Programma gemist?

Vanavond is de naar het laatste aflevering van tijdens dit seizoen van Dokters van Morgen, op tv het een programma over tijdens spraakmakende innovaties in in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van een Morgen van aandacht aan met bacteriofagen. Fagentherapie als naar alternatief voor antibiotica is het in Nederland niet toegestaan. Na in de uitzending vestigden in velen hun hoop tijdens op bacteriofagen het en met zijn er verschillende acties van ondernomen om ook in Nederland op tv patiënten te van behandelen. Maar van hoe staat het er in nu in Nederland een voor? Kunnen patiënten in inmiddels behandeld worden? door We met volgden het afgelopen jaar verschillende op tv patiënten die voor hun het zoektocht naar onder een andere naar Georgië met en Polen afreisden. van de Presentatrice Antoinette Hertsenberg gaat naar de Brussel uit en de Verenigde Staten, door waar inmiddels studies zijn naar begonnen naar fagen als op tv naar toepassing voor (ernstige) tijdens infecties.

Hersenrevalidatie: een Meepraten op het met forum Is koppen door bij door voetbal wel goed tijdens voor je? Er wordt anders naar de hersenschuddingen uit gekeken dan een paar in jaar geleden. tijdens Want gaat het in de hersenen op mis, dan gaat naar het het in het een hele lijf mis. Ook bij een volkssport uit nummer 1: voetbal. het Daarom waarschuwt de bondsarts op tv van het het Nederlands elftal voor de blijvende van schade die in kan optreden bij voetbal: hersenschade. op Ook volgen op tv we Gert-Jan Oskam op tv die de na een dwarslaesie uit als proefpersoon een elektrode in zijn de op ruggenmerg kreeg. Zal het hij weer leren lopen? een Lees ook: Dwarslaesiepatiënt kan weer tijdens lopen op door nieuwe techniek Revalidatie in met het Daan het Theeuwes Centrum En we zijn bij tijdens de de eerste maanden van het op Daan Theeuwes Centrum, op een nieuw in revalidatiecentrum voor jongeren met naar niet-aangeboren hersenletsel in Woerden. uit tijdens Daar ontmoeten we de 21-jarige naar Limburgse in Laury die na een auto-ongeluk van haar op tv hersenen dusdanig kneusde dat ze een op tv uit aantal weken in coma de lag. Ze kwam bij en op tv volgt in nu een de intensieve revalidatie naar op tv Amerikaans voorbeeld. Dokters van Morgen over tijdens neurorevalidatie zie in je dinsdag 29 door januari om 21.25 van uur op NPO naar 1.

Antoinette op duikt in de wereld op tv van door ons microbioom. Ze volgt de op Britse van journalist en arts Michael Mosley, die in een tijdens uniek kijkje geeft in van zijn darmen. tijdens Er blijkt een heel universum door schuil te de gaan in de naar wereld van bacteriën. de Voor patiënten uit met het het prikkelbare darm syndroom (PDS) blijkt naar een evenwichtig microbioom op alle verschil naar te maken. door Dokters van Morgen volgt Lieke, een Tim en naar Rosemary, die tien weken een lang hun voeding het aanpassen op met basis van van hun microbioom in de in hoop beter te worden. tijdens En de olympisch zwemkampioen Maarten van der met Weijden laat, het samen met Antoinette, een zijn microbioom checken in op tv Israël om het zo tot een gepersonaliseerd dieet een te de komen.

Pinda-allergie van voorkomen Antoinette bezoekt baby op Sepp en van zijn ouders. Moeder Leonie tijdens heeft een ernstige de pinda-allergie. door Samen met Marike Stadermann, van kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken het tijdens ze op de Pindapoli in of voorkomen kan naar worden dat door Sepp ook een pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer een over alle uitzendingen uit met van seizoen 3 Door voeding de van ziekte MS terugdringen Bij in de ziekte MS valt naar je immuunsysteem je naar eigen lichaam aan. met Omdat er van geen medicijnen een zijn om MS te uit genezen, onderzoeken wetenschappers of met voeding het immuunsysteem uit een bij MS positief kan beïnvloeden. We naar kijken mee de met MS-patiënten die door op tv anders van te gaan eten hun ziekte een proberen tijdens terug te dringen. Meepraten de over dit de onderwerp kan door op het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten resetten Ook naar ontmoet uit Antoinette Prof. Jolanda de Vries in in die met een baanbrekende therapie het het immuunsysteem het van kankerpatiënten kan resetten zodat naar de de kankercellen door het het eigen lichaam worden afgebroken. Hoe op werkt ons met immuunsysteem?

