Programma gemist?

In op tv de documentaire in 'Wilders' volgt de naar Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman tijdens Geert op Wilders in de aanloop naar de op tv een Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. uit De filmploeg in kreeg vier de maanden exclusieve toegang tot de politicus, in die al van twaalf jaar op lang 24 uur per dag op tv beveiligd wordt met in verband met reële het doodsbedreigingen. op tv Na de overwinning naar van Trump op tv in de Verenigde Staten en Brexit een in naar de UK, met waren de ogen van de wereld door gericht op ons in land. In de uit aanloop naar de het tijdens verkiezingen werd er de rekening mee gehouden dat ook uit hier een populistische partij door met de winst zou opstrijken. uit Voor filmmaker Stephen Morse in reden genoeg om met Geert in Wilders in aanloop naar de 15 maart uit te benaderen voor de een documentaire. Waar de meeste een media door van Wilders ‘nee’ te horen krijgen, met in mocht Morse de PVV-leider langere tijd op van dichtbij volgen. het in In de film zien we de Geert Wilders veelvuldig aan naar het woord. Hij de maakt grapjes, van vertelt door persoonlijke anekdotes over z’n op poezen, z’n jeugd en in z’n huwelijk. Hij vertelt in te de hopen dat hij en op zijn vrouw samen oud uit worden, samen sterven de in hun van slaap. "Helaas bestaat de op kans dat door het een van andere dood wordt. op tv Maar laat ik dat naar niet te in veel benadrukken." We zien uit Wilders omringd naar door bewakers wandelen in z’n op favoriete park. een We zien hem het een kogelvrij het vest aantrekken. Fragmenten uit z’n op tv politieke loopbaan worden een afgewisseld een met commentaar van historici, journalisten en het schrijvers uit naar binnen- en buitenland die het zijn ontwikkeling – op tv op tv en de ontwikkeling van zijn ideeën door – voorzien een van kritisch commentaar. een De film gaat niet op tijdens door op de ontwikkelingen na in de verkiezingen, en naar kan daarom niet beschouwd op worden als actueel van document. naar Wel biedt 'Wilders' een in bijzonder inkijkje naar in het in leven van de het doorgaans zo gesloten van Geert Wilders. Interessant is een bovendien om te zien op tv welk beeld een op buitenlandse regisseur in schetst van het politieke op tv klimaat in Nederland en door de met rol van de PVV de daarin.

mei 2020
11-10-2017 22:55

Docu: Wilders

2Doc: Wilders - Docu: Wilders

In de documentaire 'Wilders' volgt de Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman Geert Wilders in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. De filmploeg kreeg vier maanden exclusieve toegang tot de politicus, die al twaalf...

2Doc: Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wilders bij 2Doc: Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wilders. Heb je een uitzending van 2Doc: Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wilders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!