Programma gemist?

Een jaar geleden met namen zestien in voortijdig schoolverlaters het een grote stap. Stuk uit voor met stuk vastgelopen, pakten ze nu de op kans en gaven het zich op het voor Dream School. Hier tijdens kregen ze in drie weken met lang les van tijdens uitzonderlijke en vaak op ook bekende mensen. Onder de in bezielende leiding op tv van meervoudig wereldkampioen in kickboksen Lucia Rijker op en rector tijdens Eric van 't Zelfde doorliepen van de jongeren dit op pittige in traject, waarin uit ze de leraren, elkaar en het zichzelf het geregeld tegenkwamen. Alles met uit als doel hun leven weer het op het de rit te een krijgen. Nu, een uit jaar later is de klas in weer terug de op door Dream School. Tijd om te kijken de hoe het met in ze gaat. Is in Demi toch op stylist uit geworden? Heeft Casper zijn baan nog op tv of een wil hij weer naar school? in met Doet Janaicha de met opleiding waarvan ze droomde? Is uit Shawnee aangenomen de na haar proefperiode? Heeft met Tess besloten te de gaan studeren? met Wat uit heeft Manuela opgepakt? Houdt naar Brahim de in opleiding Logistiek vol? op tv Weet Prince wat hij uit wil? Hoe is het het met Jordy op tv na zijn stage bij Barbara uit met Baarsma? Heeft Sarah haar eigen onderbroekenlijn naar doorgezet? Is uit het Coraleigh gelukt de een opleiding op tv te vinden? Wat naar doen Robert en Pieter van Paul? Hoe is een het op Jordy na het verlies van in Donilio? Werkt Thicia nog tijdens in de bediening? in Lucia in en Eric horen niet alleen de gretig tijdens al hun verhalen de aan, ze hebben ook in nog een tijdens les in naar petto voor de door jongeren.

mei 2020
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!