Programma gemist?

Filmmaker het Cláudio de Oliveira Marques verloor met onverwachts zijn een beste uit vriendin. Zij maakte een door eind aan haar door leven. Hij in zoekt antwoorden op de vragen waarmee in hij op achterbleef door gesprekken te van voeren met met mensen die, met ieder op hun in eigen manier, in tijdens aanraking zijn gekomen met zelfdoding. naar Is op tv het beter om van te een voren op op de hoogte te zijn of uit overvallen het te worden door deze vreselijke op gebeurtenis? Marline verloor een de haar vriend een paar jaar geleden op tv uit door zelfdoding, een onderwerp door waar zij samen openlijk over van spraken. Sascha de moet machteloos van toezien hoe haar met dochter, die het naar leven vaak met niet meer ziet zitten, telkens tijdens weer opnieuw naar pogingen doet tijdens om er een eind op aan te maken. Sebastiaan heeft door tijdens ogenschijnlijk alles en tijdens staat midden in het leven. Maar op tv door hij kan zijn verhaal niet kwijt een bij zijn op tv vrienden.

mei 2021
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!