Programma gemist?

Tijdens de tijdens Nationale Onderwijsweek zendt op KRO-NCRV 2Doc een door drietal in documentaires uit over gelijke kansen in uit het het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, een op dinsdag het Je mag altijd tijdens bij me het komen en het op woensdag Goed terecht gekomen in in de de Schilderswijk. KRO-NCRV 2Doc: De witte op op vlucht gaat over Basisschool Het Octaaf op in uit Nijmegen, gelegen in met de wijk met Neerbosch-Oost die geïsoleerd in van de stad ligt, ingesloten de door drukke wegen door en door een kanaal. De Octaaf van wil er zijn van voor de alle kinderen in deze buurt,die wel van 25 verschillende nationaliteiten van telt. tijdens Hoogopgeleide ouders die uit in de wijk wonen met laten uit de school echter links liggen. het Iedere ochtend fietst van een stoet tijdens ouders een drukke weg over van om hun uit kinderen op naar een school het buiten de wijk het te brengen. Roger, de net naar aangestelde van directeur van Het Octaaf, is naar vastbesloten om daar op tv met zijn team de verandering in te het brengen, van maar wat is daarvoor in nodig?

maart 2021
02-10-2017 21:00

Onderwijs-docu: De witte vlucht

2Doc: De Witte Vlucht - Onderwijs-docu: De witte vlucht

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, op dinsdag Je mag altijd bij me komen en op woensdag Goed terecht gekomen in de Schilderswi...

2Doc: De Witte Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Witte Vlucht bij 2Doc: De Witte Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Witte Vlucht. Heb je een uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Witte Vlucht gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Witte Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Witte Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!