Programma gemist?

Vanavond is op tv de laatste naar aflevering van van dit seizoen van Dokters van Morgen, tijdens naar het programma over naar spraakmakende innovaties in de zorg. Al met eerder tijdens besteedde Dokters van Morgen uit aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie naar als alternatief voor met antibiotica uit is in Nederland niet toegestaan. Na in de uitzending naar vestigden het velen hun hoop op op bacteriofagen en door zijn er verschillende in acties ondernomen om ook in Nederland naar patiënten te van behandelen. Maar hoe tijdens staat het naar er nu in Nederland door voor? Kunnen patiënten inmiddels op behandeld met worden? We volgden met het afgelopen jaar verschillende uit patiënten die voor uit hun zoektocht naar onder het andere naar Georgië de en Polen in afreisden. Presentatrice Antoinette uit Hertsenberg gaat in naar Brussel en door de Verenigde Staten, waar tijdens inmiddels naar studies zijn begonnen naar uit fagen als toepassing voor uit (ernstige) in infecties.

Hersenrevalidatie: met Meepraten op een het forum Is koppen op tv bij voetbal het wel goed voor je? Er wordt van van anders naar hersenschuddingen gekeken dan een door paar jaar geleden. uit Want gaat het het met in de hersenen mis, dan de gaat het in het op hele op tv lijf mis. Ook bij op tv volkssport nummer een 1: voetbal. Daarom waarschuwt de in bondsarts van van het Nederlands tijdens elftal voor de blijvende schade tijdens die op kan optreden bij voetbal: tijdens hersenschade. in Ook volgen we Gert-Jan Oskam de die na het een dwarslaesie als van proefpersoon een elektrode in uit zijn ruggenmerg kreeg. Zal door hij op tv weer leren lopen? het Lees ook: Dwarslaesiepatiënt kan tijdens weer lopen door nieuwe op tv het techniek Revalidatie in het Daan Theeuwes tijdens Centrum En we zijn bij een de een eerste maanden van het van Daan Theeuwes van Centrum, een tijdens nieuw revalidatiecentrum voor jongeren met niet-aangeboren tijdens hersenletsel in Woerden. naar op Daar ontmoeten we de 21-jarige Limburgse met Laury met die na de een auto-ongeluk haar hersenen dusdanig naar kneusde dat tijdens ze een van aantal weken in coma lag. Ze een kwam bij en de volgt nu een van intensieve van revalidatie naar Amerikaans voorbeeld. Dokters van op tv Morgen over neurorevalidatie de zie je dinsdag het 29 op tv januari om 21.25 uur op op tv het NPO 1.

Antoinette naar duikt in op tv de wereld van ons tijdens microbioom. Ze de volgt de Britse journalist en het arts van Michael Mosley, die naar een uniek kijkje op tv geeft in zijn darmen. Er op tv blijkt een de heel universum het schuil te gaan uit in de wereld van bacteriën. met Voor patiënten op tv met het tijdens prikkelbare darm syndroom van (PDS) blijkt een evenwichtig uit microbioom alle verschil op te maken. Dokters van in Morgen volgt Lieke, Tim door en een Rosemary, die tien weken naar lang hun voeding aanpassen naar op naar basis van hun microbioom het in de van hoop beter van te worden. En olympisch zwemkampioen Maarten tijdens het van der Weijden laat, in samen met Antoinette, zijn microbioom op tv checken op in Israël om zo een tot een een gepersonaliseerd dieet de te komen.

Pinda-allergie op tv voorkomen Antoinette bezoekt baby met Sepp en door zijn ouders. Moeder de Leonie heeft met een ernstige pinda-allergie. Samen met met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog uit in het het Diakonessenhuis, kijken tijdens ze op de Pindapoli of de voorkomen kan worden door dat Sepp ook een tijdens pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer naar in over alle uitzendingen van seizoen de 3 Door voeding de de ziekte MS terugdringen Bij de door ziekte MS de valt je immuunsysteem je tijdens eigen tijdens lichaam aan. Omdat uit er geen medicijnen zijn een om MS te op genezen, een onderzoeken wetenschappers of naar voeding het immuunsysteem bij met MS positief in kan beïnvloeden. We kijken op tv mee met MS-patiënten in die door een anders te gaan eten in hun ziekte proberen terug het te dringen. het Meepraten over het dit onderwerp kan op naar het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten op tv resetten Ook op tv ontmoet Antoinette Prof. Jolanda op tv de Vries uit die met een baanbrekende therapie de het immuunsysteem tijdens van kankerpatiënten kan resetten in zodat de kankercellen met door het eigen op tv lichaam de worden afgebroken. Hoe op tv werkt ons immuunsysteem?

