Programma gemist?

Filmmaker op Cláudio de Oliveira een Marques verloor onverwachts zijn in beste op tv vriendin. Zij maakte op tv een eind aan haar leven. uit Hij zoekt antwoorden op een het de vragen waarmee hij achterbleef door tijdens gesprekken te op voeren door met mensen die, ieder op hun naar eigen op manier, in aanraking zijn gekomen op met zelfdoding. in Is het op tv beter om tijdens van te voren op op de hoogte te zijn of een overvallen te uit worden door op tv deze vreselijke naar gebeurtenis? Marline verloor haar een vriend een een paar jaar geleden door zelfdoding, een de onderwerp waar op tv zij samen openlijk uit over spraken. Sascha tijdens moet machteloos toezien hoe naar haar van dochter, die tijdens het leven vaak niet meer op tv ziet zitten, telkens weer in op tv opnieuw pogingen doet om naar er een eind naar aan te maken. van Sebastiaan heeft met ogenschijnlijk alles en staat midden in in het naar leven. Maar hij kan zijn met verhaal niet door kwijt bij zijn het vrienden.

november 2021
08-10-2017 23:25

Een onvergetelijk afscheid

3Lab: Een onvergetelijk afscheid - Een onvergetelijk afscheid

Filmmaker Cláudio de Oliveira Marques verloor onverwachts zijn beste vriendin. Zij maakte een eind aan haar leven. Hij zoekt antwoorden op de vragen waarmee hij achterbleef door gesprekken te voeren met mensen die, ieder op hun eigen manier...

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid bij 3Lab: Een onvergetelijk afscheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid. Heb je een uitzending van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Een onvergetelijk afscheid gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Een onvergetelijk afscheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!