Programma gemist?

Een jaar geleden met tijdens namen zestien voortijdig schoolverlaters met een grote stap. naar Stuk voor de stuk vastgelopen, pakten een ze nu de kans en gaven op zich op met voor Dream tijdens School. Hier van kregen ze drie weken in lang les van uitzonderlijke en het vaak een ook bekende mensen. door Onder de met bezielende leiding van meervoudig op wereldkampioen kickboksen Lucia van Rijker en rector Eric van van op 't Zelfde doorliepen de tijdens jongeren dit pittige traject, waarin het ze in de leraren, tijdens elkaar en zichzelf geregeld uit tegenkwamen. Alles met als met doel hun leven op tv weer het op de rit te krijgen. Nu, in een jaar later van een is de klas weer naar terug op Dream School. Tijd een de om te kijken hoe naar het met ze gaat. met Is Demi toch stylist door geworden? Heeft Casper op tv het zijn baan nog in of wil hij weer naar school? de Doet Janaicha de met de opleiding waarvan ze droomde? Is naar naar Shawnee aangenomen na haar proefperiode? Heeft het Tess besloten te naar gaan studeren? met Wat heeft Manuela een opgepakt? tijdens Houdt Brahim de van opleiding Logistiek vol? Weet op Prince wat hij wil? Hoe op is het een met Jordy door na zijn naar stage bij Barbara op tv Baarsma? Heeft Sarah de haar eigen onderbroekenlijn doorgezet? Is het in Coraleigh van gelukt een opleiding het te vinden? Wat doen Robert tijdens op tv en Pieter Paul? Hoe is het op tv Jordy na het in verlies van Donilio? in Werkt Thicia nog op op in de bediening? Lucia en een Eric horen van niet alleen in gretig al hun verhalen door aan, ze hebben van ook nog een een les in petto de voor de het jongeren.

december 2021
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!