Programma gemist?

Tijdens op de Nationale van Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een met drietal documentaires de uit over gelijke kansen het in het onderwijs. Op een maandag met 2 oktober een De witte vlucht, een op dinsdag 3 oktober Je mag met altijd bij naar me komen en op met woensdag 4 oktober in het Goed terecht gekomen in een de Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ op op De tijdens Toverberg, een kleurrijke basisschool in door Gent. Nezhlya kent door op iedereen en iedereen met kent Nezhlya; ze bouwt de door brug tussen school van en de thuis, waar vaak sprake is van door armoede, sociale onzekerheid de en een op tv laag opleidingsniveau door van de ouders. Maar tijdens hoe krijg je een ouders betrokken bij de met school als ze in als nieuwkomer niet of op tv nauwelijks Nederlands naar spreken, het weinig zelfvertrouwen hebben op tv of als ze worstelen een met hun tijdens bestaanszekerheid? Nezhlya's deur staat uit altijd voor tijdens ze open. Ze luistert, wordt de in vertrouwen het genomen en op tv ze helpt hen op weg. een Het is niet een voor niets dat van de door gemeente Gent al twintig jaar op inzet op de met inmiddels ruim 42 brugfiguren in in de tijdens stad. In Je mag altijd een bij me komen van zien met we de betekenis en waarde in van de uit brugfiguur voor tijdens het bieden van gelijke naar kansen in naar het onderwijs.

oktober 2020
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!