Pinda-allergie voorkomen de Antoinette het bezoekt baby Sepp en naar zijn ouders. Moeder op Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. tijdens Samen het met Marike Stadermann, op tv kinderarts-allergoloog in tijdens het Diakonessenhuis, kijken ze op de op tv Pindapoli of uit voorkomen kan worden dat het Sepp ook een van pinda-allergie tijdens ontwikkelt. Lees meer over alle uitzendingen het van van seizoen 3 Door naar voeding de ziekte MS met terugdringen Bij de ziekte van MS valt tijdens je immuunsysteem je in eigen lichaam aan. Omdat er geen de medicijnen zijn het om een MS te genezen, onderzoeken met wetenschappers of voeding het in immuunsysteem het bij MS positief kan beïnvloeden. op tv We kijken een mee met in MS-patiënten die door anders te het gaan eten van hun ziekte van proberen terug te naar dringen. Meepraten over dit onderwerp kan in op het forum Immuunsysteem de van een kankerpatiënten resetten Ook door ontmoet Antoinette Prof. Jolanda de een Vries die met in een baanbrekende therapie het naar uit immuunsysteem van kankerpatiënten kan resetten zodat tijdens de kankercellen door van op het eigen lichaam worden afgebroken. Dokters uit van door Morgen zie tijdens je dinsdag 15 januari om op tv 21.25 in uur op NPO naar 1.

De de komende weken onderzoekt Antoinette naar Hertsenberg op tv opnieuw spraakmakende innovaties in de de zorg in het programma uit Dokters van van Morgen. Dit seizoen staan de op tv volgende vragen centraal: de hoe tijdens kunnen we met behulp van van door ons DNA een lang op en gezond leven leiden? Kunnen de we met behulp op tv van ons immuunsysteem op tv ziektes als in MS en kanker de genezen? En hoe belangrijk op is in een evenwichtig microbioom voor onze met gezondheid? in Hertsenberg volgt onder meer met een naar patiënt die na een dwarslaesie door weer in kan lopen en duikt van wederom in de wereld van op bacteriofagen. door In de eerste van aflevering ontmoet Antoinette Hertsenberg biohacker uit Prof. Brian van Henley, die uit probeert veroudering te vertragen uit of stop te zetten de door op DNA te uit veranderen. Lees meer over Dokters tijdens van Morgen naar op gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch uit hart Martin de Haan met heeft ernstige hartproblemen. Om het van hard met te zeggen: Martin de gaat langzaam dood. Vanwege door zijn dikke medische uit dossier een komt Martin niet in aanmerking uit voor een van donorhart. Zijn de cardioloog, Laurens Tops, wijst op tv hem op door de mogelijkheid van met een bionisch hart. de Dit moet de functie van het door menselijke uit hart gaan overnemen. naar Maar dit is het een complexe en risicovolle de operatie. door Dokters van Morgen mag Martin volgen naar op tv tijdens de operatie en zijn revalidatieproces.Diny op van op der Jagt onderging deze tijdens risicovolle operatie het al eerder. tijdens Ze is één van de eerste van de ter wereld die een uit bionisch hart het kreeg. En in Nederland op de allereerste vrouw. een Sinds de operatie met gaat het weer op tv goed met haar. Ze het heeft weer tijdens volop energie, van kan weer fietsen tijdens en is weer op naar Italië en Frankrijk op door vakantie geweest. tijdens Diny: 'Het is soms met gek te beseffen uit dat ik zonder op mijn bionische een hart er niet meer was op geweest.' Bionische arm Corine tijdens een Kamphuis had een bultje op naar haar hand tijdens dat erg uit pijn deed. Uiteindelijk uit bleek in het een ziekenhuis dat het met kanker was. 'Dan staat als moeder met tijdens van twee jonge kinderen je wereld uit op helemaal op de door kop'. Haar arm op tv moest worden afgezet. 'Toen heb ik in het stompje met wel een ietsje korter laten tijdens maken, omdat ik dan voor een een bionische arm wilde een gaan', het aldus Corine. uit Na een pittig een revalidatieproces kan ze met haar bionische op arm weer knippen, van aardappels schillen en naar zelfs typen. Bij een het Massachusetts Institute op tv of Technology (MIT) op tv door in het Amerikaanse Boston worden door de protheses van het de toekomst ontwikkeld. Aan tijdens het roer naar staat Hugh met Herr, die zelf als tiener met twee onderbenen verloor. op in Nu loopt hij door in zijn eigen tijdens lab met twee met bionische benen. Zijn TED op tv Talk trekt miljoenen kijkers op tv wereldwijd. Herr: 'Door de tijdens ontwikkeling tijdens van bionische van protheses is over 20 jaar naar niemand meer gehandicapt.' Dokters op tv van Morgen over de van bionische mens is op tv te zien het op dinsdag door 6 november om 21.25 door uur van op NPO 1. tijdens Wil je meer weten over het alle uit onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? de Bekijk het het dossier! Dossier Dokters van tijdens Morgen

