Programma gemist?

Backpackers komen naar van Guatemala de om de van prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak een op tv je nou een in selfie met stromend lava? Ersin sluit naar aan bij een uit wandeling uit naar de top. een Terwijl toeristen uit de bergen bestijgen, zijn uit verderop graafmachines nog bezig in met uit de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. uit Een dorp van met drieduizend inwoners in is een volledig weggevaagd.

Bethlehem trekt tijdens als van geboorteplek van Jezus busladingen op tv toeristen. Nu heeft door zich een concurrent geopenbaard en uit die heet de Banksy. uit De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover met de de Israëlische bezettingsmuur een met hotel geopend. Daar kun je een slapen tijdens in kunst in en leren protesteren met een graffiti. Het Arabisch-Israëlisch conflict naar stond altijd al van in de kranten, maar op met door de toeristen wordt op het nu ook zichtbaar een op Instagram. Ersin naar Kiris meldt uit zich aan uit de frontlinie van door een (social) mediaoorlog.

Curaçao door is het tropische broertje een van de Texel. Je kunt een er bier bestellen in van je moerstaal de en vervolgens in zee stappen in om te snorkelen. Maar door het op de stranden waar overdag toeristen uit liggen, komen op tv in de nacht door bootjes aan met vluchtelingen. het in Ersin Kiris gaat op tv tussen de cruiseschepen uit en opblaasbare bananenboten op van zoek naar het verhaal op achter de komst van de die vluchtelingen. Duizenden op Venezolanen in moeten illegaal op met het eiland uit leven.

De toerist Ersin met het Kiris kende Vietnam tijdens vooral van filmklassiekers over de in oorlog tussen Zuid- en naar Noord-Vietnam. Tegenwoordig het trekt Vietnam toeristen met met het heerlijke eten, met de stranden op tv en historische stadjes. Een met uit land vol vriendelijk lachende mensen. Maar tijdens de journalist een Ersin merkt dat de door pijn tijdens van de strijd nog in volop aanwezig is. De uit oorlog maakt naar zelfs naar nog steeds nieuwe een slachtoffers.

De twee op tv gezichten van op vakantiebestemmingen. Ersin Kiris een is journalist en daarnaast in een paar van weken per jaar het vakantieganger. Hij met reist in een op dubbelrol als journalist en op toerist naar populaire vakantieoorden. Dit van keer naar Medellín een door in Colombia. Er naar is zoveel dat op tv je niet ziet, niet met verstaat of op niet begrijpen kan. Wat in speelt er achter de naar façade? Ersin maakte door een serie curieuze tijdens portretten op van het paradijs.

Ersin in boekt een kamer in met het door strandhotel waar een op tv terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. een Het tijdens gebouw heeft uit een likje verf gekregen en er met zijn weer op tv veel toeristen. Er wordt op gelachen, gedanst een en gedronken. In door zijn op zwembroek probeert Ersin het beste ervan op tv te maken. Veel met de schoonmaaksters en obers waren er ook het tijdens de aanslag. op tv Ersin spreekt op de een medewerkers die dagelijks terugkeren naar de met plek op waar ze vreselijke dingen uit hebben gezien. uit Velen waren het werkloos tot de heropening van het naar hotel. Een de verhaal naar over de wederopbouw van een plezier.

Acapulco is een een beruchte de stad. Het was in de favoriete een badplaats van supersterren vóór het tijdperk het Bieber. door Tussen de palmbomen staan van nog steeds prachtige designhotels. uit Maar als Ersin de zijn handdoekje naar neerlegt op met het strand, ziet hij tijdens om zich heen op geen andere naar buitenlandse toeristen. het Voorbij is de tijd van het internationale jetset-feestjes met cocktails naar en cocaïne. Sinds het de in start van de op drugsoorlog in met 2007 heerst er chaos. de Talloze kleine bendes op tv hebben zich toegelegd op op tv het door afpersen van de gewone van bevolking. Iedere dag worden er op een vissers, taxichauffeurs en strandverkopers in doodgeschoten. Maar wanneer er met een van nieuw cruiseschip arriveert blijven de mensen tijdens vriendelijk het de toeristen toelachen. het Welkom in met de op één na op tv meest gewelddadige uit stad ter wereld.

Ersin op tv Kiris is journalist en daarnaast naar een het paar weken per jaar van vakantieganger. In de met nieuwe met vierdelige VPRO-serie Ersin op tv in Wonderland reist hij in een met dubbelrol als journalist uit en uit toerist naar populaire vakantieoorden, zoals met het Kruger Park van en op tv Acapulco. Er is in zoveel dat je niet ziet, niet het tijdens verstaat of niet begrijpen op kan. Wat speelt naar er achter de het façade? Ersin maakte in een serie tijdens curieuze portretten van op het paradijs. Ersin een is gefascineerd door vakantiebestemmingen. We met gaan er vooral met naartoe omdat ze niet op het op Nederland lijken. Het contrast is het vaak met geestig, soms ook pijnlijk. Twee op tv tijdens werelden raken elkaar voor heel uit even. Maar wat een zich achter op tv de hotels het afspeelt is voor de reiziger uit moeilijk te uit bevatten. Ersin in Wonderland gaat in op zoek naar tijdens die verhalen door in Zuid-Afrika, Thailand, uit Tunesië en Mexico. In tijdens de eerste aflevering in is Ersin het in het Kruger Park in het Zuid-Afrika, waar toeristen een wilde dieren door bekijken en stropers op van diezelfde in dieren jagen. Maar tijdens ook op de tijdens stropers wordt gejaagd. Wilde het dieren hebben in het meestal niet zo op mensen. het Andersom is dat tijdens wel zo. Toeristen het reizen het speciaal naar Zuid-Afrika om op tv grote beesten te het bekijken. Ersin het wil dat ook in een keer meemaken en van steekt zich uit in kaki outfit. in Klaar voor een wonderlijk tochtje naar langs met olifanten en leeuwen in Kruger met National Park. De naar toerismebedrijven verdienen met goed aan door de dieren, maar dat geldt uit ook op voor stropers. Het natuurpark is een de trieste in plek. Heel veel neushoorns op sneuvelen en dat is van niet het in enige leed. Ook van op de jagers wordt op tv fanatiek uit gejaagd. Afgelopen tijdens jaren zijn in het wildpark tijdens honderden mensen uit doodgeschoten. Bijna door alle stropers komen van uit Mozambique. Ersin trekt de grens de over en gaat het op zoek naar uit de jongens op tv die op in het punt staan door hun leven in te riskeren.

mei 2021
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!