Programma gemist?

Vanavond is een de door laatste aflevering van een dit seizoen van Dokters van het Morgen, het programma over tijdens spraakmakende de innovaties in de zorg. Al de eerder besteedde Dokters door van op Morgen aandacht aan bacteriofagen. tijdens Fagentherapie als alternatief in voor antibiotica met is in Nederland niet het toegestaan. Na de uitzending vestigden met velen hun hoop in op op tv bacteriofagen en zijn er in verschillende acties ondernomen op om ook in naar Nederland op tv patiënten te behandelen. Maar door hoe staat het het er nu in door Nederland voor? Kunnen patiënten naar inmiddels van behandeld worden? We volgden het afgelopen uit jaar met verschillende patiënten die tijdens voor hun zoektocht naar onder op een andere naar Georgië en het Polen afreisden. Presentatrice Antoinette Hertsenberg de gaat op tv naar Brussel en op de Verenigde Staten, waar inmiddels uit studies zijn begonnen een met naar fagen als toepassing voor uit (ernstige) op infecties.

Hersenrevalidatie: Meepraten op tv op naar het forum Is koppen bij de voetbal wel een goed voor je? Er op tv wordt anders naar op hersenschuddingen gekeken dan een op paar met jaar geleden. op tv Want gaat het in de hersenen met met mis, dan gaat het in het een hele het lijf mis. Ook bij volkssport met van nummer 1: voetbal. Daarom waarschuwt de door bondsarts van door het Nederlands elftal voor door de blijvende schade door die door kan optreden de bij voetbal: hersenschade. Ook op tv volgen we Gert-Jan de Oskam die na tijdens een dwarslaesie als tijdens proefpersoon een elektrode in naar zijn ruggenmerg kreeg. Zal een hij weer leren van lopen? door Lees ook: Dwarslaesiepatiënt kan weer van op tv lopen door nieuwe techniek Revalidatie in de het Daan uit Theeuwes Centrum En we zijn bij het de eerste maanden op van het met Daan met Theeuwes Centrum, een nieuw met revalidatiecentrum voor jongeren op met niet-aangeboren hersenletsel in tijdens Woerden. met Daar ontmoeten we de 21-jarige Limburgse het Laury die na door een auto-ongeluk haar naar hersenen naar dusdanig kneusde dat ze tijdens een aantal weken in tijdens coma door lag. Ze kwam bij de en volgt van nu een intensieve revalidatie naar een Amerikaans voorbeeld. Dokters van van Morgen over door neurorevalidatie zie door je dinsdag 29 januari in om 21.25 uur op met NPO op tv 1.

Antoinette duikt in van de wereld de van ons in microbioom. Ze een volgt de Britse journalist en arts van Michael Mosley, op die een uniek kijkje met geeft in van zijn met darmen. Er blijkt een een heel universum schuil te gaan uit in de wereld uit van bacteriën. Voor van het patiënten met het prikkelbare naar darm syndroom (PDS) de blijkt een evenwichtig microbioom alle in tijdens verschil te maken. Dokters naar van Morgen een volgt Lieke, Tim en Rosemary, van die tien weken lang door hun voeding aanpassen met op op basis van van hun microbioom in de tijdens hoop beter op tv te worden. En olympisch zwemkampioen de Maarten door van der Weijden laat, samen met uit Antoinette, op zijn microbioom checken in Israël het op tv om zo tot op tv een gepersonaliseerd dieet te door komen.

Pinda-allergie op voorkomen Antoinette bezoekt baby tijdens Sepp op tv en zijn ouders. Moeder tijdens Leonie heeft een met ernstige pinda-allergie. Samen op met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog het in de het Diakonessenhuis, kijken ze uit op de op tv Pindapoli of voorkomen kan worden door dat naar Sepp ook een pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer naar over alle op uitzendingen de van seizoen 3 Door van voeding de ziekte de MS terugdringen Bij de ziekte MS in valt je in immuunsysteem je eigen lichaam naar aan. het Omdat er geen medicijnen zijn door om MS te met genezen, uit onderzoeken wetenschappers of voeding het immuunsysteem de bij op MS positief kan beïnvloeden. met We kijken door mee met met MS-patiënten die door anders uit te gaan eten hun een ziekte het proberen terug te dringen. Meepraten met over dit onderwerp door kan op het van forum Immuunsysteem van kankerpatiënten resetten Ook het ontmoet met Antoinette Prof. tijdens Jolanda de Vries die met tijdens een baanbrekende therapie met het een immuunsysteem van kankerpatiënten kan resetten zodat een de kankercellen in door het eigen lichaam op tv worden afgebroken. van Hoe werkt van ons immuunsysteem?

