Programma gemist?

Een jaar geleden door namen tijdens zestien voortijdig schoolverlaters de een grote stap. Stuk voor in tijdens stuk vastgelopen, pakten ze nu de het kans naar en gaven met zich op voor de Dream School. Hier tijdens kregen ze drie weken lang in les van met uitzonderlijke en vaak op tv ook bekende mensen. op tv Onder de bezielende leiding door van van meervoudig wereldkampioen kickboksen uit Lucia Rijker en rector Eric van het uit 't Zelfde doorliepen de op jongeren dit pittige traject, het waarin ze de leraren, van elkaar en zichzelf het geregeld de tegenkwamen. Alles de met als doel hun leven weer in op in de rit te krijgen. Nu, het een door jaar later is de tijdens klas weer terug op van Dream School. op Tijd om van te kijken tijdens hoe het met ze gaat. van Is Demi toch tijdens stylist geworden? Heeft Casper naar zijn baan nog met of naar wil hij weer in naar school? Doet Janaicha in de opleiding waarvan op tv ze droomde? in Is Shawnee met aangenomen na haar proefperiode? een Heeft Tess besloten te een gaan studeren? op Wat naar heeft Manuela opgepakt? Houdt naar Brahim de van opleiding Logistiek vol? Weet Prince in wat hij uit wil? Hoe is op tv het met door Jordy na zijn stage bij de Barbara het Baarsma? Heeft Sarah haar eigen het onderbroekenlijn doorgezet? met Is het Coraleigh gelukt in een uit opleiding te vinden? Wat doen Robert naar met en Pieter Paul? Hoe met is het van Jordy na het verlies uit van Donilio? het Werkt Thicia nog in de naar bediening? van Lucia en Eric horen op tv niet alleen gretig al met hun verhalen aan, naar ze hebben ook tijdens nog een een les in petto voor de door uit jongeren.

juni 2021
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!