Programma gemist?

Cold Case: Dader van Gezocht brengt in tijdens samenwerking met uit de politie wekelijks in een cold case van onder naar de aandacht, met als doel uit deze oude tijdens moordzaak in samenwerking met door het publiek alsnog op een te lossen. In het deze aflevering volgen uit in we het team dat aan de naar zaak van in Cassandra van Schaijk werkt. tijdens uit Dit jaar is op het precies 10 jaar geleden dat op tv op tv de 17 jarige Cassandra na op een de avond stappen verdween en 3 weken van later onder naar zeer verdachte omstandigheden dood tijdens werd met gevonden in de Noorderplassen. De door exacte doodsoorzaak door is naar nooit achterhaald dus het de is niet uit te van sluiten of het hier door gaat om het een moord of een op tv noodlottig ongeval. Het door met cold case team gaat terug een naar de tijdens Noorderplassen. Ze uit willen meer duidelijkheid krijgen over van de plek waar Cassandra op in het een water naar terecht is gekomen. tijdens En ook weten ze niet waar uit de inhoud met van de rugtas door is gebleven die Cassandra op om een had toen uit ze in het tijdens water werd gevonden.

augustus 2021
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!