Pinda-allergie tijdens voorkomen Antoinette met bezoekt baby Sepp de en zijn ouders. het Moeder Leonie heeft een een ernstige pinda-allergie. Samen met met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog met in het op Diakonessenhuis, kijken ze op tijdens de Pindapoli op of voorkomen kan uit worden dat Sepp ook naar een op pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over alle het uitzendingen van seizoen het 3 Door voeding in de ziekte door MS terugdringen Bij de door ziekte MS valt je immuunsysteem je in eigen lichaam aan. uit Omdat er geen de medicijnen zijn van om MS te genezen, in onderzoeken wetenschappers met of voeding het tijdens immuunsysteem bij MS positief op kan een beïnvloeden. We in kijken mee met MS-patiënten naar die door anders te gaan door eten hun van ziekte proberen terug de te dringen. Meepraten over naar op tv dit onderwerp kan op met het forum Immuunsysteem van naar kankerpatiënten resetten Ook ontmoet Antoinette naar Prof. Jolanda in de Vries die het met een baanbrekende naar therapie het immuunsysteem het van kankerpatiënten in kan resetten zodat tijdens de kankercellen door op het eigen lichaam van worden afgebroken. Dokters door van Morgen zie je dinsdag het 15 januari om een 21.25 uur op NPO de op tv 1.

De het komende weken onderzoekt de Antoinette Hertsenberg opnieuw de spraakmakende innovaties in de zorg naar in het op programma op tv Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de een naar volgende vragen centraal: hoe een kunnen we met behulp van van ons DNA tijdens een op lang en gezond leven leiden? met Kunnen we met de behulp van ons immuunsysteem in ziektes als MS een en kanker naar genezen? En hoe belangrijk in is een evenwichtig op microbioom uit voor onze door gezondheid? Hertsenberg volgt het onder meer een patiënt die uit na een dwarslaesie weer het kan lopen het en naar duikt wederom in de wereld van naar bacteriofagen. de In de een eerste aflevering ontmoet in Antoinette Hertsenberg biohacker Prof. Brian de Henley, op tv die probeert veroudering te door vertragen of stop tijdens te zetten door DNA het te veranderen. Lees meer over met in Dokters van Morgen op het gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch door hart Martin de het Haan heeft ernstige hartproblemen. naar Om het op tv hard te zeggen: Martin gaat langzaam naar een dood. Vanwege zijn dikke in medische dossier komt Martin een niet een in aanmerking voor een donorhart. Zijn met cardioloog, Laurens op tv Tops, wijst hem op met de mogelijkheid van met een bionisch uit hart. Dit het moet de functie van tijdens het menselijke hart gaan uit overnemen. Maar van dit is een op tv complexe en risicovolle in operatie. op tv Dokters van Morgen mag Martin volgen in tijdens de het operatie de en zijn revalidatieproces.Diny in van der Jagt onderging deze het risicovolle uit operatie al eerder. Ze is het één van de eerste uit op ter wereld die op tv een bionisch hart kreeg. En in naar Nederland de allereerste de vrouw. Sinds de op operatie gaat naar het weer de goed met haar. tijdens Ze heeft weer tijdens volop energie, kan tijdens weer fietsen en naar is weer naar Italië en in Frankrijk uit op vakantie geweest. Diny: naar 'Het is de soms gek van te beseffen dat ik met zonder mijn bionische uit hart er niet meer op tv was geweest.' een Bionische arm Corine Kamphuis had een in uit bultje op haar hand dat in erg pijn deed. Uiteindelijk in door bleek in het ziekenhuis dat het de kanker op tv was. 'Dan staat als moeder tijdens van twee een jonge kinderen naar je wereld helemaal door op de kop'. Haar arm door moest in worden afgezet. 'Toen heb tijdens ik het de stompje wel ietsje uit korter laten maken, uit omdat ik dan voor een een bionische arm met wilde gaan', aldus een Corine. Na van een pittig de revalidatieproces kan ze met haar bionische door arm tijdens weer knippen, aardappels schillen uit en zelfs typen. op Bij het Massachusetts in Institute of Technology (MIT) uit in het het Amerikaanse Boston worden van de protheses van de op toekomst ontwikkeld. uit Aan het roer van staat Hugh in Herr, die zelf het als tiener op twee onderbenen verloor. Nu loopt hij uit door zijn eigen van lab met tijdens twee bionische benen. een Zijn TED Talk trekt de van miljoenen kijkers wereldwijd. naar Herr: 'Door de een ontwikkeling van bionische protheses is over het 20 jaar tijdens niemand meer tijdens gehandicapt.' Dokters van in Morgen over de in bionische mens is op te zien op dinsdag 6 door november om 21.25 uur uit op NPO in 1. Wil de je meer weten over naar alle onderwerpen het of vorige uitzendingen op terugkijken? Bekijk het met dossier! Dossier Dokters van door Morgen

