Programma gemist?

Backpackers komen naar op Guatemala om met de op tv prachtige vulkanen te beklimmen. het Waar maak in je nou een selfie met stromend tijdens lava? de Ersin sluit aan bij een op wandeling naar de op top. Terwijl het toeristen de bergen bestijgen, op zijn verderop de graafmachines met nog bezig met de gevolgen van tijdens een verschrikkelijke uitbarsting. van Een dorp door met drieduizend in inwoners is volledig tijdens weggevaagd.

Bethlehem uit trekt als geboorteplek van uit Jezus het busladingen toeristen. Nu heeft zich een het concurrent geopenbaard en met die heet Banksy. uit het De Engelse kunstenaar uit heeft pal tegenover de Israëlische uit bezettingsmuur tijdens een hotel geopend. Daar het kun je slapen het in kunst en leren protesteren in met graffiti. Het uit het Arabisch-Israëlisch conflict stond altijd al op tv in de van kranten, maar door de naar toeristen naar wordt het nu ook zichtbaar op op tv Instagram. Ersin Kiris tijdens op meldt zich aan op tv de frontlinie van een (social) de mediaoorlog.

Curaçao is het het tropische een broertje van Texel. op tv Je kunt er bier op tv bestellen in op tv je moerstaal en vervolgens naar in zee stappen om uit te snorkelen. Maar naar op de een stranden met waar overdag toeristen liggen, komen een in het de nacht bootjes aan met vluchtelingen. op Ersin tijdens Kiris gaat tussen de de cruiseschepen en een opblaasbare bananenboten het op zoek naar het verhaal een achter de komst van tijdens van die vluchtelingen. Duizenden Venezolanen moeten in illegaal op het eiland met op tv leven.

De in toerist Ersin Kiris een kende Vietnam vooral met van filmklassiekers de over de oorlog tussen Zuid- en een Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt uit Vietnam naar toeristen met het heerlijke uit eten, de stranden de en historische stadjes. door Een land tijdens vol vriendelijk met lachende mensen. Maar de journalist Ersin uit merkt de dat de naar pijn van de strijd op nog volop aanwezig is. op tv De met oorlog maakt zelfs nog steeds met nieuwe van slachtoffers.

De op twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin op Kiris naar is journalist en daarnaast een de van paar weken per jaar vakantieganger. Hij op reist in het een dubbelrol als journalist met naar en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit in keer naar van Medellín in Colombia. Er een is tijdens zoveel dat je niet ziet, in niet verstaat of tijdens niet begrijpen in kan. Wat speelt uit er achter de van façade? Ersin maakte een het serie curieuze portretten door van het met paradijs.

Ersin het boekt een kamer in het met strandhotel waar op een naar terrorist zomer 2015 een bloedbad het aanrichtte. Het uit gebouw heeft een likje de verf door gekregen en er uit zijn weer veel toeristen. Er met wordt gelachen, gedanst en op tijdens gedronken. In zijn van zwembroek probeert Ersin het van beste ervan te op tv maken. Veel schoonmaaksters en obers op waren van er ook tijdens de aanslag. de het Ersin spreekt de medewerkers die dagelijks tijdens terugkeren naar door de plek waar ze een vreselijke een dingen hebben door gezien. Velen waren werkloos naar tot de heropening van het het een hotel. Een verhaal over op de wederopbouw van van plezier.

Acapulco is een de beruchte op stad. Het was naar de favoriete badplaats op tv van supersterren vóór het tijdperk op Bieber. een Tussen de palmbomen door staan nog steeds prachtige designhotels. op in Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt het op het strand, uit ziet hij om uit van zich heen geen andere buitenlandse uit toeristen. Voorbij met is de tijd op tv van internationale in jetset-feestjes met cocktails op tv en cocaïne. Sinds een de start van de drugsoorlog tijdens in 2007 heerst er het chaos. door Talloze kleine bendes hebben naar zich toegelegd op het een afpersen van naar de gewone op tv bevolking. Iedere dag een worden er uit vissers, taxichauffeurs en strandverkopers uit doodgeschoten. Maar wanneer naar er een nieuw cruiseschip op arriveert blijven de een mensen vriendelijk het de toeristen toelachen. het Welkom in de op één het na meest naar gewelddadige stad ter het wereld.

