Programma gemist?

De uit economische vooruitgang in op tv China en het idee het dat hard werken tot tijdens resultaat leidt, heeft uit een verwachting gecreëerd op tv dat het je door middel van studie met naar aan de armoede kunt ontsnappen. van Maar om vier jaar door collegegeld, ongeveer door 1900 euro met per jaar, te kunnen betalen tijdens moet een Chinese uit op familie die rond de armoedegrens leeft tijdens ruim zestig jaar met in sparen. Chinese ouders steken zich diep een in de uit schulden om in hun kind naar de universiteit met te op sturen, maar is het naar die hoge prijs een waard? De realiteit leert naar dat diploma's, vertrouwen van en ambitie niet van genoeg zijn uit om in een salaris op te leveren dat in hoog genoeg is naar tijdens om de huur te betalen, naar laat staan tijdens de studieschulden af te op lossen.

oktober 2019
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!