Programma gemist?

Tijdens door de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV in 2Doc een drietal op tv in documentaires uit over het gelijke kansen in het naar onderwijs. Vanavond naar De witte vlucht, door op dinsdag Je mag altijd op tv bij me komen en op tv op door woensdag Goed op tv terecht gekomen in de in Schilderswijk. KRO-NCRV 2Doc: door De witte vlucht tijdens gaat over Basisschool Het met Octaaf in Nijmegen, gelegen de in naar de wijk Neerbosch-Oost tijdens die geïsoleerd in op de stad ligt, ingesloten in door drukke een wegen en een tijdens kanaal. De in Octaaf wil er de zijn voor alle een kinderen in deze buurt,die wel op tv de 25 verschillende nationaliteiten op telt. Hoogopgeleide ouders uit die in de de wijk wonen laten de in school echter uit links liggen. Iedere ochtend fietst een het stoet ouders een op drukke tijdens weg over om hun door kinderen naar op een school buiten de naar wijk te brengen. een Roger, tijdens de net aangestelde een directeur van Het Octaaf, in is vastbesloten om daar met van zijn team van verandering met in te brengen, maar wat in is daarvoor het nodig?

juli 2020
02-10-2017 21:00

Onderwijs-docu: De witte vlucht

2Doc: De Witte Vlucht - Onderwijs-docu: De witte vlucht

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, op dinsdag Je mag altijd bij me komen en op woensdag Goed terecht gekomen in de Schilderswi...

2Doc: De Witte Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Witte Vlucht bij 2Doc: De Witte Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Witte Vlucht. Heb je een uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Witte Vlucht gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Witte Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Witte Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!