Programma gemist?

De van economische vooruitgang in op tv China en het idee dat de hard werken tot naar resultaat op tv leidt, heeft een verwachting de gecreëerd uit dat je door middel van het studie naar aan de armoede kunt ontsnappen. Maar in naar om vier jaar naar collegegeld, ongeveer 1900 euro per in jaar, te kunnen betalen met moet een van Chinese familie naar die rond de naar armoedegrens leeft ruim een zestig jaar sparen. Chinese ouders op tv steken zich diep op tv op in de schulden om hun kind naar naar de universiteit het te op sturen, maar in is het die hoge met prijs waard? naar De realiteit leert dat diploma's, vertrouwen een het en ambitie niet genoeg zijn om van een salaris op naar te de leveren dat hoog genoeg is het op tv om de huur te betalen, laat naar staan de studieschulden met af te uit lossen.

februari 2020
05-10-2017 23:45

Education, Education

2Doc: Education, Education - Education, Education

De economische vooruitgang in China en het idee dat hard werken tot resultaat leidt, heeft een verwachting gecreëerd dat je door middel van studie aan de armoede kunt ontsnappen. Maar om vier jaar collegegeld, ongeveer 1900 euro per jaar, t...

2Doc: Education, Education gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Education, Education de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Education, Education bij 2Doc: Education, Education liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Education, Education. Heb je een uitzending van 2Doc: Education, Education gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Education, Education gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Education, Education? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Education, Education kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!