We uit volgen de 39-jarige Eva naar een half jaar lang. tijdens Al van jongs tijdens af op aan is op zij depressief. Het van UMCG is bezig met een in onderzoek naar de de werking van van ketamine bij mensen op tv met depressies. En met GHB als door medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper van werkt het het. Ook ontmoeten we Simone, de borstkankerpatiënt en de moeder van twee uit kinderen die met medicinale cannabis gebruikt op tegen de pijn van door haar uitgezaaide op kanker. Dokters uit van Morgen over drugs als door medicijn zie door je dinsdag 30 oktober om op 21.25 uur op uit NPO op 1. Wil je met meer weten over alle met onderwerpen van of vorige uitzendingen terugkijken? op tv Bekijk het dossier!Dossier Dokters van op tv in Morgen

Ieder de mens wordt geboren met op tv een een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van naar onze ouders van mee. In elke cel van van ons lichaam uit zit een onze erfelijke het informatie verstopt: het dna. En naar de de genen zijn weer de volgorde het van ons dna. in Dna is dus eigenlijk naar een bouwplan van uit de mens. Het naar in zijn twee draden die aan elkaar op op gelijk zijn. Elke op tv draad bestaat uit vier ?chemische op tv bouwstenen?: de letters naar A, door C, T en in G. Een A een zit altijd tegenover een T met en een naar G altijd tegenover een C. op tv op tv Dat betekent dat als je die op tv twee strengen van tijdens een elkaar losmaakt, dat je weet met hoe je naar de andere kant van er weer bij een moet maken. Dat dna wordt in al door geschreven als je nog maar op 1 een cel bent: in de op tv buik van een je moeder. door Er kunnen ook fouten in een het van dna staan, bijvoorbeeld een omdat je iets ?fout meekrijgt? tijdens van op je vader of met moeder. Maar het kan naar ook gebeuren naar tijdens de groei, het dan zit het niet het in de familie op tv maar kan het toch tijdens zijn dat je een op kind krijgt met een een erfelijke aandoening tijdens omdat er iets naar op fout is gegaan bij het het kopiëren. Genoom in het kaart brengen 'Onze kleinkinderen naar zullen uit niet begrijpen dat wij op tv durfden te leven zonder onze tijdens dna-informatie te tijdens kennen.' door Johan den Dunnen, op tv hoogleraar medische genoomtechnologie van op tv het Leids Universitair van Medisch Centrum weet een het zeker. een In de toekomst wordt van het steeds normaler om je het genoom naar in kaart tijdens te laten brengen. het Whole genome sequencing heet dat: op een techniek uit waarbij er een soort uitdraai in uit wordt gemaakt van de 3 in miljard letters A, C, tijdens T of G in van door een menselijk organisme. Voordat tijdens er tijdens ook maar iets zinnigs gezegd kan in naar worden over iemands genen moet het de letterreeks eerst geanalyseerd uit de en geïnterpreteerd worden. tijdens Waar ontbreekt bijvoorbeeld een letter? van Waar wijkt een op letter af van het op gemiddelde? een En waar wordt die afwijking het geassocieerd met tijdens ziekte of een risico?s op ziekte? Deze technologie de wordt de vooralsnog vooral in toegepast bij mensen het die ziek zijn of naar de kans lopen naar een genetisch defect door door te de geven. Maar voor tijdens deze uitzending nam ook Antoinette Hertsenberg de de proef naar op de som en in tijdens liet ze haar genen op tv lezen. Let op: deze uit speciale manier van 'genoom-lezen' op tv in het ziekenhuis in is op uniek en kan niet zomaar op tv iedereen laten naar doen.   CRISPR-Cas: op fouten uit dna het knippen Hoe werkt CRISPR-Cas? in In de uitzending vertelt met Niels Geijsen, Onderzoeker en met hoogleraar regeneratieve van geneeskunde, wat CRISPR-Cas kan op betekenen voor een bijvoorbeeld de spierziekte uit FSHD. Meer over CRISPR-Cas Medicatie tijdens bedoeld met voor een andere op kankersoort Ook volgen we op in deze van uitzending de 27-jarige door Jonathan Szegedi door die uitgezaaide darmkanker heeft. Uit de zijn genen blijkt door dat op hij een afwijking heeft die met vaak voorkomt bij op mensen met het longkanker. Via de een zogeheten Drup-studie waarbij uitbehandelde kankerpatiënten naar een een medicijn kunnen krijgen dat de normaal gesproken bedoeld naar is voor patiënten uit met een andere vorm met van kanker - op tv krijgt Jonathan een een ander middel. in Antoinette ontmoet op Jonathan bij hem thuis door en vergezelt op hem naar het het Antoni van de Leeuwenhoek. Ook gaat ze langs Hartwig in Medical uit Foundation in Amsterdam de waar gigantische computers het naar DNA van patiënten een in tijdens kaart brengen.  Zit het talent voor sport in de de genen? Daarnaast kijken een we naar of aanleg van voor sport in met de genen zit. Meer van over de sport en genen Dokters van in Morgen is dinsdag 23 de oktober om 21.25 uur een te door zien op NPO 1. Wil je een op tv meer weten over op alle onderwerpen of de vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het het dossier!Dossier van Dokters van Morgen

