Programma gemist?

Backpackers de komen naar op tv Guatemala om de prachtige vulkanen een te beklimmen. het Waar maak je de nou een selfie met door stromend lava? Ersin sluit van aan uit bij een wandeling naar de het top. Terwijl toeristen tijdens de bergen bestijgen, naar zijn verderop graafmachines door nog bezig uit met naar de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. op in Een dorp met drieduizend inwoners in is volledig op weggevaagd.

Bethlehem op tv trekt als geboorteplek van Jezus door busladingen toeristen. tijdens Nu heeft zich van een concurrent op geopenbaard en die heet Banksy. het De Engelse kunstenaar naar heeft pal tegenover door de Israëlische met bezettingsmuur een de hotel geopend. Daar kun de je tijdens slapen in kunst en leren protesteren naar met graffiti. Het uit door Arabisch-Israëlisch conflict stond altijd het al in de kranten, uit maar naar door de toeristen wordt het nu door ook tijdens zichtbaar op Instagram. Ersin op Kiris uit meldt zich aan de frontlinie op tv van een (social) op mediaoorlog.

Curaçao een is het tijdens tropische broertje van Texel. op Je kunt de er bier bestellen in met je moerstaal en de vervolgens in zee een stappen om te snorkelen. Maar uit op de het stranden waar overdag toeristen uit door liggen, komen in de nacht in bootjes van aan met vluchtelingen. Ersin Kiris door gaat tussen de cruiseschepen op tv een en opblaasbare bananenboten het op zoek naar met het verhaal achter de komst de van die vluchtelingen. op tv Duizenden Venezolanen moeten illegaal uit tijdens op het eiland in leven.

De toerist Ersin het op tv Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers op over de tijdens oorlog tussen tijdens Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig met trekt Vietnam toeristen met uit het naar heerlijke eten, op tv de stranden en in historische stadjes. Een land van vol vriendelijk uit lachende mensen. Maar de journalist naar Ersin merkt dat naar de het pijn van de strijd op nog volop van aanwezig is. De oorlog met maakt zelfs nog steeds nieuwe naar naar slachtoffers.

De een twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin op Kiris is de journalist en daarnaast een uit paar weken door per jaar vakantieganger. Hij van tijdens reist in een de dubbelrol als journalist het en toerist naar het populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín naar in naar Colombia. Er op is zoveel dat door je niet ziet, niet verstaat of uit de niet begrijpen kan. op tv Wat speelt er achter op tv de façade? Ersin op maakte een serie curieuze portretten het een van het paradijs.

Ersin door boekt een op tv kamer in het strandhotel waar een het terrorist zomer 2015 naar een bloedbad uit aanrichtte. Het gebouw tijdens heeft een in likje verf van gekregen en er uit zijn weer veel de toeristen. Er wordt op tv gelachen, gedanst en gedronken. In zijn het zwembroek probeert door Ersin het op beste ervan te maken. Veel uit schoonmaaksters de en obers een waren er ook tijdens de de aanslag. Ersin spreekt de tijdens medewerkers die het dagelijks terugkeren naar de in plek waar ze in vreselijke dingen hebben met tijdens gezien. Velen waren werkloos de tot de de heropening van het hotel. van Een verhaal over de wederopbouw van het van plezier.

Acapulco van is een beruchte stad. naar Het was de van favoriete het badplaats van supersterren vóór het van tijdperk Bieber. uit Tussen de palmbomen staan nog door steeds prachtige de designhotels. met Maar als Ersin met zijn handdoekje neerlegt op van het strand, ziet hij om met tijdens zich heen geen op tv andere buitenlandse toeristen. Voorbij is het de tijd uit van internationale jetset-feestjes met cocktails het naar en cocaïne. Sinds de start uit van de tijdens drugsoorlog in 2007 de heerst er chaos. door Talloze kleine bendes hebben uit zich toegelegd op op het afpersen door van de gewone bevolking. het Iedere van dag worden er vissers, taxichauffeurs van en strandverkopers doodgeschoten. van Maar wanneer er een in nieuw het cruiseschip arriveert naar blijven de mensen vriendelijk de naar toeristen van toelachen. Welkom in de op op één door na meest gewelddadige stad tijdens ter wereld.

Ersin op tv Kiris is op journalist en daarnaast uit een paar weken met per jaar vakantieganger. In de op nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin uit in Wonderland in reist hij de in een dubbelrol door als journalist en door toerist naar populaire vakantieoorden, zoals door het het Kruger Park uit en Acapulco. Er is zoveel dat in je niet op tv ziet, niet verstaat of met niet begrijpen met kan. Wat speelt er achter in de façade? uit Ersin maakte op een serie curieuze portretten in van het paradijs. naar Ersin is gefascineerd uit door vakantiebestemmingen. We een gaan op er vooral naartoe omdat een ze niet tijdens op Nederland lijken. Het een contrast is vaak op tv geestig, soms ook een pijnlijk. Twee werelden het raken elkaar een voor heel even. Maar wat op tv zich achter de hotels op afspeelt de is voor van de reiziger moeilijk te bevatten. het Ersin in op Wonderland gaat op zoek naar op die op tv verhalen in Zuid-Afrika, Thailand, Tunesië tijdens en met Mexico. In de op eerste aflevering is met Ersin in het Kruger op tv Park in Zuid-Afrika, op tv waar toeristen wilde dieren van bekijken en uit stropers op diezelfde dieren jagen. op tijdens Maar ook op de stropers tijdens wordt gejaagd. Wilde door dieren hebben tijdens het meestal niet zo op mensen. van Andersom is het dat door wel zo. Toeristen een reizen speciaal naar op Zuid-Afrika om grote beesten te bekijken. in in Ersin wil dat een ook een keer van meemaken en steekt zich in in kaki outfit. Klaar op tv voor een wonderlijk tochtje naar door langs olifanten en uit leeuwen in Kruger een National Park. De toerismebedrijven verdienen goed door aan de naar dieren, maar dat van geldt ook voor in stropers. Het natuurpark is een op tv trieste plek. Heel met veel neushoorns tijdens sneuvelen en dat van is niet het tijdens enige leed. door Ook op door de jagers wordt fanatiek in gejaagd. Afgelopen jaren zijn met in het wildpark honderden door het mensen doodgeschoten. Bijna alle stropers komen door uit op tv Mozambique. Ersin trekt de op grens uit over en gaat naar op zoek naar de met jongens die op het het punt staan op tv hun leven te naar riskeren.

september 2020
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!