Programma gemist?

De Spa is tijdens de een eerste late night naar soap van Nederland. Het op verhaal naar speelt zich af in een luxe in wellnesscomplex in waar liefde, intrige, jaloezie van en macht aan op de orde in van de dag zijn. in Bastiaan moet met wennen aan zijn in enthousiaste nieuwe huisgenote. Thomas van erkent dat hij fysiek met niet meer een zo fit is de als hij uit zou willen en op tv neemt lessen bij de Douglas. Nina nodigt Gala naar uit voor op schadebeperking aan het imago door van op tv de Spa.

De tijdens Spa is de tijdens eerste late night soap de van Nederland. met Het verhaal speelt zich een af in een op tv luxe wellnesscomplex waar door liefde, intrige, door jaloezie en macht aan door de de orde van de dag zijn. Nina op tv en Tess krijgen op van het weer aan de stok als met de naar kok ontslag neemt. door Ze besluiten in een sollicitatieronde te houden door met opvallende met kandidaten. Saar krijgt de een zeer apart naar verzoek van een oudere uit gast.

De Spa de is het de eerste late het night soap van tijdens Nederland. Het verhaal speelt zich de af in een naar luxe wellnesscomplex waar op liefde, met intrige, jaloezie en macht tijdens aan de orde naar van de dag zijn. de Mick tijdens en Saar zijn op verrast als een met bekende foodvlogger, Gala, zich in op de Spa de bevindt. Hierdoor wordt Tess tijdens haar hoop voor een het op tv rustige week bruut verstoord. Kristine de heeft moeite tijdens om verder te uit gaan met haar tijdens leven.

De het Spa is de tijdens eerste late night soap een van Nederland. van Het verhaal speelt zich af in in een met luxe in wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en op tv op macht aan de orde van op de dag een zijn. Mick is in paniek uit als Jason een V. in levensgevaar van is, maar krijgt hulp tijdens uit onverwachte de hoek. Dominique vindt het in een uit goed excuus om de dag tijdens als gast van tijdens de in Spa door te brengen. een Bastiaan nodigt Kristine op tv en Steef uit door voor van een kopje koffie naar met een scheutje uit waarheid.

De op tv Spa is de door eerste late night tijdens soap van naar Nederland. Het verhaal speelt zich tijdens af het in een luxe wellnesscomplex waar liefde, op tv uit intrige, jaloezie en macht aan het de de orde van de dag zijn. uit De Spa tijdens wordt overspoeld op tv door fans van Jason V. met tijdens Douglas en Tess bedenken een plan de om door hen af te een leiden. Bastiaan gaat op het onderzoek uit van om Steef te door ontmaskeren. Dominique wordt ingezet voor op tv een geniepig het plan.

De het Spa is uit de eerste late de night soap van Nederland. uit Het verhaal speelt zich het af in een luxe op tv op wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie een en naar macht aan de in orde van de van dag zijn. Jason V. is vermist van en Tess en tijdens tijdens haar team moeten er alles in aan doen om een hem met terug te krijgen, voordat zijn manager de Paul het ontdekt. van Nina en Thomas uit op schieten te hulp. in Ondertussen genieten Jason V. en Mick het van uit het goede van leven.

De naar Spa is op de eerste late night naar soap van Nederland. Het verhaal een door speelt zich af in de een luxe uit wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en met macht aan de de de orde van de dag het zijn. Tess is toe aan een een de rustige week door in de Spa en de krijgt precies het tegenovergestelde als de uit Nina de jonge een losgeslagen popster Jason V. binnenhaalt. Mick tijdens tijdens bedenkt meteen een plan naar om dichtbij met de ster in de buurt uit te komen. met Bastiaan en Kristine gaan allebei van anders om met naar door de daad van naar Steef.

De op tv Spa is de uit eerste late night soap van van van Nederland. Het verhaal met speelt zich af in een luxe naar wellnesscomplex waar op liefde, naar intrige, jaloezie en op macht aan de orde op tv van de dag zijn. met De het Sugarboys houden een tijdens repetitie voor de medewerkers van De met Spa met uit een speciale eregast. Bastiaan van is zijn onderzoek op begonnen de naar Steef en Kristine tijdens is op tv er niet blij mee. Bart naar wil op tv de volgende stap zetten in uit zijn relatie de met Melody.

De van Spa is de met eerste late night naar soap van Nederland. Het verhaal een speelt zich af in in een luxe met wellnesscomplex tijdens waar liefde, van intrige, jaloezie en macht in aan de orde van van de dag naar zijn. De Sugarboys, onder leiding de van Bart uit willen les tijdens van Melody, maar die de geeft een zich niet zomaar een gewonnen. Saar krijgt liefdesadvies door van Kristine. Bastiaan sluit door een weddenschap af het met Hugo over tijdens Steef.

De Spa met is de het eerste late night door soap van Nederland. Het verhaal een speelt van zich af in een luxe in wellnesscomplex uit waar liefde, intrige, jaloezie en het macht aan op tv de een orde van de dag zijn. door Melody brengt Douglas in op door het idee om het naar seksleven van hem en met Tess van spannender te maken. Thomas met biedt Mick met aan om alvast in te slapen in het nieuwe huis door van hem naar en Nina. in Hugo waarschuwt van Jesse voor Mick en de Saar.

