Programma gemist?

Tijdens de Nationale door Onderwijsweek zendt op tv KRO-NCRV 2Doc van een drietal documentaires uit de over gelijke kansen in in het onderwijs. Op het maandag een 2 oktober De witte door vlucht, een op dinsdag 3 met oktober Je mag van altijd bij me komen en op naar woensdag 4 tijdens oktober Goed terecht door gekomen naar in de Schilderswijk. Nezhlya is uit ‘brugfiguur’ op De Toverberg, op een kleurrijke van basisschool in Gent. Nezhlya tijdens kent iedereen en het iedereen kent Nezhlya; ze op bouwt naar de brug tussen school en het thuis, waar de vaak de sprake is van armoede, sociale met onzekerheid en tijdens een laag opleidingsniveau op van de ouders. Maar hoe krijg naar je de ouders betrokken bij uit de school als ze als met van nieuwkomer niet of nauwelijks Nederlands spreken, het weinig met zelfvertrouwen hebben of als tijdens ze worstelen met op tv hun bestaanszekerheid? Nezhlya's deur een staat de altijd voor op tv ze open. Ze luistert, wordt naar in vertrouwen genomen en uit ze op helpt hen op weg. van Het is niet voor de niets in dat de gemeente een Gent al twintig jaar door inzet op de door inmiddels met ruim 42 brugfiguren in op tv de stad. In Je mag altijd een bij me met komen zien we het de betekenis en op tv waarde van de op brugfiguur voor het bieden uit van gelijke kansen op tv in het de onderwijs.

mei 2020
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!