Programma gemist?

Er de is maar één gen uit nodig om van uit je lichaam een op tijdbom te maken en op tv een je leven compleet op z’n op tv kop zetten. De de vrouwen in de uit documentaire een Krijg Nou Tieten tijdens hebben dit aan den lijve van ondervonden. Zij dragen op tv namelijk het de BRCA-gen, ook op tv wel borstkankergen genoemd, dat de kans door op borstkanker voor tijdens hen de en vaak ook hun in kinderen in ernstig vergroot. Krijg uit Nou Tieten laat zien welke angsten op en heftige dilemma’s van het dragen van van op tv dit gen met zich meebrengt. De diagnose op tv borstkanker slaat in naar als een door bom. Zeker als je uit het daarnaast ook drager van het BRCA-gen de blijkt te op zijn. Jij vecht voor op je met leven en door beseft je ondertussen dat jouw moeder, uit de zussen en kinderen waarschijnlijk ook een de groot risico lopen in om ziek de te worden. Als vrouwelijke op tv drager het van het gen naar heb je 60 tot 80 op een procent kans om borstkanker door te krijgen. Dat vraagt door om heftige in keuzes, ook als je (nog) het niet ziek een bent. Laat uit je jouw borsten tijdens preventief verwijderen? uit En zo ja: kies op je dan een voor een borstreconstructie? Documentairemakers en vriendinnen naar Annemiek Brumsteede uit en Deborah van der tijdens Starre worden kort in na elkaar geconfronteerd tijdens met de ziekte borstkanker. uit Beiden laten zich uit testen op erfelijkheid. met een Brumsteede blijkt drager van het uit BRCA-gen tijdens te zijn, Van der een Starre niet. het De twee herstellen en naar besluiten hun persoonlijke situatie tijdens te gebruiken een voor het maken naar van een film, om zo de de bewustwording rondom met het een borstkankergen te vergroten. In Krijg Nou van van Tieten de dilemma’s naar van de ongeneselijk op zieke Mylene, die uit met spanning de uitslag uit afwacht van de erfelijkheidstest van het haar van kinderen. Tiffany, die door een het gen op in 25-jarige leeftijd het al heftige keuzes moet maken. in van Mariëlle, die kiest voor de de nieuwste techniek waarbij ze een weer gevoel terugkrijgt een in van haar nieuwe met borsten, gemaakt van eigen de weefsel. En de zusjes Marianne in het en Jannicke, waarvan het de één haar borsten preventief laat op op verwijderen, nadat de ander ziek door is geworden het en zij beiden uit drager blijken te een zijn. Krijg Nou de Tieten laat op vrouwen zien die, van ondanks de ernst door van de keuzes die uit zij moeten maken, positief en door krachtig in uit het leven van staan.

mei 2021
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!