Programma gemist?

In op tv de documentaire 'Wilders' volgt de door Amerikaanse met regisseur Stephen Morse PVV-voorman op tv Geert Wilders door in de naar aanloop naar de Tweede in Kamer verkiezingen dit uit jaar. De een filmploeg kreeg vier maanden exclusieve op tv toegang uit tot de politicus, die al twaalf een jaar door lang 24 uur per dag door beveiligd van wordt in een verband met reële doodsbedreigingen. op tv Na de in overwinning van Trump naar in de Verenigde Staten en Brexit een in de op UK, waren de de ogen van in de wereld gericht het op ons land. naar In de een aanloop naar de verkiezingen werd er een tijdens rekening mee gehouden dat ook uit hier een in populistische partij de een winst zou naar opstrijken. Voor filmmaker Stephen Morse een reden door genoeg om Geert Wilders in in aanloop naar 15 in maart te benaderen voor een een uit documentaire. Waar de meeste tijdens media een van Wilders ‘nee’ te horen een krijgen, mocht Morse de op PVV-leider langere tijd het van dichtbij op tv volgen. In op de film zien van we Geert Wilders veelvuldig met aan het woord. Hij op maakt grapjes, op vertelt persoonlijke anekdotes een over z’n uit poezen, z’n in jeugd en z’n huwelijk. Hij vertelt tijdens te hopen op dat hij de en zijn vrouw samen oud door worden, samen sterven het in hun slaap. door "Helaas de bestaat de in kans dat het een andere door dood wordt. Maar laat van ik in dat niet te naar veel benadrukken." We het zien Wilders omringd door een bewakers wandelen in z’n een favoriete park. We door zien hem de een kogelvrij vest op tv aantrekken. Fragmenten van uit z’n politieke loopbaan op worden afgewisseld met commentaar van in historici, een journalisten en schrijvers uit binnen- in naar en buitenland die zijn ontwikkeling – het en de de ontwikkeling van door zijn ideeën – voorzien uit van met kritisch commentaar. De met film gaat niet door naar op de ontwikkelingen na de met in verkiezingen, en kan van daarom niet beschouwd worden als actueel door document. Wel door biedt 'Wilders' een bijzonder op inkijkje in het tijdens leven tijdens van de doorgaans zo uit gesloten Geert naar Wilders. Interessant is bovendien door om op te zien welk met beeld een buitenlandse regisseur tijdens schetst van het politieke een klimaat tijdens in Nederland en de rol uit van de PVV met daarin.

juli 2021
11-10-2017 22:55

Docu: Wilders

2Doc: Wilders - Docu: Wilders

In de documentaire 'Wilders' volgt de Amerikaanse regisseur Stephen Morse PVV-voorman Geert Wilders in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen dit jaar. De filmploeg kreeg vier maanden exclusieve toegang tot de politicus, die al twaalf...

2Doc: Wilders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wilders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wilders bij 2Doc: Wilders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wilders. Heb je een uitzending van 2Doc: Wilders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wilders gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wilders? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wilders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!