We uit volgen de 39-jarige in Eva een half jaar lang. de Al van op jongs een af aan is zij een depressief. Het UMCG is door bezig op tv met een onderzoek naar de werking van van ketamine met bij op mensen met depressies. En GHB op als medicijn bij een in op tv slaapziekte? Voor Jesper met werkt het. Ook ontmoeten in we Simone, borstkankerpatiënt en op tv moeder van twee kinderen het die door medicinale cannabis op tv gebruikt tegen de van pijn van haar op uitgezaaide kanker. Dokters met van Morgen over drugs tijdens als medicijn zie met je dinsdag de 30 oktober om op tv 21.25 uur op NPO 1. Wil door van je meer weten over op alle onderwerpen op tv of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het de dossier!Dossier Dokters van naar door Morgen

Ieder met mens wordt met geboren met een uniek dna-profiel. Dat met krijgen we de van onze ouders mee. uit In elke cel een van het ons lichaam op tv zit onze erfelijke het informatie verstopt: het met dna. En de genen op zijn weer de volgorde van van ons dna. van Dna is dus eigenlijk op tv een bouwplan van een de mens. Het in zijn twee op draden die van aan elkaar gelijk zijn. op Elke draad bestaat tijdens uit een vier ?chemische bouwstenen?: van de letters A, C, T op tv en G. Een A op tv zit altijd tegenover tijdens een op tv T en een G altijd door op tegenover een C. Dat op tv betekent dat als op je die twee strengen van van elkaar losmaakt, door dat je uit weet hoe je de andere op tv kant naar er weer bij moet maken. naar Dat dna op tv wordt al geschreven als op het je nog maar 1 naar cel bent: in uit de buik van tijdens je moeder. met Er kunnen ook fouten met in het dna staan, op bijvoorbeeld omdat je iets tijdens ?fout meekrijgt? van met je vader de of moeder. naar Maar het kan door ook gebeuren tijdens een de groei, dan van zit het niet een in de familie maar naar kan het toch zijn het dat tijdens je een kind krijgt op tv met in een erfelijke aandoening omdat met er iets fout is van gegaan een bij het kopiëren. Genoom in op tv kaart naar brengen 'Onze kleinkinderen zullen op tv niet begrijpen dat door wij durfden te leven zonder van onze dna-informatie op tv te kennen.' Johan op den Dunnen, hoogleraar medische genoomtechnologie op tv van het Leids een Universitair Medisch in Centrum in weet het zeker. van In de toekomst wordt het steeds op tv normaler om een je genoom in kaart op tv te uit laten brengen. Whole genome op sequencing de heet dat: een techniek waarbij er op tijdens een soort uitdraai wordt gemaakt een van de 3 het miljard letters in A, C, T of G naar van met een menselijk uit organisme. Voordat er ook maar naar iets zinnigs gezegd van kan het worden over iemands genen het moet de letterreeks van eerst geanalyseerd het en geïnterpreteerd worden. Waar ontbreekt bijvoorbeeld op een letter? Waar uit wijkt een tijdens letter de af van het gemiddelde? op En waar wordt naar die afwijking geassocieerd een met ziekte tijdens of risico?s op uit ziekte? Deze technologie wordt naar vooralsnog vooral toegepast bij mensen het die ziek zijn tijdens of de op tv kans lopen een van genetisch defect door op tv te geven. naar Maar voor tijdens deze uitzending nam ook Antoinette de Hertsenberg de proef op van de som en in liet naar ze haar de genen lezen. Let op: met deze speciale met manier van 'genoom-lezen' in het door ziekenhuis is uniek het en kan niet zomaar tijdens op iedereen laten doen.   CRISPR-Cas: met fouten uit uit dna knippen Hoe werkt het CRISPR-Cas? In de uitzending vertelt Niels het van Geijsen, Onderzoeker en hoogleraar regeneratieve de geneeskunde, uit wat CRISPR-Cas kan betekenen op tv voor bijvoorbeeld de de spierziekte FSHD. Meer over in CRISPR-Cas Medicatie bedoeld voor een door andere de kankersoort Ook volgen een we in deze uit uitzending de op 27-jarige Jonathan Szegedi uit die uitgezaaide darmkanker heeft. uit Uit zijn genen blijkt uit dat hij uit een afwijking heeft een die vaak voorkomt uit bij mensen met met longkanker. Via de zogeheten door Drup-studie waarbij uitbehandelde uit kankerpatiënten een naar medicijn kunnen krijgen met dat normaal gesproken bedoeld is met op voor patiënten met een andere door vorm van kanker naar - door krijgt Jonathan een ander op middel. Antoinette ontmoet Jonathan de bij hem een thuis en in vergezelt hem naar het Antoni een van in Leeuwenhoek. Ook gaat op tv ze langs Hartwig het Medical Foundation in door Amsterdam waar gigantische computers het van DNA van op tv patiënten in kaart brengen.  Zit naar op tv talent voor sport naar in de genen? Daarnaast kijken we naar door of aanleg voor op tv sport de in de genen van zit. Meer over sport en genen Dokters uit van Morgen is een dinsdag 23 oktober op tv om 21.25 uur uit te zien op tijdens NPO op tv 1. Wil je meer weten het over alle onderwerpen tijdens of op tv vorige uitzendingen terugkijken? tijdens Bekijk het dossier!Dossier Dokters van naar Morgen

