Programma gemist?

Vanavond is het het tweede en op laatste deel van he met tweeluik in 'Einde speeltijd!' over in de schaduwzijde van het betaalde een voetbal. Miljardairs van uit Rusland en China van kopen Europese voetbalclubs. een Steeds meer. In op tv bakermat op Engeland hebben inmiddels 28 de profclubs een buitenlandse eigenaar. In door door Nederland begon de trend op tv bij Vitesse. met Inmiddels hebben ook ADO Den in Haag en Roda de JC naar uit Kerkrade een naar redder uit het door Oosten. Althans dat denken de supporters. naar “In op tv het betaald voetbal zijn in we allemaal bezig met het de de race naar tijdens geld”, zegt de directeur van een in met voetbalclub. “Want uiteindelijk bepaalt van de hoeveelheid geld die de je tot van je beschikking in hebt, je stand in de naar rangschikking.” Het begint met vaak veelbelovend. Met vergezichten die een op de fans verblinden: van het naar binnenhalen van nieuwe door spelers tot deelname met aan de in Champions League. Vaak blijken het een loze beloftes. Miljoeneninvesteringen tijdens verdampen even snel op tv als van ze worden voorgespiegeld het wanneer de in relatie met de op tv investeerder bekoelt zoals bij ADO, op of als de naar suikeroom achter op de tralies verdwijnt zoals het bij op tv Roda JC. In deel twee het van ‘Einde speeltijd!’ in nemen Iwan van Duren van en Tom uit Knipping u mee in met de wereld van tijdens de club-overnames en een de tijdens vaak moeilijk te doorgronden belangen van van de uit buitenlandse miljonairs. "Een tijdens Zwitserse Rus uit Dubai de die gaat investeren van in een club op tv uit Kerkrade, naar dat het is vreemd. (...) Noem het de een op tv onderbuikgevoel maar je weet dat op tv het tijdens niet klopt", zegt een oud speler het van van de club uit Kerkrade. Het het duo een legt bloot hoe een financiële belangen de sportieve steeds verder tijdens een overheersen en hoe het toezicht op in geldstromen uit te kort schiet. Een in journalistieke speurtocht het in een wereld waar de pottenkijkers op niet welkom zijn.

Vanavond is het tijdens eerste deel van de het tweeluik 'Einde van op tv speeltijd!' te zien. In deze uit twee documentaires nemen Iwan op tv van Duren en een Tom Knipping naar de op kijker mee in de wereld van de op tv matchfixing en club-overnames door buitenlandse uit miljonairs. In tachtig procent tijdens van de uit Europese landen in zijn matchfixers opgepakt, een spelers geschorst, wetten gemaakt en geldstromen van drooggelegd. In de Nederland uit niet. Het OM werd over de met activiteiten van matchfixer van naar Perumal op de hoogte gebracht de door de KNVB, maar met ondernam geen met actie. Waarom van niet? En welke door concrete informatie met is er nog meer over matchfixing een in Nederland? Achter de van confrontatie op de door groene tijdens mat spelen zich met zaken af waar de van doorsnee supporter een geen benul het van heeft. “Als je weet waar van je naar moet door kijken zal je de zien dat in dit georganiseerde misdaad is”. tijdens Iwan van van Duren en Tom van Knipping (Voetbal International door en het auteurs van Voetbal & een Maffia) weten waar ze moeten de kijken. in Het duo legt bloot in hoe financiële op belangen de sportieve steeds verder van overheersen, wedstrijden tijdens worden naar gemanipuleerd en het toezicht op van geldstromen te kort schiet. met Een journalistieke een speurtocht in tijdens een wereld waar pottenkijkers in niet welkom van zijn. Of op zoals een onderzoeker uit het verwoordt: “Voor wie denkt u naar door nou dat spelers banger uit zijn? Voor de waakhond tijdens van de uit UEFA of de voor mensen die op straat een in Kalashnikov uit leegschieten?”.

januari 2021
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!