Programma gemist?

Vanavond tijdens is de laatste met aflevering van dit seizoen met van Dokters op tv van Morgen, het programma over de spraakmakende innovaties door in de zorg. Al eerder uit besteedde tijdens Dokters van Morgen naar aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als naar alternatief voor antibiotica de is in in Nederland niet het toegestaan. Na met de uitzending vestigden velen hun naar hoop op bacteriofagen en op zijn er verschillende het acties ondernomen om het het ook in Nederland van patiënten te behandelen. Maar naar hoe staat het er een nu in Nederland door voor? Kunnen patiënten inmiddels van behandeld worden? We tijdens volgden de het afgelopen jaar van verschillende patiënten die voor uit hun zoektocht naar onder tijdens andere in naar Georgië en op tv Polen afreisden. een Presentatrice Antoinette Hertsenberg gaat naar op Brussel en de een Verenigde Staten, waar op inmiddels studies zijn begonnen het naar fagen tijdens als toepassing in voor (ernstige) een infecties.

Hersenrevalidatie: door Meepraten op op het forum op Is koppen bij een voetbal wel goed voor met je? Er wordt anders naar hersenschuddingen tijdens met gekeken dan een in paar jaar geleden. Want een gaat het naar in de hersenen mis, in dan gaat het tijdens in het hele naar lijf mis. Ook bij de volkssport nummer 1: een voetbal. een Daarom waarschuwt de op bondsarts van het Nederlands naar elftal voor de naar blijvende schade die op kan optreden bij voetbal: hersenschade. van Ook naar volgen we Gert-Jan Oskam op die na door een dwarslaesie als proefpersoon een naar een elektrode in zijn ruggenmerg kreeg. Zal in hij het weer leren lopen? Lees ook: uit Dwarslaesiepatiënt kan op weer lopen door op nieuwe techniek Revalidatie in in het Daan Theeuwes tijdens Centrum En het we zijn bij de uit eerste maanden van het op tv Daan Theeuwes Centrum, een naar nieuw revalidatiecentrum voor op tv jongeren met met niet-aangeboren hersenletsel in door Woerden. Daar ontmoeten in we de het 21-jarige Limburgse Laury die tijdens na een auto-ongeluk met haar hersenen dusdanig kneusde het dat ze een uit aantal weken door in coma lag. met Ze kwam een bij en volgt nu op een intensieve in revalidatie naar Amerikaans voorbeeld. Dokters met van Morgen uit over neurorevalidatie zie van je dinsdag 29 de januari om 21.25 uur een op NPO op 1.

Antoinette tijdens duikt in de uit wereld van ons microbioom. Ze van volgt naar de Britse journalist tijdens en arts in Michael Mosley, die een uniek kijkje door geeft op tv in zijn darmen. tijdens Er blijkt naar een heel universum schuil te gaan op in de wereld van in van bacteriën. Voor patiënten met het van een prikkelbare darm syndroom (PDS) blijkt op een in evenwichtig microbioom alle verschil te de maken. Dokters van van Morgen volgt een Lieke, Tim en het Rosemary, die tien weken lang het hun naar voeding aanpassen op basis van uit hun microbioom in de de hoop van beter te worden. met En door olympisch zwemkampioen Maarten op tv van der Weijden laat, samen naar met Antoinette, zijn microbioom in checken naar in Israël een om zo tot een gepersonaliseerd dieet uit te van komen.

Pinda-allergie voorkomen Antoinette uit bezoekt baby Sepp op tv en zijn de ouders. uit Moeder Leonie heeft een door ernstige pinda-allergie. Samen door met Marike Stadermann, door kinderarts-allergoloog in door het Diakonessenhuis, kijken uit ze op de het Pindapoli of voorkomen het kan worden dat Sepp ook een op tv pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer uit over in alle uitzendingen het van seizoen 3 Door voeding door de ziekte het MS terugdringen Bij de door ziekte MS valt je immuunsysteem je een eigen lichaam aan. uit door Omdat er geen medicijnen tijdens zijn om MS in te genezen, met onderzoeken wetenschappers of voeding in het immuunsysteem bij MS uit positief kan beïnvloeden. We het kijken mee met de MS-patiënten die in door de anders te gaan eten hun uit ziekte proberen op terug te dringen. Meepraten uit over dit op tv onderwerp kan in op het forum Immuunsysteem op tv van kankerpatiënten resetten Ook ontmoet Antoinette van Prof. Jolanda de uit Vries die door met een baanbrekende in therapie het een immuunsysteem van kankerpatiënten kan resetten zodat tijdens de in kankercellen door uit het eigen lichaam worden afgebroken. van Hoe werkt ons op tv immuunsysteem?

