Programma gemist?

Vanavond is het de vierde en laatste in deel van de in documentaireserie De van Verdediging, een van blik achter van de schermen bij spraakmakende naar strafzaken en de strafpleiters van op Ficq in & Partners Advocaten. Anderhalf naar jaar lang volgde tijdens regisseur door Monique Nolte de strafpleiters van in het advocatenkantoor van Ficq & Partners Advocaten. De tijdens vennoten en hun het jonge collega-advocaten op in een kantoor vormen een hecht team op dat samenwerkt aan naar vaak grote en spraakmakende een op zaken. In het laatste deel uit aandacht voor de door 'Passagezaak', de uit grootste strafzaak in Nederland. op tv Het pleidooi is gehouden, het op lot van ligt in handen van van het tijdens hof. Overtuigd van de onschuld in van hun cliënt Soerel de en door de onbetrouwbaarheid van door de door het OM op tv opgevoerde kroongetuigen tijdens gaan strafpleiters Meijering en Flokstra in vol met vertrouwen de rechtszaal in om van de uitspraak de te horen. Op op tv kantoor volgen de collega's op tv door de dramatische ontknoping naar via Twitter.

Een politiek proces. het Ficq zoekt naar de een invalshoek om de de aanklacht op tegen de de tabaksindustrie te op tv kunnen doen. De Amerikaanse het professor Wigand geeft het haar het van gouden idee welke route in naar te slaan. Juriaan de op Vries moet in de zijn van eerste moordzaak op pleiten. De voorbereidingen tijdens richting de grote slotzitting voor tijdens de met Passagezaak zijn in volle met gang. Het naar slotpleidooi begint z'n vorm op tv te krijgen maar leidt door ook tot een kleine de met logo-oorlog.

Nico zit vol uit in op het schrijven van door het pleidooi in naar de grootste strafzaak ooit in het Nederland. Na eerdere op tv vrijspraak van zijn door cliënt in de het Passagezaak uit wordt het proces van op z'n kop in gezet doordat het Openbaar Ministerie op tv kroongetuige uit Fred Ros opvoert. Hij de en collega naar Flokstra zijn overtuigd het op tij te kunnen in keren. van Advocaat Ficq is bezig om publiciteit een te genereren rondom tijdens de van mogelijke aangifte tegen de tabaksindustrie. uit in Ze schuift met haar client een aan bij RTL in Late het Night. Voor de strafzitting in een zijn eerste grote moordzaak op tv bereidt uit collega Juriaan het de Vries zijn pleitnota voor: door een klus de die opperste concentratie van vergt.

Anderhalf jaar lang door volgde regisseur de Monique Nolte op de strafpleiters van het tijdens advocatenkantoor Ficq & Partners tijdens Advocaten. De van vennoten het en hun jonge collega-advocaten de op kantoor vormen een hecht met team dat de samenwerkt aan vaak naar grote en van spraakmakende zaken. op De vierdelige serie De op Verdediging is vanaf vanavond wekelijks het uit op woensdag om het 20:25 uur te zien een op NPO 2. In de eerste naar aflevering met zoekt Bénédicte in Ficq met haar cliënt, die lijdt het aan longkanker, het naar in mogelijkheden hoe de naar tabaksindustrie strafrechtelijk aangepakt kan worden: het "Het is niet jouw met met schuld, het is naar de schuld van de tabaksindustrie!" Nico van Meijering krijgt uitspraak een door in de Endstra-zaak. De uitslag van het díe uit zaak kan grote invloed hebben op op naar de grootste strafzaak van in de Nederlandse geschiedenis: het op Passageproces. Het kantoor het staat met Dino Soerel de bij, één van door de hoofdverdachten in op dit proces. Collega de Van Kleef bezoekt Harry Ramakers, door leider van de tijdens Bandidos, die een gebiedsbeperking op tv opgelegd heeft tijdens gekregen. Samen door bespreken ze in de tactiek van de aanstaande strafzaak. Wat van de kantoorgenoten van de een Ficq & Partners Advocaten bindt, met naast de liefde voor door de strafrechtadvocatuur, door is volgens op tv hen een door gezond wantrouwen jegens op het Openbaar Ministerie. Hoe het gaan de advocaten om met op tv de spanning en de de door druk die het de werken met deze naar cliënten met in zich mee brengt en met de tijdens een groeiende druk die het het Openbaar Ministerie op met hun werk in legt? “De publieke op opinie is meestal tegen je”, zegt de Bénédicte met Ficq.

oktober 2019
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!