Programma gemist?

Vanavond op tv is de laatste aflevering een van dit met seizoen van Dokters tijdens van Morgen, in het programma over tijdens spraakmakende innovaties in een de zorg. Al eerder op besteedde Dokters van Morgen aandacht aan in tijdens bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibiotica de is in uit Nederland niet door toegestaan. Na de uitzending vestigden van velen een hun hoop op bacteriofagen van en zijn door er verschillende acties ondernomen het om ook in Nederland het patiënten de te behandelen. Maar hoe staat het het uit er nu uit in Nederland voor? Kunnen patiënten naar inmiddels behandeld op tv worden? We volgden door het afgelopen jaar verschillende patiënten op die voor hun naar zoektocht uit naar onder andere naar Georgië van en tijdens Polen afreisden. Presentatrice Antoinette Hertsenberg op gaat naar tijdens Brussel en de Verenigde door Staten, waar tijdens inmiddels studies zijn naar begonnen naar uit fagen als toepassing voor (ernstige) op door infecties.

Hersenrevalidatie: Meepraten op met het forum uit Is een koppen bij voetbal wel goed door voor je? Er van wordt een anders naar hersenschuddingen gekeken dan van een paar jaar tijdens geleden. Want gaat het op in de het hersenen mis, dan gaat tijdens door het in het hele tijdens lijf mis. Ook bij de volkssport nummer op tv 1: voetbal. uit Daarom waarschuwt de met bondsarts van het Nederlands van elftal voor de blijvende met schade die een kan optreden een bij voetbal: hersenschade. Ook volgen naar we Gert-Jan Oskam die naar na een door dwarslaesie als proefpersoon met een elektrode in zijn van ruggenmerg kreeg. Zal naar hij weer leren een lopen? Lees ook: op Dwarslaesiepatiënt kan weer naar met lopen door nieuwe techniek Revalidatie in uit het Daan Theeuwes Centrum En op we zijn de bij de eerste het maanden van uit het Daan Theeuwes Centrum, een op tv nieuw revalidatiecentrum voor tijdens jongeren met niet-aangeboren van met hersenletsel in Woerden. Daar tijdens ontmoeten we de 21-jarige Limburgse een Laury die tijdens na een auto-ongeluk het haar hersenen een dusdanig kneusde dat ze op tv een aantal weken in de coma lag. de Ze kwam bij in en volgt van nu een intensieve revalidatie met naar Amerikaans voorbeeld. Dokters van de Morgen over op neurorevalidatie zie je dinsdag met uit 29 januari om 21.25 op uur op NPO op 1.

Antoinette duikt de in de op tv wereld van tijdens ons microbioom. Ze volgt de het Britse journalist uit en arts Michael op Mosley, die in een uniek kijkje van geeft in zijn met darmen. Er blijkt naar een heel universum schuil naar te gaan in op tv de wereld door van bacteriën. Voor patiënten met het tijdens prikkelbare darm syndroom naar (PDS) op tv blijkt een evenwichtig microbioom alle op tv verschil te maken. van door Dokters van Morgen volgt Lieke, Tim door en Rosemary, door die tien het weken lang hun de voeding aanpassen met op basis van hun microbioom een in de van hoop beter te een worden. En olympisch met zwemkampioen Maarten van der de Weijden laat, samen met uit Antoinette, zijn op microbioom van checken in Israël op om zo tot een gepersonaliseerd dieet tijdens te op komen.

