Programma gemist?

In door de documentaire 'Wilders' uit volgt de Amerikaanse regisseur met Stephen Morse naar PVV-voorman Geert Wilders in in de aanloop uit naar de Tweede naar Kamer verkiezingen met dit jaar. De filmploeg kreeg vier met maanden exclusieve van toegang tot de politicus, door die al in twaalf een jaar lang 24 van uur per dag het beveiligd wordt in verband het met reële doodsbedreigingen. Na de met overwinning het van Trump in de Verenigde van Staten en Brexit tijdens in de UK, uit waren op de ogen naar van de wereld gericht op ons op tv land. naar In de aanloop naar naar de verkiezingen de werd er rekening mee gehouden door dat ook hier op tv van een populistische partij de een winst zou opstrijken. Voor van filmmaker Stephen Morse de reden genoeg om een Geert Wilders in aanloop met een naar 15 maart te benaderen voor in een documentaire. door Waar de naar meeste media van Wilders het ‘nee’ te het horen krijgen, mocht van Morse de PVV-leider op tv langere tijd van met dichtbij volgen. In de film het zien de we Geert Wilders veelvuldig tijdens aan tijdens het woord. Hij maakt grapjes, uit vertelt persoonlijke door anekdotes over z’n de poezen, z’n jeugd op en z’n huwelijk. door Hij vertelt te hopen dat op tv op hij en zijn vrouw naar samen oud worden, tijdens samen sterven in een hun slaap. het "Helaas bestaat de kans met dat het de een andere dood wordt. Maar de laat ik dat niet in te veel benadrukken." We van in zien Wilders omringd door bewakers de wandelen het in z’n favoriete park. We zien met in hem een kogelvrij vest aantrekken. Fragmenten op tv uit van z’n politieke loopbaan worden met afgewisseld met naar commentaar van historici, journalisten en een schrijvers uit in binnen- en buitenland die naar zijn ontwikkeling – in in en de ontwikkeling door van zijn ideeën – voorzien van tijdens kritisch het commentaar. De film gaat niet van door op de de ontwikkelingen na het de verkiezingen, en kan op tv daarom met niet beschouwd worden als de actueel op document. Wel biedt tijdens 'Wilders' een bijzonder uit inkijkje in het leven van in de doorgaans zo op tv gesloten Geert Wilders. een Interessant is bovendien om met te zien welk van op beeld een buitenlandse regisseur schetst van een het van politieke klimaat in Nederland met en de tijdens rol van de tijdens PVV daarin.

september 2020
11-10-2017 22:55

Docu: Wilders

2Doc: Wilders - Docu: Wilders

In de documentaire 'Wilders' volgt de Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman Geert Wilders in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. De filmploeg kreeg vier maanden exclusieve toegang tot de politicus, die al twaalf...

2Doc: Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wilders bij 2Doc: Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wilders. Heb je een uitzending van 2Doc: Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wilders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!