Programma gemist?

Cold Case: een Dader Gezocht brengt uit in samenwerking tijdens met de politie wekelijks een de cold case onder uit de aandacht, tijdens met als doel in deze oude moordzaak het in met samenwerking met het het publiek alsnog op te door lossen. In deze het aflevering volgen we het op cold case in team van de een regio Oost-Nederland dat werkt aan naar de het zaak van Hugo Bootsma. tijdens Omdat door de moord op in 4 december 1995 gepleegd door is wordt de zaak door in de volksmond op de sinterklaasmoord genoemd. van Hugo is op door tientallen op messteken om het op leven gebracht in zijn eigen op woning aan de het Bergstraat in de Deventer. Hugo is pas een van paar jaar op voor zijn dood op voor zijn seksuele voorkeur in voor de mannen uitgekomen. De recherche wil tijdens graag op het motief op voor de moord in weten. Was het in een crime passionel, had Hugo een met op tv zakelijk conflict of met was er iets anders aan de tijdens van hand?

november 2019
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!