Programma gemist?

Filmmaker Cláudio door de Oliveira een Marques verloor onverwachts zijn beste op tv vriendin. door Zij maakte naar een eind aan haar leven. op tv Hij zoekt antwoorden het op de het vragen waarmee hij achterbleef door een gesprekken te de voeren met mensen die, op tv ieder op met hun eigen manier, het in aanraking zijn gekomen naar van met zelfdoding. Is de het beter om op van te voren tijdens op de hoogte te door zijn of uit overvallen te worden op door deze vreselijke gebeurtenis? het Marline verloor haar vriend een op tv paar jaar geleden de door zelfdoding, op tv een onderwerp in waar zij samen openlijk over tijdens op spraken. Sascha moet machteloos toezien hoe een haar dochter, tijdens die het naar leven vaak niet op meer ziet zitten, naar telkens weer opnieuw uit pogingen doet in om er een eind aan de te maken. op Sebastiaan heeft ogenschijnlijk alles en op staat in midden in het leven. Maar door hij op tv kan zijn verhaal in niet kwijt bij zijn op tv vrienden.

oktober 2021
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!