Programma gemist?

Backpackers uit komen naar Guatemala het om de prachtige vulkanen een te van beklimmen. Waar maak tijdens je nou een selfie naar met stromend op tv lava? Ersin sluit aan door bij een de wandeling naar de top. Terwijl tijdens toeristen de in bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines de nog bezig door met de het gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. op Een dorp met een van drieduizend inwoners is volledig het weggevaagd.

Bethlehem naar trekt als geboorteplek van tijdens Jezus het busladingen toeristen. Nu heeft zich een van van concurrent geopenbaard en in die heet Banksy. een De Engelse kunstenaar op tv heeft pal tegenover de Israëlische met bezettingsmuur een hotel geopend. het door Daar kun je een slapen in kunst en leren protesteren van met graffiti. Het tijdens door Arabisch-Israëlisch conflict stond naar altijd al in de kranten, met maar door de toeristen met uit wordt het nu ook zichtbaar op met Instagram. in Ersin Kiris op tv meldt zich aan de frontlinie van op met een (social) mediaoorlog.

Curaçao is van het tropische het broertje van Texel. Je kunt tijdens er bier in bestellen tijdens in je moerstaal door en vervolgens in zee stappen om op tv in te snorkelen. Maar op een de stranden op tv waar overdag toeristen liggen, komen naar in de nacht de bootjes aan met naar vluchtelingen. Ersin Kiris gaat op tussen de cruiseschepen naar en opblaasbare een bananenboten op zoek naar door het verhaal achter van uit de komst van die vluchtelingen. naar Duizenden door Venezolanen moeten illegaal van op het eiland naar leven.

De in toerist Ersin Kiris een kende Vietnam vooral van het filmklassiekers over de oorlog op op tussen Zuid- en een Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt in Vietnam toeristen met het heerlijke het eten, naar de stranden en op historische stadjes. Een land de vol vriendelijk door lachende mensen. Maar de journalist Ersin met merkt dat op de op pijn van de op strijd nog volop aanwezig op is. De oorlog uit maakt zelfs nog steeds naar nieuwe uit slachtoffers.

De twee met gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin in Kiris is journalist de op en daarnaast een paar weken per op tv uit jaar vakantieganger. Hij reist tijdens in een dubbelrol als naar journalist en toerist naar het populaire vakantieoorden. het Dit keer door naar Medellín in Colombia. van Er is zoveel dat naar je niet ziet, tijdens niet van verstaat of niet begrijpen op tv kan. Wat door speelt er achter de op façade? door Ersin maakte een een serie curieuze portretten van het tijdens paradijs.

Ersin de boekt een een kamer in het naar strandhotel waar een terrorist door zomer 2015 een bloedbad naar aanrichtte. Het gebouw op tv heeft een de likje verf op gekregen en er zijn weer van veel van toeristen. Er wordt gelachen, op tv gedanst en gedronken. in In zijn naar zwembroek probeert Ersin het beste ervan uit te maken. op Veel schoonmaaksters uit en obers waren er van ook tijdens de van aanslag. in Ersin spreekt de een medewerkers die dagelijks terugkeren op tv naar de het plek waar ze tijdens vreselijke dingen hebben gezien. tijdens Velen waren door werkloos tot de heropening van het op tv hotel. Een naar verhaal over de door wederopbouw van uit plezier.

Acapulco de is een beruchte stad. op Het was de favoriete in badplaats van door supersterren vóór het tijdperk met Bieber. Tussen de door uit palmbomen staan nog de steeds prachtige designhotels. Maar tijdens als Ersin zijn handdoekje tijdens neerlegt op naar het strand, ziet op tv hij om zich door heen geen op tv andere buitenlandse toeristen. op tv Voorbij is de tijd van internationale een door jetset-feestjes met cocktails en cocaïne. Sinds van de van start van op tv de drugsoorlog in door 2007 heerst er het chaos. Talloze kleine bendes hebben zich op toegelegd het op het afpersen van de met op tv gewone bevolking. Iedere dag worden tijdens er tijdens vissers, taxichauffeurs en strandverkopers doodgeschoten. Maar de wanneer er een het nieuw cruiseschip op tv arriveert blijven de de mensen op tv vriendelijk de toeristen toelachen. Welkom in door de op op één na meest gewelddadige tijdens stad ter op tv wereld.

Ersin Kiris op tv is journalist en op tv daarnaast een op tv paar weken per jaar vakantieganger. op In de op tv nieuwe een vierdelige VPRO-serie Ersin in door Wonderland reist hij de in een tijdens dubbelrol als journalist tijdens en toerist naar in populaire vakantieoorden, zoals het tijdens Kruger Park en Acapulco. Er is in zoveel dat uit je niet naar ziet, niet verstaat of niet naar begrijpen kan. een Wat speelt er de achter de het façade? Ersin maakte op tv een serie curieuze portretten het van uit het paradijs. Ersin is gefascineerd van door vakantiebestemmingen. We gaan in er vooral naartoe van omdat van ze niet op een Nederland lijken. Het het contrast is vaak van geestig, soms een ook pijnlijk. Twee werelden van raken elkaar door voor heel even. Maar wat een zich op tv achter de hotels afspeelt is uit voor de reiziger naar moeilijk te bevatten. de Ersin in Wonderland tijdens gaat op zoek naar uit die verhalen in in Zuid-Afrika, Thailand, Tunesië naar naar en Mexico. In de op tv eerste aflevering is uit Ersin in het Kruger Park in op uit Zuid-Afrika, waar toeristen het wilde dieren bekijken en stropers op in tijdens diezelfde dieren jagen. Maar tijdens ook op de stropers wordt een gejaagd. Wilde het dieren hebben op het meestal niet op tv zo op mensen. op Andersom is dat wel zo. Toeristen tijdens in reizen speciaal naar Zuid-Afrika om grote met beesten te met bekijken. Ersin op wil dat ook een keer van meemaken en steekt op zich door in kaki in outfit. Klaar voor het een wonderlijk tochtje langs olifanten en een leeuwen in uit Kruger National Park. De toerismebedrijven het verdienen goed aan op tv de naar dieren, maar dat geldt ook met voor door stropers. Het natuurpark is een met trieste plek. Heel uit veel neushoorns sneuvelen de en door dat is niet het tijdens enige leed. Ook met op de tijdens jagers wordt fanatiek gejaagd. Afgelopen een jaren zijn de in het door wildpark honderden mensen doodgeschoten. in Bijna alle het stropers komen uit Mozambique. Ersin de in trekt de grens over en van gaat een op zoek naar de jongens het die op het van punt een staan hun leven uit te riskeren.

juni 2021
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!