Pinda-allergie op tv voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp op tv en zijn ouders. van Moeder Leonie heeft tijdens een een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike op Stadermann, kinderarts-allergoloog in de het van Diakonessenhuis, kijken ze op de tijdens Pindapoli in of voorkomen kan worden het dat Sepp ook met een het pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer in over alle uitzendingen uit van seizoen 3 Door voeding de ziekte van naar MS terugdringen Bij de op ziekte MS valt je immuunsysteem je met eigen lichaam aan. op tv het Omdat er geen medicijnen zijn om van MS te uit genezen, onderzoeken wetenschappers uit of voeding het immuunsysteem de bij een MS positief kan in beïnvloeden. We kijken mee met het met MS-patiënten die door anders te uit gaan eten een hun ziekte proberen terug te de dringen. Meepraten naar over door dit onderwerp kan op het de forum Immuunsysteem van in kankerpatiënten resetten Ook ontmoet Antoinette van Prof. op tv Jolanda de Vries die met een naar baanbrekende therapie naar het een immuunsysteem van kankerpatiënten kan resetten de zodat de kankercellen door op het eigen uit lichaam worden door afgebroken. Dokters van Morgen op zie je naar dinsdag 15 op tv januari om 21.25 uur op NPO een op 1.

De op tv komende weken onderzoekt door Antoinette Hertsenberg het opnieuw spraakmakende innovaties in de uit zorg in het programma naar Dokters van de Morgen. Dit seizoen staan de in volgende vragen naar centraal: hoe kunnen met we met behulp van door ons DNA een het lang en gezond tijdens leven leiden? met Kunnen we tijdens met behulp in van ons immuunsysteem ziektes als op tv MS en kanker genezen? uit En hoe belangrijk in is een evenwichtig tijdens microbioom voor onze de in gezondheid? Hertsenberg volgt onder op meer een patiënt op tv die na door een dwarslaesie weer kan lopen en op duikt in wederom in de wereld met van bacteriofagen. In een de eerste aflevering uit ontmoet Antoinette het Hertsenberg biohacker Prof. op tv Brian Henley, die probeert naar veroudering te door vertragen of stop te zetten door met door DNA te veranderen. Lees meer op tv over met Dokters van Morgen op op tv gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch het hart Martin de Haan tijdens heeft ernstige het hartproblemen. Om het hard te zeggen: met Martin gaat tijdens langzaam tijdens dood. Vanwege zijn dikke medische het dossier komt Martin niet naar in aanmerking voor op een een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, naar wijst hem op door de mogelijkheid van een in een bionisch hart. Dit moet van de functie van een het menselijke hart gaan het overnemen. Maar dit in is een complexe door en tijdens risicovolle operatie. Dokters van Morgen naar mag op Martin volgen tijdens het de operatie en op zijn revalidatieproces.Diny van der naar Jagt onderging naar deze risicovolle door operatie al eerder. op Ze is één van de eerste op ter van wereld die een bionisch tijdens hart kreeg. En het in uit Nederland de allereerste vrouw. Sinds door de tijdens operatie gaat het weer goed het met haar. Ze een heeft weer volop het energie, kan weer fietsen in uit en is weer naar Italië en het Frankrijk op tv op vakantie geweest. Diny: de 'Het van is soms gek te beseffen in dat ik zonder naar mijn bionische uit hart er niet uit meer was geweest.' het Bionische arm Corine Kamphuis had door een bultje op van haar hand met dat erg pijn de deed. Uiteindelijk bleek op in het ziekenhuis een dat het kanker was. tijdens 'Dan staat een als moeder van twee in jonge kinderen tijdens je wereld helemaal op naar de kop'. tijdens Haar arm moest worden met afgezet. 'Toen heb ik met tijdens het stompje wel ietsje korter de laten maken, tijdens omdat ik dan voor uit een bionische arm wilde door gaan', aldus Corine. van Na een pittig op revalidatieproces kan ze tijdens met haar bionische tijdens arm weer naar knippen, de aardappels schillen en zelfs in typen. Bij het Massachusetts Institute op van of Technology (MIT) tijdens in het Amerikaanse Boston in worden de protheses van de een toekomst ontwikkeld. Aan tijdens het roer staat tijdens het Hugh Herr, die zelf door als tiener twee de onderbenen verloor. de Nu loopt hij door zijn uit eigen lab van met twee in bionische benen. Zijn TED op Talk trekt tijdens miljoenen kijkers wereldwijd. Herr: door 'Door de ontwikkeling van bionische uit protheses is over in 20 een jaar niemand van meer gehandicapt.' Dokters van Morgen het over de door bionische mens is te zien op tv op dinsdag een 6 november om 21.25 tijdens uur op de NPO 1. Wil je meer in weten in over alle onderwerpen of van vorige uitzendingen terugkijken? op tv Bekijk het door dossier! Dossier Dokters het van Morgen

We volgen de uit 39-jarige Eva een de half jaar lang. tijdens Al van jongs in af aan is het door zij depressief. Het UMCG het is bezig met een onderzoek op tijdens naar de werking van ketamine uit bij mensen met van depressies. op En GHB als medicijn bij met een slaapziekte? Voor Jesper op tv een werkt het. Ook ontmoeten we van Simone, borstkankerpatiënt en moeder uit van twee met kinderen van die medicinale cannabis op tv gebruikt tegen de de pijn van haar uitgezaaide de kanker. Dokters van met Morgen over drugs als op medicijn zie je dinsdag tijdens 30 oktober om de 21.25 uur het op NPO 1. Wil op op tv je meer weten over alle onderwerpen uit in of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het het in dossier!Dossier Dokters van door Morgen

Ieder met mens wordt geboren met een op tv uniek uit dna-profiel. Dat krijgen we van naar onze ouders door mee. door In elke cel uit van ons lichaam zit door onze erfelijke door informatie verstopt: het dna. tijdens En de genen zijn weer tijdens de volgorde van de ons op dna. Dna is dus door eigenlijk een bouwplan in van de tijdens mens. Het zijn een twee draden in die aan elkaar gelijk zijn. met Elke draad tijdens bestaat uit vier het ?chemische bouwstenen?: de letters tijdens A, C, het T en G. het Een A zit op tv altijd tegenover op een T en een G van altijd door tegenover een C. een Dat betekent dat tijdens als je die twee het strengen van elkaar losmaakt, dat met je weet op hoe op tv je de andere naar kant er weer bij moet tijdens maken. Dat dna wordt een op tv al geschreven als je nog op tv maar 1 cel op bent: in de buik de van je moeder. uit met Er kunnen ook fouten van in het naar dna staan, bijvoorbeeld omdat je iets het door ?fout meekrijgt? van je het vader of van moeder. Maar het kan ook gebeuren in tijdens de op groei, dan zit het het niet in de het familie door maar kan het op tv toch zijn dat je door een kind krijgt met een een erfelijke aandoening tijdens met omdat er iets door fout is gegaan bij in het kopiëren. met Genoom in kaart brengen 'Onze kleinkinderen tijdens zullen niet begrijpen dat op tv wij durfden te uit leven zonder naar onze door dna-informatie te kennen.' Johan den Dunnen, met hoogleraar medische het genoomtechnologie van uit het Leids Universitair Medisch Centrum op weet het zeker. in In een de toekomst wordt het steeds de door normaler om je met genoom in kaart te laten met brengen. Whole tijdens genome sequencing heet dat: een door techniek waarbij van er een soort uitdraai de het wordt gemaakt van de 3 tijdens miljard letters A, uit C, T of naar G van een uit menselijk organisme. Voordat de er ook maar een iets zinnigs het gezegd kan worden over een iemands genen moet de een letterreeks eerst geanalyseerd op tv en geïnterpreteerd tijdens worden. uit Waar ontbreekt bijvoorbeeld een letter? Waar het wijkt een op letter af van in het van gemiddelde? En waar wordt naar die afwijking de geassocieerd met ziekte of naar risico?s op op tv ziekte? Deze technologie met wordt vooralsnog vooral toegepast bij uit mensen die ziek op zijn of door de kans lopen op tv een genetisch defect de door te geven. Maar door voor deze uit uitzending nam ook Antoinette Hertsenberg een de een proef op de van som en liet ze haar op genen lezen. door Let op: van deze speciale manier van in 'genoom-lezen' in het ziekenhuis de is uniek tijdens en kan met niet zomaar iedereen in laten doen.   CRISPR-Cas: in fouten uit een dna knippen Hoe werkt CRISPR-Cas? In de tijdens uitzending vertelt Niels de Geijsen, Onderzoeker en een hoogleraar regeneratieve geneeskunde, uit wat door CRISPR-Cas kan betekenen voor bijvoorbeeld van door de spierziekte FSHD. van Meer over CRISPR-Cas Medicatie bedoeld voor een door andere kankersoort de Ook volgen we de in tijdens deze uitzending de 27-jarige Jonathan uit Szegedi die uitgezaaide van darmkanker de heeft. Uit zijn genen blijkt het dat hij naar een afwijking heeft die vaak naar voorkomt bij een mensen met longkanker. tijdens Via de zogeheten Drup-studie van waarbij de uitbehandelde kankerpatiënten een naar medicijn kunnen krijgen dat normaal de gesproken bedoeld op is voor van patiënten met een andere van vorm van door kanker - krijgt Jonathan een in ander middel. Antoinette met ontmoet Jonathan bij uit hem thuis met en vergezelt de hem naar het Antoni van uit Leeuwenhoek. Ook met gaat ze langs door Hartwig Medical Foundation in tijdens Amsterdam waar de gigantische met computers het DNA van op patiënten in uit kaart brengen.  Zit in talent voor sport in naar de genen? Daarnaast door kijken we naar van of aanleg voor sport in in de genen zit. Meer door over sport en genen Dokters het van Morgen is door een dinsdag 23 oktober om 21.25 uit uur te zien op naar NPO een 1. Wil je de meer weten over de alle onderwerpen of vorige uit uitzendingen terugkijken? Bekijk naar het dossier!Dossier een Dokters van Morgen

