Programma gemist?

De tijdens economische vooruitgang in China het en het idee dat in hard uit werken tot resultaat uit leidt, heeft een een verwachting gecreëerd in dat je door middel door van studie aan de tijdens armoede kunt ontsnappen. in Maar om een vier jaar een collegegeld, ongeveer 1900 op tv euro per jaar, de te kunnen betalen moet naar een Chinese familie die rond naar naar de armoedegrens leeft van ruim zestig jaar de sparen. Chinese ouders steken zich in diep in de schulden met uit om hun kind naar van de universiteit te sturen, de maar op is het die hoge van prijs waard? naar De realiteit leert dat diploma's, in vertrouwen en ambitie niet op tv genoeg van zijn om een van salaris op de te leveren dat hoog genoeg is met om op tv de huur te betalen, laat de staan van de studieschulden af te de lossen.

oktober 2020
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!