Programma gemist?

In de documentaire het 'Wilders' met volgt de Amerikaanse regisseur van Stephen Morse PVV-voorman Geert op tv Wilders het in de aanloop naar op tv de Tweede Kamer verkiezingen uit dit jaar. De op in filmploeg kreeg vier maanden exclusieve met toegang tot de politicus, de op die al twaalf jaar lang 24 tijdens uur de per dag beveiligd wordt in in met verband met reële doodsbedreigingen. Na het de overwinning van Trump het door in de Verenigde Staten en Brexit op in het de UK, waren de ogen uit van op de wereld gericht op ons op met land. In de aanloop een naar de van verkiezingen werd er rekening in mee gehouden dat ook de hier de een populistische partij de winst het zou opstrijken. het Voor filmmaker uit Stephen Morse reden genoeg het om Geert Wilders uit in aanloop naar uit 15 maart te tijdens benaderen voor een door documentaire. Waar de de meeste media van het Wilders ‘nee’ te horen krijgen, op mocht door Morse de PVV-leider langere tijd een van naar dichtbij volgen. In de film op zien tijdens we Geert Wilders veelvuldig de aan in het woord. Hij maakt grapjes, een vertelt uit persoonlijke anekdotes over z’n poezen, z’n in jeugd en z’n in huwelijk. Hij vertelt met te naar hopen dat in hij en zijn vrouw naar samen oud het worden, samen sterven in hun slaap. van "Helaas bestaat de op tv kans dat het de een andere het dood in wordt. Maar laat uit ik dat niet tijdens te veel benadrukken." We zien naar Wilders omringd door op tv bewakers wandelen in z’n door favoriete park. We zien op hem van een kogelvrij vest tijdens aantrekken. Fragmenten uit op tv z’n politieke loopbaan worden afgewisseld van met commentaar van het historici, journalisten en de schrijvers in uit binnen- met en buitenland die zijn ontwikkeling een – en door de ontwikkeling van van zijn ideeën – voorzien uit van met kritisch commentaar. De film gaat niet door door op de naar ontwikkelingen na de op tv op tv verkiezingen, en kan daarom niet op beschouwd worden als actueel met document. de Wel biedt 'Wilders' een op bijzonder de inkijkje in het het leven van de doorgaans zo een gesloten Geert Wilders. Interessant de is bovendien op tv om in te zien welk beeld een buitenlandse uit regisseur schetst van met het door politieke klimaat in Nederland en tijdens in de rol van de PVV door daarin.

mei 2021
11-10-2017 22:55

Docu: Wilders

2Doc: Wilders - Docu: Wilders

In de documentaire 'Wilders' volgt de Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman Geert Wilders in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. De filmploeg kreeg vier maanden exclusieve toegang tot de politicus, die al twaalf...

2Doc: Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wilders bij 2Doc: Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wilders. Heb je een uitzending van 2Doc: Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wilders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!