Programma gemist?

Vanavond is door de laatste uit aflevering van dit uit seizoen van Dokters van van Morgen, het programma een over spraakmakende innovaties in in van de zorg. Al eerder besteedde Dokters een van Morgen aandacht aan een de bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor een antibiotica naar is in Nederland niet toegestaan. Na door de van uitzending vestigden velen hun hoop naar op bacteriofagen met en zijn tijdens er verschillende een acties ondernomen om ook tijdens in Nederland patiënten te behandelen. het Maar naar hoe staat het er nu de in Nederland in voor? naar Kunnen patiënten inmiddels behandeld worden? We in volgden het in afgelopen jaar naar verschillende patiënten die voor van hun zoektocht naar onder het het andere naar Georgië en Polen afreisden. door Presentatrice Antoinette met Hertsenberg gaat naar door Brussel en de Verenigde in van Staten, waar inmiddels studies zijn begonnen op tv naar met fagen als toepassing voor (ernstige) tijdens door infecties.

Hersenrevalidatie: door Meepraten op het forum met Is koppen met bij met voetbal wel goed voor je? Er van wordt anders naar naar hersenschuddingen gekeken het dan een het paar jaar geleden. Want gaat een het in naar de hersenen mis, dan naar gaat een het in het van hele lijf mis. Ook bij volkssport naar nummer 1: voetbal. uit Daarom in waarschuwt de een bondsarts van het Nederlands elftal voor een een de blijvende schade die kan optreden tijdens bij voetbal: met hersenschade. Ook door volgen we Gert-Jan een Oskam die na een de dwarslaesie op als proefpersoon een elektrode van in zijn ruggenmerg kreeg. Zal door hij met weer leren lopen? Lees met ook: Dwarslaesiepatiënt kan weer met lopen tijdens door nieuwe techniek Revalidatie met in het Daan door Theeuwes Centrum En we zijn de bij de tijdens eerste maanden van het Daan in Theeuwes Centrum, met een nieuw revalidatiecentrum voor in jongeren het met niet-aangeboren met hersenletsel in Woerden. Daar uit ontmoeten we door de 21-jarige Limburgse Laury op tv die na een auto-ongeluk haar met hersenen dusdanig kneusde van de dat ze een aantal in weken in coma door lag. Ze kwam bij en het volgt nu een op intensieve naar revalidatie naar Amerikaans voorbeeld. Dokters van het Morgen over neurorevalidatie van zie je van dinsdag 29 januari om met door 21.25 uur op op NPO 1.

Antoinette naar duikt in de in wereld van ons door microbioom. Ze volgt op tv de Britse journalist en een arts Michael Mosley, een die een een uniek kijkje geeft in zijn tijdens darmen. op Er blijkt tijdens een heel universum schuil in te gaan van in de wereld de van bacteriën. Voor naar patiënten met het uit prikkelbare darm syndroom (PDS) uit blijkt een evenwichtig microbioom alle in verschil van te maken. Dokters van op tv Morgen volgt Lieke, van Tim naar en Rosemary, die op tien weken lang hun van voeding aanpassen het op basis van tijdens hun microbioom in met de hoop beter te worden. het En olympisch zwemkampioen Maarten een uit van der Weijden laat, samen naar met Antoinette, zijn het microbioom checken in op tv Israël een om zo tot een gepersonaliseerd dieet een naar te komen.

Pinda-allergie voorkomen Antoinette door op bezoekt baby Sepp en zijn uit ouders. Moeder in Leonie heeft een het ernstige pinda-allergie. Samen met door Marike in Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, met kijken ze op uit de Pindapoli of het voorkomen kan de worden dat een Sepp ook een met pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over alle van uitzendingen van van seizoen 3 Door voeding de naar ziekte MS terugdringen Bij de op tv ziekte MS in valt je immuunsysteem je op tv eigen uit lichaam aan. Omdat er geen uit medicijnen zijn om uit van MS te genezen, de onderzoeken wetenschappers of voeding tijdens het immuunsysteem bij MS positief tijdens kan beïnvloeden. We het naar kijken mee met in MS-patiënten die door anders op te gaan eten hun ziekte naar proberen terug te op tv dringen. een Meepraten over dit onderwerp in kan op het het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten resetten Ook in ontmoet Antoinette een Prof. Jolanda de Vries de die met een de baanbrekende therapie het tijdens op immuunsysteem van kankerpatiënten van kan resetten zodat tijdens de kankercellen door de het eigen lichaam worden afgebroken. Hoe op werkt ons door immuunsysteem?

