Programma gemist?

Als de laatste experiment met met zijn proefdier Joy brengt De van Grote Marionettenspeler Jan in Jaap van der van Wal haar naar naar het op tv land met de grootste bevolkingsdichtheid het aan robots. een Waar ze soms al op behandeld worden alsof in in ook zij levende wezens de zijn. Met hologram op M. in met haar flightcase reist Joy naar naar Japan. Daar bezorgt het M. met haar een verrassing. Of eigenlijk met twee. Waarbij een tempelritueel het door uiteindelijk voor de ontknoping zorgt. Eind van goed al op goed?

Wat de als goede of slechte eigenschappen naar uit een je DNA geknipt kunnen worden? het op Of toegevoegd kunnen worden? naar En wat als je DNA uit gestolen van wordt? Als alles van kan, wat mag je dan, van wat doe je in dan? op Grote vragen in voor de toekomst van iedere millennial op tv zoals Joy. In op op een laboratorium worden de naar eigenschappen van haar op DNA vastgesteld. Wat heeft het de toekomst voor in haar in petto? tijdens Wat uit voor haar eventuele het kinderen?

Laboratoriumrat Joy Anna met Thielemans valt de niet door op vrouwen, maar de toch onderwerpt de god het van Control Alt met Delete, Jan Jaap van naar der Wal, haar aan door een experiment: virtuele op tv seks het met een vrouw. in Wat leert zij het over seks, over emoties tijdens en met liefde in een technologische toekomst? Hoe op 'real' wordt de virtual reality? in Schept hologram-metgezel M. orde de in uit haar verwarring?

De met 25-jarige Vlaamse actrice tijdens en presentatrice Joy op tv Anna Thielemans laat met zich door cabaretier uit Jan Jaap van tijdens der Wal naar de nabije toekomst in slingeren. naar Via allerlei in proeven komt Joy steeds een het stukje verder in een haar spannende zoektocht tijdens naar de tijdens invloed van de de technologie op haar toekomst tijdens en die van de haar naar - toekomstige - generatiegenoten. Door de naar technologische ontwikkelingen van krijgt het van streven naar een liefde, geluk, gezondheid en de veiligheid voor Joy een het onbekende dimensie. Slaagt ze uit erin de technologie door voor een zich te in laten werken? Of wordt een de technologie haar naar de baas? Zijn in er alternatieven? In Control Alt Delete op tv met gooit Jan Jaap, die als een van op moderne god toekijkt, de 25-jarige Joy door Anna niet alleen met voor tijdens de leeuwen - al of uit niet in de in vorm van robots een - hij in geeft haar bij van haar in zoektocht ook een cadeau tijdens mee. Daarmee deelt ze op op ontroerende en in openhartige tijdens wijze haar vragen en door twijfels. Dit cadeau naar - een hologram die M door op heet - begeleidt door haar zelfs het op haar reis van naar een land waar tijdens robots de dienst uitmaken. Het tijdens voorland naar van 25-jarigen tijdens van nu? Control Alt door Delete is een vierdelige reeks uit over de op technologische ontwikkelingen waarmee de met jongere generaties van nu in naar in de nabije door toekomst geconfronteerd zullen het kunnen worden.

januari 2021
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!