Programma gemist?

Cold Case: Dader door op Gezocht brengt in door samenwerking met de politie in wekelijks een uit cold case onder de aandacht, door met als doel het deze op oude moordzaak in samenwerking met het tijdens publiek alsnog op tv op op te lossen. In met deze aflevering volgen we het cold tijdens tijdens case team van op de regio Oost-Nederland met dat werkt aan de zaak van het Hugo tijdens Bootsma. Omdat de moord op uit 4 op december 1995 gepleegd is wordt de de zaak de in de volksmond de op tv sinterklaasmoord genoemd. Hugo uit is door van tientallen de messteken om het leven de gebracht in in zijn eigen woning aan de op Bergstraat in Deventer. door Hugo een is pas een paar een jaar voor zijn het dood voor het zijn seksuele voorkeur voor mannen van uitgekomen. De recherche wil op tijdens graag het motief voor op de moord weten. Was het het een crime passionel, met een had Hugo een zakelijk van conflict of was er iets de anders op aan de van hand?

maart 2020
08-10-2017 21:30

Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case - Dader Gezocht - Hugo Bootsma, de sinterklaasmoord

Cold Case: Dader Gezocht brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen. In deze aflevering volgen we het cold case team ...

Cold Case - Dader Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Case - Dader Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Case - Dader Gezocht bij Cold Case - Dader Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Case - Dader Gezocht. Heb je een uitzending van Cold Case - Dader Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Case - Dader Gezocht gemist

Uitzending gemist van Cold Case - Dader Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Case - Dader Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!