Programma gemist?

Een kind met met een handicap; met dat vraagt tijdens niet alleen het veel van het kind, met maar ook tijdens van de ouders. Zeker op als het kind opgroeit op in een een land waar extreme de armoede heerst tijdens en de toegang tot voorzieningen slecht naar geregeld is. in Jaap Jongbloed reist voor een Ik tijdens Gun Geluk uit met Nederlandse ouders van van een kind met met een handicap naar de uit Filippijnen. de Daar draaien zij een week mee met in de verzorging op van door een Filippijns kind het met een beperking. Wat van zijn op de verschillen met Nederland? Wat in zijn de de overeenkomsten? En de wat kunnen de Nederlandse en in Filippijnse gezinnen van naar elkaar door leren?

In het tijdens tv-programma Ik Gun het Geluk reizen twee door Nederlandse de ouderparen samen met Jaap het Jongbloed af met naar de Filippijnen. op tv Daar draaien zij een week mee in in naar de verzorging van een naar lokaal gezin waarvan het uit kind een soortgelijke op uit handicap heeft als die van hun de eigen kind. in De op emotionele special met Jaap Jongbloed, ambassadeur op tv van het op Liliane met Fonds, biedt een met bijzondere blik in de tijdens levens van gezinnen op met kinderen met een van handicap op in Nederland en de Filippijnen. Wat op zijn de verschillen het met de Nederland? Wat zijn de de overeenkomsten? En wat met kunnen de door Nederlandse en naar Filippijnse gezinnen van elkaar leren? Een naar kind met een tijdens handicap; dat vraagt tijdens niet alleen veel naar van het op tv kind, maar door ook van de ouders. de Zeker als een het kind opgroeit van in een land waar extreme op tv armoede heerst, een de toegang tot voorzieningen zoals de van medische zorg slecht geregeld is en tijdens acceptatie door de de omgeving niet door de op tv normaalste zaak van het de wereld is. Een op van de ouders die met naar Jaap door Jongbloed afreist naar de Filippijnen door is Froukje uit door Zoetermeer. Moeder in Froukje neemt in grotendeels de dagelijkse zorg voor de hun het twee tweelingen voor haar rekening. Dat tijdens is extra door zwaar omdat een in van haar door zoons, de achtjarige Noud, een het hersenbeschadiging (Cerebale Parese) de op heeft door vroeggeboorte. Evert en Karin de uit Groningen, de naar ouders de van de zesjarige Roy, in reizen ook op af naar de Filippijnen. op tv Ook de Roy heeft een hersenbeschadiging, maar is uit net als Noud de uit meer dan zijn handicap. op Roy en Noud op tv doen allebei uit aan racerunnen. Roy wil later tijdens brandweerman worden uit en Noud droomt ervan om door ooit zanger op te tijdens worden.

oktober 2020
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!