Programma gemist?

Cold Case: Dader op tv met Gezocht brengt in samenwerking de met de politie wekelijks van een tijdens cold case onder de de aandacht, met als doel deze op tv oude moordzaak het in samenwerking op met het publiek alsnog op uit te de lossen. In deze aflevering volgen met een we het team dat tijdens aan de op tv zaak van Cassandra het van Schaijk werkt. Dit door jaar is door het precies 10 jaar geleden dat door met de 17 jarige van Cassandra na een avond stappen verdween van en 3 van weken naar later onder zeer verdachte omstandigheden dood uit werd tijdens gevonden in de Noorderplassen. op tv De op exacte doodsoorzaak is nooit op achterhaald dus het het is niet uit te sluiten op of het hier de de gaat om een een moord of een noodlottig ongeval. Het met cold uit case team gaat uit terug naar met de Noorderplassen. Ze willen met meer duidelijkheid krijgen over de een tijdens plek waar Cassandra in het op water tijdens terecht is gekomen. En ook weten tijdens ze niet van waar de inhoud van op een de rugtas is gebleven tijdens die Cassandra om een had toen ze in een het water op werd gevonden.

november 2019
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!