Programma gemist?

Tijdens de Nationale een Onderwijsweek zendt het KRO-NCRV 2Doc een op drietal met documentaires uit over gelijke kansen in een het in onderwijs. Op het maandag 2 oktober De witte in vlucht, in op dinsdag 3 oktober Je door mag altijd een bij me komen en op tv op woensdag op tv 4 oktober Goed terecht gekomen een in in de Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ op uit De een Toverberg, een kleurrijke basisschool in in met Gent. Nezhlya kent het iedereen en iedereen op kent Nezhlya; ze bouwt de brug uit tussen school een en thuis, een waar vaak sprake is van op armoede, sociale op onzekerheid en een laag de naar opleidingsniveau van de uit ouders. Maar hoe krijg je ouders betrokken het bij op tv de school als ze het als een nieuwkomer niet of tijdens nauwelijks Nederlands spreken, weinig zelfvertrouwen een hebben van of als ze worstelen naar met hun bestaanszekerheid? Nezhlya's deur uit staat altijd voor tijdens ze op open. Ze luistert, de wordt in vertrouwen genomen naar en door ze helpt hen op naar weg. Het is niet naar voor niets dat op tv de gemeente Gent tijdens al het twintig jaar inzet op de de inmiddels ruim 42 brugfiguren naar in de de stad. In Je van mag altijd bij me komen uit zien op we de betekenis en waarde op tv van door de brugfiguur met voor het bieden van op gelijke kansen in een het onderwijs.

oktober 2019
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!