Programma gemist?

Tijdens op de Nationale Onderwijsweek op tv zendt KRO-NCRV 2Doc naar een drietal door documentaires uit over gelijke kansen in in het onderwijs. uit Op tijdens maandag 2 oktober het De witte vlucht, op dinsdag 3 tijdens oktober Je de mag altijd bij me met komen het en op woensdag 4 oktober uit Goed op tv terecht gekomen in de Schilderswijk. Nezhlya een is ‘brugfiguur’ op tijdens De in Toverberg, een kleurrijke basisschool in het van Gent. Nezhlya kent iedereen en uit iedereen kent Nezhlya; ze in een bouwt de brug tussen school door en thuis, uit waar vaak sprake is van door armoede, sociale uit onzekerheid met en een laag het opleidingsniveau van de ouders. Maar hoe naar krijg van je ouders betrokken op tv bij de school als met ze als nieuwkomer op niet of de nauwelijks Nederlands spreken, weinig het zelfvertrouwen hebben of als de ze worstelen met het hun bestaanszekerheid? Nezhlya's een deur staat altijd voor naar ze open. Ze de luistert, een wordt in vertrouwen tijdens genomen en ze helpt op tv hen op in weg. Het is niet met voor niets dat van de het gemeente Gent al twintig in jaar inzet een op de inmiddels ruim 42 brugfiguren op tv in in de stad. In Je in mag altijd naar bij me komen zien we de tijdens naar betekenis en waarde van de door brugfiguur voor het bieden een van gelijke kansen door in het uit onderwijs.

maart 2020
03-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

2Doc: Je mag altijd bij me komen - Onderwijs-docu: Je mag altijd bij me komen

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Je mag altijd bij me komen bij 2Doc: Je mag altijd bij me komen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Je mag altijd bij me komen. Heb je een uitzending van 2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Je mag altijd bij me komen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Je mag altijd bij me komen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Je mag altijd bij me komen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!