Programma gemist?

Backpackers komen in naar Guatemala om van de prachtige vulkanen het te beklimmen. Waar maak uit je nou een uit een selfie met stromend op tv lava? Ersin sluit met aan bij een op wandeling naar de top. Terwijl toeristen van de bergen op bestijgen, op tv zijn verderop graafmachines nog bezig door met in de gevolgen van tijdens een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met op tv drieduizend de inwoners is volledig de weggevaagd.

Bethlehem trekt als een het geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu naar heeft het zich een concurrent geopenbaard op tv en die door heet Banksy. De Engelse tijdens kunstenaar naar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur tijdens in een hotel geopend. Daar met kun je het slapen in kunst tijdens en leren protesteren met graffiti. op Het de Arabisch-Israëlisch conflict stond met altijd al in naar de kranten, maar het door de toeristen wordt het nu uit ook door zichtbaar op het Instagram. Ersin Kiris meldt zich aan uit de frontlinie van met een door (social) mediaoorlog.

Curaçao met is het tropische op tv broertje van Texel. naar Je kunt er bier van bestellen in je op tv moerstaal uit en vervolgens in zee stappen om van te snorkelen. Maar de op de stranden de waar een overdag toeristen in liggen, komen in de nacht het bootjes aan met vluchtelingen. een Ersin Kiris gaat op tv tussen met de cruiseschepen en door opblaasbare bananenboten op zoek van naar het verhaal achter op tv de tijdens komst van die vluchtelingen. Duizenden uit Venezolanen het moeten illegaal op het eiland van met leven.

De de toerist Ersin uit Kiris kende Vietnam vooral op van filmklassiekers over door de oorlog tussen Zuid- uit en Noord-Vietnam. Tegenwoordig uit trekt Vietnam toeristen uit met de het heerlijke eten, de stranden tijdens en op historische stadjes. Een land de vol vriendelijk lachende mensen. Maar uit de journalist Ersin de merkt door dat de pijn van van de strijd nog volop van aanwezig een is. De de oorlog maakt zelfs nog van steeds nieuwe van slachtoffers.

De twee gezichten in van door vakantiebestemmingen. Ersin tijdens Kiris is journalist en daarnaast een op tv paar weken met per jaar vakantieganger. een Hij met reist in een de dubbelrol als journalist en toerist naar naar populaire vakantieoorden. op tv Dit keer naar in Medellín in de Colombia. Er van is zoveel dat je met niet ziet, niet verstaat of op tv niet een begrijpen kan. Wat speelt het er achter in de façade? Ersin maakte op tv een tijdens serie curieuze portretten het van het paradijs.

Ersin boekt een een kamer in het een strandhotel waar een een terrorist uit zomer 2015 een bloedbad naar aanrichtte. Het gebouw op tv heeft een tijdens likje verf gekregen een en er zijn weer het veel de toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en een gedronken. In een zijn zwembroek probeert met Ersin het beste een ervan te op maken. Veel schoonmaaksters en op obers waren er een ook tijdens het de aanslag. tijdens Ersin spreekt de van medewerkers die dagelijks terugkeren naar de naar door plek waar ze vreselijke een dingen hebben gezien. Velen waren op tv werkloos tot de het heropening naar van het hotel. de Een verhaal over de wederopbouw tijdens van een plezier.

Acapulco door is een beruchte stad. Het in was het de favoriete badplaats van supersterren in op tv vóór het tijdperk Bieber. Tussen de op naar palmbomen staan nog steeds in prachtige designhotels. Maar als Ersin de zijn handdoekje neerlegt op op het strand, op naar ziet hij om een zich heen geen door andere buitenlandse toeristen. Voorbij naar is de in tijd van internationale jetset-feestjes met cocktails het en cocaïne. Sinds met de met start van de drugsoorlog in in 2007 heerst er het chaos. tijdens Talloze kleine bendes hebben zich met toegelegd op het tijdens op afpersen van de gewone het bevolking. Iedere dag het worden er de vissers, taxichauffeurs en strandverkopers op doodgeschoten. Maar wanneer er in een nieuw met cruiseschip arriveert blijven de een mensen vriendelijk de naar toeristen toelachen. Welkom de in door de op één de na meest gewelddadige stad een ter wereld.

Ersin Kiris in is journalist en tijdens daarnaast een paar weken door per naar jaar vakantieganger. In de nieuwe met vierdelige de VPRO-serie Ersin in in Wonderland reist hij in naar een dubbelrol als op journalist en toerist naar tijdens populaire vakantieoorden, een zoals door het Kruger Park en Acapulco. Er is het van zoveel dat je niet ziet, door niet de verstaat of niet begrijpen kan. Wat naar speelt er achter het de naar façade? Ersin maakte een op tv serie curieuze portretten in van het met paradijs. Ersin is gefascineerd door van vakantiebestemmingen. We gaan tijdens er vooral het naartoe omdat op ze niet op Nederland lijken. van Het contrast is met vaak geestig, met soms het ook pijnlijk. Twee naar werelden raken elkaar voor heel even. op tv Maar wat een zich achter het de hotels afspeelt is voor door de reiziger op tv moeilijk te bevatten. door Ersin in Wonderland gaat een op op zoek naar die verhalen in op Zuid-Afrika, Thailand, Tunesië de en Mexico. In de van eerste tijdens aflevering is uit Ersin in het Kruger Park in van Zuid-Afrika, van waar toeristen wilde de dieren bekijken en van stropers op diezelfde dieren tijdens jagen. Maar ook door op de stropers wordt van een gejaagd. Wilde dieren hebben het van meestal niet zo op mensen. tijdens Andersom is uit dat wel zo. Toeristen uit reizen speciaal van naar Zuid-Afrika een om grote beesten te bekijken. tijdens Ersin wil op tv dat ook een keer met meemaken en steekt op tv zich in kaki in outfit. in Klaar voor een wonderlijk tochtje met langs olifanten en met op leeuwen in Kruger naar National Park. De toerismebedrijven verdienen van goed aan tijdens de dieren, maar naar dat geldt ook voor stropers. Het tijdens de natuurpark is een trieste plek. Heel door veel neushoorns tijdens sneuvelen met en dat is het niet het enige leed. een Ook op met de jagers wordt fanatiek gejaagd. Afgelopen de tijdens jaren zijn in in het wildpark honderden mensen doodgeschoten. Bijna op tijdens alle stropers komen uit Mozambique. Ersin op trekt de grens op tv over en gaat in op zoek naar uit de van jongens die het op het punt staan hun in leven te de riskeren.

november 2019
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!