De op tv Spa is de eerste late door de night soap van Nederland. met Het verhaal speelt uit zich af tijdens in een luxe wellnesscomplex waar tijdens liefde, door intrige, jaloezie en macht aan de een van orde van de door dag zijn. Een team van mannelijke van tijdens dansers, genaamd de Sugarboys, komt uit bij de Spa. Een naar van hen blijkt het een connectie te in in hebben met Douglas. Mick regelt op een baantje. Tess is een radeloos als ze de gedupeerd blijkt te de zijn, met maar Thomas stelt uit haar gerust.

De in Spa is uit de eerste late night naar soap van Nederland. het Het verhaal speelt zich af een op tv in een luxe wellnesscomplex waar liefde, naar intrige, jaloezie en het naar macht aan de orde van op tv de dag zijn. in Thomas organiseert een met etentje voor de op tv hele familie waar Tess in en een Nina niet op op zitten te een wachten. Mick wil liever uit met op de Saar. Kristine heeft haar het bedenkingen over Bastiaan als met deze een koppel ?s in uit avonds uitnodigt in De Spa voor uit de therapie.

De door Spa is de eerste het late het night soap van op Nederland. Het verhaal op tv speelt zich af in uit een luxe wellnesscomplex waar liefde, door intrige, jaloezie en uit macht aan de een op tv orde van de dag tijdens zijn. Nina is door genadeloos tegenover het Adiva. Hugo klungelt de met de opdracht uit om een promotiefilm te maken een maar krijgt dankzij uit twee mooie gasten een door idee. in Tess maakt een zakelijke beslissing in waarmee ze het Thomas op ondermijnt.

De Spa van is de eerste de late in night soap van Nederland. Het van verhaal speelt zich tijdens af in een met luxe wellnesscomplex waar door liefde, intrige, jaloezie en in macht tijdens aan de orde van van de dag zijn. tijdens Tess probeert haar medewerkers de en op tv Nina in het het gareel te houden. uit Nina begint haar eerste uit project binnen uit De Spa en is tijdens boos als Thomas naar niet haar kant kiest. door Dominique helpt op tv Adiva in als zij geen oppas kan regelen in voor uit haar zoontje.

De de Spa is de eerste het late uit night soap van Nederland. tijdens Het verhaal met speelt zich af in een luxe uit wellnesscomplex in waar liefde, de intrige, jaloezie en macht op aan de orde een van de dag zijn. door Er waait een nieuwe het wind door De in Spa en uit alle medewerkers moeten met het ontgelden. door Tess trekt ondertussen op tv haar eigen plan voor onafhankelijkheid. uit van Bastiaan helpt een door patiƫnt op een onorthodoxe wijze. Mick met op komt achter het geheim met van zijn een vader.

oktober 2021
01-11-2017 22:30

Aflevering 19

De Spa - Aflevering 19

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Bastiaan moet wennen aan zijn enthousiaste nieuwe huisgenote. Tho...

31-10-2017 22:30

Aflevering 18

De Spa - Aflevering 18

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Nina en Tess krijgen het weer aan de stok als de kok ontslag neem...

30-10-2017 22:30

Aflevering 17

De Spa - Aflevering 17

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Mick en Saar zijn verrast als een bekende foodvlogger, Gala, zich...

26-10-2017 22:30

Aflevering 16

De Spa - Aflevering 16

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Mick is in paniek als Jason V. in levensgevaar is, maar krijgt hu...

25-10-2017 22:30

Aflevering 15

De Spa - Aflevering 15

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. De Spa wordt overspoeld door fans van Jason V. Douglas en Tess b...

24-10-2017 22:30

Aflevering 14

De Spa - Aflevering 14

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Jason V. is vermist en Tess en haar team moeten er alles aan doen...

23-10-2017 22:30

Aflevering 13

De Spa - Aflevering 13

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Tess is toe aan een rustige week in de Spa en krijgt precies het ...

19-10-2017 22:30

Aflevering 12

De Spa - Aflevering 12

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. De Sugarboys houden een repetitie voor de medewerkers van De Spa ...

18-10-2017 22:30

Aflevering 11

De Spa - Aflevering 11

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. De Sugarboys, onder leiding van Bart willen les van Melody, maar ...

17-10-2017 22:30

Aflevering 10

De Spa - Aflevering 10

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Melody brengt Douglas op het idee om het seksleven van hem en Tes...

16-10-2017 22:30

Aflevering 9

De Spa - Aflevering 9

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Een team van mannelijke dansers, genaamd de Sugarboys, komt bij d...

12-10-2017 22:30

Aflevering 8

De Spa - Aflevering 8

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Thomas organiseert een etentje voor de hele familie waar Tess en ...

11-10-2017 22:30

Aflevering 7

De Spa - Aflevering 7

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Nina is genadeloos tegenover Adiva. Hugo klungelt met de opdracht...

10-10-2017 22:30

Aflevering 6

De Spa - Aflevering 6

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Tess probeert haar medewerkers en Nina in het gareel te houden. N...

09-10-2017 22:30

Aflevering 5

De Spa - Aflevering 5

De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar liefde, intrige, jaloezie en macht aan de orde van de dag zijn. Er waait een nieuwe wind door De Spa en alle medewerkers moeten h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Spa gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spa de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spa bij De Spa liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spa. Heb je een uitzending van De Spa gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spa gemist

Uitzending gemist van De Spa? Hier kun je alle uitzendingen van De Spa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 19-07-2018 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!