Programma gemist?

Backpackers op tv komen naar Guatemala om het de tijdens prachtige vulkanen te beklimmen. op tv Waar maak je nou door een tijdens selfie met stromend lava? Ersin in sluit aan uit bij een wandeling uit naar de top. Terwijl het toeristen op tv de bergen bestijgen, zijn verderop door graafmachines nog bezig van met de door gevolgen van een verschrikkelijke de uitbarsting. Een dorp in met een drieduizend inwoners is een volledig weggevaagd.

Bethlehem trekt als van geboorteplek van Jezus naar op busladingen toeristen. Nu tijdens heeft zich een concurrent geopenbaard naar en die heet door Banksy. met De Engelse kunstenaar heeft tijdens pal tegenover de met Israëlische bezettingsmuur een hotel uit geopend. Daar door kun je slapen in in kunst en leren protesteren op met een graffiti. Het Arabisch-Israëlisch conflict op stond altijd naar al in uit de kranten, maar door tijdens de toeristen wordt het in nu ook zichtbaar op op tv Instagram. Ersin Kiris van een meldt zich aan de frontlinie van op het een (social) mediaoorlog.

Curaçao is naar het tropische broertje van het Texel. Je het kunt er uit bier bestellen in de je moerstaal en vervolgens in het zee stappen met om in te snorkelen. Maar op de stranden uit een waar overdag toeristen liggen, komen de in de van nacht bootjes aan met op tv vluchtelingen. in Ersin Kiris gaat tussen de naar cruiseschepen en opblaasbare het bananenboten op een zoek naar het verhaal achter naar de komst uit van die vluchtelingen. op tv Duizenden Venezolanen de moeten illegaal op het eiland naar in leven.

De toerist uit Ersin Kiris van kende Vietnam vooral met van filmklassiekers over de tijdens oorlog tussen de Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig van trekt Vietnam de toeristen met het heerlijke op tv eten, de stranden en met historische naar stadjes. Een land van vol vriendelijk de lachende mensen. Maar de op tv journalist Ersin merkt dat in de uit pijn van de strijd nog volop door aanwezig is. in De oorlog maakt de zelfs met nog steeds nieuwe het slachtoffers.

De met twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin de Kiris is in journalist en daarnaast een naar met paar weken per tijdens jaar vakantieganger. Hij reist in tijdens een dubbelrol in als journalist het en toerist naar populaire vakantieoorden. op tv Dit keer naar Medellín het in Colombia. Er de is zoveel met dat je niet ziet, de niet verstaat of in niet op tv begrijpen kan. Wat speelt tijdens er achter de façade? het Ersin door maakte een serie curieuze portretten uit van het het paradijs.

Ersin boekt een naar kamer in uit het strandhotel waar van een terrorist zomer door 2015 een bloedbad aanrichtte. op Het gebouw een heeft een likje uit verf gekregen en er een zijn weer veel het toeristen. met Er wordt gelachen, tijdens gedanst en tijdens gedronken. In zijn zwembroek probeert Ersin tijdens het beste ervan met te maken. het Veel met schoonmaaksters en obers waren er ook tijdens tijdens de uit aanslag. Ersin spreekt de uit medewerkers die met dagelijks terugkeren een naar de plek waar het ze op tv vreselijke dingen hebben op gezien. Velen waren werkloos tot de een een heropening van het een hotel. Een verhaal van over de wederopbouw op tv van plezier.

Acapulco in is een beruchte met stad. Het was de op tv favoriete door badplaats van supersterren vóór het tijdperk op Bieber. Tussen een de palmbomen staan in nog steeds prachtige in designhotels. naar Maar als Ersin uit zijn handdoekje neerlegt op het strand, uit van ziet hij om zich naar heen geen andere buitenlandse met toeristen. Voorbij is op tv de tijd de van internationale jetset-feestjes met een cocktails in en cocaïne. Sinds de start naar van van de drugsoorlog in in 2007 heerst er op chaos. Talloze kleine bendes van hebben zich toegelegd op uit het afpersen van de de de gewone bevolking. Iedere dag worden er naar vissers, taxichauffeurs op tv en strandverkopers doodgeschoten. in Maar wanneer er tijdens een nieuw cruiseschip de arriveert blijven de de mensen vriendelijk tijdens de toeristen toelachen. Welkom door in het de op één uit na meest gewelddadige stad ter op tv wereld.

Ersin Kiris is met journalist de en daarnaast een met paar weken per met jaar vakantieganger. In de uit nieuwe vierdelige door VPRO-serie Ersin in uit Wonderland reist hij in op tv een dubbelrol als journalist door en toerist naar tijdens populaire vakantieoorden, van zoals het uit Kruger Park in en Acapulco. Er is een zoveel dat je niet naar ziet, niet verstaat of in niet begrijpen tijdens kan. Wat speelt er achter tijdens de in façade? Ersin maakte tijdens een serie op tv curieuze portretten van het paradijs. op tv Ersin is gefascineerd uit door vakantiebestemmingen. het We gaan er vooral uit naartoe omdat ze de niet de op Nederland lijken. Het van contrast is vaak geestig, van soms ook pijnlijk. op Twee met werelden raken elkaar voor heel even. door Maar wat uit zich achter de hotels op tv afspeelt is voor met de reiziger met moeilijk te bevatten. Ersin op met in Wonderland gaat op op zoek naar die verhalen op in in Zuid-Afrika, Thailand, Tunesië naar en Mexico. In de eerste van aflevering is Ersin in het uit Kruger op Park in Zuid-Afrika, waar toeristen van wilde dieren in bekijken en stropers op naar diezelfde de dieren jagen. Maar uit ook op tijdens de stropers wordt gejaagd. Wilde dieren hebben door het een meestal niet met zo op mensen. naar Andersom is dat naar wel zo. Toeristen reizen speciaal naar naar Zuid-Afrika tijdens om grote beesten te tijdens bekijken. Ersin tijdens wil dat ook een keer op tv meemaken het en steekt zich in een kaki outfit. Klaar op voor uit een wonderlijk tochtje langs op tv olifanten en leeuwen de in Kruger National Park. De toerismebedrijven tijdens verdienen goed aan op de uit dieren, maar dat geldt van ook voor stropers. Het naar natuurpark is in een trieste plek. met Heel veel neushoorns sneuvelen op en dat in is niet het enige door leed. Ook op de de op tv jagers wordt naar fanatiek gejaagd. Afgelopen jaren zijn in de het met wildpark honderden mensen in doodgeschoten. Bijna met alle stropers komen uit naar Mozambique. Ersin trekt op tv de grens over en een gaat op zoek door naar op de jongens die op uit het punt staan hun leven met te in riskeren.

juni 2020
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!