Programma gemist?

Een jaar uit geleden namen zestien voortijdig van schoolverlaters tijdens een grote stap. Stuk tijdens voor stuk vastgelopen, pakten tijdens ze nu de tijdens het kans en gaven het zich op voor op tv Dream School. Hier in kregen ze drie weken lang een les het van uitzonderlijke en vaak naar ook bekende door mensen. Onder de bezielende op leiding van meervoudig een wereldkampioen kickboksen de Lucia Rijker en rector Eric tijdens van 't op Zelfde doorliepen het de jongeren dit pittige de traject, waarin ze de een leraren, elkaar uit en zichzelf het geregeld tegenkwamen. Alles met op tv als doel de hun leven weer op de rit het te tijdens krijgen. Nu, een jaar door later op tv is de klas weer terug door op Dream School. de Tijd om te kijken tijdens hoe door het met ze gaat. Is in naar Demi toch stylist uit geworden? Heeft Casper zijn baan uit nog of een wil hij weer naar de school? Doet Janaicha tijdens de van opleiding waarvan ze droomde? Is de Shawnee aangenomen door na haar van proefperiode? Heeft Tess besloten een te uit gaan studeren? Wat heeft Manuela op tv opgepakt? Houdt door Brahim de opleiding Logistiek vol? uit naar Weet Prince wat van hij wil? Hoe is het een met Jordy na zijn een in stage bij Barbara Baarsma? het Heeft Sarah haar met eigen onderbroekenlijn tijdens doorgezet? Is het Coraleigh gelukt een een opleiding te een vinden? de Wat doen Robert en Pieter Paul? naar Hoe de is het Jordy op na het verlies van Donilio? een in Werkt Thicia nog in de bediening? naar Lucia en het Eric horen niet alleen naar in gretig al hun verhalen aan, de ze hebben ook tijdens nog een uit les in petto in voor de uit jongeren.

juli 2021
03-10-2017 21:25

Terugblik: Dream School

DREAM SCHOOL, Terugblik - Terugblik: Dream School

Een jaar geleden namen zestien voortijdig schoolverlaters een grote stap. Stuk voor stuk vastgelopen, pakten ze nu de kans en gaven zich op voor Dream School. Hier kregen ze drie weken lang les van uitzonderlijke en vaak ook bekende mensen....

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL, Terugblik bij DREAM SCHOOL, Terugblik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL, Terugblik. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL, Terugblik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL, Terugblik gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL, Terugblik? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL, Terugblik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!