Programma gemist?

Een jaar met geleden namen zestien het voortijdig schoolverlaters een in grote stap. uit Stuk voor stuk vastgelopen, pakten tijdens ze het nu de kans en gaven het zich op van voor Dream van School. Hier kregen ze met drie met weken lang les van uitzonderlijke en een in vaak ook bekende mensen. naar Onder de bezielende het leiding van door meervoudig wereldkampioen kickboksen Lucia Rijker en op rector met Eric van 't Zelfde met doorliepen de jongeren dit tijdens pittige traject, waarin uit ze een de leraren, elkaar en tijdens zichzelf met geregeld tegenkwamen. Alles met als doel door hun met leven weer van op de rit te uit krijgen. Nu, een jaar later op naar is de klas weer uit terug op Dream School. uit Tijd om te in kijken de hoe het met in ze gaat. Is Demi de toch stylist geworden? Heeft Casper een zijn baan op tv nog met of wil hij weer naar de school? naar Doet Janaicha de opleiding naar waarvan ze op tv droomde? Is naar Shawnee aangenomen na tijdens haar proefperiode? Heeft Tess besloten te in gaan door studeren? Wat heeft Manuela opgepakt? naar Houdt op Brahim de opleiding Logistiek het vol? Weet Prince wat de hij wil? van Hoe met is het met Jordy na zijn op stage bij van Barbara Baarsma? Heeft met Sarah naar haar eigen onderbroekenlijn doorgezet? Is het van Coraleigh gelukt het een tijdens opleiding te vinden? Wat doen Robert naar en Pieter op tv Paul? van Hoe is het Jordy na het het verlies naar van Donilio? Werkt Thicia naar nog in de van bediening? Lucia en door Eric door horen niet alleen door gretig al hun verhalen aan, ze de hebben ook door nog een het les in petto voor de in het jongeren.

oktober 2020
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!