Programma gemist?

Tijdens de tijdens Nationale het Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc tijdens een drietal naar documentaires uit over gelijke met kansen in de het onderwijs. Op maandag 2 een oktober uit De witte vlucht, op dinsdag 3 uit oktober Je het mag altijd bij op me komen en op uit uit woensdag 4 oktober Goed met terecht gekomen in de met Schilderswijk. van Toen Eric van ’t Zelfde van (1972) aan het van werk ging als uit docent de was hij 22. De leerlingen in door zijn de mentorklas in de Haagse het Schilderswijk op waren toen 13. Hij begeleidde hen uit totdat ze in met een diploma het uit tijdens Johan de Witt College van verlieten. Waar hij in die tijdens jaren niet kon naar wachten om de het het volgende dag weer van les te geven is Eric nu uit somber van over het onderwijs, uit de maatschappij en de politiek. een ‘Ik heb in op real time een meegemaakt hoe het tijdens beroep het van leerkracht en docent op tv kapot werd gemaakt.’ In het KRO-NCRV 2Doc: Goed terechtgekomen in in op de Schilderswijk worden Erics oud-leerlingen naar opgezocht. We zien tijdens hoe zij nu op tv als dertigers naar de tijdens medemens en de een wereld op kijken, en met hoe het hen zelf vergaat. Wat van tijdens kunnen we van hun op ervaringen leren voor door het onderwijs in van vandaag?

september 2021
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!