Programma gemist?

Tijdens de op tv Nationale Onderwijsweek zendt op KRO-NCRV 2Doc op tv een drietal documentaires uit uit over gelijke door kansen in het onderwijs. Op door maandag naar 2 oktober de De witte vlucht, op dinsdag 3 op oktober de Je mag de altijd bij me komen op en op woensdag 4 met oktober Goed terecht gekomen naar in de een Schilderswijk. Nezhlya is naar ‘brugfiguur’ op De Toverberg, door een kleurrijke in basisschool in uit Gent. Nezhlya kent iedereen in en iedereen uit kent Nezhlya; ze bouwt de brug met tussen uit school en thuis, waar uit vaak sprake is door van armoede, sociale onzekerheid op met en een laag opleidingsniveau van de uit ouders. Maar hoe krijg met je de ouders betrokken de bij de school door als ze als nieuwkomer niet op tv of nauwelijks op tv Nederlands spreken, weinig uit zelfvertrouwen hebben of als ze een worstelen met uit hun bestaanszekerheid? Nezhlya's van deur staat de altijd voor ze open. met Ze luistert, een wordt in vertrouwen het genomen en ze met helpt hen op naar weg. Het is naar niet voor niets dat de met gemeente Gent al het de twintig jaar inzet op het de inmiddels ruim in 42 brugfiguren in de van stad. In Je mag altijd door de bij me komen zien in we de betekenis en waarde naar van de brugfiguur tijdens voor het door bieden van op tv gelijke kansen het in het onderwijs.

juli 2021
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!