Programma gemist?

Cold Case: een Dader Gezocht brengt in op tv samenwerking met een de politie wekelijks uit een cold case onder door de aandacht, het met als doel deze op tv oude moordzaak in naar samenwerking met in het publiek door alsnog op te op lossen. In deze aflevering tijdens volgen in we het cold case op team van de door regio Oost-Nederland dat werkt aan het de zaak van de Hugo Bootsma. Omdat naar de met moord op van 4 december 1995 naar gepleegd is wordt op de zaak in de volksmond de een een sinterklaasmoord genoemd. Hugo door is door tientallen messteken om door het leven gebracht van in zijn eigen de woning aan de de Bergstraat in Deventer. Hugo het van is pas een paar jaar naar voor zijn de dood voor zijn van seksuele voorkeur voor mannen uitgekomen. in De recherche de wil graag door het motief door voor de moord weten. met Was het een crime passionel, op had Hugo een het zakelijk een conflict of was er de iets het anders aan de door hand?

februari 2021
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!