Programma gemist?

Backpackers komen naar naar Guatemala om in de prachtige vulkanen te naar beklimmen. Waar op tv maak je nou door een tijdens selfie met stromend lava? Ersin uit sluit met aan bij een met wandeling naar de top. met Terwijl toeristen de bergen door bestijgen, zijn met verderop graafmachines nog bezig met in de gevolgen van uit een verschrikkelijke uitbarsting. uit Een dorp tijdens met drieduizend inwoners is de volledig op tv weggevaagd.

Bethlehem naar trekt als uit geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. door Nu heeft zich een tijdens van concurrent geopenbaard en die heet Banksy. van De Engelse kunstenaar van heeft pal tegenover een de Israëlische bezettingsmuur tijdens een in hotel geopend. met Daar kun je slapen in een kunst en leren protesteren tijdens met op tv graffiti. Het de Arabisch-Israëlisch conflict stond altijd al de in de het kranten, maar door op tv de toeristen op tv wordt het nu ook zichtbaar naar op de Instagram. Ersin Kiris meldt zich tijdens aan de frontlinie van op een (social) naar mediaoorlog.

Curaçao met is het tropische broertje een van Texel. Je kunt met van er bier bestellen in van je moerstaal op tv en vervolgens in zee naar stappen om te snorkelen. Maar op op de op stranden waar met overdag toeristen in liggen, komen in de nacht de bootjes aan met vluchtelingen. de naar Ersin Kiris gaat tussen de cruiseschepen van in en opblaasbare bananenboten het op zoek naar het met verhaal achter de komst van uit de die vluchtelingen. Duizenden Venezolanen met moeten illegaal op op het eiland een leven.

De op toerist Ersin Kiris kende Vietnam op tv vooral van filmklassiekers tijdens over op tv de oorlog tussen Zuid- uit en op Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam in toeristen met van het heerlijke eten, de de stranden en historische stadjes. Een het land vol vriendelijk van lachende mensen. Maar naar de journalist Ersin de door merkt dat de tijdens pijn van de strijd in nog volop aanwezig naar is. De oorlog maakt zelfs naar door nog steeds nieuwe op tv slachtoffers.

De twee het gezichten van vakantiebestemmingen. met Ersin Kiris is van journalist en daarnaast een het paar weken door per jaar van vakantieganger. Hij reist in door een dubbelrol als journalist in naar en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit het keer naar naar Medellín in tijdens Colombia. Er is zoveel dat naar in je niet ziet, op tv niet verstaat of niet begrijpen kan. op Wat speelt uit er tijdens achter de façade? Ersin maakte de een serie curieuze met portretten van het het paradijs.

Ersin met boekt een kamer naar in het strandhotel waar een op terrorist zomer naar 2015 een bloedbad het aanrichtte. Het gebouw van heeft naar een likje verf gekregen en een er een zijn weer veel toeristen. Er de wordt gelachen, gedanst en in tijdens gedronken. In zijn zwembroek probeert Ersin uit het beste ervan het te in maken. Veel schoonmaaksters de en obers waren er in ook het tijdens de aanslag. Ersin spreekt door de medewerkers uit die dagelijks naar terugkeren naar de plek door waar ze vreselijke van dingen hebben gezien. Velen tijdens waren werkloos tot in de op tv heropening van het hotel. in Een verhaal over de in wederopbouw van op tv plezier.

Acapulco een is een beruchte stad. Het tijdens een was de favoriete badplaats van supersterren een vóór met het tijdperk Bieber. Tussen de van met palmbomen staan nog steeds prachtige door designhotels. op Maar als Ersin zijn handdoekje op neerlegt op het op strand, met ziet hij om door zich heen geen andere buitenlandse toeristen. de op tv Voorbij is de van tijd van internationale jetset-feestjes met cocktails van en cocaïne. een Sinds de tijdens start van de drugsoorlog in tijdens op 2007 heerst er chaos. Talloze kleine op bendes hebben op zich toegelegd op het op de afpersen van de gewone van bevolking. Iedere dag worden met er vissers, taxichauffeurs tijdens en strandverkopers de doodgeschoten. Maar wanneer er een een op tv nieuw cruiseschip arriveert blijven de mensen door vriendelijk het de toeristen toelachen. Welkom in een de tijdens op één in na meest gewelddadige stad ter van wereld.

Ersin met Kiris is journalist en naar daarnaast met een paar weken per naar jaar vakantieganger. tijdens In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin de het in Wonderland reist tijdens hij in een door dubbelrol als journalist en toerist met naar populaire in vakantieoorden, zoals het Kruger Park door tijdens en Acapulco. Er is zoveel dat naar je niet het ziet, niet verstaat het of niet begrijpen kan. tijdens Wat speelt tijdens er achter de façade? Ersin door maakte een serie uit curieuze portretten op van door het paradijs. Ersin is gefascineerd door de tijdens vakantiebestemmingen. We gaan er vooral naartoe naar tijdens omdat ze niet op Nederland lijken. in op tv Het contrast is de vaak geestig, soms ook het pijnlijk. Twee werelden raken door elkaar voor naar heel even. Maar wat zich met achter de het hotels afspeelt is voor naar in de reiziger moeilijk te bevatten. naar Ersin in Wonderland gaat op tv op de zoek naar die naar verhalen in Zuid-Afrika, Thailand, de Tunesië en Mexico. In van de eerste aflevering is met Ersin in met het Kruger met Park in een Zuid-Afrika, waar toeristen wilde dieren uit bekijken en het stropers op diezelfde dieren in jagen. een Maar ook op de stropers wordt door gejaagd. Wilde dieren hebben een het de meestal niet een zo op mensen. Andersom is van dat wel zo. Toeristen op tv reizen een speciaal naar op tv Zuid-Afrika om grote beesten te bekijken. naar Ersin een wil dat ook in een keer door meemaken en steekt het zich in kaki tijdens outfit. Klaar voor een wonderlijk op tv tochtje langs olifanten op en leeuwen in op tv Kruger National Park. De toerismebedrijven van verdienen een goed aan de dieren, met maar dat op tv geldt ook tijdens voor stropers. Het natuurpark is een op tv trieste plek. van Heel veel neushoorns sneuvelen tijdens en van dat is niet op tv het enige leed. Ook op met op tv de jagers wordt fanatiek gejaagd. naar Afgelopen jaren zijn in een het wildpark honderden met mensen doodgeschoten. naar Bijna met alle stropers komen uit Mozambique. Ersin door naar trekt de grens een over en gaat op zoek op naar de van jongens die op het punt in staan hun tijdens leven door te riskeren.

september 2021
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!