Programma gemist?

Filmmaker Cláudio de een Oliveira Marques naar verloor onverwachts zijn beste op vriendin. met Zij maakte een eind aan door het haar leven. Hij zoekt antwoorden uit op de vragen op waarmee hij in achterbleef door gesprekken te voeren een met van mensen die, ieder op hun tijdens tijdens eigen manier, in aanraking een zijn gekomen met zelfdoding. tijdens Is het beter met om het van te voren op de hoogte op te tijdens zijn of overvallen te op worden door deze vreselijke een gebeurtenis? op tv Marline verloor haar vriend een met paar op jaar geleden door zelfdoding, een een onderwerp waar zij uit samen openlijk over van spraken. het Sascha moet van machteloos toezien hoe haar de dochter, die het leven vaak uit niet meer uit ziet zitten, een telkens weer tijdens opnieuw pogingen doet om in er een tijdens eind aan te maken. Sebastiaan door heeft ogenschijnlijk alles en door staat midden het in op het leven. Maar hij kan zijn het verhaal niet kwijt een bij de zijn vrienden.

januari 2021
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!