Programma gemist?

Tijdens het de Nationale een Onderwijsweek zendt KRO-NCRV het 2Doc een drietal documentaires uit uit over gelijke door kansen in het onderwijs. van Op maandag 2 met oktober De tijdens witte vlucht, op dinsdag 3 het oktober Je mag met altijd bij tijdens me op komen en op woensdag 4 het oktober Goed terecht het gekomen in de op tv Schilderswijk. de Toen Eric van op ’t Zelfde (1972) naar aan het werk ging als docent de was hij door 22. De leerlingen in in naar zijn mentorklas in een de Haagse Schilderswijk van waren toen 13. uit Hij begeleidde hen totdat ze uit met een een diploma het Johan de Witt het College verlieten. van Waar van hij in die het jaren niet kon uit wachten om de volgende dag weer van les te van geven is de Eric nu somber over het het onderwijs, een de maatschappij en de politiek. in ‘Ik heb naar in real time uit meegemaakt hoe het een beroep van leerkracht tijdens en docent kapot werd in gemaakt.’ In KRO-NCRV door 2Doc: Goed terechtgekomen in door op tv de Schilderswijk worden Erics oud-leerlingen van opgezocht. We zien hoe tijdens de zij nu als dertigers naar de tijdens met medemens en de wereld kijken, en het tijdens hoe het hen zelf vergaat. Wat tijdens kunnen het we van in hun ervaringen leren voor het onderwijs op tv een van vandaag?

november 2019
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!