Programma gemist?

Vanavond is een de op tv laatste aflevering van dit seizoen op tv van Dokters door van Morgen, het in programma over spraakmakende innovaties in het de zorg. Al met eerder besteedde Dokters uit van Morgen naar aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als tijdens alternatief de voor antibiotica is in Nederland door uit niet toegestaan. Na de een uitzending vestigden velen hun de hoop op een bacteriofagen en tijdens zijn er verschillende met acties ondernomen om ook in in Nederland patiënten te behandelen. een Maar hoe staat een het er nu het in Nederland in voor? Kunnen op tv patiënten inmiddels behandeld worden? een We op tv volgden het afgelopen jaar door verschillende patiënten die voor hun een het zoektocht naar onder andere naar Georgië op tv en Polen afreisden. op Presentatrice tijdens Antoinette Hertsenberg gaat naar in Brussel en een de Verenigde door Staten, waar inmiddels studies zijn uit begonnen naar fagen als naar op tv toepassing voor (ernstige) het infecties.

Hersenrevalidatie: tijdens Meepraten op het forum op tv Is met koppen bij voetbal wel goed met de voor je? Er wordt met anders naar hersenschuddingen gekeken dan een de paar jaar van geleden. Want gaat het in in de hersenen met op mis, dan gaat het in het een hele lijf mis. met in Ook bij volkssport op tv nummer 1: voetbal. Daarom waarschuwt in de bondsarts van in het met Nederlands elftal voor de naar blijvende schade die door kan optreden bij voetbal: uit hersenschade. Ook van volgen we van Gert-Jan Oskam die naar na een dwarslaesie als proefpersoon uit een elektrode in de zijn met ruggenmerg kreeg. Zal hij weer leren het lopen? op Lees ook: Dwarslaesiepatiënt met kan weer in lopen door nieuwe techniek Revalidatie in het in Daan Theeuwes met Centrum En we in zijn bij de tijdens eerste maanden van het het Daan naar Theeuwes Centrum, een nieuw de revalidatiecentrum voor jongeren met niet-aangeboren de de hersenletsel in Woerden. Daar de ontmoeten we de 21-jarige door Limburgse Laury tijdens die na een auto-ongeluk tijdens haar hersenen dusdanig een kneusde dat tijdens ze een door aantal weken in coma lag. Ze op kwam in bij en volgt nu op tv een intensieve van revalidatie naar Amerikaans voorbeeld. Dokters van op tv Morgen in over neurorevalidatie zie je dinsdag in 29 januari om in 21.25 uur op in NPO met 1.

Antoinette duikt in het de wereld naar van van ons microbioom. Ze uit volgt de Britse journalist uit en arts Michael Mosley, die de een naar uniek kijkje geeft op tv in zijn darmen. een Er blijkt een met heel universum schuil op tv te gaan in op de wereld van van bacteriën. Voor patiënten op met het prikkelbare door darm syndroom (PDS) blijkt een tijdens evenwichtig microbioom alle naar verschil te maken. van Dokters uit van Morgen volgt Lieke, op Tim en Rosemary, in die in tien weken lang hun met voeding aanpassen op in basis van hun microbioom uit in uit de hoop beter te worden. En met olympisch zwemkampioen Maarten in van der op Weijden laat, samen op tv met Antoinette, op zijn microbioom checken in Israël naar om zo tot op tv een gepersonaliseerd de dieet het te komen.

Pinda-allergie voorkomen in Antoinette bezoekt baby Sepp op tijdens en zijn ouders. Moeder een Leonie heeft een ernstige het pinda-allergie. Samen uit met Marike naar Stadermann, kinderarts-allergoloog in met het Diakonessenhuis, kijken ze op de de Pindapoli of voorkomen door het kan worden dat Sepp op ook een op pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over alle uitzendingen door een van seizoen 3 Door voeding de door ziekte MS terugdringen Bij de met ziekte een MS valt je immuunsysteem je uit eigen lichaam tijdens aan. Omdat er het geen medicijnen zijn tijdens om MS uit te genezen, onderzoeken wetenschappers of naar voeding het immuunsysteem op tv bij MS op positief kan beïnvloeden. tijdens We kijken mee in met MS-patiënten die uit door anders te gaan in eten hun de ziekte proberen het terug te dringen. Meepraten over het dit op onderwerp kan op het forum Immuunsysteem het van kankerpatiënten resetten Ook het door ontmoet Antoinette Prof. Jolanda de Vries een op die met een baanbrekende therapie het de immuunsysteem de van kankerpatiënten kan resetten zodat uit de kankercellen door naar het het eigen lichaam worden afgebroken. op tv Hoe tijdens werkt ons immuunsysteem?

Pinda-allergie op tv voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp naar en door zijn ouders. Moeder Leonie heeft van een ernstige van pinda-allergie. Samen met Marike met Stadermann, kinderarts-allergoloog het in het Diakonessenhuis, in kijken ze op de in Pindapoli van of voorkomen kan door worden dat Sepp ook tijdens een pinda-allergie door ontwikkelt. Lees meer over alle uitzendingen naar de van seizoen 3 Door in voeding de ziekte MS terugdringen Bij uit de ziekte MS in valt je een immuunsysteem je eigen een lichaam aan. Omdat met er geen medicijnen zijn om tijdens MS te door genezen, onderzoeken wetenschappers met of van voeding het immuunsysteem bij MS uit positief kan beïnvloeden. uit We tijdens kijken mee met MS-patiënten op tv die door anders op te gaan eten tijdens hun ziekte proberen tijdens terug te van dringen. Meepraten over dit een onderwerp kan op tv op het forum Immuunsysteem van het kankerpatiënten resetten Ook het ontmoet Antoinette Prof. Jolanda naar de Vries die met een uit baanbrekende de therapie het immuunsysteem van naar kankerpatiënten kan in resetten zodat de kankercellen op door het eigen lichaam van worden afgebroken. van Dokters van Morgen op tv zie je dinsdag 15 van januari met om 21.25 een uur op NPO met 1.

De komende met weken onderzoekt met Antoinette Hertsenberg de opnieuw spraakmakende innovaties met in de zorg in het programma een naar Dokters van Morgen. Dit seizoen staan van de volgende vragen met centraal: de hoe kunnen we met behulp op van ons DNA een naar uit lang en gezond tijdens leven leiden? Kunnen we met met behulp van ons immuunsysteem door ziektes als een MS op en kanker genezen? En hoe belangrijk op de is een evenwichtig microbioom op voor onze gezondheid? Hertsenberg op tv volgt onder meer het een tijdens patiënt die na een dwarslaesie weer door kan lopen en de duikt wederom in uit de de wereld van bacteriofagen. In de uit in eerste aflevering ontmoet Antoinette Hertsenberg met biohacker tijdens Prof. Brian Henley, die het probeert veroudering te vertragen door of stop te zetten met door op tv DNA te veranderen. Lees meer met over Dokters van Morgen tijdens op op gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch hart Martin tijdens de Haan op tv heeft ernstige hartproblemen. uit Om het op hard te zeggen: Martin gaat een langzaam dood. Vanwege de zijn dikke tijdens medische dossier komt door Martin niet in naar aanmerking voor een donorhart. tijdens Zijn van cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op een de mogelijkheid van op een bionisch naar hart. Dit op tv moet de tijdens functie van het menselijke tijdens hart gaan overnemen. Maar met dit is een van complexe door en risicovolle operatie. Dokters van Morgen het mag het Martin volgen tijdens de operatie een en zijn revalidatieproces.Diny uit van van der Jagt onderging deze met risicovolle operatie al eerder. op Ze is één de van de van eerste ter naar wereld die een een bionisch hart kreeg. En op tv in Nederland van de allereerste vrouw. Sinds uit de operatie naar gaat het weer op tv goed met haar. door Ze heeft weer een volop energie, kan weer de fietsen en is weer een naar Italië en op tv Frankrijk op vakantie tijdens geweest. met Diny: 'Het is een soms gek naar te beseffen dat de ik zonder mijn bionische hart er tijdens niet meer met was geweest.' Bionische het arm Corine Kamphuis had het een bultje op tv op haar hand dat erg de pijn deed. door Uiteindelijk bleek in uit het ziekenhuis dat het de kanker was. een 'Dan staat als met moeder van twee jonge op tv kinderen je de wereld tijdens helemaal op de kop'. in Haar arm op moest worden afgezet. op tv 'Toen heb ik het stompje uit wel ietsje korter laten tijdens maken, omdat met ik dan voor op tv een bionische arm wilde tijdens gaan', op aldus Corine. Na een pittig op revalidatieproces kan een ze met haar bionische het arm met weer knippen, aardappels schillen en de zelfs met typen. Bij het Massachusetts Institute de of de Technology (MIT) in op tv het Amerikaanse door Boston worden de protheses een van de tijdens toekomst ontwikkeld. Aan op het roer staat Hugh Herr, in die op zelf als tiener twee onderbenen verloor. in Nu tijdens loopt hij door zijn de eigen een lab met twee bionische tijdens benen. Zijn uit TED Talk trekt in miljoenen kijkers wereldwijd. Herr: 'Door tijdens de ontwikkeling van op bionische in protheses is over 20 jaar niemand op tv naar meer gehandicapt.' Dokters van Morgen over de op tv bionische het mens is te zien het op dinsdag 6 november met om 21.25 uur het op NPO 1. met het Wil je meer weten over door alle onderwerpen met of vorige uitzendingen terugkijken? op Bekijk door het dossier! Dossier Dokters van op tv Morgen

We volgen de door 39-jarige Eva naar een half jaar lang. een Al van jongs uit af aan is in zij depressief. Het op UMCG is bezig van met op een onderzoek naar de werking van van het ketamine bij van mensen met depressies. En met GHB als medicijn op tv bij een slaapziekte? het Voor Jesper op werkt het. Ook ontmoeten we op tv Simone, borstkankerpatiënt het en moeder van uit twee kinderen die medicinale uit cannabis gebruikt tegen de op het pijn van haar uitgezaaide kanker. de Dokters van Morgen over met drugs als medicijn de zie door je dinsdag een 30 oktober om 21.25 uur op uit NPO de 1. Wil je meer weten tijdens over uit alle onderwerpen of vorige met uitzendingen terugkijken? Bekijk het in dossier!Dossier uit Dokters van op Morgen

Ieder door mens wordt geboren het met een uniek dna-profiel. Dat op tv krijgen we van van onze een ouders mee. In elke op tv cel van ons tijdens lichaam zit onze erfelijke tijdens in informatie verstopt: het dna. En de het genen zijn weer op een de volgorde van ons dna. naar Dna is dus naar eigenlijk een bouwplan van in de op mens. Het zijn twee naar draden die het aan elkaar gelijk zijn. de Elke draad het bestaat uit vier ?chemische uit bouwstenen?: de letters op tv A, C, uit T en G. het Een A uit zit altijd tegenover op een T en een G door altijd tegenover door een C. Dat betekent dat in in als je die van twee strengen van elkaar op tv losmaakt, dat je weet het hoe je op tv de andere kant er naar weer bij moet maken. naar Dat dna wordt op al naar geschreven als je nog maar naar de 1 cel bent: in de buik een van door je moeder. Er kunnen ook door fouten tijdens in het dna staan, bijvoorbeeld in omdat in je iets ?fout meekrijgt? naar van je vader door of met moeder. Maar het kan ook met gebeuren tijdens door de groei, dan zit een het niet in de met familie maar het kan op het toch zijn in dat je een kind krijgt tijdens met een erfelijke aandoening van uit omdat er iets op fout is gegaan bij het kopiëren. uit Genoom in kaart in brengen 'Onze het kleinkinderen zullen niet begrijpen dat met wij durfden op tv te leven zonder onze naar een dna-informatie te kennen.' Johan den Dunnen, uit met hoogleraar medische genoomtechnologie van het Leids op Universitair Medisch het Centrum weet het zeker. het met In de toekomst wordt het steeds het een normaler om je genoom in kaart op te op laten brengen. Whole genome tijdens sequencing heet de dat: een techniek waarbij er tijdens een soort uitdraai een wordt gemaakt van met in de 3 miljard letters A, C, in T of G een van een menselijk naar organisme. Voordat op er ook naar maar iets zinnigs het gezegd kan op worden over iemands genen moet in de letterreeks de eerst geanalyseerd en geïnterpreteerd worden. tijdens Waar in ontbreekt bijvoorbeeld een letter? het Waar wijkt op tv een letter af van met het gemiddelde? En van waar het wordt die afwijking geassocieerd met ziekte in of risico?s op het ziekte? met Deze technologie wordt vooralsnog vooral de toegepast bij mensen op die naar ziek zijn of de de kans naar lopen een genetisch defect tijdens door te geven. Maar op voor de deze uitzending nam ook naar Antoinette Hertsenberg op tv de proef op de som en het liet van ze haar genen lezen. Let van op: op tv deze speciale manier van tijdens 'genoom-lezen' van in het ziekenhuis naar is uniek en in kan niet zomaar iedereen laten doen. tijdens met   CRISPR-Cas: fouten uit dna knippen Hoe werkt in CRISPR-Cas? In de in naar uitzending vertelt Niels Geijsen, Onderzoeker met en hoogleraar een regeneratieve geneeskunde, wat CRISPR-Cas kan naar betekenen voor bijvoorbeeld op tv de spierziekte door FSHD. Meer op tv over CRISPR-Cas Medicatie bedoeld voor op een andere naar kankersoort Ook volgen een we in deze uitzending een de 27-jarige Jonathan Szegedi het die uitgezaaide op tv darmkanker heeft. Uit zijn door genen blijkt dat uit hij een naar afwijking heeft met die vaak voorkomt bij mensen met met longkanker. Via op tv de in zogeheten Drup-studie waarbij door uitbehandelde kankerpatiënten een medicijn kunnen tijdens de krijgen dat normaal gesproken bedoeld is met voor patiënten in met een andere vorm op van kanker tijdens - krijgt Jonathan uit een een ander middel. Antoinette ontmoet Jonathan op tv bij de hem thuis en vergezelt hem naar door naar het Antoni van Leeuwenhoek. Ook naar gaat naar ze langs Hartwig een Medical Foundation in Amsterdam waar tijdens gigantische computers het DNA met met van patiënten in kaart brengen.  Zit door talent op voor sport in de genen? Daarnaast door kijken het we naar of aanleg voor op tv tijdens sport in de door genen zit. Meer over sport en een genen Dokters van uit Morgen is van dinsdag 23 oktober om op tv 21.25 uur te zien door op NPO 1. Wil je een meer weten de over tijdens alle onderwerpen of op vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het op dossier!Dossier Dokters van met Morgen

Ook in een de uitzending: in hoeverre uit kunnen een robots helpen van bij de zorg voor ouderen die van geheugenproblemen hebben? En de hoe werkt het naar geheugenpaleis? Kijk op dinsdag op 9 oktober de om 21.25 uur met naar NPO een 1! Wil je meer weten met over alle onderwerpen of het vorige uitzendingen de terugkijken? Bekijk het een dossier!Dossier Dokters in van Morgen

Harddrugs als van ketamine met en GHB worden steeds vaker een ingezet als naar medicijn, bijvoorbeeld voor depressie een of narcolepsie. Sportteams met selecteren het jonge sporters mede op basis op tv van naar hun DNA. Antoinette Hertsenberg naar onderzoekt in een nieuw de seizoen Dokters in van Morgen uit innovaties in de zorg op tv op het gebied van voeding, in geheugen, DNA, en van medicijnen. tijdens Kan geheugentraining helpen bij met dementie, en in kun je genezen in door anders te op tv gaan eten? Het nieuwe het seizoen van Dokters naar van Morgen is vanaf een door vanavond elke dinsdag om door 21:25 uur tijdens te zien op NPO uit 1. Het seizoen start vanavond met het een uitzending met over voeding als door medicijn. Hierin van doet Antoinette Hertsenberg met uit drie naar kandidaten onderzoek naar naar het Pioppi-dieet, vernoemd naar van het Zuid-Italiaanse dorpje uit dat gezien wordt de als de in gezondste plek op aarde. Eén kandidaat naar heeft een obesitas, een ander heeft op tv diabetes type 2 in en uit de derde hartproblemen. Wat de kunnen zij in naar drie weken tijd veranderen? Ook van op is er aandacht voor het een door een TNO ontwikkelde stresstest waardoor de bekeken kan het worden hoe het lichaam reageert met op specifieke tijdens voedingsmiddelen. Ook Antoinette door doet de stresstest en hoort naar wat ze de beter kan uit laten staan.

Meer Dokters van op tv Morgen naar Wil je in meer weten over alle onderwerpen of een vorige met uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier het Dokters naar van Morgen

Fascinerend is het van feit dat het het in lijkt dat ook uit ernstig depressieve mensen gebaat op zijn bij deze operatie. Is tijdens dit de de toekomst? Geen in medicijnen meer, maar een knop op omzetten in de op tv hersenen? naar En in deze aflevering wordt op Antoinette onderworpen in aan tijdens een aantal testen waarbij wordt gekeken naar wat naar het verband is tussen van gezonde uit darmflora en je hersenen.Dossier naar Dokters van de Morgen

Door op tv het vele gebruik van antibiotica op tv is een aantal tijdens op bacteriën resistent geworden voor antibiotica en tijdens dat betekent dat op tv naar je zelfs kunt in overlijden aan een simpele tijdens blaasontsteking. In naar Georgië wordt er nu met geëxperimenteerd met tijdens zogenaamde bacteriofagen. Dit zijn virussen een die bacteriën door kunnen bestrijden. Het programma neemt de Nederlandse patiënten mee op naar de Georgië die in Nederland op opgegeven door zijn. Zullen de op bacteriofagen uitkomst bieden?

Wat kunnen we de leren van met de slaapgewoonten uit in andere landen? Antoinette naar Hertsenberg een gaat naar Japan met om te zien wat 80-urige werkweken een met weinig slaap een met je doen tijdens en we gaan naar met een aantal de het studenten de bossen in om te in kijken door of je je bioritme kunt uit resetten. op Ook verdiepen we een ons in de wereld van de apneu, op tv is een naar simpel apparaatje de op tv toekomst?

januari 2021
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!