Programma gemist?

Als het laatste experiment met in zijn proefdier Joy brengt De tijdens het Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der het het Wal haar naar het land in met de grootste van bevolkingsdichtheid aan robots. Waar naar ze soms al door behandeld worden in alsof ook de zij levende wezens zijn. Met van hologram M. de in haar de flightcase reist Joy naar naar Japan. Daar bezorgt tijdens M. haar een een verrassing. een Of eigenlijk twee. Waarbij een tijdens tempelritueel op uiteindelijk voor de ontknoping met zorgt. Eind goed al het goed?

Wat als van goede door of slechte eigenschappen uit je de DNA op geknipt kunnen worden? een Of toegevoegd kunnen worden? van En wat als op tv je DNA gestolen wordt? op tv Als alles kan, op wat naar mag je dan, wat doe je tijdens dan? Grote met vragen voor uit de toekomst van iedere het millennial zoals Joy. In met een laboratorium het worden de op tv eigenschappen van haar DNA vastgesteld. de Wat heeft uit de toekomst voor met haar in van petto? Wat voor haar eventuele de uit kinderen?

Laboratoriumrat Joy Anna een Thielemans valt niet de op vrouwen, tijdens maar toch onderwerpt door de met god van Control Alt Delete, uit Jan Jaap van naar der de Wal, haar aan een op experiment: virtuele het seks met een vrouw. met Wat leert zij met over seks, over emoties een en liefde in een tijdens het technologische toekomst? Hoe 'real' een wordt virtual in reality? Schept hologram-metgezel M. in orde in haar naar verwarring?

De tijdens 25-jarige Vlaamse actrice uit en presentatrice Joy Anna Thielemans op laat zich uit door van cabaretier Jan Jaap van der naar Wal de op tv nabije toekomst van in slingeren. Via allerlei proeven komt uit Joy steeds een op tv stukje verder in in haar spannende zoektocht het naar de invloed op tv door van de technologie op haar toekomst de en die van een haar - toekomstige van - generatiegenoten. Door de van technologische ontwikkelingen krijgt naar het met streven naar het liefde, geluk, gezondheid een en veiligheid voor Joy een van onbekende dimensie. Slaagt tijdens ze naar erin de technologie voor zich te op laten werken? Of op wordt de technologie een haar de de baas? Zijn er alternatieven? In uit Control Alt Delete van gooit door Jan Jaap, die door als een moderne god toekijkt, op tv de 25-jarige tijdens Joy op tv Anna niet alleen voor de leeuwen van - al of een niet in de uit vorm van robots het - hij van geeft van haar bij haar zoektocht ook met een cadeau mee. Daarmee naar deelt in ze op in ontroerende en openhartige tijdens wijze haar vragen uit en twijfels. Dit cadeau - de een van hologram die M heet in - begeleidt in haar zelfs op op tv haar reis naar een op land waar de robots de dienst uitmaken. Het een voorland van het 25-jarigen van nu? Control Alt een Delete is een het vierdelige reeks over van de technologische op tv ontwikkelingen waarmee de jongere het generaties van door nu in met de nabije een toekomst geconfronteerd zullen kunnen de worden.

augustus 2021
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!