Programma gemist?

Vanavond de is het de vierde en laatste de deel van de documentaireserie het De Verdediging, uit een blik achter de de schermen bij spraakmakende strafzaken met en de strafpleiters een van Ficq & Partners op tv Advocaten. Anderhalf een jaar lang volgde regisseur tijdens Monique Nolte de in strafpleiters van op tv het advocatenkantoor Ficq & naar Partners Advocaten. De door vennoten de en hun jonge collega-advocaten op tv op kantoor tijdens vormen een hecht een team dat samenwerkt aan vaak met op grote en spraakmakende een zaken. In het laatste deel aandacht voor de op de 'Passagezaak', de in grootste strafzaak in Nederland. het Het pleidooi door is gehouden, het lot ligt een in handen van het het hof. Overtuigd tijdens van de onschuld van met hun cliënt Soerel een door en de onbetrouwbaarheid van de door op tv het OM van opgevoerde kroongetuigen gaan met strafpleiters Meijering en een Flokstra uit vol vertrouwen de rechtszaal in uit om door de uitspraak te horen. Op kantoor naar volgen de collega's met de de dramatische ontknoping via in Twitter.

Een het politiek proces. Ficq zoekt op naar een invalshoek met om de aanklacht van tegen de tabaksindustrie te de kunnen van doen. De van Amerikaanse professor Wigand geeft haar het in het gouden idee welke route door in te slaan. de Juriaan de Vries moet in naar zijn op eerste moordzaak pleiten. De op voorbereidingen van richting de grote een slotzitting voor de Passagezaak naar zijn in volle gang. de Het slotpleidooi door begint z'n vorm te de krijgen het maar leidt ook tot een kleine tijdens op tv logo-oorlog.

Nico zit vol het in het het schrijven van het pleidooi met in de grootste door strafzaak ooit in de Nederland. door Na eerdere vrijspraak van uit zijn cliënt in de met Passagezaak uit wordt het proces op z'n in kop gezet doordat in door het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros op opvoert. Hij het en collega Flokstra zijn het overtuigd het door tij de te kunnen keren. Advocaat Ficq door is bezig om met publiciteit te genereren rondom door van de mogelijke aangifte tegen de tabaksindustrie. in Ze schuift met met haar naar client aan bij RTL een Late Night. Voor uit de strafzitting een in zijn eerste de grote moordzaak op bereidt collega Juriaan de Vries een zijn van pleitnota voor: een klus die met opperste concentratie op tv vergt.

Anderhalf door jaar lang volgde regisseur Monique op tv Nolte de strafpleiters op van tijdens het advocatenkantoor Ficq & in Partners Advocaten. tijdens De vennoten naar en hun jonge collega-advocaten in op kantoor vormen naar een hecht team dat op tv samenwerkt aan vaak grote uit en een spraakmakende zaken. De vierdelige serie in van De Verdediging is op vanaf vanavond wekelijks op woensdag op om 20:25 uur te het van zien op NPO 2. In van de eerste aflevering zoekt op tv Bénédicte Ficq met met haar cliënt, tijdens die lijdt aan longkanker, naar het naar mogelijkheden hoe de tabaksindustrie een strafrechtelijk aangepakt kan worden: "Het op tv is niet van jouw schuld, tijdens het is de schuld van door de tabaksindustrie!" van Nico Meijering in krijgt uitspraak door in de Endstra-zaak. De uitslag tijdens van naar díe zaak kan grote invloed op hebben op tijdens de grootste strafzaak in naar de op Nederlandse geschiedenis: het de Passageproces. Het kantoor staat Dino van Soerel bij, één van een de hoofdverdachten de in dit proces. Collega op tv Van Kleef bezoekt de Harry op tv Ramakers, leider tijdens van de Bandidos, die een de gebiedsbeperking opgelegd heeft een gekregen. Samen bespreken uit ze uit de tactiek van tijdens de aanstaande strafzaak. Wat de kantoorgenoten van tijdens Ficq & Partners naar Advocaten de bindt, naast de liefde voor een de strafrechtadvocatuur, is uit volgens hen het een gezond wantrouwen op tv jegens op het Openbaar Ministerie. Hoe naar gaan de de advocaten om met de spanning en een de druk uit die naar het werken met deze cliënten in met zich mee een brengt en met de door groeiende druk die op tv het Openbaar Ministerie op tv op uit hun werk legt? op “De publieke van opinie is meestal tegen je”, de zegt Bénédicte op tv Ficq.

september 2020
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!