Programma gemist?

De op economische vooruitgang in een China en het in idee dat hard werken naar tot resultaat leidt, heeft naar een een verwachting gecreëerd dat in je door middel van studie op tv aan door de armoede kunt ontsnappen. van Maar om vier jaar een collegegeld, ongeveer het 1900 het euro per jaar, te op tv kunnen betalen met moet een Chinese familie die het rond de armoedegrens op leeft van ruim zestig jaar sparen. Chinese tijdens ouders steken zich diep het in de schulden van om hun op tv kind op tv naar de universiteit te sturen, maar van is het die naar hoge prijs de waard? De realiteit door leert dat diploma's, vertrouwen het en in ambitie niet van genoeg zijn om een salaris een op met te leveren dat hoog genoeg op is om de een huur te met betalen, laat staan de studieschulden de af te de lossen.

januari 2021
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!