Pinda-allergie door voorkomen Antoinette door bezoekt baby Sepp en in zijn ouders. Moeder Leonie op tv heeft een door ernstige pinda-allergie. Samen met op Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in tijdens uit het Diakonessenhuis, kijken ze op de op tv Pindapoli of voorkomen tijdens kan op worden dat naar Sepp ook een pinda-allergie ontwikkelt. Lees een meer over van alle uitzendingen van seizoen de 3 Door voeding de ziekte door MS terugdringen Bij de door ziekte MS van valt je de immuunsysteem je eigen lichaam aan. uit Omdat er geen met medicijnen zijn om een MS te de genezen, onderzoeken een wetenschappers of tijdens voeding het immuunsysteem bij MS op positief kan beïnvloeden. We met naar kijken mee met in MS-patiënten die door anders uit te gaan de eten hun ziekte proberen terug te een dringen. Meepraten over naar dit onderwerp het kan uit op het forum Immuunsysteem van met kankerpatiënten resetten Ook ontmoet Antoinette in Prof. Jolanda de Vries uit die het met een naar baanbrekende therapie het immuunsysteem in van kankerpatiënten kan resetten zodat een de kankercellen door naar een het eigen lichaam door worden afgebroken. Hoe werkt ons een immuunsysteem?

Pinda-allergie naar voorkomen Antoinette bezoekt de baby Sepp van en zijn ouders. Moeder in Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. de Samen met van Marike Stadermann, op kinderarts-allergoloog in op het Diakonessenhuis, kijken ze naar op de Pindapoli of in voorkomen tijdens kan worden dat Sepp ook op tv een pinda-allergie ontwikkelt. Lees de meer naar over alle uitzendingen van seizoen 3 Door naar voeding op de ziekte de MS terugdringen Bij de ziekte MS de valt op je immuunsysteem je eigen met lichaam aan. Omdat er geen met medicijnen zijn om van de MS te genezen, onderzoeken wetenschappers of door van voeding het immuunsysteem bij MS positief het kan beïnvloeden. met We kijken mee met tijdens MS-patiënten die op tv door anders van te gaan op tv eten hun ziekte proberen terug te een dringen. Meepraten over met dit door onderwerp kan op het het forum Immuunsysteem van kankerpatiënten op resetten Ook op tv ontmoet Antoinette Prof. Jolanda de in Vries die met een van baanbrekende met therapie het immuunsysteem van naar kankerpatiënten van kan resetten zodat de kankercellen het door het eigen door lichaam door worden afgebroken. Dokters van Morgen in zie je een dinsdag 15 januari in om 21.25 uur een op NPO tijdens 1.

De in komende weken onderzoekt van Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties door in de van zorg een in het programma uit Dokters van Morgen. Dit van seizoen staan de volgende vragen de centraal: hoe kunnen we het met behulp in van met ons DNA een lang en van gezond leven leiden? de Kunnen we een met behulp van ons op immuunsysteem ziektes als naar MS en een kanker genezen? En het hoe belangrijk is in een evenwichtig microbioom een voor onze gezondheid? Hertsenberg volgt een onder het meer een patiënt het die na een op tv dwarslaesie weer kan lopen door en duikt een wederom in het de wereld van bacteriofagen. In uit de eerste aflevering ontmoet het Antoinette Hertsenberg naar biohacker Prof. Brian met Henley, naar die probeert veroudering te vertragen of door stop op te zetten door DNA te met veranderen. Lees meer over naar met Dokters van Morgen op naar gids.tv/programma/dokters-van-morgen.

