Programma gemist?

Cold Case: Dader tijdens Gezocht brengt de in naar samenwerking met de politie wekelijks een een cold case onder door de aandacht, een met als doel deze in oude moordzaak van in samenwerking de met het publiek alsnog op tv op te lossen. een In deze naar aflevering volgen tijdens we het team het dat aan de zaak van de Cassandra van met Schaijk werkt. met Dit jaar is het precies op 10 jaar van geleden dat de 17 jarige uit het Cassandra na een avond stappen de verdween en 3 door weken de later onder zeer verdachte omstandigheden dood het werd gevonden in met de op Noorderplassen. De exacte op tv doodsoorzaak is nooit achterhaald door dus naar het is niet op tv uit te sluiten of door het hier tijdens gaat om een moord in of een noodlottig ongeval. Het de cold case team op tv gaat terug het naar naar de Noorderplassen. Ze willen meer uit duidelijkheid krijgen over een de plek het waar Cassandra in het met water op tv terecht is gekomen. een En ook weten van ze niet waar de inhoud van uit de rugtas op is gebleven die door Cassandra om naar had toen ze in op tv het water werd de gevonden.

augustus 2020
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!