Programma gemist?

Een op kind met een handicap; dat een vraagt niet alleen tijdens het veel van het op kind, maar ook van de ouders. tijdens Zeker door als het kind op opgroeit in in een land waar in extreme armoede heerst en de op tv toegang tot voorzieningen door slecht door geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor met het Ik Gun Geluk met Nederlandse ouders een van een een kind met door een handicap naar de in Filippijnen. Daar draaien zij met een week een mee in de met verzorging van van een Filippijns kind een met een beperking. Wat naar zijn de verschillen met op Nederland? Wat zijn met de overeenkomsten? door En wat kunnen uit de Nederlandse de en Filippijnse gezinnen van elkaar een door leren?

In het met tv-programma Ik van Gun Geluk reizen twee Nederlandse de ouderparen samen met met Jaap Jongbloed af het tijdens naar de Filippijnen. met Daar draaien zij een week mee van in de op verzorging van een lokaal een gezin waarvan een het kind met een soortgelijke tijdens handicap heeft als die in van hun op tv eigen kind. De emotionele special met het Jaap uit Jongbloed, ambassadeur van het met Liliane Fonds, op biedt een tijdens bijzondere blik in de een levens van gezinnen door met kinderen in met een handicap tijdens in Nederland en de Filippijnen. de Wat zijn de naar verschillen tijdens met Nederland? Wat van zijn de overeenkomsten? tijdens En wat kunnen de Nederlandse en naar Filippijnse gezinnen van op elkaar de leren? Een kind met een de handicap; dat vraagt in niet alleen veel een van het kind, maar tijdens door ook van de ouders. Zeker als de het kind opgroeit in in een uit land waar van extreme armoede heerst, van de toegang tot voorzieningen zoals van medische een zorg slecht geregeld is en tijdens acceptatie door de een omgeving niet de op tv normaalste zaak van tijdens de wereld op tv is. Een van de ouders op die met Jaap een tijdens Jongbloed afreist naar de Filippijnen het is de Froukje uit Zoetermeer. Moeder de Froukje neemt grotendeels de dagelijkse uit zorg voor de hun tijdens twee tweelingen voor haar rekening. Dat met op is extra zwaar omdat een door van haar zoons, de met een achtjarige Noud, een hersenbeschadiging (Cerebale in Parese) heeft door vroeggeboorte. in tijdens Evert en Karin uit met Groningen, de op ouders van de zesjarige Roy, reizen in ook af op naar de Filippijnen. Ook op Roy heeft een het de hersenbeschadiging, maar is de net als Noud op meer dan zijn handicap. een Roy en naar Noud doen allebei aan racerunnen. uit Roy wil een later brandweerman worden en Noud tijdens op tv droomt ervan om ooit zanger te een een worden.

juni 2021
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!