Bionisch hart Martin de het het Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het op tv hard op tv te zeggen: Martin gaat uit langzaam dood. een Vanwege zijn dikke medische met dossier komt Martin uit niet in aanmerking voor van een met donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, op tv wijst hem de op tijdens de mogelijkheid van een in bionisch hart. Dit moet de uit functie van het naar van menselijke hart gaan overnemen. de Maar dit is een naar complexe en risicovolle naar operatie. Dokters van op Morgen mag op Martin volgen tijdens de op tv operatie en zijn de revalidatieproces.Diny op tv van der Jagt onderging deze risicovolle uit operatie het al eerder. Ze uit is één uit van de eerste de ter wereld die een tijdens bionisch hart kreeg. tijdens En in uit Nederland de allereerste een vrouw. Sinds de met operatie gaat het weer goed naar met haar. Ze met heeft weer het volop energie, uit kan weer fietsen en op is weer tijdens naar Italië en Frankrijk op van vakantie door geweest. Diny: 'Het is soms uit gek te beseffen dat de ik zonder naar mijn bionische op hart er niet tijdens meer was naar geweest.' Bionische arm Corine Kamphuis had een in tijdens bultje op haar hand dat het erg door pijn deed. Uiteindelijk bleek op tv in het met ziekenhuis dat het op tv kanker was. 'Dan staat als moeder op van een twee jonge kinderen je het wereld helemaal op op tv de kop'. Haar de arm van moest worden afgezet. 'Toen heb op ik op tv het stompje wel ietsje korter laten op tv maken, omdat ik het met dan voor een bionische arm wilde van gaan', aldus Corine. uit Na een naar pittig een revalidatieproces kan ze met haar bionische tijdens arm op tv weer knippen, aardappels op tv schillen en zelfs een typen. Bij het Massachusetts Institute de of uit Technology (MIT) in uit het Amerikaanse Boston worden naar de protheses van de naar toekomst ontwikkeld. door Aan het roer staat op tv Hugh het Herr, die zelf als het tiener een twee onderbenen verloor. door Nu loopt hij op door zijn eigen lab met twee uit bionische door benen. Zijn TED Talk trekt van miljoenen van kijkers wereldwijd. een Herr: 'Door de een ontwikkeling van bionische protheses is tijdens over 20 jaar niemand met meer gehandicapt.' Dokters op van door Morgen over de bionische mens in is tijdens te zien op dinsdag uit 6 november om op 21.25 uur tijdens op NPO 1. Wil je meer tijdens weten over uit alle onderwerpen naar of vorige uitzendingen door terugkijken? Bekijk het het dossier! Dossier Dokters van uit Morgen

We volgen de met 39-jarige de Eva een de half jaar lang. Al van tijdens jongs af aan op is de zij depressief. Het UMCG tijdens is bezig het met een onderzoek naar de werking van van tijdens ketamine bij mensen op met depressies. En door GHB als de medicijn bij een slaapziekte? Voor op tv Jesper op tv werkt het. Ook een ontmoeten we Simone, borstkankerpatiënt uit en moeder van twee in kinderen met die medicinale cannabis gebruikt tegen uit de pijn in van haar uitgezaaide naar kanker. Dokters van Morgen over uit drugs als medicijn op zie je dinsdag tijdens de 30 oktober om 21.25 uur met op NPO 1. naar Wil je meer weten van over alle naar onderwerpen of door vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het het dossier!Dossier de Dokters van in Morgen

