Programma gemist?

Cold Case: Dader op tv door Gezocht brengt in samenwerking op met de politie wekelijks uit een cold case tijdens onder tijdens de aandacht, met als een doel deze oude moordzaak op in tijdens samenwerking met het publiek alsnog het op de te lossen. In het deze aflevering volgen we het met team dat naar aan de zaak van Cassandra op van Schaijk werkt. op een Dit jaar is het precies een 10 jaar van geleden dat op de 17 jarige Cassandra na een de in avond stappen verdween en 3 op tv weken later onder zeer het de verdachte omstandigheden dood werd gevonden op tv in de Noorderplassen. De de het exacte doodsoorzaak is nooit achterhaald op dus het is niet op tv uit te naar sluiten tijdens of het hier van gaat om een moord of een een een noodlottig ongeval. Het cold case uit team gaat terug naar een de Noorderplassen. met Ze van willen meer duidelijkheid het krijgen over de plek waar Cassandra de in op het water terecht is gekomen. op tv En ook weten uit ze tijdens niet waar op tv de inhoud van de rugtas op tv is gebleven naar die Cassandra om de had toen ze in het in water werd een gevonden.

april 2020
01-10-2017 21:30

Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case (LET OP! NL Versie) - Cassandra van Schaijk, het mysterie van de Noorderplassen

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het team dat aan de...

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case (LET OP! NL Versie) bij Cold Case (LET OP! NL Versie) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case (LET OP! NL Versie). Heb je een uitzending van Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case (LET OP! NL Versie) gemist

Uitzending gemist van Cold Case (LET OP! NL Versie)? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case (LET OP! NL Versie) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!