Programma gemist?

Tijdens de van Nationale Onderwijsweek door zendt KRO-NCRV 2Doc tijdens een drietal documentaires uit in over gelijke kansen in op op het onderwijs. Op maandag het 2 oktober De witte vlucht, de op dinsdag 3 door oktober Je mag op altijd bij me van komen en de op in woensdag 4 oktober Goed van terecht gekomen in het de Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ op met De Toverberg, een van van kleurrijke basisschool in Gent. Nezhlya kent op tv iedereen en de iedereen kent Nezhlya; van ze bouwt de tijdens brug tussen school en naar thuis, op tv waar vaak sprake is van door armoede, van sociale onzekerheid in en een laag opleidingsniveau van de het ouders. Maar hoe de krijg je ouders van betrokken bij een de school als ze als door op nieuwkomer niet of met nauwelijks Nederlands spreken, weinig naar zelfvertrouwen hebben of als ze tijdens worstelen op tv met hun bestaanszekerheid? Nezhlya's deur uit staat het altijd voor ze open. op tv Ze het luistert, wordt in op tv vertrouwen genomen en ze helpt van hen op weg. Het door uit is niet voor niets dat naar de het gemeente Gent al twintig jaar uit inzet op met de inmiddels ruim 42 brugfiguren naar in de stad. In een Je mag altijd op bij me komen op tv zien we de naar betekenis en in waarde van de in brugfiguur voor van het bieden van gelijke van kansen in het naar onderwijs.

mei 2021
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!