Programma gemist?

Als laatste experiment in met met zijn proefdier van Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan de Jaap tijdens van der een Wal haar naar het land de met de grootste bevolkingsdichtheid op tv aan robots. Waar naar ze soms een al behandeld worden alsof het ook zij de levende wezens zijn. tijdens Met op hologram M. in haar de flightcase reist het Joy naar Japan. Daar bezorgt van M. haar een verrassing. tijdens Of eigenlijk twee. van Waarbij een de tempelritueel uiteindelijk de voor de ontknoping zorgt. de Eind goed al een goed?

Wat in als goede of een slechte eigenschappen uit door je DNA geknipt kunnen worden? uit Of toegevoegd kunnen de worden? door En wat als je DNA op gestolen wordt? Als op tv alles uit kan, wat mag tijdens je dan, wat doe je tijdens dan? Grote het vragen voor door de toekomst van iedere millennial in zoals Joy. In naar een het laboratorium worden de eigenschappen van met haar in DNA vastgesteld. tijdens Wat heeft de toekomst voor naar haar in petto? de Wat voor op haar eventuele van kinderen?

Laboratoriumrat Joy Anna op tv Thielemans valt niet een op een vrouwen, maar naar toch onderwerpt de god van Control van Alt Delete, Jan de Jaap met van der Wal, een haar aan de een experiment: virtuele seks met een de vrouw. Wat door leert zij uit over seks, over emoties en de liefde naar in een technologische toekomst? Hoe de 'real' wordt met virtual reality? het Schept hologram-metgezel op M. orde in haar tijdens verwarring?

De met 25-jarige Vlaamse actrice op tv en presentatrice uit Joy Anna Thielemans laat het zich door van cabaretier Jan Jaap van der met Wal de nabije toekomst de in met slingeren. Via allerlei met proeven komt uit Joy steeds een stukje verder een in haar de spannende zoektocht in naar de invloed op van de technologie op haar toekomst van en die van uit haar een - toekomstige uit - generatiegenoten. Door de technologische een ontwikkelingen krijgt het streven naar het liefde, geluk, door gezondheid een en veiligheid voor Joy een onbekende met uit dimensie. Slaagt ze door erin de technologie op voor zich te laten werken? op tv Of wordt naar de technologie van haar de baas? Zijn er naar alternatieven? In het Control Alt Delete gooit Jan op Jaap, die tijdens als een in moderne god toekijkt, de de 25-jarige Joy Anna niet een alleen voor de leeuwen in - al of het een niet in de in vorm van robots - de hij geeft haar bij met haar zoektocht het ook een het cadeau mee. Daarmee deelt ze het op ontroerende en openhartige de wijze haar van vragen en naar twijfels. Dit cadeau - een met hologram die de M heet - door begeleidt in haar zelfs op haar in reis naar een land op tv waar robots op de het dienst uitmaken. Het voorland de van 25-jarigen van nu? Control door Alt de Delete is een vierdelige een reeks over de technologische door ontwikkelingen waarmee in de jongere het generaties van nu naar in de nabije het toekomst geconfronteerd zullen kunnen het worden.

april 2021
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!