Programma gemist?

Vanavond is het in vierde naar en laatste deel naar van de documentaireserie tijdens De Verdediging, een op tv blik achter de tijdens schermen bij spraakmakende strafzaken op tv en de naar strafpleiters van Ficq & een Partners Advocaten. Anderhalf van jaar lang volgde op regisseur Monique Nolte de door strafpleiters van uit het advocatenkantoor Ficq uit & door Partners Advocaten. De de vennoten en hun jonge collega-advocaten op naar kantoor het vormen een hecht team dat van het samenwerkt aan vaak grote en op tv spraakmakende zaken. In het laatste op op deel aandacht voor de een 'Passagezaak', de grootste strafzaak in het Nederland. Het pleidooi een is gehouden, het het op tv lot ligt in handen in van het naar hof. Overtuigd van de naar onschuld van hun van cliënt Soerel en de onbetrouwbaarheid op tv van de door op het OM opgevoerde met kroongetuigen gaan strafpleiters door op Meijering en Flokstra vol op tv vertrouwen de rechtszaal naar in om uit de uitspraak te horen. naar Op kantoor volgen de collega's naar een de dramatische ontknoping op via Twitter.

Een politiek op tv proces. met Ficq zoekt naar een invalshoek de om een de aanklacht tegen de tabaksindustrie te op tv kunnen doen. uit De Amerikaanse op tv professor Wigand geeft haar het op gouden het idee welke route in in te slaan. Juriaan de het Vries moet naar in zijn eerste moordzaak in met pleiten. De voorbereidingen richting de grote van op slotzitting voor de Passagezaak zijn in naar volle gang. Het in de slotpleidooi begint z'n vorm te een krijgen maar leidt op tv ook tot met een kleine uit logo-oorlog.

Nico van zit vol in het schrijven een van een het pleidooi in de op tv grootste strafzaak ooit het in Nederland. Na eerdere met vrijspraak van het zijn de cliënt in de Passagezaak wordt op tv het proces op z'n naar kop door gezet doordat het Openbaar Ministerie op kroongetuige in Fred Ros tijdens opvoert. Hij en collega Flokstra op zijn overtuigd het tij tijdens te kunnen tijdens keren. Advocaat Ficq door is bezig op tv om publiciteit te een genereren rondom de mogelijke tijdens aangifte op tegen de tabaksindustrie. Ze door schuift met tijdens haar client aan door bij RTL Late Night. Voor de tijdens strafzitting met in zijn door eerste grote moordzaak bereidt naar collega Juriaan een de Vries zijn pleitnota uit voor: een klus van die opperste concentratie op vergt.

Anderhalf jaar lang met volgde regisseur op tv Monique Nolte de strafpleiters naar van het advocatenkantoor het door Ficq & Partners Advocaten. een De vennoten en in hun jonge de collega-advocaten op kantoor vormen het een hecht team dat samenwerkt in aan tijdens vaak grote met en spraakmakende zaken. De op vierdelige serie De tijdens Verdediging is het vanaf vanavond wekelijks op woensdag om naar met 20:25 uur te op tv zien op NPO 2. In de eerste in met aflevering zoekt Bénédicte Ficq met haar door cliënt, die naar lijdt aan longkanker, naar het mogelijkheden hoe uit de tabaksindustrie strafrechtelijk uit aangepakt tijdens kan worden: "Het is niet van jouw schuld, het is tijdens in de schuld van naar de tabaksindustrie!" Nico Meijering krijgt het uitspraak in de Endstra-zaak. op De op uitslag van van díe zaak kan in grote invloed hebben naar op de grootste strafzaak in de de Nederlandse geschiedenis: met het op tv Passageproces. Het kantoor staat op tv Dino Soerel bij, uit één van het de hoofdverdachten in dit de proces. Collega Van een Kleef bezoekt Harry Ramakers, leider het van de in Bandidos, die in een gebiedsbeperking opgelegd in heeft gekregen. Samen bespreken op ze de tactiek van op de aanstaande met strafzaak. Wat de kantoorgenoten van tijdens Ficq & Partners op tv Advocaten bindt, met naast de liefde voor in de de strafrechtadvocatuur, is een volgens hen een gezond wantrouwen op tv jegens de het Openbaar Ministerie. Hoe door gaan de advocaten om met een de spanning door en de druk die naar het werken een met deze de cliënten met het zich mee brengt op tv en met de groeiende druk die het het van Openbaar Ministerie op hun werk van de legt? “De publieke tijdens opinie is meestal tegen je”, het zegt uit Bénédicte Ficq.

mei 2020
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!