Programma gemist?

Tijdens tijdens de Nationale Onderwijsweek uit zendt KRO-NCRV 2Doc een van drietal documentaires uit uit over op gelijke kansen in het onderwijs. Op de maandag 2 oktober van het De witte vlucht, op uit dinsdag 3 op oktober Je mag met altijd bij me komen tijdens en op woensdag 4 op tv oktober naar Goed terecht gekomen in tijdens de Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ op op tv uit De Toverberg, een kleurrijke door basisschool in op Gent. Nezhlya kent de iedereen en iedereen kent Nezhlya; op ze bouwt de een brug tussen tijdens school en in thuis, waar vaak sprake uit is van armoede, sociale naar onzekerheid en een een laag opleidingsniveau van de door de ouders. Maar hoe krijg je op ouders betrokken bij naar de school van als ze als nieuwkomer naar niet of nauwelijks op tv Nederlands spreken, weinig in zelfvertrouwen hebben tijdens of als ze met worstelen met hun bestaanszekerheid? uit Nezhlya's deur in staat altijd voor ze de open. Ze luistert, wordt in uit vertrouwen genomen van en ze helpt uit hen in op weg. Het is de niet voor niets tijdens dat de gemeente Gent het al twintig in jaar inzet op in de inmiddels ruim een 42 brugfiguren uit in de stad. In Je op tv mag altijd de bij me komen zien de we de het betekenis en waarde van de in brugfiguur voor uit het bieden tijdens van gelijke kansen in in het onderwijs.

mei 2021
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!