Programma gemist?

Cold van Case: Dader Gezocht uit brengt in samenwerking met de uit het politie wekelijks een van cold case onder de aandacht, in met tijdens als doel deze oude op tv moordzaak in samenwerking met van het van publiek alsnog op te lossen. In op deze in aflevering volgen we het het cold case team van van de regio van Oost-Nederland dat een werkt aan de zaak van tijdens Hugo Bootsma. Omdat een de een moord op 4 december tijdens 1995 gepleegd is op wordt de zaak op in de het volksmond de van sinterklaasmoord genoemd. Hugo is door door tientallen messteken om op tv het leven gebracht in door zijn eigen naar woning aan door de Bergstraat in het Deventer. Hugo is pas op een op paar jaar voor zijn dood voor de zijn seksuele voorkeur op tv voor de mannen uitgekomen. De recherche wil het graag het een motief voor naar de moord weten. Was het op naar een crime passionel, had op tv Hugo een zakelijk uit conflict of op was er iets de anders aan de naar hand?

december 2021
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!