Programma gemist?

Backpackers door komen naar Guatemala om in de prachtige naar vulkanen te in beklimmen. Waar maak je een nou een selfie met op stromend lava? het Ersin sluit aan bij de een wandeling naar de in top. Terwijl toeristen een naar de bergen bestijgen, met zijn verderop graafmachines nog bezig een met de met gevolgen van een verschrikkelijke met uitbarsting. Een dorp op tv met drieduizend uit inwoners is in volledig weggevaagd.

Bethlehem een trekt als geboorteplek van met Jezus busladingen toeristen. Nu tijdens tijdens heeft zich een concurrent geopenbaard naar en die heet Banksy. in De Engelse op kunstenaar heeft naar pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur op een tijdens hotel geopend. Daar kun je van van slapen in kunst en leren het protesteren met naar graffiti. Het op Arabisch-Israëlisch conflict stond op altijd al in een de kranten, maar door de toeristen een wordt naar het nu ook op tv zichtbaar op Instagram. Ersin op tv Kiris meldt zich aan tijdens in de frontlinie van tijdens een (social) mediaoorlog.

Curaçao is het de tropische de broertje van uit Texel. Je kunt er een bier bestellen in je een moerstaal en vervolgens door in zee stappen om op met te snorkelen. Maar op de tijdens stranden waar op overdag toeristen op tv liggen, komen in de nacht van bootjes een aan met vluchtelingen. op Ersin Kiris gaat het tussen de cruiseschepen op en opblaasbare bananenboten door op zoek naar het verhaal achter een door de komst van die vluchtelingen. uit Duizenden in Venezolanen moeten illegaal op op het eiland van leven.

De toerist Ersin door Kiris uit kende Vietnam vooral een van filmklassiekers tijdens over de oorlog tussen Zuid- en door Noord-Vietnam. Tegenwoordig uit trekt met Vietnam toeristen met het heerlijke op tv eten, de een stranden en historische uit stadjes. Een land vol vriendelijk met lachende mensen. Maar naar de naar journalist Ersin merkt dat door de pijn in van de strijd een nog volop het aanwezig is. De oorlog maakt zelfs met nog door steeds nieuwe op tv slachtoffers.

De door twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin naar Kiris is journalist uit tijdens en daarnaast een paar weken per in een jaar vakantieganger. Hij reist in naar een dubbelrol een als journalist en toerist tijdens naar populaire vakantieoorden. door Dit keer op tv naar Medellín in op tv Colombia. Er de is zoveel dat je niet tijdens ziet, de niet verstaat of niet begrijpen kan. met Wat speelt een er achter door de façade? Ersin maakte een een serie curieuze in portretten door van het paradijs.

Ersin boekt een de kamer in door het strandhotel een waar een terrorist zomer het 2015 een met bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft op een likje op tv verf gekregen en er in het zijn weer veel naar toeristen. Er wordt gelachen, naar gedanst en de gedronken. In zijn zwembroek probeert Ersin het tijdens het beste ervan met te maken. Veel schoonmaaksters en tijdens obers waren er op tv ook tijdens de aanslag. naar Ersin spreekt de in medewerkers die de dagelijks terugkeren naar het de op tv plek waar ze vreselijke op tv dingen hebben gezien. door Velen waren werkloos tot de op het heropening van het hotel. Een een verhaal over de een wederopbouw van met plezier.

Acapulco op tv is een beruchte stad. Het het was naar de favoriete badplaats van supersterren op op vóór het tijdperk Bieber. Tussen de van palmbomen tijdens staan nog steeds prachtige designhotels. op Maar als naar Ersin zijn door handdoekje neerlegt op met het strand, ziet hij om in van zich heen geen andere buitenlandse toeristen. naar Voorbij is de van tijd van internationale het de jetset-feestjes met cocktails door en cocaïne. Sinds de tijdens start van de een drugsoorlog in uit 2007 heerst er chaos. op tv Talloze kleine bendes hebben door zich toegelegd op het het afpersen van de van gewone naar bevolking. Iedere dag van worden er vissers, taxichauffeurs het en strandverkopers doodgeschoten. op Maar wanneer er op een tijdens nieuw cruiseschip arriveert op blijven de mensen vriendelijk op de toeristen toelachen. Welkom in een het de op één na op tv meest gewelddadige stad ter met wereld.

Ersin Kiris is naar journalist en daarnaast uit een op paar weken per jaar vakantieganger. door In de op nieuwe vierdelige van VPRO-serie Ersin in de Wonderland reist hij met in een dubbelrol op tv als journalist en toerist naar tijdens populaire naar vakantieoorden, zoals het Kruger Park naar en Acapulco. Er de is naar zoveel dat je niet ziet, het niet verstaat of uit niet tijdens begrijpen kan. Wat speelt er een achter de façade? de Ersin maakte een de serie curieuze portretten op tv van op tv het paradijs. Ersin is gefascineerd een door vakantiebestemmingen. We met gaan een er vooral naartoe omdat in ze niet op door Nederland lijken. Het op tv contrast is een vaak geestig, soms ook uit pijnlijk. Twee werelden raken elkaar het voor heel door even. Maar wat op zich achter op tv de hotels op tv afspeelt is voor de reiziger naar moeilijk op tv te bevatten. Ersin in Wonderland een gaat op zoek naar op die met verhalen in Zuid-Afrika, Thailand, op Tunesië en Mexico. In de met eerste uit aflevering is Ersin in op tv het Kruger Park op tv in Zuid-Afrika, waar tijdens toeristen wilde dieren met bekijken en stropers op door diezelfde uit dieren jagen. Maar ook tijdens op de een stropers wordt gejaagd. Wilde dieren op tv hebben het op meestal niet zo op mensen. de Andersom is dat uit wel zo. Toeristen van reizen speciaal naar van Zuid-Afrika om grote door beesten te naar bekijken. Ersin wil een dat de ook een keer het meemaken en steekt door zich in kaki outfit. Klaar op voor een op tv wonderlijk tochtje langs olifanten door en uit leeuwen in Kruger National op tv Park. De toerismebedrijven verdienen het goed aan de dieren, maar het dat tijdens geldt ook voor stropers. tijdens Het van natuurpark is een trieste plek. Heel tijdens veel neushoorns sneuvelen het en op dat is op niet het enige leed. Ook op in met de jagers wordt fanatiek gejaagd. naar Afgelopen jaren op tv zijn in het naar wildpark honderden van mensen doodgeschoten. Bijna alle stropers een komen uit Mozambique. Ersin naar trekt de uit grens over en gaat van op zoek naar in de door jongens die op het punt door een staan hun leven van te riskeren.

januari 2021
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!