Programma gemist?

Er van is maar één gen uit nodig om van de je door lichaam een tijdbom op te maken en je leven het compleet op z’n kop het zetten. De vrouwen in in op de documentaire Krijg uit Nou Tieten van hebben dit aan den lijve door ondervonden. de Zij dragen namelijk het BRCA-gen, naar ook wel borstkankergen genoemd, door het dat de kans op in borstkanker voor tijdens hen en vaak op ook hun kinderen ernstig tijdens vergroot. Krijg Nou op Tieten laat zien tijdens welke angsten en heftige dilemma’s in het dragen op tv van dit in gen met zich meebrengt. De uit diagnose borstkanker naar slaat in op als een bom. Zeker naar als je daarnaast in ook drager van met het BRCA-gen op blijkt te zijn. met Jij vecht voor door je leven en op beseft je ondertussen dat jouw moeder, op tv naar zussen en kinderen een waarschijnlijk ook een groot risico op lopen om ziek een te een worden. Als vrouwelijke drager van het tijdens gen uit heb je 60 tot uit 80 procent kans de om borstkanker in te krijgen. Dat vraagt om op heftige naar keuzes, ook als je (nog) in niet ziek bent. op Laat je met jouw borsten op preventief verwijderen? uit En zo ja: met kies je dan voor tijdens een borstreconstructie? Documentairemakers en vriendinnen van Annemiek Brumsteede op en Deborah van der uit Starre worden kort na de elkaar geconfronteerd op met door de ziekte borstkanker. Beiden het laten zich in testen op erfelijkheid. van Brumsteede blijkt drager van het BRCA-gen op tv te uit zijn, Van naar der Starre niet. De twee herstellen in en besluiten op hun persoonlijke situatie naar te gebruiken voor het uit maken van in een film, uit om zo uit de bewustwording rondom het borstkankergen op te met vergroten. In Krijg Nou Tieten de in dilemma’s van de ongeneselijk het zieke Mylene, met die met spanning de op tv uitslag een afwacht van door de erfelijkheidstest van tijdens haar kinderen. Tiffany, die door het op gen op 25-jarige op leeftijd van al heftige keuzes moet een maken. Mariëlle, tijdens die kiest voor tijdens de nieuwste techniek waarbij in ze weer gevoel tijdens terugkrijgt uit in haar nieuwe door borsten, gemaakt van eigen het weefsel. En de het zusjes Marianne en Jannicke, waarvan door door de één haar borsten preventief laat een verwijderen, op tv nadat de de ander ziek is geworden het en zij beiden een drager blijken te zijn. Krijg met Nou op tv Tieten laat een vrouwen zien die, ondanks de ernst de van de keuzes een die zij tijdens moeten het maken, positief en krachtig in het op tv door leven staan.

januari 2021
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!