Programma gemist?

Filmmaker tijdens Cláudio de Oliveira Marques verloor door op onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte van met een eind aan haar naar leven. Hij zoekt door antwoorden op de vragen waarmee door door hij achterbleef door gesprekken te naar voeren met mensen die, naar ieder op van hun eigen manier, in het aanraking het zijn gekomen van met zelfdoding. Is het beter om het van op tv te voren op op de hoogte met te zijn of het overvallen te worden in door deze vreselijke gebeurtenis? Marline verloor tijdens haar vriend op tv een paar een jaar geleden door zelfdoding, een met onderwerp waar van zij samen openlijk over op spraken. Sascha moet door machteloos naar toezien hoe in haar dochter, die op tv het leven vaak niet meer tijdens ziet de zitten, telkens weer opnieuw pogingen doet in om tijdens er een eind het aan te maken. uit Sebastiaan heeft ogenschijnlijk alles en op staat het midden in het een leven. Maar hij kan naar zijn verhaal niet het kwijt bij van zijn vrienden.

oktober 2020
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!