Programma gemist?

Filmmaker naar Cláudio de Oliveira Marques verloor naar onverwachts zijn beste uit vriendin. Zij van maakte van een eind aan haar tijdens leven. Hij zoekt naar antwoorden op de de vragen waarmee tijdens hij achterbleef door gesprekken te het voeren met het mensen die, de ieder op hun eigen manier, in het aanraking zijn gekomen het op met zelfdoding. Is het beter door om tijdens van te voren door op de hoogte te zijn of naar overvallen van te worden het door deze vreselijke gebeurtenis? op Marline verloor haar vriend in een paar jaar van geleden op door zelfdoding, een onderwerp waar door zij op samen openlijk over spraken. Sascha tijdens moet naar machteloos toezien hoe haar dochter, die in het leven door vaak niet het meer ziet op zitten, telkens weer opnieuw pogingen doet met om er met een eind aan op tv te maken. Sebastiaan uit heeft ogenschijnlijk alles en op staat in midden in het leven. naar Maar hij kan zijn door verhaal niet kwijt van bij een zijn vrienden.

november 2019
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!