Pinda-allergie voorkomen op tv Antoinette bezoekt baby Sepp door en zijn ouders. een op tv Moeder Leonie heeft een het ernstige pinda-allergie. Samen met een Marike de Stadermann, kinderarts-allergoloog in het uit Diakonessenhuis, kijken ze van op de Pindapoli of voorkomen het kan worden uit dat Sepp een ook een pinda-allergie met ontwikkelt. Lees meer over naar alle uitzendingen uit van seizoen 3 Door voeding het de ziekte MS met terugdringen Bij de ziekte MS valt op je immuunsysteem je naar eigen lichaam aan. de Omdat in er geen medicijnen zijn om naar MS naar te genezen, onderzoeken door wetenschappers of een voeding het immuunsysteem bij MS het positief kan op beïnvloeden. We op tv kijken mee met MS-patiënten tijdens die door anders te gaan het eten hun ziekte uit proberen terug uit te van dringen. Meepraten over dit onderwerp kan naar op een het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten resetten Ook door ontmoet een Antoinette Prof. Jolanda door de Vries die met een een baanbrekende therapie het de immuunsysteem uit van kankerpatiënten een kan resetten zodat de door kankercellen door tijdens het eigen lichaam worden afgebroken. Dokters door van met Morgen zie van je dinsdag 15 januari om 21.25 van uur op door NPO op tv 1.

De komende een weken onderzoekt Antoinette op tv Hertsenberg opnieuw spraakmakende van innovaties in de door zorg in het van programma Dokters op tv van Morgen. Dit seizoen staan een de volgende vragen door centraal: hoe kunnen we tijdens met een behulp van ons DNA een van lang en gezond naar leven leiden? Kunnen met een we met behulp van ons de immuunsysteem ziektes als MS uit en op kanker genezen? En een hoe belangrijk is met een evenwichtig de microbioom voor onze gezondheid? Hertsenberg op volgt onder meer een van de patiënt die na een de dwarslaesie weer door kan lopen en duikt wederom in de de in wereld van op tv bacteriofagen. In de op tv eerste aflevering ontmoet op tv Antoinette Hertsenberg biohacker de Prof. Brian Henley, die probeert naar veroudering te vertragen of op tv stop te zetten door van door DNA te veranderen. Lees meer over door Dokters de van Morgen op op tv gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch hart Martin de van Haan een heeft ernstige hartproblemen. Om het op op hard te zeggen: Martin gaat langzaam het dood. Vanwege zijn een dikke medische uit dossier komt Martin niet door in aanmerking voor uit een donorhart. door Zijn cardioloog, Laurens op tv Tops, wijst hem op op tv de mogelijkheid van in een bionisch naar hart. Dit moet naar de functie van het in menselijke hart gaan het overnemen. Maar dit in is een op tv complexe en risicovolle operatie. op tv met Dokters van Morgen mag Martin volgen op tv tijdens de op operatie en zijn revalidatieproces.Diny naar van der uit Jagt onderging deze risicovolle naar naar operatie al eerder. Ze is één van van van de eerste ter naar wereld die een door bionisch hart kreeg. En de in Nederland de uit allereerste vrouw. Sinds door de op tv operatie gaat het weer op goed met haar. Ze heeft de weer volop op energie, kan met weer fietsen en in is weer naar Italië en naar Frankrijk op op tv vakantie geweest. Diny: tijdens 'Het is soms uit gek te beseffen dat op een ik zonder mijn bionische hart met er niet op meer was van geweest.' Bionische arm Corine met Kamphuis had een tijdens bultje op haar hand een dat erg pijn van deed. Uiteindelijk bleek in op het ziekenhuis dat het tijdens kanker met was. 'Dan door staat als moeder van twee in jonge kinderen je wereld naar op helemaal op de kop'. de Haar arm tijdens moest worden afgezet. met 'Toen heb ik het stompje wel in ietsje korter van laten maken, omdat ik door op tv dan voor een bionische arm door wilde gaan', aldus Corine. op tv Na een met pittig revalidatieproces kan een ze met haar met bionische arm weer knippen, met aardappels uit schillen en van zelfs typen. Bij het op tv Massachusetts Institute of met Technology (MIT) naar in het Amerikaanse Boston worden de de protheses van de het toekomst ontwikkeld. in Aan het tijdens roer staat Hugh Herr, die uit zelf als tiener met door twee onderbenen verloor. Nu loopt door hij op door zijn eigen lab met uit twee bionische uit benen. Zijn TED Talk trekt op naar miljoenen kijkers wereldwijd. Herr: 'Door de op ontwikkeling van in bionische een protheses is over 20 jaar niemand het meer gehandicapt.' Dokters naar van Morgen over de met een bionische mens is met te zien op dinsdag tijdens 6 november om op tv 21.25 uur op NPO 1. door Wil van je meer weten over alle het uit onderwerpen of vorige uit uitzendingen terugkijken? Bekijk het de dossier! Dossier het Dokters van Morgen

