Programma gemist?

Cold een Case: Dader Gezocht van brengt in samenwerking met met de politie wekelijks een het cold case onder het de aandacht, naar met als de doel deze oude de moordzaak in een samenwerking met het publiek alsnog de op te lossen. uit In deze door aflevering volgen we door het cold de case team van de regio Oost-Nederland op tv op tv dat werkt aan de zaak een van Hugo Bootsma. naar Omdat de op tv moord op in 4 december 1995 gepleegd is met wordt naar de zaak in de het volksmond de sinterklaasmoord genoemd. Hugo op tv op is door tientallen messteken om het in leven uit gebracht in in zijn eigen woning aan de Bergstraat tijdens in Deventer. Hugo het is pas naar een in paar jaar voor zijn dood op tv voor zijn seksuele voorkeur door de voor mannen uitgekomen. De recherche wil tijdens een graag het motief voor de moord een weten. Was op het een crime door passionel, had Hugo van een in zakelijk conflict of was er iets naar anders aan de met van hand?

oktober 2020
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!