Programma gemist?

Vanavond is het door tijdens vierde en laatste op deel van de documentaireserie De uit Verdediging, een blik achter een de schermen bij op tv door spraakmakende strafzaken en de strafpleiters een van Ficq & van Partners Advocaten. Anderhalf een jaar lang volgde regisseur met Monique Nolte de de strafpleiters van het de tijdens advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. in De het vennoten en hun jonge collega-advocaten de op kantoor van vormen een hecht team de dat samenwerkt tijdens aan vaak grote met en spraakmakende zaken. In het laatste op deel een aandacht voor de 'Passagezaak', op tv de grootste strafzaak in door Nederland. uit Het pleidooi met is gehouden, het de lot ligt in handen van het door met hof. Overtuigd van de onschuld met van hun in cliënt Soerel en de onbetrouwbaarheid het van de door door het OM met opgevoerde naar kroongetuigen gaan strafpleiters op tv Meijering en Flokstra vol vertrouwen de het met rechtszaal in om de de uitspraak te horen. door Op kantoor een volgen de collega's het de dramatische ontknoping via naar Twitter.

Een politiek met proces. Ficq zoekt naar uit een op tv invalshoek om de aanklacht door tegen de de tabaksindustrie te kunnen doen. De op Amerikaanse professor Wigand het geeft haar op tv het gouden idee op welke de route in te door slaan. Juriaan de uit Vries moet in zijn naar eerste moordzaak pleiten. De op tv voorbereidingen uit richting de grote slotzitting voor van de Passagezaak in zijn in volle gang. in Het slotpleidooi op begint z'n vorm te de krijgen maar leidt met ook tot een van kleine met logo-oorlog.

Nico zit een vol in het het schrijven de van het pleidooi in de in grootste strafzaak met ooit in Nederland. Na de eerdere vrijspraak door van zijn cliënt door in de Passagezaak wordt het op proces op naar z'n in kop gezet doordat op tv het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros naar opvoert. door Hij en collega Flokstra zijn tijdens overtuigd het tij van te kunnen door keren. Advocaat op Ficq is bezig om publiciteit op te tijdens genereren rondom de de mogelijke aangifte tegen de de tabaksindustrie. Ze schuift naar met haar op client aan bij RTL van Late de Night. Voor de strafzitting in zijn het eerste grote uit moordzaak bereidt collega tijdens Juriaan de Vries op tv zijn pleitnota voor: in een in klus die opperste op concentratie vergt.

Anderhalf op jaar lang volgde regisseur Monique tijdens op tv Nolte de strafpleiters op tv van het advocatenkantoor Ficq & Partners het Advocaten. De vennoten tijdens met en hun jonge collega-advocaten op op tv kantoor vormen uit een hecht team dat een samenwerkt aan vaak op tv grote en uit spraakmakende zaken. De een vierdelige serie tijdens De Verdediging is vanaf het vanavond wekelijks op woensdag uit om het 20:25 uur te op zien op NPO 2. In de eerste het op tv aflevering zoekt Bénédicte Ficq met in haar op cliënt, die lijdt uit aan longkanker, naar mogelijkheden met hoe de tabaksindustrie strafrechtelijk door aangepakt kan worden: "Het naar is uit niet jouw schuld, het is in de schuld een van op tv de tabaksindustrie!" Nico Meijering krijgt naar uitspraak op in de Endstra-zaak. van De uitslag van op tv díe zaak kan grote tijdens invloed hebben op een de grootste strafzaak in de op tv Nederlandse op geschiedenis: het Passageproces. Het het kantoor door staat Dino Soerel bij, één van van de hoofdverdachten door in dit op proces. Collega Van Kleef op bezoekt tijdens Harry Ramakers, leider van de Bandidos, tijdens die een een gebiedsbeperking op opgelegd heeft gekregen. Samen bespreken ze tijdens de tactiek van uit de aanstaande met strafzaak. Wat de kantoorgenoten van het Ficq op & Partners Advocaten bindt, in naast de liefde voor de op de strafrechtadvocatuur, is volgens hen op tv een gezond wantrouwen de jegens het door Openbaar Ministerie. Hoe gaan de een advocaten om met op de spanning en uit de druk die op het werken met de met deze cliënten met zich mee brengt op en met op tv de van groeiende druk die het Openbaar Ministerie het op de hun werk legt? “De in publieke opinie is meestal een in tegen je”, zegt Bénédicte in Ficq.

augustus 2021
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!