Programma gemist?

De economische vooruitgang tijdens in tijdens China en het naar idee dat hard van werken tot resultaat leidt, tijdens heeft op tv een verwachting gecreëerd door dat je door tijdens middel van studie aan op tv de armoede kunt ontsnappen. het Maar om vier jaar naar collegegeld, ongeveer 1900 op tv euro in per jaar, door te kunnen betalen moet een de Chinese op tv familie die rond de het armoedegrens leeft ruim zestig een jaar sparen. uit Chinese ouders steken door zich diep door in de schulden op tv om hun kind naar de uit universiteit te sturen, maar in is het die de hoge op prijs waard? De het realiteit leert dat diploma's, met vertrouwen en ambitie naar niet genoeg tijdens zijn om een een salaris op te leveren van dat hoog genoeg op is om de huur de te betalen, laat door staan door de studieschulden af te met lossen.

mei 2020
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!