Programma gemist?

Tijdens de Nationale op Onderwijsweek in zendt KRO-NCRV 2Doc op tv een drietal documentaires tijdens uit over uit gelijke kansen in het van onderwijs. Op maandag 2 het oktober De witte vlucht, de op dinsdag 3 op in oktober Je mag altijd op tv bij me komen en op naar op tv woensdag 4 oktober Goed naar terecht gekomen in met de Schilderswijk. Toen Eric de van naar ’t Zelfde (1972) naar aan het werk ging als tijdens docent was hij 22. met De uit leerlingen in zijn de mentorklas in de Haagse Schilderswijk een waren het toen 13. Hij begeleidde op tv hen totdat ze het met een diploma de het door Johan de Witt College verlieten. tijdens Waar hij in die de jaren niet naar kon wachten om de de volgende dag uit weer tijdens les te geven een is Eric nu somber over het de onderwijs, de in maatschappij in en de politiek. ‘Ik de heb in real time in meegemaakt hoe het beroep op van leerkracht met en docent kapot werd uit van gemaakt.’ In KRO-NCRV 2Doc: Goed op tv terechtgekomen in de een Schilderswijk worden Erics oud-leerlingen opgezocht. het We van zien hoe door zij nu als dertigers naar het de naar medemens en de wereld door kijken, en hoe het hen door uit zelf vergaat. Wat kunnen we van in door hun ervaringen leren voor het op tv onderwijs van tijdens vandaag?

januari 2021
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!