Programma gemist?

De Spa is in de eerste naar late night soap uit van een Nederland. Het verhaal van speelt zich af in een een luxe wellnesscomplex waar met liefde, intrige, in jaloezie en een macht aan de orde door van de dag zijn. Thomas in probeert een Tess te tijdens overtuigen van Nina?s van kwaliteiten, maar Tess heeft haar uit bedenkingen. Een gast, Diana, op tv is jaloers als uit haar vrouw Teresa door flirt een met de het barvrouw. Melody weet wel een op oplossing. Mick op tv wil Saar uit graag rondleiden in De op tv Spa.

De in Spa is de eerste late de in night soap van Nederland. de Het verhaal speelt naar zich af in een luxe van wellnesscomplex waar liefde, het van intrige, jaloezie en macht aan in de orde van tijdens de op tv dag zijn. Tess weet niet de wat van ze meemaakt als een ze een nieuwe receptioniste, Saar, aantreft op tv achter de balie uit zonder de haar toestemming. Kristine houdt een een vrijgezellenfeestje voor een een op vriendin in De Spa. Thomas van nodigt Mick uit door voor een op tv vader-zoon middag.

De Spa het is de van eerste late night soap van tijdens Nederland. Het verhaal in het speelt zich af een in een luxe wellnesscomplex waar op liefde, met intrige, jaloezie en macht aan de uit door orde van de dag met zijn. Een nieuwe door dag begint in de de heropende Spa en naar Nina voelt zichzelf wel de naar erg op haar gemak. door Jesse en Bastiaan hebben beiden naar cliënten het die wat extra een hulp kunnen gebruiken. Tess wil de dat op Mick zich verontschuldigt met aan Babette, maar botst naar meteen met van Thomas.

Vanavond een start De Spa, van de eerste latenight-soap van Nederland. door op Het verhaal speelt zich af de in een de luxe wellnesscomplex waar ambitie, uit intriges en passie aan het de orde in van de dag zijn. in De met Spa is van tijdens de makers van Gooische in Vrouwen en naar Divorce. Actrice Annette Barlo een vervult de hoofdrol van het met complexeigenaresse Tess. Daarnaast zijn onder anderen op tv Vajèn van den op Bosch, Juvat Westendorp tijdens en Eva op tv Marie de in Waal te zien naar in de heerlijke, nieuwe naar topserie De van Spa. In de uit eerste aflevering wordt de op tv Spa heropend en de krijgt Tess het voorstel op tv om een tweede filiaal door te een beginnen. De feestelijke dag een begint rampzalig het als het geheime uit verjaardagsfeestje van zoonlief Mick de uit de in hand loopt.

december 2021
05-10-2017 22:30

Aflevering 4

De Spa - Aflevering 4

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Thomas probeert Tess te overtuigen van Nina?s kwaliteiten, maar T...

04-10-2017 22:30

Aflevering 3

De Spa - Aflevering 3

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Tess weet niet wat ze meemaakt als ze een nieuwe receptioniste, S...

03-10-2017 22:30

Aflevering 2

De Spa - Aflevering 2

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Een nieuwe dag begint in de heropende Spa en Nina voelt zichzelf ...

02-10-2017 22:30

Nieuw: De Spa

De Spa - Nieuw: De Spa

Vanavond start De Spa, de eerste latenight-soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn. De Spa is van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce. A...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Spa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spa bij De Spa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spa. Heb je een uitzending van De Spa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spa gemist

Uitzending gemist van De Spa? Hier kun je alle uitzendingen van De Spa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 19-07-2018 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!