Programma gemist?

Tijdens in de Nationale Onderwijsweek door zendt KRO-NCRV 2Doc met een drietal documentaires uit over in gelijke kansen in uit het van onderwijs. Op maandag 2 oktober uit De een witte vlucht, op dinsdag met 3 met oktober Je mag altijd door bij me door komen en op woensdag 4 oktober in uit Goed terecht gekomen op in de Schilderswijk. Toen met Eric van ’t Zelfde van (1972) een aan het werk ging uit als docent was met hij 22. De leerlingen in de zijn mentorklas in op tv op de Haagse Schilderswijk waren op toen 13. Hij naar begeleidde hen totdat het ze met een in diploma het Johan een de Witt met College verlieten. Waar de hij in die op tv jaren niet kon wachten om de tijdens volgende dag weer uit les te met geven is tijdens Eric nu het somber over het onderwijs, de maatschappij in op tv en de politiek. de ‘Ik heb in met real time meegemaakt op tv hoe het beroep van leerkracht en de docent kapot op werd gemaakt.’ In KRO-NCRV 2Doc: op tv Goed terechtgekomen in op het de Schilderswijk worden naar Erics oud-leerlingen opgezocht. We zien op tv hoe door zij nu als het dertigers naar de door medemens en de wereld in kijken, en hoe het hen het zelf vergaat. de Wat kunnen een we van hun op tv ervaringen leren door voor het onderwijs van de vandaag?

september 2020
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!