Programma gemist?

Cold Case: uit Dader Gezocht op tv brengt in samenwerking met de door politie wekelijks een tijdens door cold case onder de aandacht, door met als van doel deze oude naar moordzaak in samenwerking met uit het publiek met alsnog op te lossen. een In deze aflevering de volgen we het de cold case team het van de regio Oost-Nederland op tv dat werkt op aan naar de zaak van Hugo in Bootsma. Omdat de moord op naar tijdens 4 december 1995 gepleegd is wordt uit de een zaak in de volksmond de door sinterklaasmoord een genoemd. Hugo is de door tientallen het messteken om het leven het gebracht in zijn eigen naar woning van aan de Bergstraat in Deventer. Hugo een is uit pas een paar naar jaar voor zijn dood voor de zijn seksuele voorkeur een voor mannen in uitgekomen. uit De recherche wil graag het een motief voor op tv de moord weten. Was op het een uit crime passionel, in had Hugo een met zakelijk conflict of was er van iets anders uit aan de uit hand?

juni 2021
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!