Programma gemist?

Een jaar geleden met in namen zestien voortijdig op tv schoolverlaters een grote stap. Stuk voor met stuk op tv vastgelopen, pakten ze de nu de kans door en gaven op tv zich op voor Dream een School. Hier kregen ze op drie weken lang een les van de uitzonderlijke en door vaak ook bekende mensen. tijdens Onder de bezielende leiding van de meervoudig wereldkampioen van kickboksen Lucia Rijker en in naar rector Eric van 't Zelfde doorliepen de de jongeren tijdens dit pittige traject, met waarin ze de leraren, van door elkaar en zichzelf geregeld tegenkwamen. Alles op tv op met als doel hun leven weer in op de een rit te met krijgen. Nu, een jaar de later is de door klas weer terug de op Dream School. tijdens Tijd om te kijken door een hoe het met ze gaat. met Is Demi op tv toch stylist geworden? in Heeft Casper zijn het baan nog of wil een hij door weer naar school? Doet het Janaicha de door opleiding waarvan door ze droomde? Is Shawnee aangenomen na naar haar uit proefperiode? Heeft Tess besloten te het gaan studeren? Wat naar heeft Manuela het opgepakt? met Houdt Brahim de opleiding Logistiek vol? door Weet Prince wat een een hij wil? Hoe is het met een Jordy tijdens na zijn stage bij een Barbara Baarsma? Heeft Sarah tijdens naar haar eigen onderbroekenlijn doorgezet? Is de het Coraleigh gelukt een het opleiding te vinden? in Wat uit doen Robert en Pieter Paul? op Hoe is het op van Jordy na het verlies door van Donilio? op Werkt Thicia nog in de op tv bediening? Lucia en de Eric horen niet naar alleen tijdens gretig al hun verhalen aan, ze naar hebben naar ook nog een les in uit petto voor de door het jongeren.

maart 2021
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!