Programma gemist?

In tijdens de documentaire een 'Wilders' volgt de Amerikaanse van regisseur Stephen Morse in PVV-voorman Geert Wilders in de van van aanloop naar de Tweede een Kamer verkiezingen de dit jaar. De tijdens filmploeg kreeg vier maanden exclusieve van toegang tot de op politicus, in die al twaalf jaar lang 24 uit uur per dag uit beveiligd de wordt in verband met uit reële doodsbedreigingen. Na van de naar overwinning van Trump in de tijdens Verenigde Staten en het Brexit in de UK, de op tv waren de ogen door van de wereld tijdens gericht op ons land. een In de aanloop naar door de verkiezingen werd er van van rekening mee gehouden dat tijdens ook hier door een populistische partij met de winst zou opstrijken. Voor filmmaker op Stephen een Morse reden genoeg het om Geert met Wilders in aanloop naar de 15 maart te benaderen voor van het een documentaire. Waar de meeste uit media van Wilders ‘nee’ op tv door te horen krijgen, op tv mocht Morse de PVV-leider langere door tijd van dichtbij volgen. uit In uit de film zien we van Geert Wilders veelvuldig een aan het woord. de Hij het maakt grapjes, vertelt persoonlijke van anekdotes over z’n tijdens poezen, z’n een jeugd en z’n huwelijk. Hij uit vertelt van te hopen dat hij de en zijn vrouw samen door oud de worden, samen sterven in hun slaap. naar "Helaas bestaat het de kans dat het met door een andere dood op tv wordt. Maar laat ik op tv dat niet te veel benadrukken." We op tv van zien Wilders omringd door het bewakers wandelen in met z’n favoriete park. de We zien uit hem een kogelvrij vest aantrekken. Fragmenten het met uit z’n politieke loopbaan op tv worden afgewisseld met commentaar tijdens van met historici, journalisten en het schrijvers uit binnen- en op tv buitenland die zijn tijdens ontwikkeling – en de op tv ontwikkeling van tijdens zijn ideeën – met voorzien van kritisch commentaar. tijdens De film met gaat niet door op de een ontwikkelingen een na de verkiezingen, en kan met daarom niet de beschouwd worden als actueel op document. Wel met biedt 'Wilders' een bijzonder de inkijkje naar in het leven van de uit doorgaans zo tijdens gesloten Geert Wilders. Interessant door is naar bovendien om te zien uit welk beeld een buitenlandse het regisseur schetst van naar het politieke van klimaat in de Nederland en met de rol van de de PVV daarin.

januari 2021
11-10-2017 22:55

Docu: Wilders

2Doc: Wilders - Docu: Wilders

In de documentaire 'Wilders' volgt de Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman Geert Wilders in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. De filmploeg kreeg vier maanden exclusieve toegang tot de politicus, die al twaalf...

2Doc: Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wilders bij 2Doc: Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wilders. Heb je een uitzending van 2Doc: Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wilders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!