Programma gemist?

Tijdens op de Nationale op tv Onderwijsweek zendt KRO-NCRV tijdens 2Doc een drietal documentaires uit over in gelijke het kansen in het op tv onderwijs. Op op maandag 2 oktober De witte vlucht, door op op tv dinsdag 3 oktober Je mag in altijd bij me door op komen en op woensdag door 4 oktober Goed terecht gekomen het in het de Schilderswijk. Toen Eric het van het ’t Zelfde (1972) aan het werk een ging met als docent op was hij 22. De leerlingen naar in zijn mentorklas in de de Haagse op tv Schilderswijk waren tijdens toen 13. de Hij begeleidde hen naar totdat ze met een diploma het naar Johan de Witt uit College op tv verlieten. Waar hij uit in die jaren niet tijdens kon wachten om door de volgende dag weer op tv les te tijdens geven de is Eric nu somber naar over het onderwijs, de maatschappij met door en de politiek. in ‘Ik heb in real time meegemaakt van de hoe het beroep van leerkracht en op op tv docent kapot werd gemaakt.’ In op tv KRO-NCRV 2Doc: Goed in terechtgekomen in de een Schilderswijk worden Erics een oud-leerlingen opgezocht. in We zien hoe zij met nu als dertigers naar de in medemens met en de in wereld kijken, en naar hoe het hen zelf vergaat. door Wat kunnen we van uit hun ervaringen op leren voor het in onderwijs van op tv vandaag?

juni 2020
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!