Programma gemist?

De Stamhouder is tijdens een documentaire de van Ger Poppelaars over met de naar familie van schrijver/journalist Alexander Münninghoff door op waarin de schrijver ons uit meeneemt naar door de plekken die een belangrijke rol uit in zijn op tv dramatische familieverhaal het spelen zoals Riga, Würzburg, naar Brabant en op tv Den Haag. In de film van in maken we kennis met tijdens een machtige op tv en rijke grootvader op tv en een Russische grootmoeder in Riga, op voelen uit we de angst voor uit de Sovjet-Unie in anno 1939 en op tv maken de vlucht het uit het paradijselijke in Letland mee. de Een zeer traumatische de ervaring die de familie nooit te een boven zou komen. Alexanders door een vader Frans nam dienst naar bij de door Waffen-SS om aan het Oostfront van te vechten in in de hoop van ooit weer een terug te keren naar Letland. tijdens Tevergeefs. een De familie kwam in van Nederland terecht tijdens en wist dankzij het goed op georganiseerde binnenlandse op tv en internationale netwerk in van grootvader Johan, die altijd het een van zeer slimme en naar sluwe zakenman het bleef en die voortdurend in de een familie aan de de uit touwtjes trok, de oorlog door het te komen. Na de op oorlog scheidden de tijdens ouders van op tv de schrijver, in werd de moeder verbannen naar de Duitsland en probeerde op tv vader Frans uit zijn zoon door Alexander nog enigszins op te het door voeden. De pogingen op van Frans om met een zijn tweede vrouw na een zijn oorlogsavonturen een van nieuw bestaan op op te bouwen en van net als uit zijn vader in een zaken te gaan, zouden echter van mislukken. In De een Stamhouder het deelt Alexander Münninghoff met naar ons zijn beschouwingen het over de rol van grote een op geschiedenis in deze familie van vooral de op het zichzelf gerichte individuen, op tv die ervoor zorgden naar dat henzelf niets door tekortkwam. Dat de auteur er het zelf een in is in geslaagd om zich te redden een in deze door het wrok, nostalgie en het de najagen op tv van fortuin gedreven familie, met mag een van klein wonder heten. Het de thema van in de film is dan ook door de wil om te de overleven, hoe pijnlijk door naar en moeilijk dat ook in is.

juni 2021
10-10-2017 23:10

Docu: De Stamhouder

2Doc: De Stamhouder - Docu: De Stamhouder

De Stamhouder is een documentaire van Ger Poppelaars over de familie van schrijver/journalist Alexander Münninghoff waarin de schrijver ons meeneemt naar de plekken die een belangrijke rol in zijn dramatische familieverhaal spelen zoals Rig...

2Doc: De Stamhouder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stamhouder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stamhouder bij 2Doc: De Stamhouder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stamhouder. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stamhouder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stamhouder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stamhouder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stamhouder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!