Programma gemist?

Vanavond tijdens is het vierde het en laatste deel van de in documentaireserie tijdens De Verdediging, een blik achter naar de in schermen bij spraakmakende strafzaken en van de strafpleiters van tijdens Ficq & uit Partners Advocaten. op tv Anderhalf jaar lang volgde uit regisseur in Monique Nolte de strafpleiters van het in advocatenkantoor Ficq uit & Partners Advocaten. De naar vennoten en hun de jonge op tv collega-advocaten op kantoor vormen een in op tv hecht team dat samenwerkt op tv aan vaak grote en spraakmakende naar zaken. In het in laatste deel een aandacht voor de 'Passagezaak', een de grootste strafzaak in uit Nederland. met Het pleidooi is naar gehouden, het lot uit ligt in handen van het naar hof. Overtuigd een van de tijdens onschuld van hun cliënt Soerel uit van en de onbetrouwbaarheid van van de door het OM opgevoerde in op kroongetuigen gaan strafpleiters Meijering en Flokstra een vol naar vertrouwen de rechtszaal in om door de uitspraak te naar horen. Op kantoor naar volgen de uit collega's de dramatische een ontknoping via het Twitter.

Een op politiek proces. Ficq zoekt naar door een invalshoek om op door de aanklacht tegen het de tabaksindustrie te op tv kunnen doen. De Amerikaanse professor uit Wigand een geeft haar het gouden idee welke het route uit in te slaan. Juriaan de een op Vries moet in tijdens zijn eerste moordzaak pleiten. De op voorbereidingen richting de door grote slotzitting van voor de Passagezaak zijn in in volle in gang. Het slotpleidooi in begint z'n een vorm te krijgen maar leidt ook een tot van een kleine uit logo-oorlog.

Nico zit vol tijdens in het schrijven met van het door pleidooi in de grootste van op tv strafzaak ooit in Nederland. Na de eerdere vrijspraak door van zijn cliënt in de de uit Passagezaak wordt het proces op z'n uit kop uit gezet doordat de het Openbaar Ministerie in kroongetuige Fred Ros opvoert. uit Hij en collega Flokstra door zijn naar overtuigd het tij te kunnen keren. op tv Advocaat Ficq uit is bezig om publiciteit tijdens te genereren met rondom de naar mogelijke aangifte tegen de de tabaksindustrie. tijdens Ze schuift met haar client aan uit bij RTL op tv Late Night. tijdens Voor de uit strafzitting in zijn eerste grote moordzaak de bereidt collega door Juriaan de op tv Vries zijn pleitnota voor: een uit klus die opperste de concentratie op vergt.

Anderhalf jaar lang door volgde de regisseur Monique Nolte de met strafpleiters van naar het advocatenkantoor Ficq op & Partners het Advocaten. De vennoten en hun de jonge collega-advocaten met op kantoor vormen een hecht naar team dat samenwerkt met aan vaak door grote en op tv spraakmakende zaken. De vierdelige met serie De door Verdediging is vanaf vanavond wekelijks door op woensdag om van 20:25 uur een te in zien op NPO 2. In de naar eerste aflevering zoekt Bénédicte het Ficq met haar het een cliënt, die lijdt het aan longkanker, naar mogelijkheden tijdens hoe de tabaksindustrie strafrechtelijk naar aangepakt kan tijdens worden: "Het van is niet jouw schuld, in het is uit de schuld van de in tabaksindustrie!" Nico Meijering krijgt uitspraak met in uit de Endstra-zaak. op De uitslag van díe in zaak kan grote invloed hebben een op de grootste op tv strafzaak in van de Nederlandse het geschiedenis: het Passageproces. Het met kantoor het staat Dino Soerel bij, het één van de hoofdverdachten in een dit proces. Collega met Van Kleef bezoekt op Harry Ramakers, tijdens leider van de naar Bandidos, die een gebiedsbeperking naar naar opgelegd heeft gekregen. Samen bespreken ze in naar de tactiek van de aanstaande uit strafzaak. Wat de naar kantoorgenoten van Ficq in & Partners Advocaten met bindt, naast door de liefde voor de het strafrechtadvocatuur, is volgens op hen een gezond wantrouwen jegens het het met Openbaar Ministerie. Hoe door gaan de advocaten om met van de in spanning en de met druk die door het werken met deze naar cliënten met zich mee op brengt en met de de groeiende druk door die door het Openbaar Ministerie op hun het werk de legt? “De publieke opinie is op meestal tegen de je”, zegt Bénédicte naar Ficq.

januari 2021
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!