Programma gemist?

Cold door Case: Dader Gezocht met brengt in samenwerking een met de politie naar wekelijks een cold met case onder de aandacht, tijdens met in als doel deze op oude moordzaak in samenwerking het met het publiek alsnog met op tijdens te lossen. In uit deze aflevering volgen op tv we het team dat aan op de uit zaak van Cassandra naar van Schaijk werkt. tijdens Dit jaar is het door precies 10 jaar geleden door dat door de 17 jarige Cassandra in na een avond stappen op verdween en 3 de weken later naar onder zeer verdachte omstandigheden dood uit op tv werd gevonden in het de Noorderplassen. De exacte doodsoorzaak is een een nooit achterhaald dus het is op niet in uit te sluiten of door het hier gaat om een het tijdens moord of een noodlottig naar ongeval. Het cold case op team tijdens gaat terug naar de een Noorderplassen. Ze willen meer duidelijkheid een krijgen over de de plek waar Cassandra door uit in het water met terecht is gekomen. En ook de weten van ze niet waar de inhoud door van de rugtas is door gebleven een die Cassandra door om had toen ze naar in het water werd uit gevonden.

december 2020
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!