Programma gemist?

Vanavond met is het vierde en uit laatste deel van de in documentaireserie De van Verdediging, een blik op achter de schermen bij naar van spraakmakende strafzaken en de strafpleiters tijdens van Ficq & Partners tijdens Advocaten. Anderhalf tijdens jaar tijdens lang volgde regisseur Monique Nolte op tv de strafpleiters van het naar tijdens advocatenkantoor Ficq & een Partners Advocaten. De op vennoten en hun jonge collega-advocaten op tv op kantoor vormen tijdens een op tv hecht team dat op tv samenwerkt aan vaak op grote en spraakmakende zaken. In het laatste van van deel aandacht voor de 'Passagezaak', van de in grootste strafzaak in Nederland. Het in pleidooi is gehouden, het door op tv lot ligt in uit handen van het hof. Overtuigd van een de onschuld van een hun cliënt Soerel een en de tijdens onbetrouwbaarheid van de door door het OM opgevoerde op kroongetuigen naar gaan strafpleiters Meijering en Flokstra naar vol vertrouwen de de rechtszaal op in om de uitspraak door te horen. op tv Op kantoor volgen de het collega's de dramatische tijdens ontknoping via van Twitter.

Een op politiek proces. door Ficq zoekt naar op tv een invalshoek om door de aanklacht tegen de tabaksindustrie in te kunnen doen. het De Amerikaanse professor Wigand door de geeft haar het uit gouden idee welke route uit in te een slaan. Juriaan de met Vries moet in zijn eerste op moordzaak pleiten. De de voorbereidingen het richting de grote slotzitting voor de een Passagezaak zijn op tv in volle gang. de Het slotpleidooi begint in z'n de vorm te krijgen maar leidt op tv ook tot op tv een kleine het logo-oorlog.

Nico zit vol in in op tv het schrijven van het pleidooi naar in de grootste een strafzaak ooit in naar Nederland. door Na eerdere vrijspraak door van zijn door cliënt in de een Passagezaak wordt het proces op een z'n kop gezet doordat naar het in Openbaar Ministerie kroongetuige Fred in Ros opvoert. Hij en uit collega in Flokstra zijn overtuigd een het tij te kunnen keren. op tv op Advocaat Ficq is op tv bezig om publiciteit te genereren rondom de de van mogelijke aangifte tegen de tabaksindustrie. op tv Ze schuift met van haar tijdens client aan bij RTL Late het de Night. Voor de strafzitting in zijn een eerste grote naar moordzaak het bereidt collega Juriaan de naar Vries zijn pleitnota door voor: een klus op die opperste concentratie met vergt.

Anderhalf jaar lang van naar volgde regisseur Monique Nolte de de strafpleiters met van het advocatenkantoor Ficq met & Partners Advocaten. De op tv vennoten uit en hun jonge collega-advocaten op de kantoor vormen een naar hecht team dat samenwerkt het aan vaak grote tijdens een en spraakmakende zaken. De vierdelige serie met De een Verdediging is vanaf vanavond met wekelijks op woensdag het om 20:25 uur de te zien op NPO op 2. In de eerste de de aflevering zoekt Bénédicte Ficq met in haar cliënt, die het lijdt aan longkanker, naar in op mogelijkheden hoe de tabaksindustrie op tv strafrechtelijk aangepakt kan een worden: "Het op is niet jouw op schuld, het is de schuld van uit de tabaksindustrie!" Nico met door Meijering krijgt uitspraak uit in de Endstra-zaak. De uitslag met van díe zaak door kan grote invloed hebben tijdens op van de grootste het strafzaak in de Nederlandse geschiedenis: het uit Passageproces. Het met kantoor de staat Dino Soerel in bij, één van de hoofdverdachten in in dit proces. Collega door Van Kleef op bezoekt Harry Ramakers, met leider door van de Bandidos, die met een gebiedsbeperking opgelegd heeft gekregen. tijdens Samen het bespreken ze de het tactiek van de tijdens aanstaande strafzaak. Wat de van kantoorgenoten van Ficq & op Partners Advocaten bindt, in naast de liefde voor van de van strafrechtadvocatuur, is volgens hen een de gezond wantrouwen met jegens het Openbaar op tv Ministerie. Hoe gaan een de advocaten om met in de spanning en op tv de druk die in op het werken met deze met cliënten met zich mee brengt op tv en met in de tijdens groeiende druk die door het Openbaar Ministerie op van hun werk legt? “De door publieke opinie is naar meestal tegen je”, zegt met Bénédicte tijdens Ficq.

april 2021
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!