Ersin Kiris is op tv journalist met en daarnaast het een paar weken per jaar vakantieganger. tijdens In de nieuwe uit vierdelige VPRO-serie een Ersin in Wonderland naar reist hij in een uit in dubbelrol als journalist en toerist in naar populaire met vakantieoorden, zoals het door Kruger Park en Acapulco. Er is van zoveel dat je op tv niet ziet, niet met door verstaat of niet begrijpen op kan. Wat speelt er op tv achter de façade? Ersin van maakte een serie van curieuze portretten een van op het paradijs. Ersin is gefascineerd een door vakantiebestemmingen. We gaan van er van vooral naartoe omdat ze niet met de op Nederland lijken. Het contrast is met vaak geestig, naar soms ook de pijnlijk. Twee werelden raken elkaar uit voor heel even. van Maar naar wat zich achter door de hotels afspeelt is voor in de reiziger moeilijk met tijdens te bevatten. Ersin in Wonderland van gaat op zoek uit naar die verhalen naar in Zuid-Afrika, op tv Thailand, Tunesië en Mexico. In de op eerste een aflevering is door Ersin in het uit Kruger Park in uit Zuid-Afrika, waar toeristen wilde dieren met bekijken uit en stropers op door diezelfde dieren jagen. Maar ook op op een de stropers wordt gejaagd. Wilde met dieren hebben het meestal niet naar zo op naar mensen. met Andersom is dat uit wel zo. Toeristen reizen tijdens speciaal naar de Zuid-Afrika om grote beesten naar te bekijken. Ersin wil op tv dat ook een keer in het meemaken en steekt zich in tijdens kaki van outfit. Klaar voor een wonderlijk tochtje uit de langs olifanten en leeuwen in Kruger tijdens National Park. De toerismebedrijven door verdienen goed aan van de dieren, het maar dat het geldt ook voor het stropers. Het natuurpark is een tijdens trieste tijdens plek. Heel veel uit neushoorns sneuvelen en dat is in uit niet het enige leed. door Ook op de een jagers wordt tijdens fanatiek gejaagd. Afgelopen jaren in zijn in het wildpark honderden naar de mensen doodgeschoten. Bijna alle stropers in komen uit Mozambique. tijdens Ersin trekt door de grens van over en gaat op zoek van naar de jongens die op tv op het punt met staan hun leven naar te naar riskeren.

februari 2020
09-05-2019 20:45

Guatemala

Ersin in wonderland - Guatemala

Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je nou een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bez...

02-05-2019 20:45

Bethlehem

Ersin in wonderland - Bethlehem

Bethlehem trekt als geboorteplek van Jezus busladingen toeristen. Nu heeft zich een concurrent geopenbaard en die heet Banksy. De Engelse kunstenaar heeft pal tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend. Daar kun je slapen in ...

25-04-2019 20:50

Curaçao

Ersin in wonderland - Curaçao

Curaçao is het tropische broertje van Texel. Je kunt er bier bestellen in je moerstaal en vervolgens in zee stappen om te snorkelen. Maar op de stranden waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin K...

18-04-2019 20:50

Vietnam

Ersin in wonderland - Vietnam

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende...

26-10-2017 20:55

Colombia

Ersin in wonderland - Colombia

De twee gezichten van vakantiebestemmingen. Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden. Dit keer naar Medellín in Colombi...

19-10-2017 21:00

Tunesië

Ersin in wonderland - Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Er wordt gelachen, gedanst en gedronken. In zijn zwembroek probeert Ers...

12-10-2017 20:55

Acapulco

Ersin in wonderland - Acapulco

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren vóór het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich he...

05-10-2017 21:00

Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin in wonderland - Nieuw: Ersin in wonderland

Ersin Kiris is journalist en daarnaast een paar weken per jaar vakantieganger. In de nieuwe vierdelige VPRO-serie Ersin in Wonderland reist hij in een dubbelrol als journalist en toerist naar populaire vakantieoorden, zoals het Kruger Park ...

Ersin in wonderland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ersin in wonderland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ersin in wonderland bij Ersin in wonderland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ersin in wonderland. Heb je een uitzending van Ersin in wonderland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ersin in wonderland gemist

Uitzending gemist van Ersin in wonderland? Hier kun je alle uitzendingen van Ersin in wonderland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!