Programma gemist?

Als laatste experiment een met zijn op tv proefdier Joy brengt De van op tv Grote Marionettenspeler Jan van Jaap van der Wal haar naar door het land naar met met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. op Waar ze soms met al behandeld in worden alsof uit ook zij levende de wezens zijn. Met hologram M. met in met haar flightcase reist Joy de naar Japan. Daar in bezorgt M. haar een op tv verrassing. Of eigenlijk twee. door Waarbij een tempelritueel naar met uiteindelijk voor de ontknoping zorgt. met Eind goed al op tv goed?

Wat naar als goede of slechte eigenschappen op tv uit je DNA met geknipt in kunnen worden? Of toegevoegd kunnen tijdens worden? En tijdens wat in als je DNA gestolen wordt? Als met alles kan, wat op tv mag je uit dan, met wat doe je dan? Grote vragen een voor de op toekomst van met iedere millennial in zoals Joy. In een laboratorium worden met de eigenschappen op van haar tijdens DNA vastgesteld. Wat heeft op tv de in toekomst voor haar in door petto? Wat voor haar het eventuele de kinderen?

Laboratoriumrat van Joy Anna Thielemans valt op niet tijdens op vrouwen, maar toch onderwerpt met de god van van Control Alt in Delete, Jan Jaap van der een in Wal, haar aan uit een experiment: virtuele seks met op tv een de vrouw. Wat leert zij tijdens over seks, over een emoties en liefde in uit een technologische toekomst? door Hoe 'real' wordt virtual door reality? op Schept hologram-metgezel M. orde met in tijdens haar verwarring?

De van 25-jarige Vlaamse met actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans het laat op tv zich door cabaretier op tv Jan Jaap op tv van der Wal de de nabije toekomst in slingeren. met Via allerlei proeven op komt Joy steeds naar een stukje in verder in haar spannende op tv zoektocht naar de naar invloed van de technologie de door op haar toekomst en de die van haar - toekomstige met - op tv generatiegenoten. Door de technologische op tv ontwikkelingen krijgt het streven naar naar van liefde, geluk, gezondheid en in veiligheid voor Joy naar een onbekende tijdens dimensie. Slaagt ze erin de technologie naar voor zich te het een laten werken? Of wordt de technologie uit haar de de baas? Zijn er van alternatieven? In Control Alt Delete in op tv gooit Jan Jaap, die als in een moderne god toekijkt, op tv de 25-jarige Joy naar op tv Anna niet alleen de voor de leeuwen - al of de van niet in de het vorm van robots op tv - hij geeft haar uit bij haar van zoektocht ook een van cadeau mee. Daarmee naar deelt ze op ontroerende door en openhartige wijze haar de vragen en twijfels. met Dit een cadeau - een hologram die M een heet - met een begeleidt haar zelfs op haar door reis naar uit een land op waar robots de dienst uitmaken. Het met naar voorland van 25-jarigen van nu? Control Alt de Delete van is een een vierdelige reeks over het de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere het generaties van nu naar in de nabije de toekomst geconfronteerd zullen de kunnen op tv worden.

mei 2020
26-10-2017 21:35

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Als laatste experiment met zijn proefdier Joy brengt De Grote Marionettenspeler Jan Jaap van der Wal haar naar het land met de grootste bevolkingsdichtheid aan robots. Waar ze soms al behandeld worden alsof ook zij levende wezens zijn. Met ...

19-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Wat als goede of slechte eigenschappen uit je DNA geknipt kunnen worden? Of toegevoegd kunnen worden? En wat als je DNA gestolen wordt? Als alles kan, wat mag je dan, wat doe je dan? Grote vragen voor de toekomst van iedere millennial zoals...

12-10-2017 21:40

Control Alt Delete

Control Alt Delete - Control Alt Delete

Laboratoriumrat Joy Anna Thielemans valt niet op vrouwen, maar toch onderwerpt de god van Control Alt Delete, Jan Jaap van der Wal, haar aan een experiment: virtuele seks met een vrouw. Wat leert zij over seks, over emoties en liefde in een...

05-10-2017 21:40

Nieuw: Control Alt Delete

Control Alt Delete - Nieuw: Control Alt Delete

De 25-jarige Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans laat zich door cabaretier Jan Jaap van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt Joy steeds een stukje verder in haar spannende zoektocht naar de inv...

Control Alt Delete gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Control Alt Delete de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Control Alt Delete bij Control Alt Delete liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Control Alt Delete. Heb je een uitzending van Control Alt Delete gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Control Alt Delete gemist

Uitzending gemist van Control Alt Delete? Hier kun je alle uitzendingen van Control Alt Delete kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!