Programma gemist?

Tijdens de Nationale tijdens Onderwijsweek op tv zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal op documentaires uit op tv over van gelijke kansen in het het onderwijs. Op maandag 2 oktober het De witte een vlucht, op dinsdag op tv 3 oktober Je naar mag altijd door bij me komen en naar op woensdag 4 in oktober op tv Goed terecht gekomen in de door Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ het op De Toverberg, een het kleurrijke basisschool op tv in Gent. Nezhlya uit kent iedereen en tijdens iedereen tijdens kent Nezhlya; ze bouwt de op brug op tv tussen school en uit thuis, waar vaak sprake door is van armoede, sociale onzekerheid uit en een laag met naar opleidingsniveau van de ouders. Maar hoe een krijg de je ouders betrokken in bij de school als ze als een nieuwkomer niet of door nauwelijks Nederlands spreken, naar uit weinig zelfvertrouwen hebben door of als ze worstelen met op hun bestaanszekerheid? een Nezhlya's deur staat altijd voor van ze open. Ze het luistert, wordt in door vertrouwen van genomen en ze helpt hen in tijdens op weg. Het is tijdens niet voor niets een dat de van gemeente Gent al twintig jaar uit inzet uit op de inmiddels ruim 42 brugfiguren tijdens in de stad. In door Je mag van altijd bij op me komen zien van we de betekenis en met waarde tijdens van de brugfiguur voor uit het bieden van het gelijke kansen in uit het onderwijs.

december 2019
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!