Programma gemist?

Er is de maar één naar gen nodig om van naar je lichaam een in tijdbom te maken en naar je leven tijdens compleet op de z’n kop zetten. De vrouwen op tv in in de documentaire Krijg Nou een Tieten hebben met dit aan tijdens den lijve ondervonden. Zij dragen het namelijk het BRCA-gen, ook op tv wel borstkankergen van genoemd, dat de naar kans op in borstkanker voor hen en door vaak tijdens ook hun kinderen ernstig vergroot. Krijg van Nou Tieten met laat zien van welke angsten en heftige met dilemma’s het dragen tijdens van dit gen met op tv zich meebrengt. De tijdens diagnose borstkanker naar slaat in als op een bom. Zeker de als je daarnaast ook de drager van het BRCA-gen met de blijkt te zijn. Jij vecht naar voor je door leven en met beseft je ondertussen dat op tv jouw moeder, van zussen en kinderen waarschijnlijk ook een tijdens van groot risico lopen om ziek uit te worden. Als vrouwelijke van drager van het op tv gen heb uit je 60 tot 80 met procent naar kans om borstkanker te krijgen. uit Dat naar vraagt om heftige keuzes, met ook als de je (nog) door niet ziek bent. het Laat je jouw borsten de preventief verwijderen? En zo ja: het kies je tijdens dan voor een een borstreconstructie? Documentairemakers en vriendinnen Annemiek uit Brumsteede met en Deborah van een der Starre worden tijdens kort na elkaar geconfronteerd met met een de ziekte borstkanker. Beiden naar laten zich op testen op erfelijkheid. Brumsteede blijkt drager tijdens van het BRCA-gen op te zijn, met Van der Starre op tv niet. De naar twee herstellen op tv en besluiten hun persoonlijke situatie te het gebruiken van voor het maken van op tv een naar film, om zo het de bewustwording rondom het borstkankergen te door vergroten. In Krijg een Nou op Tieten de dilemma’s van de de ongeneselijk zieke Mylene, die tijdens met spanning op tv de naar uitslag afwacht van de erfelijkheidstest van de haar kinderen. Tiffany, de die naar door het gen een op 25-jarige leeftijd al heftige met keuzes moet door maken. Mariëlle, die kiest met voor de de nieuwste techniek waarbij van ze weer door gevoel terugkrijgt in haar van nieuwe borsten, gemaakt van door eigen weefsel. het En de op zusjes Marianne en het Jannicke, waarvan de één uit haar in borsten preventief laat verwijderen, nadat de uit ander ziek is in geworden naar en zij beiden door drager blijken te op tv zijn. Krijg Nou de Tieten laat vrouwen in zien die, ondanks de ernst van van de uit keuzes die in zij moeten met maken, positief en van krachtig in het leven van staan.

september 2020
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!