Programma gemist?

Er is in maar één gen nodig tijdens door om van je lichaam een tijdbom tijdens te maken door en je leven compleet op tv op een z’n kop zetten. De vrouwen in in de documentaire uit Krijg Nou Tieten het hebben dit een aan den lijve ondervonden. uit Zij de dragen namelijk het BRCA-gen, met ook wel uit borstkankergen genoemd, dat de op kans op borstkanker door voor hen en door vaak ook hun naar kinderen in ernstig vergroot. Krijg van Nou Tieten laat zien welke angsten tijdens op en heftige dilemma’s het dragen van de dit gen naar met zich meebrengt. De op tv diagnose borstkanker het slaat in naar als een bom. Zeker op tv als je daarnaast tijdens ook drager van tijdens het BRCA-gen blijkt te de zijn. een Jij vecht voor je leven en door van beseft je ondertussen dat jouw moeder, naar zussen en kinderen het tijdens waarschijnlijk ook een groot risico in lopen van om ziek te worden. Als tijdens vrouwelijke drager in van het gen heb je door 60 tot 80 op procent in kans om door borstkanker te krijgen. Dat vraagt om naar heftige keuzes, op ook als door je (nog) in niet ziek bent. Laat je naar jouw borsten preventief verwijderen? naar En zo naar ja: kies uit je dan voor een uit borstreconstructie? Documentairemakers en een vriendinnen Annemiek Brumsteede en door Deborah van der Starre naar op tv worden kort na elkaar geconfronteerd in met de ziekte borstkanker. in tijdens Beiden laten zich testen op een erfelijkheid. naar Brumsteede blijkt drager van het BRCA-gen van te uit zijn, Van der Starre naar niet. De twee de herstellen en op besluiten hun met persoonlijke situatie te gebruiken voor het uit van maken van een film, van om zo de bewustwording rondom in het van borstkankergen te vergroten. In tijdens Krijg Nou Tieten de met dilemma’s van door de ongeneselijk zieke Mylene, die met met door spanning de uitslag afwacht op van de op erfelijkheidstest van haar kinderen. Tiffany, het die door het het uit gen op 25-jarige leeftijd al heftige door keuzes moet maken. het Mariëlle, die kiest op voor de tijdens nieuwste techniek waarbij ze de weer gevoel terugkrijgt op tv in haar naar nieuwe borsten, gemaakt op tv van eigen weefsel. En door de in zusjes Marianne en Jannicke, de waarvan de één haar naar borsten preventief laat op tv tijdens verwijderen, nadat de ander van ziek is geworden en zij tijdens met beiden drager blijken te door zijn. Krijg Nou het Tieten laat vrouwen zien van die, op tv ondanks de ernst van een de keuzes die het zij moeten op maken, positief en krachtig in een het met leven staan.

mei 2020
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!