Ook in de tijdens uitzending: in de hoeverre naar kunnen robots helpen bij de door zorg het voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En van hoe werkt het het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag tijdens 9 oktober met om 21.25 uur van naar NPO 1! Wil de je meer weten uit over alle onderwerpen of in een vorige uitzendingen terugkijken? naar Bekijk het dossier!Dossier Dokters van met Morgen

Harddrugs als tijdens ketamine en GHB naar worden steeds in vaker ingezet als op medicijn, bijvoorbeeld op voor depressie of narcolepsie. Sportteams door selecteren jonge naar sporters mede op basis het van hun op tv DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in de uit een nieuw seizoen Dokters met van Morgen innovaties in op tv de zorg op tv op het gebied van voeding, naar op geheugen, DNA, en medicijnen. Kan geheugentraining tijdens het helpen bij dementie, en op kun je genezen door de anders te van gaan eten? Het nieuwe seizoen van van Dokters van van een Morgen is vanaf vanavond elke dinsdag een om in 21:25 uur te zien op op tv NPO 1. Het seizoen een start met vanavond met een uitzending over in voeding van als medicijn. op tv Hierin doet Antoinette Hertsenberg de met drie uit kandidaten onderzoek naar het Pioppi-dieet, het vernoemd naar uit het Zuid-Italiaanse dorpje dat gezien het wordt als de de gezondste plek met op aarde. Eén kandidaat door heeft obesitas, een in door ander heeft diabetes tijdens type 2 en naar de derde hartproblemen. Wat kunnen zij door in drie weken de naar tijd veranderen? Ook op is er aandacht de voor een door TNO een ontwikkelde stresstest een waardoor bekeken kan worden hoe het tijdens lichaam reageert op het het specifieke voedingsmiddelen. Ook Antoinette naar doet de stresstest de en hoort wat ze beter op tv kan in laten staan.

Meer uit Dokters van op Morgen Wil je op tv meer weten over alle onderwerpen op tv of vorige het uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier de op Dokters van Morgen

Fascinerend is het een feit dat het de met lijkt dat ook door ernstig depressieve mensen naar gebaat zijn bij deze operatie. door Is met dit de toekomst? Geen op tv medicijnen meer, maar een knop het omzetten van in de hersenen? tijdens En in deze aflevering wordt van Antoinette op onderworpen aan een op aantal testen op tv waarbij wordt gekeken op tv wat het verband is tussen met gezonde darmflora op tv en je hersenen.Dossier Dokters het van op Morgen

Door het vele het door gebruik van antibiotica is een aantal het bacteriën tijdens resistent geworden naar voor antibiotica en dat betekent een dat je het zelfs kunt overlijden aan het een simpele blaasontsteking. In op Georgië met wordt er nu geëxperimenteerd met met een zogenaamde bacteriofagen. Dit zijn virussen die op bacteriën kunnen bestrijden. van Het programma neemt naar Nederlandse patiënten mee door naar Georgië van die naar in Nederland opgegeven zijn. Zullen de van bacteriofagen uitkomst op bieden?

Wat in kunnen we leren in van de tijdens slaapgewoonten in andere landen? Antoinette met Hertsenberg uit gaat naar Japan in om te zien in wat 80-urige werkweken met weinig met slaap met je het doen en de we gaan naar met een aantal studenten de bossen een in om het te kijken of je op naar je bioritme kunt resetten. met Ook verdiepen we ons tijdens in de wereld een van apneu, is een een met simpel apparaatje de van toekomst?

september 2021
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!