Programma gemist?

Vanavond is het naar vierde en naar laatste deel van een de uit documentaireserie De Verdediging, uit een blik achter de uit schermen bij spraakmakende strafzaken van en de de strafpleiters van Ficq & naar Partners Advocaten. op Anderhalf jaar op lang volgde regisseur Monique Nolte op de strafpleiters naar van het advocatenkantoor Ficq met & Partners Advocaten. De de vennoten en met hun jonge met collega-advocaten op kantoor vormen uit een hecht team dat het samenwerkt aan vaak in naar grote en spraakmakende de zaken. In het laatste deel aandacht de voor de door 'Passagezaak', de grootste strafzaak in in Nederland. het Het pleidooi van is gehouden, het lot ligt met in handen van het uit hof. door Overtuigd van de met onschuld van in hun cliënt Soerel door en de onbetrouwbaarheid van naar de door het OM opgevoerde met kroongetuigen van gaan strafpleiters Meijering en het Flokstra vol vertrouwen de tijdens het rechtszaal in om de uitspraak te de van horen. Op kantoor het volgen de collega's de dramatische het ontknoping via tijdens Twitter.

Een politiek door proces. van Ficq zoekt naar met een invalshoek om de aanklacht tijdens tegen de tabaksindustrie te door het kunnen doen. De het Amerikaanse professor Wigand geeft haar met het met gouden idee welke naar route in te een slaan. Juriaan de Vries moet het in zijn eerste de moordzaak pleiten. De een voorbereidingen met richting de grote slotzitting voor de de Passagezaak zijn door in volle op gang. Het in slotpleidooi begint z'n vorm te krijgen een maar leidt door ook tot van een kleine een logo-oorlog.

Nico zit vol uit in tijdens het schrijven van op het pleidooi in de tijdens grootste strafzaak ooit in in Nederland. Na eerdere met vrijspraak de van zijn cliënt in op de Passagezaak wordt het het proces op tijdens z'n kop de gezet doordat het Openbaar in Ministerie op tv kroongetuige Fred Ros opvoert. Hij tijdens en in collega Flokstra zijn overtuigd de het tij te de kunnen keren. Advocaat Ficq is tijdens een bezig om publiciteit te genereren door rondom de de mogelijke aangifte tegen de naar tabaksindustrie. Ze schuift met van haar client aan door met bij RTL Late Night. op tv Voor de strafzitting in zijn met de eerste grote moordzaak bereidt collega op tv Juriaan de Vries zijn in tijdens pleitnota voor: een op klus die opperste concentratie met vergt.

Anderhalf de jaar lang volgde regisseur tijdens Monique van Nolte de strafpleiters van het op advocatenkantoor Ficq tijdens & Partners met Advocaten. De vennoten en hun het jonge collega-advocaten door op kantoor vormen een de hecht team de dat samenwerkt de aan vaak grote en spraakmakende tijdens zaken. De vierdelige serie op tv door De Verdediging is vanaf vanavond uit wekelijks op woensdag de om 20:25 uur te tijdens zien op met NPO 2. In de uit eerste aflevering zoekt Bénédicte in Ficq met haar met cliënt, het die lijdt naar aan longkanker, naar mogelijkheden hoe het de tabaksindustrie op tv strafrechtelijk aangepakt kan worden: een "Het is niet jouw met schuld, het door is de door schuld van de tabaksindustrie!" op tv Nico Meijering krijgt op tv uitspraak in de naar Endstra-zaak. De uitslag van een díe door zaak kan grote in invloed hebben op de naar grootste strafzaak uit in de door Nederlandse geschiedenis: het Passageproces. een Het kantoor staat Dino op Soerel bij, één op tv van de hoofdverdachten op tv in op dit proces. Collega Van Kleef op bezoekt Harry Ramakers, in leider van de uit Bandidos, die een uit gebiedsbeperking opgelegd heeft het gekregen. Samen bespreken op ze de tactiek uit van de met aanstaande strafzaak. Wat van de kantoorgenoten van Ficq & op Partners naar Advocaten bindt, naast de in liefde voor in de strafrechtadvocatuur, is volgens tijdens hen een gezond wantrouwen door jegens het van Openbaar Ministerie. op tv Hoe gaan de naar advocaten om met de op spanning en de druk door die het met werken met een deze cliënten met tijdens zich mee brengt en uit met de groeiende uit druk die het Openbaar Ministerie tijdens op hun werk in legt? “De publieke tijdens opinie is van meestal tegen van je”, zegt Bénédicte tijdens Ficq.

mei 2021
25-10-2017 20:25

Slot: De verdediging

De Verdediging - Slot: De verdediging

Vanavond is het vierde en laatste deel van de documentaireserie De Verdediging, een blik achter de schermen bij spraakmakende strafzaken en de strafpleiters van Ficq & Partners Advocaten. Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte d...

18-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Een politiek proces. Ficq zoekt naar een invalshoek om de aanklacht tegen de tabaksindustrie te kunnen doen. De Amerikaanse professor Wigand geeft haar het gouden idee welke route in te slaan. Juriaan de Vries moet in zijn eerste moordzaak ...

11-10-2017 20:25

De Verdediging

De Verdediging - De Verdediging

Nico zit vol in het schrijven van het pleidooi in de grootste strafzaak ooit in Nederland. Na eerdere vrijspraak van zijn cliënt in de Passagezaak wordt het proces op z'n kop gezet doordat het Openbaar Ministerie kroongetuige Fred Ros opvoe...

04-10-2017 20:30

Nieuw: De verdediging

De Verdediging - Nieuw: De verdediging

Anderhalf jaar lang volgde regisseur Monique Nolte de strafpleiters van het advocatenkantoor Ficq & Partners Advocaten. De vennoten en hun jonge collega-advocaten op kantoor vormen een hecht team dat samenwerkt aan vaak grote en spraakmaken...

De Verdediging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verdediging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verdediging bij De Verdediging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verdediging. Heb je een uitzending van De Verdediging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verdediging gemist

Uitzending gemist van De Verdediging? Hier kun je alle uitzendingen van De Verdediging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-10-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!