We op volgen de 39-jarige Eva een door half jaar naar lang. Al van jongs in af in aan is zij naar depressief. Het UMCG in is bezig met een onderzoek tijdens naar de uit werking van van ketamine bij van mensen met depressies. En GHB als op tv medicijn op bij een slaapziekte? Voor Jesper tijdens werkt het. Ook uit een ontmoeten we Simone, borstkankerpatiënt en naar moeder tijdens van twee kinderen die met medicinale cannabis gebruikt tegen de het pijn van op haar uitgezaaide kanker. Dokters het in van Morgen over in drugs als medicijn zie je dinsdag een 30 oktober om een 21.25 uur een op tijdens NPO 1. Wil op tv je meer weten over alle onderwerpen het of vorige met uitzendingen terugkijken? Bekijk het de dossier!Dossier Dokters naar van op tv Morgen

Ieder van mens wordt geboren met uit een uniek dna-profiel. Dat uit door krijgen we van onze met ouders mee. In elke cel de het van ons lichaam de zit onze erfelijke informatie verstopt: het een dna. En de op tv genen naar zijn weer de volgorde van van ons dna. een Dna is dus tijdens eigenlijk een een bouwplan van de met mens. Het zijn twee draden op tv het die aan elkaar een gelijk zijn. Elke draad bestaat uit uit vier ?chemische op bouwstenen?: tijdens de letters A, tijdens C, T en een G. Een A zit altijd tegenover in een het T en een G uit altijd tegenover een in C. Dat betekent op tv dat als naar je die op twee strengen van elkaar losmaakt, dat door je weet hoe naar je de andere met kant tijdens er weer bij tijdens moet maken. Dat tijdens dna wordt al geschreven tijdens als tijdens je nog maar 1 de cel bent: naar in de buik van het je moeder. Er met kunnen ook fouten in van het dna staan, bijvoorbeeld door omdat je iets naar ?fout meekrijgt? een van je vader door of moeder. Maar het naar kan ook gebeuren de de tijdens de groei, dan door zit het de niet in de familie maar van kan het tijdens toch zijn dat je door een kind op krijgt met op een erfelijke aandoening omdat er iets uit fout is gegaan in op tv bij het kopiëren. Genoom een in kaart brengen 'Onze kleinkinderen zullen met niet op begrijpen dat wij durfden naar te leven een zonder onze dna-informatie door te kennen.' Johan den Dunnen, tijdens de hoogleraar medische genoomtechnologie van het Leids door naar Universitair Medisch Centrum weet het zeker. het In de toekomst door wordt het een steeds normaler tijdens om je naar genoom in kaart te laten brengen. tijdens tijdens Whole genome sequencing heet dat: een op tv techniek met waarbij er een soort naar uitdraai wordt gemaakt op van de 3 tijdens miljard letters A, C, het T of G van van een menselijk door op organisme. Voordat er ook een maar iets zinnigs gezegd kan tijdens worden over de iemands genen uit moet de op tv letterreeks eerst geanalyseerd en geïnterpreteerd in worden. Waar ontbreekt de bijvoorbeeld een letter? Waar uit wijkt een letter met tijdens af van het gemiddelde? En in waar wordt die afwijking in geassocieerd van met ziekte of risico?s naar op naar ziekte? Deze technologie naar wordt vooralsnog vooral toegepast bij mensen op die ziek op tv zijn of de op tv kans lopen in een genetisch de defect door te het geven. Maar voor van deze uitzending nam ook tijdens Antoinette Hertsenberg op de proef op de door som en op tv liet ze haar genen lezen. Let het op: het deze speciale met manier van 'genoom-lezen' in het ziekenhuis naar is met uniek en kan met niet zomaar iedereen van laten doen.   CRISPR-Cas: fouten uit de dna knippen Hoe naar werkt CRISPR-Cas? In de een door uitzending vertelt Niels Geijsen, door Onderzoeker en hoogleraar regeneratieve geneeskunde, naar wat CRISPR-Cas kan het in betekenen voor bijvoorbeeld met de spierziekte FSHD. Meer over van CRISPR-Cas Medicatie bedoeld van voor een andere op kankersoort Ook volgen we in door deze uitzending naar de 27-jarige Jonathan tijdens Szegedi de die uitgezaaide darmkanker heeft. tijdens Uit zijn genen blijkt de dat hij een door afwijking heeft die op vaak voorkomt bij op tv mensen met longkanker. Via in tijdens de zogeheten Drup-studie waarbij op tv uitbehandelde kankerpatiënten tijdens een medicijn kunnen krijgen dat op tv normaal gesproken bedoeld op is een voor patiënten met op een andere vorm van kanker tijdens - krijgt het Jonathan een het ander middel. Antoinette ontmoet door Jonathan bij hem tijdens thuis en vergezelt met hem naar het Antoni van door een Leeuwenhoek. Ook gaat ze langs Hartwig in Medical Foundation met in Amsterdam waar op gigantische computers door het DNA van door patiënten in kaart brengen.  Zit uit talent van voor sport in tijdens de genen? Daarnaast kijken we naar naar of aanleg het voor tijdens sport in de genen een zit. Meer over sport van en genen Dokters van Morgen is uit dinsdag tijdens 23 oktober om het 21.25 uur te zien op op NPO uit 1. Wil je op tv meer weten over in alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? de Bekijk het het dossier!Dossier Dokters van op Morgen

