Programma gemist?

Een door kind met een handicap; dat de vraagt niet op tv alleen veel naar van het door kind, maar ook van de ouders. met Zeker de als het kind opgroeit in een naar een land waar het extreme armoede heerst tijdens en de toegang tot voorzieningen slecht uit geregeld is. Jaap met Jongbloed uit reist voor Ik Gun met Geluk met Nederlandse van ouders van een uit kind naar met een handicap naar de Filippijnen. van de Daar draaien zij een een week mee het in de verzorging van een een Filippijns kind het met een beperking. Wat zijn uit de op tv verschillen met Nederland? Wat naar zijn de met overeenkomsten? En wat kunnen de uit Nederlandse en Filippijnse van een gezinnen van elkaar door leren?

In tijdens het tv-programma Ik Gun Geluk in reizen twee de Nederlandse ouderparen samen met in op Jaap Jongbloed af op naar de Filippijnen. uit Daar draaien zij een uit week mee de in de verzorging van een lokaal door gezin waarvan het het kind een met soortgelijke handicap heeft naar als die van hun met uit eigen kind. De emotionele special uit met de Jaap Jongbloed, ambassadeur van het een Liliane Fonds, een biedt een een bijzondere blik in de levens van een gezinnen op tv met kinderen van met een handicap in Nederland en de de Filippijnen. in Wat zijn de op verschillen met Nederland? Wat door zijn de naar overeenkomsten? En wat tijdens kunnen de Nederlandse tijdens en Filippijnse met gezinnen van elkaar leren? Een kind het met een handicap; door in dat vraagt niet alleen veel op van het kind, maar tijdens tijdens ook van de ouders. Zeker het als het een kind opgroeit in een land in waar op tv extreme armoede heerst, de op toegang tot op tv voorzieningen zoals medische in zorg slecht met geregeld is en acceptatie van door de omgeving niet naar de uit normaalste zaak van de door wereld is. Een van de ouders een die met Jaap tijdens Jongbloed van afreist naar in de Filippijnen is Froukje uit van Zoetermeer. Moeder Froukje neemt van grotendeels de een dagelijkse zorg met voor hun twee tweelingen met voor een haar rekening. Dat uit is extra zwaar omdat uit een van haar zoons, de naar achtjarige Noud, op een hersenbeschadiging (Cerebale Parese) in uit heeft door vroeggeboorte. Evert en naar Karin uit Groningen, de een ouders van de door zesjarige Roy, reizen naar ook af naar van de een Filippijnen. Ook met Roy heeft een hersenbeschadiging, een maar is net als Noud de meer dan zijn uit handicap. de Roy en Noud een doen allebei aan racerunnen. Roy het wil later in brandweerman tijdens worden en Noud droomt van ervan om ooit zanger door te tijdens worden.

maart 2021
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!