Programma gemist?

Tijdens door de Nationale Onderwijsweek zendt tijdens KRO-NCRV met 2Doc een drietal met documentaires uit over gelijke een kansen in de het onderwijs. Vanavond De witte op tv vlucht, op dinsdag Je naar mag altijd in bij me een komen en op woensdag de Goed terecht naar gekomen in de Schilderswijk. in KRO-NCRV 2Doc: De tijdens witte vlucht het gaat over met Basisschool Het Octaaf in Nijmegen, van gelegen een in de wijk Neerbosch-Oost die tijdens geïsoleerd in het de stad van ligt, ingesloten door drukke wegen in en een kanaal. uit van De Octaaf wil er zijn voor een alle kinderen in tijdens het deze buurt,die wel door 25 verschillende nationaliteiten telt. door Hoogopgeleide ouders die in de tijdens wijk wonen door laten de school echter het links liggen. Iedere op tv ochtend fietst een het uit stoet ouders een drukke met weg over tijdens om hun kinderen naar op tv een school buiten de uit wijk te met brengen. Roger, het de net aangestelde naar directeur van Het Octaaf, is vastbesloten uit om daar met een in zijn team verandering het in te brengen, maar wat tijdens is daarvoor met nodig?

oktober 2020
02-10-2017 21:00

Onderwijs-docu: De witte vlucht

2Doc: De Witte Vlucht - Onderwijs-docu: De witte vlucht

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, op dinsdag Je mag altijd bij me komen en op woensdag Goed terecht gekomen in de Schilderswi...

2Doc: De Witte Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Witte Vlucht bij 2Doc: De Witte Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Witte Vlucht. Heb je een uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Witte Vlucht gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Witte Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Witte Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!