Programma gemist?

De economische het vooruitgang met in China en het uit idee dat uit hard werken tot resultaat leidt, van heeft een op verwachting gecreëerd dat je uit door middel van studie met aan de armoede tijdens kunt ontsnappen. het Maar om door vier jaar collegegeld, in ongeveer 1900 euro naar per jaar, te een kunnen betalen moet een Chinese de het familie die rond de tijdens armoedegrens leeft ruim zestig jaar de sparen. Chinese ouders door op tv steken zich diep in van de schulden om hun met kind naar met de universiteit van te sturen, maar is van het die hoge prijs met waard? de De realiteit leert dat op tv diploma's, vertrouwen en ambitie van niet tijdens genoeg zijn om het een salaris op te in leveren dat hoog het genoeg is om de huur van te in betalen, laat staan op tv de studieschulden op tv af te lossen.

mei 2021
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!