Programma gemist?

De met economische vooruitgang tijdens in China en het idee van dat hard de werken tot resultaat leidt, tijdens heeft een in verwachting gecreëerd dat je door van middel van op tv studie door aan de armoede kunt ontsnappen. Maar door om vier jaar het op tv collegegeld, ongeveer 1900 de euro per jaar, te kunnen op tv betalen moet een naar Chinese familie die rond een de armoedegrens leeft met ruim zestig op tv jaar tijdens sparen. Chinese ouders een steken zich diep in de schulden in om op hun kind naar de door universiteit te de sturen, maar door is het die hoge prijs waard? op De realiteit leert op dat diploma's, vertrouwen van en op ambitie niet genoeg uit zijn om een salaris van op te leveren dat de op tv hoog genoeg is om de de huur het te betalen, laat staan de studieschulden op af met te lossen.

oktober 2020
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!