Ieder mens wordt naar geboren met op tv een uniek uit dna-profiel. Dat krijgen we van op een onze ouders mee. In elke cel het van ons lichaam met zit op onze erfelijke op informatie verstopt: het dna. En in de genen een zijn weer de volgorde van in ons dna. Dna een is de dus eigenlijk met een bouwplan van de in mens. Het zijn twee op draden die aan van elkaar op tv gelijk zijn. Elke draad door bestaat uit vier op ?chemische bouwstenen?: de letters het A, C, op T en op G. Een A tijdens zit altijd tegenover een T en op tv een G naar altijd tegenover de een C. Dat met betekent dat als in je die twee in strengen van elkaar door losmaakt, dat je de weet hoe je de het andere kant er uit weer bij moet maken. uit Dat dna op tv wordt al geschreven van als je nog naar maar 1 cel van bent: in een de buik op tv van je moeder. Er kunnen uit ook fouten in op tv het dna staan, bijvoorbeeld op tv omdat je uit iets ?fout op meekrijgt? van je vader met of van moeder. Maar het kan ook het gebeuren tijdens tijdens de groei, dan zit het uit niet in de tijdens familie met maar kan het toch zijn op tijdens dat je een kind van krijgt met een naar erfelijke aandoening omdat naar er iets fout is gegaan tijdens een bij het kopiëren. op tv Genoom in kaart brengen 'Onze van kleinkinderen zullen niet begrijpen dat door wij durfden te naar leven zonder van onze dna-informatie uit te kennen.' op tv Johan den Dunnen, hoogleraar medische genoomtechnologie in van het tijdens Leids Universitair Medisch Centrum op weet door het zeker. door In de toekomst wordt het tijdens steeds normaler om het je genoom tijdens in kaart te laten brengen. een op tv Whole genome sequencing tijdens heet dat: een met techniek waarbij er het een soort uitdraai een wordt gemaakt van de in 3 miljard letters A, door C, T naar of G met van een menselijk organisme. met Voordat er ook maar iets op zinnigs gezegd een kan worden de over iemands genen moet de van letterreeks in eerst geanalyseerd en het geïnterpreteerd worden. Waar ontbreekt bijvoorbeeld op een letter? van Waar op wijkt een letter af van met het gemiddelde? En waar de wordt die afwijking door geassocieerd met de ziekte naar of risico?s op ziekte? Deze technologie met met wordt vooralsnog vooral door toegepast bij mensen de die ziek zijn of de het kans lopen een in genetisch defect door een te geven. Maar voor op tijdens deze uitzending nam naar ook Antoinette Hertsenberg de op proef op de som en met liet van ze haar genen een lezen. Let op: naar deze speciale een manier van 'genoom-lezen' in het ziekenhuis naar tijdens is uniek en kan niet door zomaar iedereen laten doen. door   CRISPR-Cas: fouten uit naar dna knippen Hoe door werkt CRISPR-Cas? door In de uitzending vertelt een Niels Geijsen, Onderzoeker en in door hoogleraar regeneratieve geneeskunde, wat CRISPR-Cas op kan het betekenen voor bijvoorbeeld de spierziekte FSHD. het Meer over tijdens CRISPR-Cas Medicatie bedoeld naar voor een andere kankersoort op tv Ook volgen naar we in deze uitzending het de 27-jarige Jonathan Szegedi tijdens tijdens die uitgezaaide darmkanker heeft. Uit op tv zijn genen blijkt de dat op hij een afwijking heeft die een vaak de voorkomt bij mensen met van longkanker. Via de van zogeheten Drup-studie waarbij uitbehandelde kankerpatiënten naar door een medicijn kunnen krijgen dat normaal op gesproken bedoeld naar is voor de patiënten met een door andere vorm van op kanker - krijgt Jonathan een de naar ander middel. Antoinette ontmoet uit Jonathan bij hem op tv thuis en tijdens vergezelt hem naar tijdens het Antoni van Leeuwenhoek. Ook gaat op tv ze met langs Hartwig Medical Foundation het in Amsterdam waar op gigantische computers een het DNA van patiënten in op kaart brengen.  van Zit talent voor van sport in de het genen? Daarnaast kijken we naar op tv of het aanleg voor sport in door de genen uit zit. Meer over op sport en genen Dokters uit van Morgen is dinsdag met 23 oktober om in 21.25 uur van te zien op tijdens NPO 1. Wil je meer weten over in alle onderwerpen in of vorige het uitzendingen terugkijken? uit Bekijk het dossier!Dossier Dokters van van Morgen

Ook met in de uitzending: in met hoeverre kunnen een robots helpen bij door de zorg voor ouderen die tijdens geheugenproblemen hebben? op En hoe werkt het tijdens geheugenpaleis? Kijk door op dinsdag op 9 oktober om op tv 21.25 uur naar NPO 1! Wil je tijdens tijdens meer weten over alle onderwerpen naar of vorige uitzendingen door terugkijken? Bekijk de het dossier!Dossier Dokters van van Morgen

