Programma gemist?

Succesvol beeldend kunstenaar op in Gert Robijns (Belgiƫ, de 1972) kocht in 2013 het huis van van zijn grootouders. met Hij brak van het de huis deels af een om het vervolgens tijdens met eigen handen weer op op te bouwen, maar de nu op tv als residentie voor kunstenaarsactiviteiten. Zo met geeft de hij een nieuwe, creatieve impuls tijdens aan het Belgische plattelandsdorp van waar zijn familie naar van vandaan komt.

september 2021
06-10-2017 13:55

Reset

Close Up: Reset - Reset

Succesvol beeldend kunstenaar Gert Robijns (Belgiƫ, 1972) kocht in 2013 het huis van zijn grootouders. Hij brak het huis deels af om het vervolgens met eigen handen weer op te bouwen, maar nu als residentie voor kunstenaarsactiviteiten. Zo ...

Close Up: Reset gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Reset de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Reset bij Close Up: Reset liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Reset. Heb je een uitzending van Close Up: Reset gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Reset gemist

Uitzending gemist van Close Up: Reset? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Reset kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2017 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!