Pinda-allergie voorkomen Antoinette op tv bezoekt baby op tv Sepp tijdens en zijn ouders. Moeder Leonie heeft op tv uit een ernstige pinda-allergie. Samen tijdens met Marike Stadermann, een kinderarts-allergoloog in het door Diakonessenhuis, kijken het ze op de Pindapoli of op voorkomen kan van worden dat Sepp ook in een het pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over uit alle uitzendingen op van seizoen 3 Door voeding de ziekte van tijdens MS terugdringen Bij de ziekte door MS valt je immuunsysteem je door eigen lichaam aan. door Omdat er in geen medicijnen zijn door om MS te genezen, op onderzoeken in wetenschappers of voeding het immuunsysteem een bij van MS positief het kan beïnvloeden. We kijken mee met door MS-patiënten die door in anders te een gaan eten hun met ziekte proberen terug door te dringen. Meepraten over door dit onderwerp tijdens kan op tv op het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten resetten Ook in ontmoet van Antoinette Prof. Jolanda in de Vries die met een van baanbrekende therapie tijdens het immuunsysteem van naar kankerpatiënten een kan resetten zodat de kankercellen de door het eigen naar lichaam worden naar afgebroken. Dokters van Morgen een zie je dinsdag van 15 januari een om 21.25 uur op NPO met door 1.

De komende weken naar op onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in in de op zorg in het programma een Dokters uit van Morgen. Dit seizoen staan naar de met volgende vragen centraal: hoe op tv kunnen we met een behulp van ons DNA op tv een lang en gezond de met leven leiden? Kunnen een we met behulp van ons immuunsysteem met ziektes als uit MS op tv en kanker genezen? En naar hoe belangrijk is een op tv evenwichtig microbioom op tv voor onze gezondheid? een Hertsenberg volgt onder meer naar een patiënt die na met van een dwarslaesie weer het kan lopen en duikt wederom in tijdens de van wereld van bacteriofagen. met In de eerste aflevering de ontmoet tijdens Antoinette Hertsenberg biohacker Prof. tijdens Brian Henley, die probeert veroudering naar te de vertragen of met stop te zetten door op DNA te veranderen. Lees meer over een Dokters van uit Morgen op door gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch een hart Martin de Haan van heeft ernstige hartproblemen. op Om het hard door te zeggen: in Martin gaat langzaam dood. naar Vanwege zijn dikke medische tijdens dossier op komt Martin niet in aanmerking van voor uit een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens door Tops, wijst hem op een de met mogelijkheid van een bionisch van hart. Dit moet uit de tijdens functie van het menselijke hart het gaan overnemen. Maar van dit is een op tv complexe en risicovolle in operatie. Dokters van Morgen van door mag Martin volgen tijdens de met operatie en zijn op revalidatieproces.Diny van van der Jagt onderging deze in risicovolle van operatie al eerder. Ze in is één door van de eerste ter het wereld die een het bionisch hart kreeg. op En in Nederland de tijdens allereerste vrouw. Sinds de in operatie gaat het van weer goed van met haar. Ze heeft het het weer volop energie, kan weer van fietsen en door is weer naar Italië door en in Frankrijk op vakantie geweest. Diny: 'Het op is soms gek naar te beseffen met dat ik zonder op tv mijn bionische van hart er niet meer was de geweest.' Bionische een arm Corine Kamphuis het had een bultje op haar een hand op dat erg pijn deed. Uiteindelijk het bleek het in het door ziekenhuis dat het kanker was. 'Dan op staat als een moeder van in twee jonge kinderen je wereld een helemaal op de een de kop'. Haar arm het moest worden afgezet. 'Toen heb op tv ik het stompje op tv wel in ietsje korter laten maken, in omdat ik dan op tv voor een bionische arm wilde door gaan', aldus Corine. op tijdens Na een pittig revalidatieproces kan ze tijdens met haar bionische op arm op weer knippen, in aardappels schillen en zelfs typen. Bij de het Massachusetts een Institute het of Technology (MIT) op in het Amerikaanse Boston uit worden de op protheses van de toekomst ontwikkeld. op Aan het roer met staat Hugh Herr, het die in zelf als tiener naar twee onderbenen verloor. Nu uit loopt hij een door zijn eigen lab met van twee bionische benen. op Zijn TED Talk trekt een miljoenen kijkers wereldwijd. op tv Herr: op 'Door de ontwikkeling van tijdens bionische protheses is door over 20 de jaar niemand tijdens meer gehandicapt.' Dokters van een Morgen over de de bionische mens is te op zien op van dinsdag 6 november om op tv 21.25 uur op het NPO 1. Wil je meer de weten over alle het op tv onderwerpen of vorige het uitzendingen terugkijken? Bekijk door het dossier! Dossier Dokters van op tv Morgen

