Programma gemist?

Er op tv is maar één gen door nodig om van van je de lichaam een tijdbom met te maken en je leven op compleet op de z’n kop zetten. De vrouwen de in de naar documentaire Krijg Nou door Tieten uit hebben dit aan den van lijve ondervonden. door Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook van wel borstkankergen uit genoemd, dat de de kans op borstkanker naar voor hen en vaak van ook op hun kinderen ernstig vergroot. het Krijg Nou Tieten laat van met zien welke angsten van en heftige dilemma’s het dragen een van dit op gen met zich meebrengt. De diagnose uit borstkanker in slaat in als een op bom. Zeker op tv als je daarnaast met ook drager van het BRCA-gen met blijkt te zijn. door Jij vecht voor van je van leven en in beseft je ondertussen dat jouw moeder, op tv zussen en kinderen op tv waarschijnlijk ook de een groot risico een lopen om ziek te op de worden. Als vrouwelijke het drager van het gen in heb je uit 60 tot 80 procent kans om door borstkanker een te krijgen. Dat vraagt om in het heftige keuzes, ook als je naar (nog) niet ziek de bent. uit Laat je jouw borsten een preventief verwijderen? En tijdens zo ja: met kies je dan door voor een borstreconstructie? Documentairemakers en vriendinnen Annemiek naar Brumsteede en de Deborah van der de Starre naar worden kort na uit elkaar geconfronteerd met de ziekte borstkanker. tijdens Beiden met laten zich testen door op erfelijkheid. Brumsteede de blijkt drager van het BRCA-gen uit te zijn, Van uit in der Starre niet. De twee met herstellen en een besluiten hun persoonlijke situatie het te gebruiken voor het het maken van de een in film, om zo de door bewustwording rondom tijdens het borstkankergen te vergroten. In Krijg Nou een Tieten de tijdens dilemma’s van de van ongeneselijk zieke Mylene, uit die met spanning op tv de uitslag afwacht van het tijdens de erfelijkheidstest van haar kinderen. naar Tiffany, die door het het gen op uit 25-jarige leeftijd al heftige in keuzes in moet maken. Mariëlle, naar die kiest op voor de nieuwste techniek naar waarbij ze op weer gevoel terugkrijgt in op tv haar nieuwe uit borsten, gemaakt van eigen weefsel. En in de door zusjes Marianne en Jannicke, waarvan een de één haar uit borsten preventief met laat uit verwijderen, nadat de ander ziek is van van geworden en zij beiden drager blijken een te het zijn. Krijg Nou Tieten laat uit vrouwen met zien die, ondanks de ernst uit van de keuzes tijdens op tv die zij moeten het maken, positief en krachtig in met het leven op staan.

oktober 2021
09-10-2017 20:55

Docu: Krijg nou tieten

2Doc: Krijg nou tieten - Docu: Krijg nou tieten

Er is maar één gen nodig om van je lichaam een tijdbom te maken en je leven compleet op z’n kop zetten. De vrouwen in de documentaire Krijg Nou Tieten hebben dit aan den lijve ondervonden. Zij dragen namelijk het BRCA-gen, ook wel borstkank...

2Doc: Krijg nou tieten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Heb je een uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Krijg nou tieten gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Krijg nou tieten? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Krijg nou tieten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!