Programma gemist?

Tijdens de Nationale uit Onderwijsweek van zendt KRO-NCRV 2Doc van een drietal documentaires uit over in gelijke een kansen in het naar onderwijs. Op tijdens maandag 2 oktober De witte in vlucht, op het dinsdag 3 de oktober Je mag altijd in bij me de komen en op tijdens woensdag 4 oktober Goed terecht een gekomen in met de Schilderswijk. Toen Eric uit van op tv ’t Zelfde (1972) aan het met werk ging tijdens als docent was van hij 22. De de leerlingen in zijn mentorklas in met de van Haagse Schilderswijk waren uit toen 13. Hij begeleidde hen van totdat ze tijdens met een op tv diploma het Johan in de Witt College verlieten. Waar een hij in die het jaren op tv niet kon wachten een om de met volgende dag weer les in te geven is Eric nu tijdens somber van over het onderwijs, de naar maatschappij en de politiek. met ‘Ik heb een in door real time meegemaakt hoe het een beroep van leerkracht naar en het docent kapot werd gemaakt.’ In KRO-NCRV 2Doc: van Goed terechtgekomen in het de Schilderswijk worden een Erics oud-leerlingen opgezocht. door de We zien hoe zij het nu als dertigers naar van de medemens een en de op tv wereld kijken, en hoe het hen met zelf vergaat. van Wat kunnen we uit van uit hun ervaringen leren voor het onderwijs tijdens van uit vandaag?

april 2021
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!