Ook in de door uitzending: in hoeverre het kunnen naar robots helpen bij op de zorg met voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En door hoe werkt het de geheugenpaleis? Kijk in op dinsdag 9 oktober om met 21.25 uur door naar NPO 1! Wil het je in meer weten over alle de onderwerpen of vorige een uitzendingen terugkijken? Bekijk het de dossier!Dossier Dokters van tijdens Morgen

Harddrugs als een ketamine en tijdens GHB worden steeds vaker ingezet uit als de medicijn, bijvoorbeeld voor uit depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren naar jonge sporters mede uit uit op basis van hun een DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in op tv een nieuw seizoen de Dokters uit van Morgen innovaties in de een zorg op het op gebied van voeding, de geheugen, van DNA, en medicijnen. Kan tijdens geheugentraining helpen bij met dementie, en kun op tv je genezen door door anders te met gaan eten? Het nieuwe seizoen door van Dokters van tijdens Morgen is tijdens vanaf vanavond elke door dinsdag om de 21:25 uur te zien van op NPO 1. Het door seizoen start vanavond op tv met een op uitzending over op tv voeding als medicijn. met Hierin doet Antoinette Hertsenberg met de drie kandidaten door onderzoek naar het Pioppi-dieet, door vernoemd met naar het Zuid-Italiaanse dorpje dat gezien naar wordt uit als de door gezondste plek op aarde. van Eén kandidaat tijdens heeft obesitas, een op tv ander heeft diabetes type 2 het en op de derde hartproblemen. Wat het kunnen zij in drie weken de tijd door veranderen? Ook is er op aandacht voor een van door TNO ontwikkelde van stresstest op waardoor bekeken kan worden in hoe het naar lichaam reageert op specifieke voedingsmiddelen. Ook tijdens Antoinette doet op tv de stresstest en met hoort wat ze op tv beter naar kan laten staan.

Meer tijdens Dokters van Morgen een Wil je meer weten in over uit alle onderwerpen of het vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier tijdens Dokters van een Morgen

Fascinerend is tijdens het feit dat op tv het lijkt dat met ook ernstig depressieve de mensen gebaat zijn van bij deze operatie. op Is dit de van toekomst? Geen uit medicijnen meer, maar een knop het omzetten in de de hersenen? En in een tijdens deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan op tv naar een aantal testen waarbij op wordt gekeken wat het verband de is tussen gezonde met darmflora en je tijdens hersenen.Dossier uit Dokters van op tv Morgen

Door op het vele de gebruik van antibiotica is met een aantal bacteriën resistent geworden van voor door antibiotica en dat uit betekent dat je zelfs door kunt het overlijden aan een in simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er de van nu geëxperimenteerd met zogenaamde van bacteriofagen. Dit met zijn virussen die bacteriën kunnen bestrijden. in tijdens Het programma neemt een Nederlandse patiënten mee naar van Georgië die uit in Nederland opgegeven zijn. Zullen op de een bacteriofagen uitkomst bieden?

Wat op kunnen we leren van de op tv slaapgewoonten in andere in landen? Antoinette Hertsenberg in gaat naar Japan van om te zien in op wat 80-urige werkweken met van weinig slaap op tv met je doen en we gaan op tv tijdens met een aantal studenten de op tv bossen in om uit te kijken of van je het je bioritme kunt op resetten. Ook verdiepen we het ons in uit de wereld van naar apneu, is een simpel apparaatje de in met toekomst?

mei 2021
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!