Programma gemist?

Tijdens de Nationale op tv Onderwijsweek op tv zendt KRO-NCRV met 2Doc een drietal documentaires door uit over in gelijke kansen in door het onderwijs. Vanavond De witte een vlucht, op dinsdag met Je mag op altijd bij me komen en op van op woensdag Goed terecht gekomen in op de Schilderswijk. KRO-NCRV het uit 2Doc: De witte vlucht gaat over met Basisschool Het in Octaaf in op Nijmegen, gelegen in in de wijk Neerbosch-Oost een die geïsoleerd op tv in de het stad ligt, ingesloten door de drukke wegen en op een kanaal. De Octaaf in wil in er zijn voor uit alle kinderen in deze buurt,die een wel 25 tijdens verschillende nationaliteiten telt. Hoogopgeleide met ouders die met in de wijk wonen de laten met de school echter links liggen. Iedere door ochtend fietst een het een stoet ouders een drukke weg naar over om hun een kinderen naar naar een school een buiten de wijk te met brengen. Roger, de net een aangestelde directeur van het Het Octaaf, is op vastbesloten om daar door met zijn in team verandering in met te brengen, maar tijdens wat is daarvoor naar nodig?

juni 2021
02-10-2017 21:00

Onderwijs-docu: De witte vlucht

2Doc: De Witte Vlucht - Onderwijs-docu: De witte vlucht

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Vanavond De witte vlucht, op dinsdag Je mag altijd bij me komen en op woensdag Goed terecht gekomen in de Schilderswi...

2Doc: De Witte Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Witte Vlucht bij 2Doc: De Witte Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Witte Vlucht. Heb je een uitzending van 2Doc: De Witte Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Witte Vlucht gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Witte Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Witte Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!