Programma gemist?

De economische vooruitgang op tv in China en naar het een idee dat hard werken tot tijdens resultaat leidt, heeft van een op verwachting gecreƫerd dat je door naar middel op van studie aan de met armoede tijdens kunt ontsnappen. Maar van om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 door euro uit per jaar, te van kunnen betalen het moet een Chinese familie op tv die rond de naar armoedegrens leeft ruim tijdens zestig jaar sparen. een Chinese ouders steken zich van diep in de schulden de om het hun kind naar de universiteit met te sturen, maar tijdens is het die naar hoge het prijs waard? van De realiteit leert dat op tv diploma's, vertrouwen en ambitie tijdens niet genoeg op zijn om een het salaris op te leveren in dat hoog in genoeg is om de huur een op tv te betalen, laat naar staan de studieschulden op af te lossen.

september 2021
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreƫerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!