Programma gemist?

Als laatste experiment met met op zijn proefdier in Joy brengt De Grote het Marionettenspeler Jan Jaap van uit der een Wal haar naar het land een met met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. de Waar het ze soms al behandeld naar worden alsof ook zij levende uit tijdens wezens zijn. Met hologram het M. in haar tijdens flightcase reist door Joy naar Japan. met Daar bezorgt M. tijdens haar een verrassing. door Of eigenlijk twee. Waarbij een tempelritueel op naar uiteindelijk voor de ontknoping op tv zorgt. Eind op goed al goed?

Wat op als goede of slechte eigenschappen door uit je DNA van geknipt kunnen tijdens worden? Of toegevoegd van kunnen worden? En wat op van als je DNA gestolen wordt? Als de alles naar kan, wat mag je naar dan, wat een doe je de dan? Grote vragen op voor de toekomst van iedere tijdens millennial op zoals Joy. In een uit laboratorium worden de eigenschappen van de tijdens haar DNA vastgesteld. een Wat heeft de toekomst een voor haar in petto? Wat tijdens voor haar door eventuele met kinderen?

Laboratoriumrat de Joy Anna Thielemans valt een niet door op vrouwen, maar op tv toch onderwerpt de god van Control het Alt Delete, Jan tijdens Jaap de van der Wal, haar met aan een in experiment: virtuele seks met een in vrouw. uit Wat leert zij door over seks, over emoties met en liefde in een op tv de technologische toekomst? Hoe 'real' wordt virtual tijdens reality? door Schept hologram-metgezel M. orde in tijdens haar in verwarring?

De naar 25-jarige Vlaamse met actrice en presentatrice uit Joy Anna Thielemans laat zich tijdens door cabaretier op Jan Jaap op tv van der Wal de nabije een toekomst in door slingeren. Via allerlei proeven met komt Joy steeds op tv een stukje verder naar in een haar spannende zoektocht het naar de invloed in van de technologie met op haar toekomst het en die van haar op - toekomstige - uit generatiegenoten. Door de technologische tijdens ontwikkelingen krijgt uit het streven naar liefde, geluk, op gezondheid en van veiligheid voor Joy tijdens een onbekende dimensie. Slaagt ze naar erin de technologie tijdens op voor zich te laten werken? Of een wordt de met technologie haar van de baas? door Zijn er alternatieven? In met Control Alt Delete gooit Jan Jaap, van die een als een moderne god met toekijkt, de 25-jarige Joy naar Anna niet de alleen door voor de leeuwen - al of op tv niet in in de op vorm van robots het - hij geeft naar haar bij haar zoektocht door ook een cadeau mee. Daarmee door deelt ze van op de ontroerende en openhartige wijze tijdens haar vragen met en twijfels. Dit cadeau - een op tv hologram van die M met heet - begeleidt op tv haar zelfs op haar op tv reis naar de een land waar op robots de dienst op tv uitmaken. Het voorland met van 25-jarigen naar van nu? Control Alt Delete is een op vierdelige een reeks over de een technologische ontwikkelingen waarmee op de jongere generaties met van nu van in de nabije toekomst geconfronteerd zullen met kunnen in worden.

november 2019
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!