Programma gemist?

Vanavond is van het uit tweede en laatste deel van uit he tweeluik tijdens 'Einde speeltijd!' de over de schaduwzijde van het door betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland het en China op kopen Europese voetbalclubs. door Steeds meer. In bakermat door uit Engeland hebben inmiddels met 28 profclubs een van buitenlandse eigenaar. In Nederland van begon de trend het bij Vitesse. Inmiddels met hebben ook ADO Den Haag op en Roda JC uit uit Kerkrade op tv een redder uit de het Oosten. Althans dat het denken het de supporters. “In het betaald uit voetbal zijn we met allemaal de bezig met de race tijdens naar geld”, zegt de uit directeur van op een van voetbalclub. “Want uiteindelijk bepaalt met de hoeveelheid uit geld die je tot je op beschikking hebt, je het stand in de het rangschikking.” Het begint de vaak veelbelovend. met Met vergezichten die naar de fans verblinden: van het een binnenhalen van naar nieuwe spelers tot deelname naar aan de Champions League. het Vaak blijken het op tv loze beloftes. op tv Miljoeneninvesteringen verdampen even van snel als ze op tv worden voorgespiegeld wanneer de het relatie met de het investeerder bekoelt op zoals bij ADO, naar of als het de suikeroom achter de tralies met met verdwijnt zoals bij Roda in JC. In deel twee van de ‘Einde door speeltijd!’ nemen Iwan van Duren op tv en Tom van Knipping u mee in een de wereld het van op tv de club-overnames en de tijdens vaak moeilijk het te doorgronden belangen van de de buitenlandse miljonairs. "Een Zwitserse tijdens Rus uit Dubai uit die gaat op tv investeren in een club met uit Kerkrade, dat uit naar is vreemd. (...) Noem tijdens het een onderbuikgevoel maar naar je weet dat door het niet tijdens klopt", zegt een oud speler met van het de club uit van Kerkrade. Het duo in legt bloot hoe financiële belangen van de sportieve steeds verder uit overheersen en hoe tijdens het op toezicht op geldstromen te kort met schiet. Een tijdens journalistieke speurtocht in een met in wereld waar pottenkijkers niet welkom in zijn.

Vanavond de is het eerste de deel van het op tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. met In deze twee op tv documentaires nemen op Iwan naar van Duren en van Tom Knipping de kijker het mee in de op tv wereld van matchfixing en met club-overnames door buitenlandse op miljonairs. In naar tachtig procent van de van Europese landen een zijn matchfixers opgepakt, spelers geschorst, door wetten gemaakt in en geldstromen drooggelegd. In Nederland door niet. Het uit OM werd over in de op tv activiteiten van matchfixer een Perumal op de hoogte gebracht door een de de KNVB, maar op tv ondernam geen actie. Waarom niet? in En welke concrete informatie de van is er nog meer tijdens over matchfixing op in Nederland? Achter de confrontatie op het de groene mat spelen een zich zaken een af waar de de doorsnee supporter geen het benul van heeft. van “Als je weet door waar je uit naar moet door kijken zal je zien dat dit naar georganiseerde misdaad van is”. Iwan van Duren van en Tom van Knipping de (Voetbal International en auteurs van Voetbal de & door Maffia) weten waar ze moeten een een kijken. Het duo legt bloot hoe naar financiële belangen de met sportieve steeds verder op overheersen, wedstrijden de worden in gemanipuleerd en het door toezicht op geldstromen te kort schiet. uit op tv Een journalistieke speurtocht in uit een wereld waar pottenkijkers niet een een welkom zijn. Of zoals een in onderzoeker het verwoordt: tijdens “Voor wie uit denkt u nou dat op tv spelers tijdens banger zijn? Voor de waakhond van op tv de UEFA tijdens of op voor mensen die op straat een uit door Kalashnikov leegschieten?”.

oktober 2021
08-10-2017 21:10

Deel 2: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Deel 2: Einde speeltijd!

Vanavond is het tweede en laatste deel van he tweeluik 'Einde speeltijd!' over de schaduwzijde van het betaalde voetbal. Miljardairs uit Rusland en China kopen Europese voetbalclubs. Steeds meer. In bakermat Engeland hebben inmiddels 28 pr...

01-10-2017 21:05

Docu: Einde speeltijd!

Einde speeltijd! - Docu: Einde speeltijd!

Vanavond is het eerste deel van het tweeluik 'Einde speeltijd!' te zien. In deze twee documentaires nemen Iwan van Duren en Tom Knipping de kijker mee in de wereld van matchfixing en club-overnames door buitenlandse miljonairs. In tachtig ...

Einde speeltijd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Einde speeltijd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Einde speeltijd! bij Einde speeltijd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Einde speeltijd!. Heb je een uitzending van Einde speeltijd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Einde speeltijd! gemist

Uitzending gemist van Einde speeltijd!? Hier kun je alle uitzendingen van Einde speeltijd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!