Programma gemist?

Tijdens de Nationale tijdens Onderwijsweek zendt naar KRO-NCRV 2Doc een een drietal op tv documentaires uit over gelijke kansen in in het onderwijs. Op het op maandag 2 oktober De witte een vlucht, op dinsdag 3 op oktober Je uit mag altijd uit bij me komen en op in woensdag 4 de oktober een Goed terecht gekomen in de Schilderswijk. met Toen in Eric van ’t Zelfde (1972) uit aan het door werk ging de als docent was hij de 22. naar De leerlingen in zijn naar mentorklas in in de Haagse Schilderswijk waren op toen 13. met Hij begeleidde hen het totdat ze met een diploma van het Johan de Witt een College verlieten. uit Waar van hij in die jaren niet op tv kon het wachten om de volgende op dag weer les in te geven is door Eric nu somber over door het onderwijs, in de maatschappij en met de politiek. ‘Ik met heb in real time meegemaakt de hoe het met beroep van leerkracht in en docent kapot werd uit in gemaakt.’ In KRO-NCRV 2Doc: tijdens Goed terechtgekomen in de Schilderswijk worden van Erics oud-leerlingen van opgezocht. We zien hoe op tv zij nu van als dertigers naar een de medemens en een de wereld kijken, en van hoe het hen het zelf vergaat. tijdens Wat op kunnen we van hun ervaringen een leren voor het tijdens onderwijs van op tv vandaag?

oktober 2021
04-10-2017 22:55

Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk - Onderwijs-docu: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk

Tijdens de Nationale Onderwijsweek zendt KRO-NCRV 2Doc een drietal documentaires uit over gelijke kansen in het onderwijs. Op maandag 2 oktober De witte vlucht, op dinsdag 3 oktober Je mag altijd bij me komen en op woensdag 4 oktober Goed t...

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk bij 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Goed terechtgekomen in de Schilderswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!