Programma gemist?

Cold op Case: Dader Gezocht brengt in van samenwerking door met de politie wekelijks uit een cold tijdens case onder met de aandacht, met uit als doel deze het oude moordzaak in samenwerking met het tijdens publiek alsnog op uit te lossen. In tijdens door deze aflevering volgen we het op cold case team van op op de regio Oost-Nederland dat werkt naar aan op de zaak van Hugo Bootsma. Omdat de door de moord op 4 op december 1995 gepleegd de is wordt de zaak van in de met volksmond de sinterklaasmoord uit genoemd. Hugo de is door tientallen messteken om door het leven gebracht de in zijn eigen woning uit aan de de Bergstraat in Deventer. tijdens Hugo tijdens is pas een paar de jaar voor de zijn dood voor zijn seksuele voorkeur het door voor mannen uitgekomen. naar De recherche wil graag het op motief voor de moord een weten. Was het van een crime met passionel, had Hugo een op zakelijk conflict of door was van er iets anders aan de op tv van hand?

februari 2020
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!