Programma gemist?

Cold het Case: Dader Gezocht brengt de in samenwerking met de van politie wekelijks de een cold uit case onder de aandacht, met uit als doel op tv deze oude met moordzaak in door samenwerking met het publiek op alsnog op te lossen. In door deze aflevering het volgen we het een team dat aan de uit in zaak van Cassandra van tijdens Schaijk werkt. Dit jaar is uit het op tv precies 10 door jaar geleden dat de 17 tijdens jarige Cassandra op na een avond tijdens stappen verdween met en 3 weken het later onder zeer verdachte omstandigheden dood op tv werd gevonden op tv in de Noorderplassen. van De exacte op doodsoorzaak is nooit naar achterhaald dus het is niet de uit te een sluiten of het hier in in gaat om een moord of een een noodlottig ongeval. naar Het op cold case team gaat terug naar in de Noorderplassen. uit Ze willen meer duidelijkheid het krijgen over de van plek waar uit Cassandra in een het water terecht is gekomen. door En ook tijdens weten ze niet waar uit de naar inhoud van de rugtas het is gebleven die Cassandra met om van had toen ze een in het water werd de gevonden.

april 2021
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!