Programma gemist?

Tijdens tijdens de Nationale met Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een naar drietal documentaires uit de over gelijke kansen in van het op onderwijs. Vanavond De witte vlucht, uit op dinsdag van Je het mag altijd bij me komen met en op woensdag op tv Goed terecht met gekomen in de Schilderswijk. op tv KRO-NCRV uit 2Doc: De witte door vlucht gaat over op tv Basisschool Het Octaaf in Nijmegen, het gelegen in in de wijk tijdens Neerbosch-Oost die op geïsoleerd in de stad ligt, door ingesloten door op tv drukke wegen en de een kanaal. op tv De Octaaf wil op er zijn voor in alle kinderen in in deze buurt,die wel 25 verschillende nationaliteiten naar telt. van Hoogopgeleide ouders die tijdens in de wijk tijdens wonen laten de school echter een links liggen. tijdens Iedere het ochtend fietst een in stoet ouders een drukke weg een over om het hun kinderen de naar een school buiten de wijk op tv te brengen. Roger, naar de net aangestelde op tv directeur uit van Het uit Octaaf, is vastbesloten om door daar met zijn team verandering van in te brengen, uit maar wat is een daarvoor de nodig?

oktober 2021
02-10-2017 21:00

Onderwijs-docu: De witte vlucht

2Doc: De Witte Vlucht - Onderwijs-docu: De witte vlucht

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, op dinsdag Je mag altijd bij me komen en op woensdag Goed terecht gekomen in de Schilderswi...

2Doc: De Witte Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Witte Vlucht bij 2Doc: De Witte Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Witte Vlucht. Heb je een uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Witte Vlucht gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Witte Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Witte Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!