Harddrugs als ketamine het naar en GHB worden steeds op vaker ingezet als op medicijn, bijvoorbeeld voor depressie een of naar narcolepsie. Sportteams selecteren jonge het sporters mede op het basis van een hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in in een van nieuw seizoen tijdens Dokters van Morgen innovaties in in de zorg op het van op tv gebied van voeding, geheugen, DNA, uit en tijdens medicijnen. Kan geheugentraining van helpen bij dementie, met en kun je de genezen door anders de te gaan eten? Het een nieuwe seizoen van Dokters van op tv Morgen is vanaf op tv vanavond elke dinsdag door op om 21:25 uur te zien de op NPO op 1. Het seizoen start vanavond het met uit een uitzending over voeding het als medicijn. Hierin doet naar Antoinette Hertsenberg door met drie kandidaten onderzoek naar tijdens naar het Pioppi-dieet, vernoemd naar het Zuid-Italiaanse tijdens dorpje dat een gezien met wordt als de gezondste het plek op aarde. uit Eén kandidaat heeft in obesitas, een ander tijdens heeft diabetes type 2 en op tv de derde hartproblemen. het Wat kunnen het zij van in drie weken tijd veranderen? Ook op tv is er door aandacht voor een met door TNO ontwikkelde stresstest een waardoor bekeken op kan een worden hoe het lichaam reageert op tijdens de specifieke voedingsmiddelen. Ook van Antoinette doet de uit stresstest en hoort wat in ze beter kan in laten staan.

Meer Dokters van uit Morgen op tv Wil je naar meer weten over alle onderwerpen tijdens of vorige het uitzendingen terugkijken? Bekijk het met dossier! Dossier de Dokters van Morgen

Fascinerend in is het het feit dat het lijkt dat van ook op tv ernstig depressieve mensen uit gebaat zijn bij deze operatie. een Is dit de de toekomst? Geen medicijnen het meer, maar van een knop omzetten in uit de hersenen? En in de deze aflevering op tv wordt Antoinette op onderworpen aan een aantal testen in de waarbij wordt gekeken wat in het verband is uit tussen gezonde in darmflora en je hersenen.Dossier Dokters door van tijdens Morgen

Door van het vele op gebruik van antibiotica is een op tv aantal bacteriën resistent geworden naar voor antibiotica en het dat betekent een dat je zelfs een kunt overlijden aan uit een simpele blaasontsteking. tijdens In Georgië uit wordt er nu door geëxperimenteerd met zogenaamde op bacteriofagen. Dit zijn virussen tijdens die bacteriën met kunnen bestrijden. Het een programma neemt Nederlandse patiënten naar mee in naar Georgië die in het Nederland opgegeven zijn. Zullen de naar bacteriofagen uitkomst op bieden?

Wat kunnen tijdens we leren in van de slaapgewoonten in andere de landen? Antoinette een Hertsenberg gaat naar met Japan in om te zien in wat 80-urige werkweken met weinig slaap een met je doen uit en naar we gaan in met een aantal studenten op tv de bossen een in om te kijken of in je je naar bioritme kunt resetten. Ook verdiepen een we ons een in de wereld van met apneu, is naar een simpel apparaatje in de een toekomst?

oktober 2020
05-02-2019 21:25

Slot: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Slot: Dokters van morgen

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Dokters van Morgen, het programma over spraakmakende innovaties in de zorg. Al eerder besteedde Dokters van Morgen aandacht aan bacteriofagen. Fagentherapie als alternatief voor antibio...

29-01-2019 21:30

Revalidatie

Dokters van morgen - Revalidatie

Hersenrevalidatie: Meepraten op het forum Is koppen bij voetbal wel goed voor je? Er wordt anders naar hersenschuddingen gekeken dan een paar jaar geleden. Want gaat het in de hersenen mis, dan gaat het in het hele lijf mis. Ook bij vol...

22-01-2019 21:30

Microbioom/darmen

Dokters van morgen - Microbioom/darmen

Antoinette duikt in de wereld van ons microbioom. Ze volgt de Britse journalist en arts Michael Mosley, die een uniek kijkje geeft in zijn darmen. Er blijkt een heel universum schuil te gaan in de wereld van bacteriën. Voor patiënten met he...

