Programma gemist?

Een kind met op tv een op tv handicap; dat vraagt niet op alleen veel van het door kind, maar ook de van met de ouders. Zeker als het op kind opgroeit in tijdens tijdens een land waar extreme armoede uit heerst en de toegang de tijdens tot voorzieningen slecht geregeld in is. Jaap Jongbloed reist voor tijdens Ik op Gun Geluk met Nederlandse ouders van van naar een kind met een tijdens handicap uit naar de Filippijnen. Daar draaien tijdens zij uit een week mee in van de verzorging van een Filippijns tijdens door kind met een beperking. Wat in zijn een de verschillen met Nederland? Wat op zijn het de overeenkomsten? En wat de kunnen de Nederlandse en met Filippijnse uit gezinnen van elkaar op leren?

In de het tv-programma Ik op Gun Geluk reizen twee Nederlandse tijdens ouderparen samen tijdens met Jaap naar Jongbloed af van naar de Filippijnen. uit Daar draaien zij in een week mee met in de verzorging van een van lokaal gezin waarvan op het kind een op soortgelijke de handicap heeft als die van van hun eigen kind. op De emotionele in special met Jaap Jongbloed, het ambassadeur van het uit Liliane Fonds, biedt een van bijzondere blik op tv in de op levens van gezinnen met tijdens kinderen met een handicap naar door in Nederland en de Filippijnen. naar Wat zijn van de verschillen met tijdens Nederland? Wat zijn uit de overeenkomsten? En wat het kunnen het de Nederlandse en een Filippijnse gezinnen van elkaar in leren? Een kind met naar een handicap; tijdens dat vraagt niet alleen veel in van het kind, maar het ook van van de ouders. van Zeker als het kind uit opgroeit in een land met waar op tv extreme armoede een heerst, de toegang in tot voorzieningen zoals medische op zorg slecht geregeld door is en acceptatie door door de omgeving tijdens niet de normaalste zaak het van van de wereld is. Een van de met ouders die met Jaap op tv Jongbloed naar afreist naar de Filippijnen is het Froukje uit Zoetermeer. tijdens Moeder op Froukje neemt grotendeels de dagelijkse tijdens zorg op tv voor hun twee op tweelingen voor haar rekening. uit Dat is naar extra zwaar tijdens omdat een van haar zoons, de het achtjarige Noud, een op tv hersenbeschadiging (Cerebale Parese) de heeft van door vroeggeboorte. Evert en Karin naar uit op Groningen, de ouders van de een zesjarige Roy, met reizen ook af op naar de naar Filippijnen. Ook Roy heeft het een in hersenbeschadiging, maar is net als door Noud meer dan met zijn handicap. uit Roy en Noud tijdens doen allebei naar aan racerunnen. Roy op tv wil later brandweerman op tv worden en Noud droomt ervan om uit ooit zanger te naar met worden.

januari 2020
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!