Programma gemist?

Filmmaker Cláudio op de Oliveira Marques op verloor onverwachts in zijn beste door vriendin. Zij maakte een eind tijdens aan door haar leven. Hij zoekt antwoorden op met de vragen uit waarmee hij achterbleef in door in gesprekken te voeren met de mensen die, ieder op in hun het eigen manier, in aanraking zijn een gekomen de met zelfdoding. Is het beter van om van te uit voren op van de hoogte te de zijn of overvallen te het worden door deze vreselijke het het gebeurtenis? Marline verloor haar vriend een een op tv paar jaar geleden door zelfdoding, op tv een door onderwerp waar zij samen openlijk over uit spraken. met Sascha moet machteloos in toezien hoe haar een dochter, die het leven het vaak op niet meer ziet zitten, telkens weer met op tv opnieuw pogingen doet om er op tv een eind aan te de maken. in Sebastiaan heeft ogenschijnlijk alles op tv en staat het midden in het leven. de Maar hij kan zijn een verhaal tijdens niet kwijt bij zijn op tv vrienden.

juni 2020
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!