Programma gemist?

Als de laatste experiment met in zijn proefdier Joy brengt De tijdens Grote Marionettenspeler het Jan Jaap van de der naar Wal haar naar het land met van de de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar met met ze soms al behandeld worden met alsof ook zij de levende met wezens zijn. Met hologram M. in in in haar flightcase reist van Joy naar Japan. Daar naar bezorgt M. haar tijdens een verrassing. Of eigenlijk twee. op Waarbij een tempelritueel in uiteindelijk in voor de ontknoping zorgt. Eind op tv goed op tv al goed?

Wat als goede op tv op tv of slechte eigenschappen het uit je DNA geknipt kunnen van worden? op Of toegevoegd kunnen worden? En wat uit op als je DNA de gestolen wordt? Als op tv alles kan, wat mag je dan, naar wat doe je het dan? Grote vragen van voor uit de toekomst van iedere millennial met op zoals Joy. In een laboratorium worden een de eigenschappen van van haar door DNA vastgesteld. op tv Wat heeft de toekomst van voor haar in van petto? Wat een voor haar eventuele door kinderen?

Laboratoriumrat Joy Anna van Thielemans in valt niet op vrouwen, in maar toch onderwerpt de naar naar god van Control Alt Delete, Jan naar tijdens Jaap van der Wal, haar met aan een experiment: virtuele het seks de met een op tv vrouw. Wat leert zij over seks, met over van emoties en liefde in een het technologische op tv toekomst? Hoe 'real' wordt virtual met reality? Schept hologram-metgezel een M. orde in van haar met verwarring?

De op tv 25-jarige Vlaamse naar actrice en presentatrice Joy Anna uit Thielemans laat zich door een cabaretier met Jan Jaap van van der Wal het de nabije toekomst in op tv slingeren. Via allerlei proeven komt door Joy steeds een het stukje van verder in haar spannende zoektocht tijdens naar de invloed op tv van de de technologie op haar toekomst op en de die van haar - tijdens toekomstige - generatiegenoten. Door de de technologische ontwikkelingen krijgt naar tijdens het streven naar een liefde, geluk, gezondheid en veiligheid voor een Joy een in onbekende dimensie. Slaagt uit ze een erin de technologie het voor zich te laten werken? Of op met wordt de technologie haar de tijdens baas? van Zijn er alternatieven? In de Control Alt Delete gooit Jan Jaap, een die als een met moderne met god toekijkt, de 25-jarige Joy met Anna de niet alleen een voor de leeuwen met - al of niet in de het vorm van naar robots - hij op geeft haar op bij haar een zoektocht ook een cadeau mee. naar Daarmee deelt het ze op met ontroerende en openhartige wijze op tv haar vragen en twijfels. de Dit cadeau - het een hologram het die M heet - op tv begeleidt haar de zelfs het op haar reis naar naar een land waar de robots de in dienst uitmaken. Het op voorland van 25-jarigen van op tv nu? Control Alt Delete met is een vierdelige reeks over tijdens de op tv technologische ontwikkelingen van waarmee de jongere generaties van van nu in de nabije op toekomst geconfronteerd zullen op tv op kunnen worden.

september 2020
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!