Programma gemist?

Een kind van met een een handicap; dat vraagt in niet alleen naar veel van het kind, maar van ook van een de ouders. Zeker als van het kind opgroeit de in een land uit waar extreme uit armoede heerst uit en de toegang tot uit voorzieningen slecht de geregeld is. Jaap Jongbloed reist de voor Ik Gun met Geluk met Nederlandse de ouders van een met kind met het een handicap naar de Filippijnen. uit Daar draaien zij op een week mee met in in de verzorging het van een Filippijns kind met een de beperking. Wat zijn tijdens van de verschillen met Nederland? Wat zijn op tv de tijdens overeenkomsten? En wat kunnen de het Nederlandse een en Filippijnse gezinnen in van elkaar op tv leren?

In het tv-programma op Ik Gun met Geluk naar reizen twee Nederlandse ouderparen samen met een Jaap Jongbloed af van naar tijdens de Filippijnen. het Daar draaien zij uit een week mee in van de verzorging uit van een lokaal op tv gezin waarvan het kind een soortgelijke van handicap heeft als uit die van op tv hun eigen kind. tijdens De emotionele special uit met Jaap uit Jongbloed, ambassadeur van in het Liliane in Fonds, biedt een bijzondere uit blik in de een levens van gezinnen met het kinderen met van een handicap in het Nederland en met de Filippijnen. Wat zijn het de verschillen met naar Nederland? Wat zijn de op overeenkomsten? En van wat kunnen de Nederlandse en een Filippijnse gezinnen naar van elkaar leren? Een op kind de met een handicap; dat vraagt met niet alleen tijdens veel van van het kind, maar ook in van de ouders. Zeker met als het kind opgroeit op tv in op een land waar extreme op armoede heerst, de toegang de naar tot voorzieningen zoals naar medische zorg slecht geregeld is op tv en acceptatie door op de omgeving niet door de met normaalste zaak van de wereld een is. Een van de ouders op die met met Jaap Jongbloed afreist naar naar op tv de Filippijnen is Froukje uit de Zoetermeer. Moeder Froukje neemt op grotendeels met de dagelijkse zorg voor naar hun twee een tweelingen voor haar rekening. Dat met is extra zwaar de omdat naar een van haar zoons, de van achtjarige Noud, een tijdens hersenbeschadiging (Cerebale uit Parese) tijdens heeft door vroeggeboorte. op Evert en Karin tijdens uit Groningen, de ouders in van de zesjarige met Roy, reizen van ook af naar de met Filippijnen. Ook Roy heeft naar een naar hersenbeschadiging, maar is net als Noud een meer dan zijn naar van handicap. Roy en Noud doen een allebei aan tijdens racerunnen. Roy wil het later brandweerman in worden en Noud de droomt ervan om uit ooit zanger te met worden.

april 2021
04-11-2017 16:10

Ik gun geluk

Ik gun geluk - Ik gun geluk

Een kind met een handicap; dat vraagt niet alleen veel van het kind, maar ook van de ouders. Zeker als het kind opgroeit in een land waar extreme armoede heerst en de toegang tot voorzieningen slecht geregeld is. Jaap Jongbloed reist voor I...

08-10-2017 18:10

Docu: Ik gun geluk

Ik gun geluk - Docu: Ik gun geluk

In het tv-programma Ik Gun Geluk reizen twee Nederlandse ouderparen samen met Jaap Jongbloed af naar de Filippijnen. Daar draaien zij een week mee in de verzorging van een lokaal gezin waarvan het kind een soortgelijke handicap heeft als di...

Ik gun geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik gun geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik gun geluk bij Ik gun geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik gun geluk. Heb je een uitzending van Ik gun geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik gun geluk gemist

Uitzending gemist van Ik gun geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Ik gun geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!