Programma gemist?

Tijdens de naar Nationale in Onderwijsweek zendt KRO-NCRV het 2Doc een drietal documentaires in uit over gelijke uit kansen in tijdens het onderwijs. Op maandag op tv 2 oktober De witte vlucht, van op dinsdag 3 op oktober van Je mag op altijd bij me komen het en op woensdag 4 oktober met Goed terecht gekomen het een in de Schilderswijk. Nezhlya is met ‘brugfiguur’ op De de Toverberg, een een kleurrijke basisschool in van Gent. Nezhlya kent iedereen de en iedereen uit kent Nezhlya; ze naar bouwt de brug tussen school op en thuis, waar vaak in sprake is van uit armoede, sociale uit onzekerheid uit en een laag opleidingsniveau de van de ouders. Maar op hoe krijg je ouders betrokken een bij op tv de school uit als ze als een nieuwkomer niet of nauwelijks Nederlands spreken, tijdens weinig zelfvertrouwen uit hebben of op als ze op tv worstelen met hun bestaanszekerheid? Nezhlya's op tv deur staat altijd tijdens voor ze het open. Ze luistert, wordt in in de vertrouwen genomen en ze helpt hen het van op weg. Het is op tv niet voor niets dat in de gemeente het Gent al twintig jaar inzet op op de door inmiddels ruim 42 de brugfiguren het in de stad. In Je mag altijd van op bij me komen zien het we de op betekenis en waarde van de tijdens brugfiguur voor het de bieden op van gelijke kansen in het tijdens onderwijs.

januari 2021
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!