We tijdens volgen de 39-jarige Eva uit een half jaar lang. het Al op tv van jongs af aan tijdens is uit zij depressief. Het van UMCG is bezig de met een onderzoek naar uit de werking het van ketamine bij mensen met de depressies. naar En GHB als door medicijn bij een slaapziekte? Voor van Jesper de werkt het. Ook naar ontmoeten we Simone, borstkankerpatiënt en moeder de een van twee kinderen die medicinale naar cannabis door gebruikt tegen de pijn een van haar uitgezaaide kanker. door Dokters van tijdens Morgen over drugs uit als medicijn zie je tijdens dinsdag 30 van oktober om de 21.25 uur op NPO door 1. Wil een je meer weten over alle tijdens onderwerpen of tijdens vorige uitzendingen terugkijken? op Bekijk het dossier!Dossier de Dokters van door Morgen

Ieder mens een wordt geboren met tijdens een de uniek dna-profiel. Dat krijgen we het van onze ouders mee. naar uit In elke cel van ons lichaam het zit door onze erfelijke informatie in verstopt: het dna. En de de genen zijn door weer de door volgorde van ons dna. op Dna de is dus eigenlijk een een bouwplan van uit de mens. Het zijn een twee draden die aan elkaar uit gelijk zijn. de Elke naar draad bestaat uit door vier ?chemische bouwstenen?: de letters A, met C, T tijdens en G. Een A de zit door altijd tegenover tijdens een T en een G het altijd tegenover een C. het Dat een betekent dat als uit je die twee strengen van de de elkaar losmaakt, dat je met weet hoe je tijdens de andere kant tijdens er weer bij moet naar maken. Dat dna op tv wordt al van geschreven als je nog het maar het 1 cel bent: in de buik in van je moeder. in Er kunnen ook door fouten van in het dna uit staan, bijvoorbeeld omdat je in iets ?fout het meekrijgt? van je vader of het moeder. Maar op tv het kan in ook gebeuren uit tijdens de groei, dan naar zit het niet door in de familie maar kan het het toch een zijn dat je een in kind van krijgt met een erfelijke op aandoening naar omdat er iets fout is door gegaan bij het tijdens kopiëren. Genoom van in kaart brengen 'Onze het kleinkinderen zullen niet begrijpen het dat wij durfden te naar leven een zonder onze dna-informatie in te kennen.' Johan door den Dunnen, hoogleraar medische genoomtechnologie op tv van tijdens het Leids Universitair Medisch Centrum met weet het uit zeker. met In de toekomst op wordt het steeds normaler tijdens om je door genoom in kaart te laten brengen. tijdens Whole genome het sequencing heet in dat: een techniek waarbij naar er een soort uitdraai tijdens op wordt gemaakt van de de 3 miljard letters van A, C, op tv T of G van een op tv menselijk organisme. Voordat er van in ook maar iets zinnigs naar gezegd kan in worden over iemands genen in moet de de letterreeks eerst geanalyseerd en geïnterpreteerd in worden. Waar van ontbreekt bijvoorbeeld een tijdens letter? Waar wijkt een letter met af in van het gemiddelde? En op tv waar wordt op die afwijking geassocieerd van met ziekte of risico?s op de ziekte? Deze met technologie wordt het vooralsnog vooral tijdens toegepast bij mensen die ziek zijn het of de kans naar lopen door een genetisch defect door te met geven. Maar in voor deze uit uitzending nam van ook Antoinette Hertsenberg met de proef op de som en het liet ze de haar genen lezen. Let een uit op: deze speciale het manier van 'genoom-lezen' in in het ziekenhuis is uniek in en kan van niet zomaar iedereen laten tijdens doen.   CRISPR-Cas: fouten uit tijdens dna knippen Hoe werkt de CRISPR-Cas? In de een uitzending vertelt een Niels Geijsen, tijdens Onderzoeker en hoogleraar regeneratieve geneeskunde, van door wat CRISPR-Cas kan betekenen voor bijvoorbeeld uit op tv de spierziekte FSHD. Meer over door CRISPR-Cas Medicatie bedoeld de voor een het andere kankersoort Ook volgen we in in uit deze uitzending de 27-jarige Jonathan Szegedi op die op uitgezaaide darmkanker heeft. Uit tijdens zijn genen op tv blijkt dat hij een afwijking in op heeft die vaak voorkomt in bij mensen met tijdens longkanker. Via een de zogeheten Drup-studie waarbij uitbehandelde op kankerpatiënten een medicijn het kunnen krijgen dat normaal naar gesproken bedoeld door is voor patiënten met een een op tv andere vorm van op tv kanker - krijgt van Jonathan een ander op tv middel. Antoinette ontmoet een Jonathan bij het hem thuis en vergezelt hem naar op tv het Antoni van een een Leeuwenhoek. Ook gaat ze langs het Hartwig Medical Foundation uit in Amsterdam op tv waar gigantische computers het DNA met op van patiënten in kaart brengen.  Zit met talent voor sport uit in de uit genen? Daarnaast kijken we door naar of aanleg door voor sport in een de genen op zit. Meer over sport en naar genen Dokters van van Morgen is op tv dinsdag 23 oktober de om 21.25 uur te zien het op van NPO 1. Wil je meer weten over naar alle naar onderwerpen of op vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het door dossier!Dossier op Dokters van Morgen

Ook naar in de uitzending: in hoeverre met op tv kunnen robots helpen bij de een zorg de voor ouderen die de geheugenproblemen hebben? En hoe naar werkt het geheugenpaleis? Kijk een op dinsdag een 9 oktober om 21.25 uur naar tijdens op tv NPO 1! Wil je door meer weten over alle onderwerpen of het vorige door uitzendingen terugkijken? Bekijk het op tv dossier!Dossier Dokters van naar Morgen

Harddrugs als tijdens ketamine en GHB tijdens worden steeds vaker ingezet met als medicijn, naar bijvoorbeeld voor depressie het of narcolepsie. Sportteams het selecteren jonge sporters mede de op op tv basis van hun DNA. een Antoinette Hertsenberg een onderzoekt in een nieuw seizoen tijdens Dokters van in Morgen innovaties in de in zorg op naar het gebied van de voeding, geheugen, DNA, een en op medicijnen. Kan geheugentraining helpen de bij dementie, en kun je de genezen door tijdens anders te de gaan eten? in Het nieuwe seizoen van Dokters een van de Morgen is vanaf vanavond op tv elke dinsdag in om 21:25 uur te zien naar op NPO met 1. Het seizoen start vanavond met naar een uitzending over op tv voeding als tijdens medicijn. Hierin doet Antoinette uit door Hertsenberg met drie kandidaten onderzoek naar tijdens het Pioppi-dieet, vernoemd met uit naar het Zuid-Italiaanse dorpje met dat gezien wordt als de door met gezondste plek op aarde. in Eén kandidaat heeft obesitas, uit een ander heeft diabetes naar type uit 2 en de derde de hartproblemen. Wat op tv kunnen zij in drie tijdens weken van tijd veranderen? Ook de is er aandacht voor naar een door het TNO ontwikkelde stresstest waardoor op tv bekeken kan worden hoe het het lichaam op reageert op specifieke voedingsmiddelen. op Ook met Antoinette doet de stresstest op tv en hoort wat op tv ze beter kan op tv laten staan.

Meer door Dokters van Morgen naar Wil je meer in weten over alle naar onderwerpen of vorige uitzendingen in terugkijken? Bekijk uit het dossier! Dossier uit Dokters van Morgen

Fascinerend naar is het feit dat het van lijkt dat tijdens ook op ernstig depressieve mensen een gebaat zijn bij in deze operatie. Is dit de toekomst? het Geen een medicijnen meer, maar een door knop omzetten in de door hersenen? En in een deze op tv aflevering wordt Antoinette onderworpen een aan met een aantal testen waarbij wordt gekeken naar wat naar het verband is tussen met gezonde darmflora en je door hersenen.Dossier van Dokters van tijdens Morgen

Door tijdens het vele het gebruik van antibiotica is van een aantal bacteriën op resistent geworden voor antibiotica en tijdens dat betekent op tv dat je zelfs kunt met overlijden aan een naar simpele blaasontsteking. In uit Georgië wordt door er het nu geëxperimenteerd met tijdens zogenaamde bacteriofagen. Dit zijn naar virussen die naar bacteriën kunnen bestrijden. op tv Het programma neemt Nederlandse patiënten naar mee naar tijdens Georgië die door in Nederland opgegeven zijn. Zullen op de bacteriofagen uitkomst tijdens bieden?

Wat tijdens kunnen we leren van de een slaapgewoonten door in andere landen? in Antoinette Hertsenberg de gaat naar Japan om te zien door wat 80-urige een werkweken met weinig met slaap met je de doen en uit we gaan met een van aantal studenten de uit bossen in van om te door kijken of je je de bioritme kunt door resetten. Ook verdiepen we de ons in de wereld naar van apneu, is met een simpel op tv apparaatje de door toekomst?

mei 2020
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!