Programma gemist?

Cold Case: van Dader Gezocht brengt in uit samenwerking met uit de de politie wekelijks een cold case onder van op de aandacht, met als doel deze door oude moordzaak met in samenwerking met van het publiek naar alsnog op te lossen. In van deze aflevering door volgen we het cold op case team van op de regio Oost-Nederland door dat werkt aan de de zaak van de Hugo Bootsma. een Omdat de moord op door 4 december van 1995 gepleegd is wordt het op tv de zaak in een de volksmond de sinterklaasmoord genoemd. tijdens Hugo naar is door tientallen messteken tijdens om het leven gebracht in in zijn van eigen woning aan de de Bergstraat een in Deventer. Hugo is pas met een paar jaar op voor zijn dood uit voor zijn seksuele voorkeur het voor in mannen uitgekomen. De recherche de wil uit graag het motief de voor de moord weten. Was het op tv een naar crime passionel, had Hugo een door zakelijk naar conflict of was er iets een anders aan de de een hand?

juli 2020
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!