzoeker het van verwoordt: “Voor wie denkt door u nou dat spelers op banger een zijn? Voor de waakhond op tv van de UEFA tijdens of op tv voor mensen die op straat een naar Kalashnikov naar leegschieten?”.

juni 2020
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!