Programma gemist?

Een kind de met naar een handicap; dat vraagt niet naar alleen veel van naar het naar kind, maar ook van de ouders. de Zeker als het uit kind opgroeit in door een het land waar extreme van armoede heerst en de de toegang tot het voorzieningen slecht geregeld is. naar Jaap Jongbloed reist tijdens voor Ik Gun op tv Geluk door met Nederlandse ouders van een kind op tv met een een handicap naar de op Filippijnen. Daar draaien uit zij een week mee met een in de verzorging van een naar Filippijns kind met de een beperking. in Wat zijn de verschillen met naar Nederland? van Wat zijn de overeenkomsten? in En wat kunnen de met op Nederlandse en Filippijnse gezinnen een van elkaar een leren?

In op tv het tv-programma tijdens Ik Gun Geluk reizen door twee Nederlandse ouderparen samen uit met het Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. in Daar draaien uit zij op tv een week mee in de door verzorging van een de lokaal gezin waarvan het een kind in een soortgelijke handicap heeft op tv als die van hun een eigen kind. De een emotionele special de met van Jaap Jongbloed, ambassadeur van het naar Liliane door Fonds, biedt een bijzondere blik een in de levens van de gezinnen met kinderen naar met een met handicap in uit Nederland en de Filippijnen. Wat het zijn de door verschillen met Nederland? naar Wat zijn met de overeenkomsten? En de wat kunnen de de Nederlandse en Filippijnse uit gezinnen van op tv elkaar leren? Een kind met van een handicap; dat vraagt niet het alleen veel het van op het kind, maar op ook van de ouders. Zeker als op tv het kind het opgroeit in een land van waar de extreme armoede heerst, de een toegang tot voorzieningen uit zoals medische op tv zorg slecht geregeld is en uit acceptatie door op tv de omgeving niet de het van normaalste zaak van het de wereld is. Een van de ouders naar op tv die met Jaap Jongbloed op tv afreist naar de Filippijnen is tijdens de Froukje uit Zoetermeer. Moeder Froukje neemt de grotendeels de op tv dagelijkse op zorg voor hun twee tweelingen voor op haar rekening. Dat op is een extra zwaar omdat een een van haar een zoons, de achtjarige Noud, op een hersenbeschadiging (Cerebale Parese) een tijdens heeft door vroeggeboorte. Evert en Karin naar uit tijdens Groningen, de ouders van de een zesjarige Roy, reizen tijdens door ook af naar de Filippijnen. het Ook Roy een heeft een hersenbeschadiging, maar met is net als Noud het meer op dan zijn in handicap. Roy en een Noud doen allebei aan de racerunnen. Roy wil de later brandweerman naar worden en Noud droomt ervan in om ooit zanger in te een worden.

december 2021
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!