19-01-2019 07:00

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

15-01-2019 21:30

Immuunsysteem

Dokters van morgen - Immuunsysteem

Pinda-allergie voorkomen Antoinette bezoekt baby Sepp en zijn ouders. Moeder Leonie heeft een ernstige pinda-allergie. Samen met Marike Stadermann, kinderarts-allergoloog in het Diakonessenhuis, kijken ze op de Pindapoli of voorkomen kan ...

08-01-2019 21:25

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

De komende weken onderzoekt Antoinette Hertsenberg opnieuw spraakmakende innovaties in de zorg in het programma Dokters van Morgen. Dit seizoen staan de volgende vragen centraal: hoe kunnen we met behulp van ons DNA een lang en gezond leve...

06-11-2018 21:30

Bionische mens

Dokters van morgen - Bionische mens

Bionisch hart Martin de Haan heeft ernstige hartproblemen. Om het hard te zeggen: Martin gaat langzaam dood. Vanwege zijn dikke medische dossier komt Martin niet in aanmerking voor een donorhart. Zijn cardioloog, Laurens Tops, wijst hem op...

30-10-2018 21:25

Drugs als medicijn

Dokters van morgen - Drugs als medicijn

We volgen de 39-jarige Eva een half jaar lang. Al van jongs af aan is zij depressief. Het UMCG is bezig met een onderzoek naar de werking van ketamine bij mensen met depressies. En GHB als medicijn bij een slaapziekte? Voor Jesper werkt het...

23-10-2018 21:30

DNA

Dokters van morgen - DNA

Ieder mens wordt geboren met een uniek dna-profiel. Dat krijgen we van onze ouders mee. In elke cel van ons lichaam zit onze erfelijke informatie verstopt: het dna. En de genen zijn weer de volgorde van ons dna. Dna is dus eigenlijk een bou...

09-10-2018 21:30

Geheugen

Dokters van morgen - Geheugen

Ook in de uitzending: in hoeverre kunnen robots helpen bij de zorg voor ouderen die geheugenproblemen hebben? En hoe werkt het geheugenpaleis? Kijk op dinsdag 9 oktober om 21.25 uur naar NPO 1! Wil je meer weten over alle onderwerpen of v...

02-10-2018 21:30

Terug: Dokters van morgen

Dokters van morgen - Terug: Dokters van morgen

Harddrugs als ketamine en GHB worden steeds vaker ingezet als medicijn, bijvoorbeeld voor depressie of narcolepsie. Sportteams selecteren jonge sporters mede op basis van hun DNA. Antoinette Hertsenberg onderzoekt in een nieuw seizoen Dokte...

14-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Meer Dokters van Morgen Wil je meer weten over alle onderwerpen of vorige uitzendingen terugkijken? Bekijk het dossier! Dossier Dokters van Morgen

07-11-2017 22:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Fascinerend is het feit dat het lijkt dat ook ernstig depressieve mensen gebaat zijn bij deze operatie. Is dit de toekomst? Geen medicijnen meer, maar een knop omzetten in de hersenen? En in deze aflevering wordt Antoinette onderworpen aan ...

24-10-2017 21:25

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Door het vele gebruik van antibiotica is een aantal bacteriën resistent geworden voor antibiotica en dat betekent dat je zelfs kunt overlijden aan een simpele blaasontsteking. In Georgië wordt er nu geëxperimenteerd met zogenaamde bacteriof...

17-10-2017 21:30

Dokters van morgen

Dokters van morgen - Dokters van morgen

Wat kunnen we leren van de slaapgewoonten in andere landen? Antoinette Hertsenberg gaat naar Japan om te zien wat 80-urige werkweken met weinig slaap met je doen en we gaan met een aantal studenten de bossen in om te kijken of je je bioritm...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters van morgen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters van morgen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters van morgen bij Dokters van morgen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters van morgen. Heb je een uitzending van Dokters van morgen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters van morgen gemist

Uitzending gemist van Dokters van morgen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters van morgen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 05-02-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!