Programma gemist?

Er is maar van één gen van nodig van om van je op tv lichaam een tijdbom de te maken en je leven compleet uit op z’n van kop zetten. door De vrouwen op tv in de documentaire met Krijg Nou Tieten hebben van dit aan den lijve ondervonden. een Zij dragen de namelijk het BRCA-gen, ook door wel borstkankergen genoemd, naar dat de de kans op borstkanker tijdens voor hen een en vaak ook hun op tv kinderen ernstig op tv vergroot. Krijg Nou Tieten de laat tijdens zien welke angsten en heftige door dilemma’s het een dragen van het dit gen met in zich meebrengt. De diagnose borstkanker met slaat in als een het bom. Zeker als in je daarnaast ook de drager van het BRCA-gen naar blijkt te van zijn. Jij in vecht voor je leven en op beseft je uit ondertussen dat jouw moeder, met op zussen en kinderen waarschijnlijk ook van een tijdens groot risico lopen om ziek te op tv worden. naar Als vrouwelijke naar drager van het gen heb tijdens je 60 tot 80 naar van procent kans om borstkanker in te krijgen. Dat vraagt het om heftige keuzes, ook tijdens als je uit (nog) niet door ziek bent. Laat van je jouw borsten preventief verwijderen? de En zo ja: een kies op je dan in voor een borstreconstructie? Documentairemakers uit en vriendinnen Annemiek tijdens Brumsteede en Deborah van uit der Starre tijdens worden kort na elkaar geconfronteerd uit met op tv de ziekte borstkanker. Beiden laten van zich testen op erfelijkheid. van Brumsteede blijkt drager naar op van het BRCA-gen te zijn, Van uit van der Starre niet. De het twee herstellen in en besluiten hun persoonlijke met situatie te gebruiken een voor het op tv maken van een van film, om zo de bewustwording rondom van naar het borstkankergen te vergroten. In op Krijg Nou Tieten de dilemma’s uit van de naar ongeneselijk zieke op Mylene, die met spanning de op uitslag afwacht van naar op de erfelijkheidstest van haar kinderen. Tiffany, op tv die door het naar gen op 25-jarige uit leeftijd al heftige van keuzes moet van maken. Mariëlle, die naar kiest voor de nieuwste met techniek waarbij ze uit weer gevoel in terugkrijgt de in haar nieuwe borsten, gemaakt van op het eigen weefsel. En op tv de zusjes Marianne en uit Jannicke, waarvan de één van haar borsten een preventief laat verwijderen, van nadat de ander ziek is tijdens geworden en op zij beiden drager blijken met van te zijn. Krijg Nou Tieten laat met tijdens vrouwen zien die, de ondanks de ernst van door de keuzes die zij moeten naar maken, in positief en in krachtig in het leven door staan.

september 2021
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!