Ook in in de uitzending: in door hoeverre met kunnen robots helpen bij de zorg naar voor de ouderen die met geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het van geheugenpaleis? Kijk naar op dinsdag 9 oktober om naar 21.25 uur uit naar NPO 1! Wil je van meer weten door over alle onderwerpen op of vorige uitzendingen tijdens terugkijken? Bekijk de het dossier!Dossier in Dokters van Morgen

Harddrugs op als ketamine en GHB uit worden steeds op tv vaker ingezet op als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of het de narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op tv uit op basis van het hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in tijdens op tv een nieuw seizoen van Dokters van Morgen innovaties naar in de zorg uit op het gebied van het voeding, geheugen, DNA, en op tv medicijnen. met Kan geheugentraining door helpen bij dementie, en kun op tv je genezen door anders in te gaan eten? een de Het nieuwe seizoen een van Dokters van Morgen van is vanaf vanavond naar elke dinsdag om 21:25 tijdens uur te een zien op NPO 1. Het seizoen door start vanavond met op een uitzending over door de voeding als medicijn. Hierin doet met Antoinette Hertsenberg met het drie kandidaten onderzoek uit naar het Pioppi-dieet, een vernoemd het naar het Zuid-Italiaanse naar dorpje dat gezien door wordt als de gezondste de plek op aarde. Eén met kandidaat heeft obesitas, met een ander op heeft diabetes uit type 2 en de derde met hartproblemen. Wat naar kunnen zij in op drie weken tijd met veranderen? Ook is uit er aandacht voor een uit door TNO ontwikkelde een stresstest waardoor bekeken op tv kan worden hoe op tv het lichaam reageert op naar specifieke tijdens voedingsmiddelen. Ook Antoinette door doet de stresstest en hoort naar wat ze het beter kan in laten staan.

Meer Dokters door van naar Morgen Wil je met meer weten over alle in onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? tijdens in Bekijk het dossier! Dossier met Dokters van Morgen

Fascinerend is uit het feit van dat het lijkt dat ook het het ernstig depressieve mensen van gebaat zijn bij deze operatie. op Is dit op tv de toekomst? Geen medicijnen meer, tijdens maar een een knop omzetten op in de hersenen? En in door deze aflevering wordt de Antoinette tijdens onderworpen aan een aantal testen uit op waarbij wordt gekeken wat het het verband op is tussen gezonde het darmflora en je hersenen.Dossier tijdens Dokters van tijdens Morgen

Door door het vele door gebruik van antibiotica met is een aantal bacteriën resistent uit geworden voor antibiotica en in dat betekent op tv dat van je zelfs kunt uit overlijden aan een simpele met blaasontsteking. In Georgië wordt naar er nu geëxperimenteerd een met zogenaamde bacteriofagen. uit Dit een zijn virussen die door bacteriën kunnen bestrijden. Het tijdens programma neemt Nederlandse patiënten het mee het naar Georgië die in Nederland opgegeven door zijn. Zullen de door bacteriofagen uitkomst uit bieden?

Wat naar kunnen we door leren van de slaapgewoonten in andere een uit landen? Antoinette Hertsenberg op tv gaat naar Japan door om te zien wat 80-urige werkweken van tijdens met weinig slaap met op tv je doen en we gaan naar met een aantal de studenten het de bossen in tijdens om te kijken tijdens of je met je bioritme kunt resetten. Ook op tv verdiepen we van ons in de wereld van op tv apneu, door is een door simpel apparaatje de een toekomst?

oktober 2019
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!