Ook met in de uitzending: in in hoeverre kunnen robots helpen naar bij door de zorg voor ouderen die op tv geheugenproblemen een hebben? En hoe werkt het naar geheugenpaleis? Kijk op de dinsdag 9 oktober om met 21.25 uur naar tijdens NPO 1! Wil je op tv meer het weten over tijdens alle onderwerpen of vorige op uitzendingen terugkijken? Bekijk naar het dossier!Dossier Dokters van in Morgen

Harddrugs door als ketamine en een GHB worden steeds vaker van ingezet als medicijn, door bijvoorbeeld voor depressie in of narcolepsie. Sportteams op selecteren door jonge sporters mede op basis op tv van hun DNA. Antoinette naar Hertsenberg een onderzoekt in een nieuw seizoen op Dokters van een Morgen innovaties op tv in de zorg op het een gebied van voeding, uit geheugen, DNA, naar en medicijnen. Kan met geheugentraining helpen bij in dementie, en naar kun je genezen door de anders te gaan tijdens eten? Het nieuwe met seizoen van Dokters van van Morgen van is vanaf vanavond elke dinsdag naar in om 21:25 uur te zien op een NPO het 1. Het seizoen start met vanavond met een een uitzending over een voeding als medicijn. Hierin doet de Antoinette Hertsenberg een met drie kandidaten onderzoek naar een het Pioppi-dieet, vernoemd de naar het Zuid-Italiaanse op dorpje van dat gezien wordt als de een gezondste plek door op aarde. uit Eén kandidaat heeft obesitas, een de ander een heeft diabetes type 2 het en de derde hartproblemen. een Wat van kunnen zij in drie weken tijdens tijd veranderen? naar Ook is er aandacht tijdens voor het een door TNO ontwikkelde op tv stresstest waardoor bekeken op kan de worden hoe het lichaam het reageert op van specifieke voedingsmiddelen. Ook Antoinette een doet de stresstest en hoort de wat naar ze beter kan laten op staan.

Meer Dokters door van op Morgen Wil je meer uit weten over alle onderwerpen door of door vorige uitzendingen terugkijken? uit Bekijk het dossier! Dossier Dokters tijdens van Morgen

Fascinerend is het het feit dat het het in lijkt dat ook een ernstig depressieve mensen een gebaat zijn bij naar deze operatie. Is de dit de toekomst? op Geen medicijnen meer, maar met een knop omzetten in de met hersenen? En in van in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan naar een op aantal testen waarbij wordt gekeken een wat het een verband is tussen het gezonde darmflora en je de hersenen.Dossier Dokters van tijdens door Morgen

Door uit het vele naar gebruik van antibiotica is op tv een aantal bacteriën resistent in geworden voor antibiotica en uit naar dat betekent dat van je zelfs kunt overlijden aan met een in simpele blaasontsteking. In Georgië het wordt er nu op tv geëxperimenteerd met zogenaamde een bacteriofagen. Dit zijn virussen op die bacteriën kunnen bestrijden. door op Het programma neemt Nederlandse van patiënten mee naar tijdens Georgië die in de Nederland opgegeven tijdens zijn. Zullen de bacteriofagen uitkomst naar bieden?

Wat kunnen we naar leren een van de van slaapgewoonten in andere landen? op Antoinette Hertsenberg de gaat naar Japan om te zien tijdens wat 80-urige op werkweken met weinig slaap in met je naar doen op tv en we gaan met een aantal uit studenten een de bossen naar in om te kijken of het je op tv je bioritme kunt resetten. Ook op tv verdiepen we tijdens ons in de wereld van tijdens apneu, is een een op tv simpel apparaatje de op tv toekomst?

maart 2019
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord