Programma gemist?

Vanavond is een de laatste van aflevering van dit seizoen van in Dokters van Morgen, een het programma uit over spraakmakende naar innovaties in de zorg. Al eerder een besteedde Dokters de van het Morgen aandacht aan bacteriofagen. uit Fagentherapie als alternatief uit voor antibiotica een is in Nederland niet van toegestaan. Na de uitzending vestigden de velen hun hoop door door op bacteriofagen en zijn er verschillende met acties ondernomen om een ook in een Nederland patiënten een te behandelen. Maar hoe in staat het het er nu door in Nederland voor? Kunnen patiënten inmiddels naar behandeld worden? We op tv volgden naar het afgelopen het jaar verschillende patiënten die voor met hun zoektocht een naar onder andere naar Georgië op en de Polen afreisden. Presentatrice Antoinette een Hertsenberg het gaat naar Brussel en een de Verenigde Staten, waar inmiddels op tv studies zijn het begonnen door naar fagen als toepassing met voor (ernstige) in infecties.

Hersenrevalidatie: door Meepraten op het forum uit de Is koppen bij voetbal wel goed op voor je? Er het wordt anders naar hersenschuddingen het gekeken dan een een paar jaar door geleden. Want gaat in het in de de hersenen mis, dan van gaat het in een het hele met lijf mis. Ook bij op tv volkssport nummer 1: van voetbal. Daarom waarschuwt door de bondsarts van het in Nederlands elftal uit voor de blijvende tijdens schade die van kan optreden bij voetbal: een hersenschade. Ook volgen de we Gert-Jan Oskam op tv die na de een dwarslaesie van als proefpersoon een elektrode in de zijn op ruggenmerg kreeg. Zal hij tijdens weer leren lopen? op tv Lees ook: Dwarslaesiepatiënt met kan weer lopen het door nieuwe van techniek Revalidatie in het Daan Theeuwes naar Centrum En door we zijn bij het de eerste maanden op tv van het Daan Theeuwes Centrum, van een nieuw revalidatiecentrum voor op tv tijdens jongeren met niet-aangeboren in hersenletsel in Woerden. Daar ontmoeten we uit de de 21-jarige Limburgse Laury die de na met een auto-ongeluk haar hersenen dusdanig door kneusde dat ze een een aantal weken door in coma uit lag. Ze het kwam bij en volgt nu een uit intensieve naar revalidatie naar Amerikaans het voorbeeld. Dokters van uit Morgen over neurorevalidatie zie naar je dinsdag 29 januari om met 21.25 de uur op NPO door 1.

Antoinette het duikt in de wereld uit van uit ons microbioom. Ze volgt de een Britse journalist door en arts Michael op tv Mosley, die een in uniek kijkje geeft in door zijn darmen. op Er blijkt een heel op tv universum schuil te uit gaan in tijdens de wereld van bacteriën. naar Voor patiënten met het tijdens prikkelbare in darm syndroom (PDS) blijkt van een op tv evenwichtig microbioom alle verschil een te maken. Dokters van uit Morgen naar volgt Lieke, Tim en met Rosemary, die tien weken met lang met hun voeding aanpassen op basis een van naar hun microbioom in de hoop van beter te de worden. En olympisch naar zwemkampioen Maarten van der Weijden tijdens laat, een samen met door Antoinette, zijn microbioom checken in tijdens Israël het om zo tot een gepersonaliseerd dieet het een te komen.

Pinda-allergie een voorkomen Antoinette een bezoekt baby Sepp en van zijn ouders. Moeder Leonie heeft tijdens een ernstige pinda-allergie. door met Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in met het door Diakonessenhuis, kijken ze een op de Pindapoli of voorkomen op tv kan op worden dat Sepp ook tijdens een tijdens pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over de alle uitzendingen van naar seizoen 3 Door voeding de op tv ziekte MS terugdringen Bij de het ziekte met MS valt een je immuunsysteem je eigen lichaam aan. in Omdat de er geen tijdens medicijnen zijn om MS op te genezen, met onderzoeken wetenschappers of voeding het immuunsysteem door bij het MS positief kan beïnvloeden. We naar kijken mee door met op MS-patiënten die door anders te gaan van eten naar hun ziekte naar proberen terug te de dringen. Meepraten over dit onderwerp het kan op met het forum Immuunsysteem van tijdens kankerpatiënten resetten Ook ontmoet Antoinette Prof. door Jolanda de een Vries die met een naar baanbrekende therapie het een immuunsysteem van kankerpatiënten in kan resetten zodat door de kankercellen op tv door het eigen door lichaam worden afgebroken. Hoe de de werkt ons immuunsysteem?

Pinda-allergie voorkomen tijdens Antoinette bezoekt baby met Sepp in en zijn ouders. door Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. het Samen naar met Marike Stadermann, tijdens kinderarts-allergoloog in tijdens het Diakonessenhuis, kijken ze op de in Pindapoli of tijdens voorkomen kan worden tijdens dat Sepp het ook een op pinda-allergie ontwikkelt. Lees meer over alle uitzendingen het van in seizoen 3 Door van voeding de ziekte MS naar terugdringen Bij de het ziekte MS valt je immuunsysteem de je eigen op lichaam aan. Omdat er geen een medicijnen zijn om tijdens met MS te genezen, op tv onderzoeken wetenschappers of voeding het immuunsysteem de bij MS op positief naar kan beïnvloeden. We kijken naar mee met MS-patiënten op die door in anders te gaan eten hun uit ziekte proberen naar terug te met dringen. Meepraten over dit onderwerp kan op op het forum Immuunsysteem het van kankerpatiënten uit resetten Ook naar ontmoet Antoinette Prof. Jolanda de Vries op tv een die met een baanbrekende therapie in het immuunsysteem een van kankerpatiënten kan door resetten zodat de door kankercellen door het door eigen lichaam worden afgebroken. Dokters in van tijdens Morgen zie je dinsdag 15 de januari om 21.25 van uur op naar NPO door 1.

De komende weken een onderzoekt met Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties met in in de zorg in het programma naar Dokters van Morgen. Dit op tv seizoen de staan de volgende door vragen centraal: hoe kunnen we naar met met behulp van op tv ons DNA een op lang en gezond uit leven leiden? Kunnen we met behulp naar van ons immuunsysteem tijdens ziektes uit als MS een en kanker genezen? En hoe belangrijk van op tv is een evenwichtig microbioom het voor onze gezondheid? Hertsenberg volgt met onder meer een op patiënt die na naar de een dwarslaesie weer kan lopen en van duikt wederom op in de wereld van naar met bacteriofagen. In de tijdens eerste aflevering ontmoet Antoinette Hertsenberg naar biohacker op tv Prof. Brian Henley, die probeert veroudering naar op te vertragen of stop te zetten het door DNA in te veranderen. Lees meer over het Dokters van door Morgen op een gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch op tv hart Martin de Haan heeft op tv ernstige hartproblemen. met Om het een hard te zeggen: met Martin gaat langzaam dood. een Vanwege zijn uit dikke medische dossier komt op tv Martin niet in het aanmerking voor een donorhart. naar Zijn door cardioloog, Laurens Tops, wijst door hem op de uit mogelijkheid van een bionisch uit hart. het Dit moet de functie tijdens van het menselijke hart met gaan overnemen. Maar dit tijdens is een op tv complexe in en risicovolle operatie. Dokters van Morgen de mag Martin volgen in de tijdens de operatie het en zijn revalidatieproces.Diny van tijdens der Jagt onderging deze risicovolle in operatie de al eerder. Ze op tv is één van de op eerste de ter wereld die de een bionisch hart de kreeg. En in Nederland de de allereerste in vrouw. Sinds de de operatie gaat het weer goed met met haar. Ze heeft van weer volop op energie, kan weer fietsen op tv de en is weer op tv naar Italië en Frankrijk met op vakantie geweest. Diny: door 'Het op tv is soms gek naar te beseffen dat ik zonder de mijn bionische hart naar er niet meer was met geweest.' Bionische op tv arm Corine Kamphuis op tv had een bultje van op haar met hand dat erg pijn op tv deed. Uiteindelijk bleek de in het ziekenhuis dat tijdens het kanker was. 'Dan door door staat als moeder door van twee jonge kinderen je wereld door helemaal op de uit kop'. door Haar arm moest worden afgezet. van 'Toen heb op ik het stompje wel in ietsje korter uit laten maken, omdat ik op dan voor een door bionische naar arm wilde op gaan', aldus Corine. Na een pittig het revalidatieproces door kan ze met de haar bionische arm in weer knippen, aardappels schillen tijdens en zelfs typen. Bij uit het Massachusetts Institute op of Technology met (MIT) van in het Amerikaanse Boston worden de een protheses van de tijdens toekomst ontwikkeld. Aan het het roer met staat Hugh Herr, naar die zelf als op tv tiener op twee onderbenen verloor. Nu loopt hij op het door zijn eigen met lab met twee bionische het benen. Zijn TED Talk trekt door miljoenen kijkers wereldwijd. op tv Herr: 'Door in de uit ontwikkeling van bionische protheses is over op op tv 20 jaar niemand meer gehandicapt.' Dokters door van Morgen tijdens over de de bionische mens is te tijdens zien op dinsdag 6 een november om 21.25 uur van op op tv NPO 1. naar Wil je meer weten over naar alle met onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? de Bekijk het dossier! Dossier de door Dokters van Morgen

We van volgen de 39-jarige door Eva een half een jaar lang. Al van het jongs in af aan is zij op depressief. Het UMCG op is bezig met een onderzoek van naar de werking het van ketamine door bij mensen met naar depressies. het En GHB als medicijn bij het een slaapziekte? Voor Jesper in werkt het. Ook op ontmoeten we Simone, op tv borstkankerpatiënt en moeder uit van twee kinderen op die medicinale een cannabis gebruikt een tegen de pijn op van haar uitgezaaide kanker. op tv Dokters van Morgen over uit drugs als medicijn de zie je dinsdag met tijdens 30 oktober om 21.25 tijdens uur op NPO 1. Wil tijdens de je meer weten over alle op onderwerpen de of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk uit het dossier!Dossier Dokters op van het Morgen

Ieder mens tijdens wordt geboren naar met een uniek met dna-profiel. Dat tijdens krijgen we van onze uit ouders mee. met In elke cel naar van ons lichaam zit onze erfelijke uit informatie verstopt: het een dna. En tijdens de genen zijn weer de een de volgorde van ons in dna. Dna is op tv dus eigenlijk een bouwplan naar van de mens. Het de zijn twee van draden die aan door elkaar gelijk zijn. door Elke draad bestaat uit met vier ?chemische het bouwstenen?: de letters A, door C, T op tv en G. Een A in zit tijdens altijd tegenover een T tijdens en door een G altijd het tegenover een C. Dat het betekent dat als je met die twee strengen een van op tv elkaar losmaakt, dat je weet hoe het je tijdens de andere kant er in weer door bij moet maken. Dat uit dna wordt al geschreven als in je nog maar naar 1 cel een bent: het in de buik in van je moeder. Er de kunnen ook fouten in door het het dna staan, bijvoorbeeld omdat je iets de ?fout met meekrijgt? van je een vader of moeder. een Maar het kan ook gebeuren in tijdens de de groei, dan zit het in niet in de op een familie maar kan het tijdens toch zijn uit dat je een het kind krijgt met een erfelijke de aandoening tijdens omdat er iets door fout is gegaan bij het het kopiëren. op Genoom in kaart brengen 'Onze kleinkinderen met zullen uit niet begrijpen dat wij durfden uit te leven het zonder onze dna-informatie op te kennen.' op Johan den Dunnen, op tv hoogleraar medische genoomtechnologie van het Leids een Universitair Medisch een Centrum weet het het zeker. In de de toekomst wordt het met steeds normaler om in je genoom in kaart op te uit laten brengen. Whole genome in sequencing uit heet dat: een techniek waarbij op tv er door een soort uitdraai op wordt gemaakt van de op tv 3 miljard letters A, C, het op tv T of G van een een menselijk organisme. Voordat er van ook maar van iets zinnigs met gezegd kan worden over iemands van genen moet op tv de op tv letterreeks eerst geanalyseerd en van geïnterpreteerd worden. Waar ontbreekt bijvoorbeeld op tv een letter? Waar van wijkt een letter van af van op het gemiddelde? En het waar wordt die afwijking op geassocieerd met ziekte op tv of uit risico?s op de ziekte? Deze technologie wordt het vooralsnog vooral toegepast uit bij mensen die ziek de zijn of een de kans lopen door een genetisch defect door naar te geven. Maar voor van deze uitzending nam het op ook Antoinette Hertsenberg de tijdens proef op de uit som en liet ze op haar genen lezen. Let naar op: deze door speciale manier met van 'genoom-lezen' in het naar ziekenhuis is het uniek en kan het niet zomaar iedereen op laten doen.   CRISPR-Cas: fouten uit op dna knippen Hoe van werkt CRISPR-Cas? tijdens In de uitzending uit vertelt Niels op tv Geijsen, Onderzoeker en hoogleraar de regeneratieve geneeskunde, wat de CRISPR-Cas kan betekenen voor bijvoorbeeld het de spierziekte van FSHD. Meer over de CRISPR-Cas Medicatie bedoeld voor door een andere naar kankersoort Ook volgen we met in deze uitzending door de 27-jarige Jonathan een Szegedi door die uitgezaaide darmkanker heeft. Uit zijn een tijdens genen blijkt dat hij een afwijking het heeft die vaak van voorkomt het bij mensen met longkanker. op tv Via de in zogeheten Drup-studie naar waarbij uitbehandelde kankerpatiënten een medicijn kunnen uit krijgen dat in normaal gesproken bedoeld is op tv de voor patiënten met een op tv andere vorm van kanker - uit krijgt de Jonathan een ander op tv middel. Antoinette uit ontmoet Jonathan bij op hem thuis en vergezelt hem een naar het in Antoni van Leeuwenhoek. door Ook gaat ze langs van Hartwig de Medical Foundation in Amsterdam waar gigantische door computers het op DNA op van patiënten in kaart brengen.  met Zit talent door voor sport in de genen? Daarnaast naar kijken we naar het of aanleg door voor sport in de op tv door genen zit. Meer over sport naar en genen Dokters van een Morgen is naar dinsdag 23 oktober om 21.25 het uur te met zien op NPO 1. Wil je door meer weten over naar alle het onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? in Bekijk het het dossier!Dossier met Dokters van Morgen

Ook tijdens in de uitzending: in in hoeverre kunnen op robots helpen bij de zorg van voor tijdens ouderen die geheugenproblemen hebben? door En hoe werkt het van geheugenpaleis? Kijk in op dinsdag 9 oktober om een 21.25 van uur naar NPO 1! Wil je tijdens door meer weten over alle onderwerpen of de vorige uitzendingen op tv terugkijken? Bekijk het uit dossier!Dossier uit Dokters van Morgen

Harddrugs als ketamine het en GHB worden het steeds vaker ingezet op tv als medicijn, bijvoorbeeld door voor naar depressie of narcolepsie. Sportteams in selecteren jonge sporters mede in op basis van op tv in hun DNA. Antoinette door Hertsenberg onderzoekt in een in nieuw seizoen op tv Dokters van Morgen innovaties op in de zorg op het tijdens door gebied van voeding, geheugen, DNA, uit en medicijnen. Kan het geheugentraining helpen bij dementie, op tv en het kun je genezen uit door anders te gaan het eten? Het van nieuwe seizoen van van Dokters van Morgen door is vanaf vanavond tijdens elke dinsdag om 21:25 het uur te zien door op NPO 1. Het seizoen een start uit vanavond met door een uitzending over voeding met als medicijn. het Hierin doet Antoinette Hertsenberg met drie de kandidaten onderzoek naar tijdens het het Pioppi-dieet, vernoemd naar het van Zuid-Italiaanse dorpje door dat gezien wordt als de uit gezondste plek tijdens op aarde. naar Eén kandidaat heeft obesitas, op tv een ander het heeft diabetes type met 2 en de derde hartproblemen. tijdens Wat kunnen zij door in drie een weken naar tijd veranderen? Ook is er aandacht op tv voor een een door TNO ontwikkelde stresstest op tv waardoor bekeken kan van worden hoe de het lichaam reageert op tijdens specifieke de voedingsmiddelen. Ook uit Antoinette doet de in stresstest en hoort wat uit ze beter op kan laten staan.

Meer Dokters van een Morgen de Wil je meer weten over door alle onderwerpen van of de vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier met Dokters een van Morgen

Fascinerend in is het feit dat het door lijkt dat de ook door ernstig depressieve mensen gebaat zijn door bij op deze operatie. Is dit de toekomst? het Geen medicijnen meer, de maar een knop in in omzetten in de van hersenen? En in het deze aflevering wordt Antoinette op onderworpen aan een aantal testen op tv waarbij de wordt gekeken wat uit het verband is tussen de gezonde de darmflora en je een hersenen.Dossier Dokters van tijdens Morgen

Door uit het vele gebruik naar van antibiotica van is een aantal bacteriën resistent met geworden voor antibiotica en in dat betekent dat naar je zelfs op kunt overlijden aan een een door simpele blaasontsteking. In op tv Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met het van zogenaamde bacteriofagen. Dit zijn virussen die tijdens door bacteriën kunnen bestrijden. naar Het programma neemt Nederlandse patiënten van mee naar Georgië een die in Nederland in opgegeven op tv zijn. Zullen de bacteriofagen uitkomst in bieden?

Wat kunnen we op tv leren van met de slaapgewoonten in uit andere door landen? Antoinette Hertsenberg in gaat naar Japan om te zien de uit wat 80-urige werkweken met weinig naar slaap met je doen een en we uit gaan met een een aantal studenten met de bossen in om van te kijken een of je van je bioritme kunt resetten. een Ook verdiepen we ons tijdens in de wereld van naar apneu, is een van tijdens simpel apparaatje de het toekomst?

juli 2019
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord