Programma gemist?

Tijdens uit de Nationale door Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc door een drietal documentaires uit over in met gelijke kansen in het onderwijs. op tv Op maandag 2 de oktober De witte op vlucht, op dinsdag 3 in oktober op Je mag altijd bij een me komen uit en op op tv woensdag 4 oktober Goed van terecht gekomen op in de Schilderswijk. Nezhlya is ‘brugfiguur’ op op De tijdens Toverberg, een kleurrijke basisschool in in Gent. Nezhlya kent in iedereen en iedereen op kent Nezhlya; ze door bouwt de op tv brug tussen school en een een thuis, waar vaak sprake is van naar armoede, sociale de onzekerheid en een door laag opleidingsniveau van de op tv ouders. Maar door hoe krijg van je ouders betrokken bij een de school in als ze als nieuwkomer niet of in het nauwelijks Nederlands spreken, op tv weinig zelfvertrouwen hebben van of als ze worstelen door met hun bestaanszekerheid? Nezhlya's tijdens deur staat altijd op voor ze open. Ze op luistert, met wordt in de vertrouwen genomen en ze uit helpt hen op weg. Het een met is niet voor niets dat de naar gemeente Gent al de twintig jaar een inzet op de met inmiddels ruim 42 op tv brugfiguren in van de stad. In Je in mag altijd bij me komen op zien we het de het betekenis en waarde uit van de brugfiguur voor het tijdens bieden van gelijke kansen uit in het met onderwijs.

september 2020
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!