Programma gemist?

Een van kind met uit een handicap; dat vraagt niet tijdens alleen op veel van het tijdens kind, maar ook van de door ouders. Zeker van als het kind opgroeit in in een land waar van extreme armoede uit heerst uit en de toegang tot voorzieningen met slecht op geregeld is. Jaap Jongbloed reist tijdens voor op tv Ik Gun Geluk met door Nederlandse ouders van een uit kind met een de handicap naar op tv de Filippijnen. Daar draaien uit zij een week de mee in door de verzorging van een Filippijns tijdens kind uit met een beperking. Wat op tv zijn de verschillen met op uit Nederland? Wat zijn de overeenkomsten? En uit op tv wat kunnen de Nederlandse en Filippijnse een gezinnen van het elkaar door leren?

In op het tv-programma Ik de Gun Geluk reizen twee het Nederlandse ouderparen samen met in Jaap Jongbloed tijdens af naar de Filippijnen. met uit Daar draaien zij het een week mee de in de verzorging van een lokaal door gezin waarvan door het kind op tv een soortgelijke uit handicap heeft als die tijdens van hun op eigen kind. De emotionele special het met Jaap met Jongbloed, ambassadeur van door het Liliane Fonds, biedt een op tv bijzondere tijdens blik in van de levens van gezinnen een met kinderen met het een handicap uit in Nederland en de Filippijnen. met Wat zijn de het verschillen met de Nederland? Wat zijn van de overeenkomsten? En wat de kunnen de Nederlandse en met Filippijnse de gezinnen van met elkaar leren? Een kind met een handicap; op van dat vraagt niet alleen veel van naar het kind, maar het met ook van de ouders. uit Zeker als het kind het opgroeit in door een land waar extreme de armoede heerst, een de toegang tot voorzieningen de zoals medische zorg door slecht geregeld is en de acceptatie door de door op tv omgeving niet de normaalste zaak van op in de wereld is. Een een van de ouders naar die met Jaap Jongbloed afreist in naar van de Filippijnen is Froukje uit naar Zoetermeer. Moeder Froukje neemt het op tv grotendeels de dagelijkse het zorg voor hun naar twee tweelingen voor haar rekening. Dat uit is extra tijdens zwaar door omdat een van haar zoons, de de tijdens achtjarige Noud, een hersenbeschadiging van (Cerebale Parese) heeft naar door vroeggeboorte. Evert de en Karin uit Groningen, de naar ouders van in de zesjarige Roy, reizen op ook af van naar de Filippijnen. in Ook Roy een heeft een hersenbeschadiging, maar uit is net met als Noud meer van dan zijn handicap. Roy en tijdens Noud doen tijdens allebei aan racerunnen. Roy het wil later brandweerman de worden en Noud in droomt ervan met om ooit de zanger te uit worden.

juli 2020
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!